Cum să prelungești picioarele acasă

Picioarele lungi și subțiri - visul fiecărei femei, dar nu toate de la naștere, este dat. Picioarele scurte nu sunt neobișnuite, iar această problemă este relevantă. Picioarele scurte sunt atunci când lungimea este egală sau mai mică de jumătate din înălțimea unei persoane. Dacă picioarele sunt de 8-9 cm sau mai mult decât lungimea corpului - vă puteți considera un fericit proprietar de picioare lungi, model.

Du-te la sală!

Sporturile sunt bune pentru sănătate și vă vor ajuta să faceți exteriorul frumos. Cu ajutorul sportului, veți putea să vă păstrați corpul subțire, iar picioarele dvs. vor arăta subțire și frumoase.

Plimbare ușoară

Chiar și femeile cu o figură subțire și picioare frumoase lungi sunt neatractive și urâte, dacă nu merg bine. O plimbare frumoasă este o chestiune serioasă pe care vă sfătuiesc să o abordați cu alfabetizare și responsabilitate. În timp ce mersul pe jos, încercați să nu răsuciți șoldurile în lateral, nu se agită și nu se agită. Mersul frumos va avea încredere în aspectul atractiv și va compensa pe deplin deficiențele picioarelor.

Pantofi adecvați

Pantofii cu toc înalt ajută la compensarea centimetrilor lipsiți de picioare și îl fac vizual mai mult. Opțiunea funcționează atunci când sunteți în pantofi. Dacă doriți să arătați frumos și atractiv, fiind într-o societate sau într-o întâlnire de afaceri - această opțiune va face.

Consider că pantofii de modă sunt cea mai bună opțiune pentru cumpărare, lungimea călcâiului este de 7 cm. Nu recomand să achiziționați produse pe o talpă solidă, deoarece va dăuna corpului și utilizarea regulată a acestor pantofi antrenează picioarele. Dacă picioarele pline - nu cumpărați încălțăminte cu tocuri înalte. Cea mai bună soluție este să cumpărați produse pe un călcâi stabil.

Exercitați videoclipuri

Îmbrăcăminte pentru prelungirea picioarelor

În ceea ce privește hainele, pentru a prelungi picioarele de care aveți nevoie:

  • purta pantaloni;
  • nu purtați pantaloni scurți;
  • alegeți fuste dreapta;
  • amintiți-vă despre rochii;
  • alegeți culoarea potrivită pentru haine și modele;
  • selectați accesorii adecvate.

Îmbrăcămintea trebuie să fie culoarea perfectă pentru încălțăminte

În primul rând se referă la ciorapi. Este necesar să se renunțe la soluțiile de contrast, caracterizate prin culori strălucitoare. Dacă purtați fuste - perfecte, dacă se potrivesc cu culoarea pantofilor. Achiziționați încălțăminte și haine cu acest factor în minte și obțineți rezultate.

Culorile potrivite

Vă recomandăm combinarea metodei cu cea precedentă pentru un efect vizibil. Alegeți partea de sus și de jos a hainei în aceeași schemă de culori. Este elegant și va prelungi vizual picioarele. Evitați culorile care creează o separare vizuală a formei în jumătatea inferioară și superioară. În același timp, preferați culorile la modă.

Haine fără dungi

Dacă vă plac hainele originale și elegante - mergeți prin garderobă și găsiți haine cu linii orizontale. Renunțați-vă. Liniile fac ca forma sa fie completa. Astfel de haine sunt potrivite pentru fetele înalte și subțiri care trebuie să apară mai pline. Recomandă scăderea excluderii acestor haine de la garderobă.

Nu purtați pantaloni scurți!

Pantalonii sunt un articol dulap elegant, care este practic și convenabil, dar nu este potrivit pentru proprietarii picioarelor scurte, deoarece le scurtează vizual. Dacă pantalonii au buzunare laterale, veți observa cu cea mai mare probabilitate că arăți mai des în ele. De asemenea, excludeți de la dulapurile de catifea lucruri care au aceeași caracteristică.

Purtați pantaloni

Dacă purtați pantaloni care se potrivesc corpului, ei vor crea efectul picioarelor lungi. Purtați pantaloni cu dungi, pantaloni arșiți, pantaloni denim cu cusături verticale, pantaloni de culori închise cu săgeți. Ridicați lungimea, astfel încât între pantofi și pantofi să nu existe goluri corporale. Purtați șosete pentru a se potrivi culorii pantofului.

Alege corect fuste

Pentru femeile cu picioare scurte, vă recomand să excludeți fuste lungi de garderobă. Dacă nu există probleme cu excesul de greutate, purtați modele scurte, dar cea mai bună opțiune este să cumpărați fuste pentru genunchi. Astfel de fuste vor face o cifră subțire. În plus, astfel de îmbrăcăminte este confortabilă.

