Cum sa alegi un strat de blana din blana naturala de nurca, vulpe arctica, sable

Produsele realizate din blană naturală sunt populare, deci este important să alegeți stratul adecvat de nurcă, sămânță, vulpe arctică. Majoritatea blănurilor de astăzi sunt fabricate în țările din Scandinavia și America, deoarece există multe ferme de blană.

Avantajele straturilor de blană

Care sunt avantajele blănurilor?

Voi sublinia următoarele:

  • proprietăți de izolare termică;
  • rezistența la uzură;
  • Relevanță contrară variabilității modului.

Proprietăți termoizolante

Blana de blana din blana naturala - imbracaminte pentru sezonul rece. Vremea rece, vântul, temperatura scăzută și precipitațiile sunt ceea ce nu poate suporta fiecare model de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, o haină de blană oferă proprietarului o căldură și un confort maxim.

Rezistența la uzură

În funcție de material, blănurile servesc până la 20-30 sezoane, care este considerată o cifră înaltă.

Bumbacul natural nu dă naștere la deformare, deci nu vă faceți griji că se va încurca sau se va aduna în bucăți. Chiar și după impactul mecanic, blana se întoarce în poziția inițială, astfel încât hainele să arate pur și simplu.

actualitate

Un strat de blană este un element al dulapului de iarnă, un indicator al gustului și bogăției materiale. În plus, gama permite tuturor să aleagă un model care să corespundă dorințelor și preferințelor.

Instrucțiuni video

Dar, în ciuda calităților pozitive, trebuie să alegeți corect un strat de blană înainte de cumpărare.

Cum sa alegi o blana de blana naturala?

Pentru a cumpara o blana de blana naturala nu este usor. Acest lucru se datorează numărului mare de falsuri care sunt livrate pe piață sub formă de îmbrăcăminte naturală de blană. Distingeți blănurile reale de cele artificiale sub forța fiecăruia, astfel încât procedura de cumpărare să reacționeze competent și responsabil.

Pasul 1. Alegerea blănii

Când alegeți, fiți ghidat nu numai prin aspect. Gândiți-vă în ce scop este achiziționat. Spre deosebire de asigurările vânzătorilor, uneori chiar și o blană de blană de calitate își pierde aspectul și proprietățile după 2-3 sezoane. Acest lucru este valabil pentru produsele fabricate din blană de iepure, veveriță, chipmunk. O performanță mai bună în această problemă în fox și karakul.

Sunt suficiente pentru 5-6 sezoane. Opțiunea ideală pentru cumpărare este stratul de nurcă, care, cu grija adecvată, rushes și 10 sezoane.

Cele mai durabile îmbrăcăminte făcute din blănuri de sable și vidre. Astfel de lucruri sunt durabile și servesc până la 20 sezoane.

Etapa 2. Evaluarea calității blănii

Există trei moduri de evaluare a calității blănii:

  • rata la care părul se întoarce în poziția inițială după umflare;
  • prezența unei arme;
  • putere.

Pentru a determina calitatea blanii, călcați mâna în lateral și notați cât de repede revine la starea inițială. Dacă, după întărire, nu se întoarce în poziția inițială, ci se află în poziție verticală - ocolește un strat de blană, deoarece aceasta indică o calitate scăzută a produsului.

Apoi, rețineți prezența unui pistol care acoperă suprafața pielii. Blănurile de blană realizate din blană naturală au un puf, deci dacă nu a fost posibil să o examinați în magazin, aruncați modelul selectat.

Dacă modelul selectat a trecut aceste teste, mergeți la al treilea, care oferă un test de rezistență. Pentru a face acest lucru, scuturați blana și apoi trageți părul cu mâna. Dacă, după procedură, blănurile rămân în mâini - produsul nu îndeplinește standardele de calitate sau nu este fabricat din materiale naturale, dar artificiale.

Chiar dacă materialul din care este făcut, natural, datorită rezistenței reduse, care a fost rezultatul unei tehnologii greșite de producție, acest strat își va pierde aspectul original.

Pasul 3. Calitatea îmbinării

Cusaturi - un factor care afectează calitatea produsului. Acordați atenție prezenței unei garnituri care nu este cusută, care este menținută de producători, astfel încât cumpărătorii să verifice independent calitatea cusăturilor. Dacă nu se detectează o bucată de garnitură - acesta este motivul pentru care trebuie să vă gândiți dacă să cumpărați haine.

Acordați atenție prezenței firelor libere pe cusături. Aceasta indică cusături slabe de calitate și forță slabă. Cusăturile trebuie să fie puternice și fiabile, astfel încât produsul să fie purtat mult timp și să nu necesite reparații.

Observ că blănurile durabile de blană sunt fabricate din bucăți mari de piele. Acest lucru reduce numărul de cusături, care sunt mai mult în modele de multe piei. Un număr mic de cusături reprezintă un semn că blana de blană este rezistentă la uzură.

Pasul 4. Îmbrăcăminte de blană colorată

Alegerea culorii la modă este o întrebare individuală și vă recomand să începeți din preferințele sau dorințele dumneavoastră. Cu toate acestea, alegeți o blană, asigurați-vă că blana nu este vopsită.

Vopselele vopsite nu indică întotdeauna o calitate scăzută. Întrebați-l pe vânzător de ce a fost pictat. Unii producători pictează pentru a ascunde defectele. Cu toate acestea, blana unor animale, de exemplu, nutria sălbatică, are o culoare neatrăgătoare, prin urmare toate straturile din acesta sunt vopsite.

Blană vopsită pentru a obține un produs cu o singură culoare. Astăzi este la modă și producătorii vopseau produse folosind tehnologia modernă. În același timp, calitatea nu scade, ceea ce este foarte important pentru produsul de blană.

Pasul 5. Încercarea

Achiziționarea unei blănuri fără o montare prealabilă este o greșeală! Faceți o potrivire și încercați să nu faceți greșeli specifice.

Nu ascultă lauda vânzătorului. Vor să spună cât de frumoasă arăți. Aceasta este o mișcare standard care ajută clientul să se simtă încrezător și să elimine îndoielile. Luați în considerare doar opinia dvs. și uitați-vă la fiecare detaliu.

Nu stați în fața oglinzii în timpul montării. Vă recomand să mergeți câteva minute. Acest lucru vă va permite să vă uitați în mișcare, să evaluați gradul de confort, să vă asigurați că stratul de blană este așezat și nu provoacă senzații neplăcute. Dimensiunea trebuie să se potrivească cu dimensiunea hainei cumpărătorului, în caz contrar produsul va pierde calități pozitive în procesul de purtare.

Cum să distingem un strat natural de un fals?

Fiecare cumpărător dorește să fie sigur că calitatea produselor achiziționate corespunde costului și corespunde așteptărilor. Prin urmare, amintiți-vă cum să distingeți blănurile naturale de falsuri.

Învață să distingi blănurile de animale. O schemă populară de înșelăciune este că o blană de blană realizată din blănuri ieftine este eliberată pentru nurcă sau sâmbătă. Blana de nurcă se distinge cu ușurință de un păr de protecție care este rigid. Acordați atenție lungimii părului. Este diferit la diferite animale. Acesta este un reper de încredere.

Fată castor pufos. Nu confunda cu nutria, care este adesea emisă pentru ea. Luați în considerare și culoare. Furcul de vulpe de argint este tricolor și acest lucru se poate observa pe fiecare păr.

Când alegeți un produs, acordați atenție mirosului. În produsele naturale, este caracteristică. Dacă simțiți un miros puternic sau neplăcut în timpul montării, gândiți-vă serios la calitatea hainei.

Îngrijirea blănii de blană

Mulți în mod incorect au grijă de blănuri. Ca rezultat, după câteva sezoane, ei văd că elementul favorit al dulapului de iarnă nu este la fel de frumos ca înainte. Pentru a păstra produsul în forma sa originală, amintiți-vă regulile:

  • depozitarea corespunzătoare;
  • utilizarea corectă;
  • buna îngrijire.

depozitare

Determinați spațiul de depozitare adecvat. Vă sfătuiesc să păstrați în dulap. Asigurați-vă că blana nu vine în contact cu alte îmbrăcăminte. Acest lucru îl va menține în stare bună și va preveni consecințele neplăcute. Depozitați în ambalaj din material plastic destinat acestor articole de îmbrăcăminte Aceasta distruge blana de blană de la alte îmbrăcăminte și salvează de la molii.

Pentru depozitare, utilizați umerase cu umerii largi. Dacă utilizați umerase înguste - stratul de blană se va schimba forma, deoarece perioada lungă de timp pe care va fi pe umeraș afectează starea produsului. Este important ca blana să se blocheze liber în timpul depozitării și că aerul circulă în jurul acestuia.

Există frigidere speciale pentru îmbrăcăminte, unde condițiile de temperatură și condițiile optime sunt menținute. Această opțiune este potrivită pentru cei care doresc ca produsul să nu fie în pericol.

îngrijire

După depozitare, la începutul timpului rece, înainte de a începe sezonul de iarnă, inspectați blana. Vă recomand să aerul produs timp de câteva ore și să se agită pentru a scăpa de praf. Dacă pe site-ul blănii a devenit atașat sau a dobândit o formă neregulată, pieptenește-o folosind un pieptene de metal. După păstrare, blana este adesea contaminată și, în acest caz, vă sfătuiesc să dați o haina de blană curățătorilor de curățătorie chimică, unde se spală astfel de haine.

După ploaie sau zăpadă, uscați stratul la temperatura camerei. Nu utilizați pentru uscarea bateriilor sau încălzitoarelor.

Utilizarea lui

Folosind haine, aruncați genți de mână. Purtarea unui sac pe umăr afectează starea blănii, iar locul unde este localizat sacul va deveni chel. Pentru a evita deteriorarea, folosiți cu atenție parfumul.

O altă regulă - cu cât hainele sunt mai uzate, cu atât este mai mult aspectul original. Fur - un material care îmbătrânește fără influența temperaturii scăzute și a precipitațiilor. Purtați o blană mai frecventă. Zăpada sau gheața se îndepărtează. Aceasta va păstra locația vilii și a formei.

Cu abordarea corectă a alegerii, cumpărării și depozitării blănurilor, vă puteți bucura de avantajele îmbrăcămintei naturale, ceea ce va face garderoba perfectă, asigurând un confort maxim și o căldură chiar și în vreme rece.

Vizionați videoclipul: Case de Lemn-Mare atentie la greselile grosolane ale constructorilor (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu