Cum să vă întoarceți soția

Motivele pentru divorț sunt variate. Există multe probleme care trebuie abordate, dar soții nu reușesc întotdeauna să facă față.

Cum de a deveni un soț perfect?

Baza pentru a crea și a deveni o familie fericită și puternică este recunoașterea de către o femeie a faptului că persoana aleasă este un om ideal. Oamenii ideali nu se întâmplă - fiecare are defecte și avantaje, însă femeile tind să găsească un bărbat ale cărui neajunsuri sunt compensate de calități pozitive.

Greșeala bărbaților care doresc să-și întoarcă soția este considerată perseverență excesivă. Dă-i ocazia de a fi singur, așa că a gândit-o, a încercat să trăiască fără tine. În nici un caz nu atingeți rezultatul prin:

  • manipulare;
  • amenințări;
  • dorința de a face milă.

Pentru ca soția să se întoarcă, dă-i ocazia să vadă în tine un bărbat și un soț, și nu un fost soț pe care la cunoscut. Va trebui să încercăm să lucrăm la caracter, să devenim mai buni, să schimbăm sau să scăpăm de obiceiuri proaste. Doar știind că te schimbi în bine pentru ea, te va face să te gândești serios la perspectiva unei reveniri.

Cât de optimist este să vă configurați și să vă sprijiniți?

Lipsa de sprijin este motivul pentru care oamenii nu reușesc să încerce să-și recupereze soția. Femeia abandonată este ferm susținută, liniștită, distrasă și copleșită de rudele și prietenii ei și, rareori, oricine ajută este abandonat de un bărbat. Așadar, amintiți-vă cele trei reguli care vă vor ajuta să vă întoarceți pe cei dragi sau mai calmi și mai puțin dureroși pentru a supraviețui rupturii relației matrimoniale:

  1. Gândește-te în mod judicios și sobru. Sentimentele de resentimente, de disperare, de gelozie vor juca o glumă crudă și vor împinge acțiuni inutile, fără sens sau dăunătoare. Du-te la contactul cu iubitul tău numai după ce ai suprima resturile de emoții în tine și fă-o sincer și nu încerci să ascunzi o minte sobră în spatele măștii.
  2. Există mai multe modele de comportament uman care îl caracterizează ca o personalitate slabă.. În chestiuni legate de dezintegrarea familiei, comportamentul sărac se manifestă prin isterie și scandaluri, amenințări și reproșuri, încercări de a provoca milă. Cunoașteți-vă propria valoare și amintiți-vă că o femeie nu se va întoarce la soțul ei - whiner sau soțul ei - isteric.
  3. încontează dorința soției tale, chiar dacă este îndreptată împotriva ta și nu corespunde obiectivelor tale de viață. Poate că ultimul sfat este paradoxal, dar acceptați faptul că a părăsit-o și poate încerca să-și găsească un soț. Lipsa de înclinații egoiste va scăpa rapid de povara emoțiilor negative și, în același timp, fosta soție va înțelege că i-ai dat independența pe care o dorea ea. Ea va lua în considerare și perspectiva revenirii.

După ce vă acordați timp și eliminați influența negativă a emoțiilor, cântăriți toate argumentele pro și contra și luați decizia corectă.

10 cele mai frecvente greșeli ale soților abandonați

Dacă doriți să vă întoarceți soția, luați tonul pentru a rezolva problema. Dacă o iubești și intenționezi serios să te întorci - vei avea nevoie de multă muncă pentru tine, ceea ce este necesar ca tu să nu devii persoana de la care a plecat soțul tău. Pentru a face procesul eficient, aflați cum să nu acționați cel mai bine. Barbatii fac greșeli care reduc șansele de succes.

1. Căutați motive logice pentru întoarcerea soției sale

Returul unei soții cu argumente logice nu are sens. Femeile și bărbații acționează în conformitate cu diferite principii logice. În plus, căutând argumente logice, le veți trece prin prisma emoțiilor și a experiențelor, care sunt concepute pentru a vă salva de suferință. O femeie va înțelege intențiile egoiste care vor agrava problema, chiar dacă în același timp încercați să recreați familia.

2. Comportamentul henpecked

Motivele pentru divorț sunt diferite. Se întâmplă de multe ori că un divorț este declanșat de un act de sex masculin. Un om se simte vinovat pentru că a greșit, iar asta este normal. Totuși, încercarea de a face amendamente prin răsfățarea soției tale este greșită, mai ales dacă ea a decis să divorțeze. O femeie vrea să fie purtată în brațe. Nu se va întoarce la henpecked, realizând că o relație bună se va încheia în orice moment după ce se va întoarce în familie.

3. Plecări de iertare

Problema este legată de eroarea descrisă mai sus. Câteodată lăsându-și soția și divorțul, bate chiar bărbați puternici și persistenți din rutină. Mulți încearcă să remedieze situația cu motive și cereri. Așa că pierdeți respectul și deveniți un obiect de manipulare. Pentru o vreme, aceasta va reveni la locație, dar dacă un candidat puternic apare la orizont, va pleca, iar pledoaria cu cererile nu va ajuta.

4. Un număr mare de cadouri

Femeile iubesc cadouri, mai ales dacă sunt frumoase sau originale. Unii soți o folosesc în scopuri proprii. Cadouri permanente, buchete zilnice de flori și expresii de simpatie oferă adesea un efect negativ. Umblat cu daruri, asigurați-vă că o va lua ca pe o încercare de a cumpăra sentimente. Nu-i place și nu te îndepărtează de tine.

5. Confesiunile iubirii

O eroare în care este ușor să se elaboreze analogii cu cel precedent. O femeie vrea să audă de la soțul ei că este iubită de el, dar dacă un om este deja un fost și se repetă despre sentimente în mod continuu, provoacă emoții negative. O femeie ar trebui să vadă dragostea în fapte, în fapte și comportament, nu în cuvinte.

6. Legea privind atractivitatea reciprocă

Cred că ați observat că ceea ce vă atrage pe tine și pe cel al unui iubit. Aceasta este ceea ce folosiți în încercarea de a vă aduce pe cei dragi înapoi. Gândește-te la ceea ce te-a atras la locul ei și încercați să potriviți rezultatul reflecției. Acest lucru va realiza efectul și îl va apropia, chiar dacă sunteți la distanță. Problema în cauză este lipsa de cunoștințe despre preferințele și gusturile soției, mai ales dacă se ascundeau în timpul căsătoriei lor. În acest caz, sfatul rudelor sale va ajuta dacă nu este împotriva ta.

7. Control

Unii bărbați cred că, permițându-i să fie controlați și manipulați, îi vor oferi soției ceea ce are nevoie. Într-o anumită măsură, este așa, pentru că există un anumit tip de femei care încearcă să-și subjugă soțul. Amintiți-vă, transferând controlul asupra dvs., nu dura mult. Controlul permanent vă va împinge pe care doriți să-l lăsați. Controlul este deseori inofensiv. Dacă nu doriți scandaluri, certuri, reproșuri și insulte în adresa dvs. - nu vă permiteți să vă controlați, chiar dacă vă place. Înțelegerea reciprocă și găsirea de soluții optime pentru ambele părți este cea mai bună modalitate de a rezolva o situație de conflict.

8. Șantaj material

Oamenii moderni nu-și dau seama că rolul și funcția susținătorului de familie și a susținătorului familiei este în puterea femeii, mai ales dacă după divorț ea trăiește singură. Încercă să-și păstreze soția, explicând că nu se poate asigura pentru ea - o greșeală comună a celor care vor să-și întoarcă iubita. Un astfel de comportament provoacă dorința de a se pensiona sau de a dovedi că nu depinde de mijloacele materiale. În plus, să admită ideea că soția nu-și construiește o carieră și nu își câștigă existența este nebună. Dacă soțul / soția are curajul și hotărârea de a întrerupe relația - asigurați-vă că poate câștiga bani.

9. Intransigență

Când o femeie pleacă, ea se străduiește să obțină independență. Bărbații nu își dau seama de nevoia de a oferi ceea ce are nevoie. Reprezentanții jumătății puternice a omenirii nu înțeleg aluziile femeilor. Va trebui să muncim din greu pentru a învăța să vedem indicii, de câte ori femeile înșiși dau semnale.

10. Refuzul de asistență

Sprijinul în timpul divorțului este important, dar prietenii și familia sunt rareori susținuți de bărbații abandonați, crezând că soții ar trebui să-i păstreze pe cei apropiați. O greșeală masculină comună este refuzul ajutorului rudelor și prietenilor. Stresul intens provocat de această problemă determină ca persoana să se îmbolnăvească și să jure la rudele sale atunci când oferă ajutor. Bucurați-vă de ajutor și ascultați sfatul rudelor și prietenilor.

Dacă intenționați serios să vă întoarceți pe cel iubit, luați în considerare probabilitatea erorilor enumerate și faceți totul pentru a le evita.

Lasă Un Comentariu