Nu uita de rochii

Cea mai bună soluție pentru rochii vor fi modelele care sunt puțin strânse. Prefer rochii simple, dar elegante, fără cusături remarcabile în talie, care se concentrează pe această zonă a corpului. Combinați rochii cu pantofi cu toc înalt. Dacă nu vă plac aceste pantofi - se vor face plăci confortabile și joase de balet. Decuparea profundă vă va face să scăpați vizual. Prin urmare, dacă visezi de picioare lungi - refuzați astfel de rochii.

Aruncați centurile largi

Utilizați modele subțiri care completează imaginea externă și nu creează efectul picioarelor scurte.

Prezentat pentru atenție sfaturile vă vor ajuta. Combinați-le pentru a obține rezultate. După experimentare, veți găsi accesoriul optim care vă va permite să arătați frumos, atractiv și să vă simțiți încrezători.

Dacă recomandările nu sunt suficiente, încercați un set de exerciții.

Exerciții pentru a prelungi picioarele

Înainte de a face exercițiile, sfătuiesc:

  • vizitați medicul pentru a afla starea de sănătate și posibilitatea de efort fizic. Medicul va oferi multe sfaturi care vor îmbunătăți efectul exercițiilor;
  • pregătiți-vă pentru orele cu încălzire și mușchii pentru a evita rănirea.

Primul tip de activitate fizică - alergare. Rularea timp de o jumătate de oră vă permite să vă uitați subțire și să vă faceți picioare mai lungi. Treptat, vă recomand să măriți încărcătura, deoarece acest lucru va îmbunătăți rezultatul. Alegeți-vă locul pentru jogging. Dacă aveți o bandă de alergare, alergați acasă, dar faceți jogging în aer liber este mai benefică.

Primul exercițiu

Exercitarea numărul 1 cheltuiți după jogging. O alergare scurtă este un antrenament ideal pentru picioare care accelerează circulația sângelui și pregătește mușchii și articulațiile pentru antrenament.

Efectuați exercițiul pe scaunul înalt astfel încât să nu vă atingeți cu picioarele pe podea. Pentru greutăți, utilizați greutăți. La prima sesiune de instruire, un kilogram pe picior este suficient. În viitor, creșteți treptat greutatea la 4 kg. Vă sfătuiesc să stați pe un scaun în această poziție cât mai mult posibil. Se pare că nu este dificil, de fapt nu este. Asigurați-vă că ponderarea nu întrerupe procesul de circulație a sângelui, deoarece sănătatea are prioritate.

Al doilea exercițiu

Exercitarea vizează îmbunătățirea vergeturilor. Stați pe podea și vă alăturați picioarelor astfel încât genunchii să semene cu aripi. După aceea, cu o viteză crescătoare, mișcați "aripile". Apoi, încercați să vă așezați pe picioare. Veți simți durerea în mușchi, în această poziție, țineți-o timp de 10 secunde.

Exercitarea pentru întindere - lunges cu gantere. Potrivit pentru întinderea mușchilor și a șoldurilor de pompare. Faceți 10 atacuri asupra fiecărui picior. Faceți lunges adânci, care va spori rezultatul. Vă recomand să țineți 3-4 abordări.

Există multe exerciții pentru întindere. Alegeți cele care se potrivesc cel mai bine, deoarece numai tu știi efectul de antrenament.

Al treilea exercițiu

Faceți al treilea exercițiu înainte de culcare. Încălziți-vă cu squats, săriți coarda sau alt exercițiu de încălzire. Apoi purtați greutăți de 1-2 kilograme și leagăn picioarele într-un ritm rapid. Vă recomand să vă mișcați piciorul înainte și înapoi, la stânga și la dreapta. Faceți doar 8 mătură pe fiecare parte cu fiecare picior.

Al patrulea exercițiu

Exercitarea se efectuează după a treia. Este simplu - să fie ca niște șosete. Mersul în jurul apartamentului pe șosete este în siguranță. Exercițiul ajută la prelungirea picioarelor și la oprirea pătrunderii, îmbunătățește postura. Pentru a mări încărcătura, puneți o carte pe cap și mergeți cu ea pentru a nu cădea.

Al cincilea exercițiu

Exercitarea va ajuta la prelungirea picioarelor și va învăța să vă apărați. Aceasta implică lovirea. Exercițiul este dificil și pentru eficacitate trebuie să cunoașteți tehnica implementării. Nu toată lumea este angajată cu un antrenor și, prin urmare, lecțiile de internet vor ajuta la stăpânirea loviturilor. Dacă aveți prieteni care sunt implicați în artele marțiale - ei vor învăța cum să lovească.

În exercițiu vă sfătuiesc să folosiți ponderarea. Va fi greu.

Aceste exerciții au multe beneficii. Ele sunt universale și potrivite pentru toată lumea. Antrenamentul se desfășoară acasă. Este disponibil, deoarece nu este nevoie să cheltuiți bani pentru achiziționarea de instrumente speciale. Aderați la programul orelor și măriți încărcătura. Ca urmare, prelungește picioarele și devine mai frumos.

Vizionați videoclipul: Pedichiura cu oja semi (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu