Poate femeile gravide să bea cafea, ceai, bere și lapte

Sarcina - cel mai important moment din viata unei fete. Responsabilitatea revine umerilor deja în faza de planificare. Iar scopul mamei viitoare este nașterea unui copil sănătos. Pentru ca sarcina să aibă succes, se recomandă să ascultați fără rezerve sfatul medicilor, să citiți literatura de specialitate și să urmați recomandările mamelor experimentate.

20 de răspunsuri la întrebarea: Ce poate fi gravidă?

Bea cafea

Consumul de cafea în cantități rezonabile nu dăunează copilului, iar mama însărcinată va încuraja și recompensa buna dispoziție. Ca urmare, cafeaua nu poate refuza. Principalul lucru este că doza zilnică nu trebuie să depășească două cești de băutură non-tare.

Cu toate acestea, unii medici susțin că consumul de cafea în timpul sarcinii, chiar și în cantități mici, reduce greutatea copilului. Dacă beți în litri, riscul de naștere mortală va crește. Băutura are o mulțime de cofeină, care crește presiunea și stimulează sistemul nervos. Se recomandă să se bea, luând în considerare caracteristicile organismului.

Bea ceai

Consumul de ceai în timpul sarcinii nu este interzis dacă vorbim despre cantități rezonabile. În poziția de rata zilnică de ceai slab este de două cești. Se lasă să se adauge felii de miere sau de lamaie la băutură. Elementele utile conținute în această cantitate de ceai negru sunt suficiente pentru a proteja și întări dinții, pentru a crește vizibilitatea vaselor.

În ceea ce privește suplimentele alimentare din ceai, manipulați-le cu atenție. Contrar naturii lor, unele dintre ele tonifică mușchii organelor, inclusiv uterul. Cu un set nefericit de circumstanțe se întâmplă avortul. Prin urmare, este mai bine să refuzați suplimentele.

Bea bere

Utilizarea frivolă a băuturilor alcoolice va duce la apariția tulburărilor mentale și tulburărilor de dezvoltare la copil. După ce iarăși bătut peste un mic pahar de bere, mama îi va recompensa copilul cu dependență. Abuzul de bere și alte băuturi care conțin alcool duce la astfel de consecințe teribile.

Nu numai alcoolul, care este conținut în bere, este periculos. Compoziția băuturii include fitoestrogenul - o substanță asemănătoare cu hormonii din structură. Intrarea în corpul femeii a hormonilor "terți" este rău pentru echilibrul hormonal și este periculoasă pentru copil.

Lapte lapte

Nu există interdicții privind consumul de lapte în timpul sarcinii. O femeie aflată în poziție este îndreptată să bea lapte lichid sau uscat, iar alegerea laptelui de capră, vacă, lapte coaptă sau proaspătă depinde de preferințele, utilitatea și frecvența utilizării.

Dacă după un pahar de lapte apare o erupție cutanată, un stomac deranjat sau alte reacții negative, este mai bine să refuzați produsul. Un înlocuitor demn va fi iaurtul de casă, brânza de vaci sau brânza. Aceste produse sunt bogate în proteine ​​și calciu, sunt capabile să aibă grijă de sănătatea viitoarei mame și a copilului nu mai rău decât laptele.

întipări

Medicii decid dacă pot fi vaccinați, în funcție de raportul beneficiilor la rău. Vaccinarea se efectuează în prezența unei probabilități crescute de infectare prin afecțiune. Femeile însărcinate nu sunt recomandate să călătorească în anumite țări din cauza necesității de a elimina anumite vaccinări. În cazul contactului cu pacientul, vaccinările sunt binevenite.

Vaccinarea împotriva vaccinului, și fiecare dintre ele poate duce la complicații. În timpul sarcinii, vaccinarea cu virus viu este inacceptabilă. În ceea ce privește vaccinurile bazate pe viruși inactivi, în unele cazuri le este permis să facă. În același timp, anticorpii conținute în injecție sunt transferați copilului și asigură protecție.

Faceți inhalare

Conform opiniei unanime a medicilor, inhalarea este un instrument necesar pentru tratamentul femeilor însărcinate. Ei, spre deosebire de medicamente, nu afectează activitatea organelor. Tusetele asupra mamei provoacă disconfort copilului și când durerile de cap se răcesc, placenta nu are oxigen. Prin urmare, tratamentul prin inhalare este o soluție sigură.

Vaporii de inhalare sunt folosiți la începutul tratamentului pentru tuse uscată și înțepenită. Dar dacă boala este însoțită de temperatură, inhalarea este interzisă. Mai bine respirați uleiurile esențiale. Inhalarea în timpul sarcinii este permisă la o oră după masă.

Pentru a face raze x

Fluorografia este o metodă de cercetare cu doze mici. În timpul sarcinii, procedura este contraindicată. Femeile aflate în situația de exonerare de la trecerea planificată a studiului. Medicii recurg la orice tehnici de examinare cu raze X numai în cazul unor indicații clinice grave.

În unele cazuri, razele X se fac la fete în poziție, dar cu condiția ca beneficiile cercetării pentru mama însărcinată să fie mai mari decât riscul pentru copil. În toate celelalte cazuri, se aplică metode de cercetare care nu prevăd radiații ionizante.

Îndepărtați părul

În timpul sarcinii, este permisă utilizarea tehnicilor de îndepărtare a părului care sunt efectuate acasă și nu afectează corpul femeii. Printre acestea, ceara și îndepărtarea vegetației nedorite prin electroliză. Apelarea la alte metode în timpul sarcinii este riscantă. Este mai bine să le refuzați.

În timpul sarcinii, rănirea părului este recomandată. Metode mai eficiente de depilare înlăturate până în momentul în care aplicația este sigură pentru copil.

Faceți șelac

Doctorii nu au fost de acord cu această problemă. Unii susțin că tehnica de manichiură cu șelac este sigură, iar alții o văd ca pe un rău. Câștigătorii îngrijorați consideră că nu merită să facă șelac în timpul sarcinii, deoarece reacția corpului feminin la chimie este imprevizibilă.

Fetele în poziție sunt foarte sensibile, capricioase și au un simț mirosos de miros. Este posibil ca, în cadrul procedurii, o femeie însărcinată să aibă o toxicoză puternică. Este mai bine să excludeți șelacul pentru o vreme și să vă gândiți la starea de sănătate a copilului.

Faceți tatuaj

Tatuajul în timpul sarcinii este o procedură cerută, deoarece facilitează auto-îngrijirea. După tatuaj nu este nevoie să aduceți sprancenele în ordine. Nu există un consens dacă se poate face prin faptul că este în poziție.

Un lucru este sigur de a spune că un maestru care construiește o carieră în acest domeniu nu dorește să tatuaj o fată într-o poziție, deoarece există multe nuanțe care nu pot fi prezise. Acesta este un sentiment dureros, o dispoziție stricată atunci când culoarea nu se potrivește cu dorințele doamnelor și a altor lucruri.

Mergeți la cimitir

Reprezentanții bisericii spun că femeile însărcinate ar trebui să viziteze cimitirul și să comemoreze oamenii care au murit. Dumnezeu binecuvântează oameni care își amintesc strămoșii lor. Numai este recomandat să faceți acest lucru la nevoie. Nu uitați de superstiții, conform cărora femeile însărcinate să viziteze cimitirul nu merită.

Odată ajuns lângă mormântul unui iubit, o femeie poate fi copleșită de emoții negative și de sentimente puternice care afectează sănătatea mamei și a copilului. Stresul - cauza principală a apariției bolilor. Prin urmare, vizitarea cimitirului este mai bine să renunțe.

Du-te la biserică

Răspunsul obiceiurilor populare la această întrebare este negativ, iar biserica salută. Să vedem. Potrivit bisericii, viitorul copil este binecuvântarea lui Dumnezeu. Prin urmare, reprezentanții bisericii nu văd nici un motiv să refuze să participe la templu.

Multe sarcini asociate cu ciclul menstrual, în cadrul cărora este interzisă participarea la biserică, este însă incorect să comparăm aceste stări. Potrivit preoților, mama viitoare ar trebui să meargă la biserică și să se roage. De asemenea, nu este interzis să mărturisiți și să primiți Sfânta Împărtășanie.

Du-te la baie

Dacă starea de sănătate a femeii însărcinate este în regulă, este permisă vizitarea băii după consultarea unui medic. Amintiți-vă că a merge la baie în primele etape este contraindicată.

În toate celelalte cazuri, o vizită la baie trenește sistemul cardiovascular și respirator, întărește sistemul imunitar. Procedurile de baie reprezintă o excelentă prevenire a răcelii. Dacă o femeie gravidă nu a vizitat anterior camera de aburi, în timpul sarcinii nu este recomandată să începeți.

Du-te la înmormântare

Funerare - cea mai puternică sursă de stres care poate duce la pierderea unui copil. Dacă o fată gravidă se teme de participarea la o înmormântare sau este îngrijorată de confort, este mai bine să stați acasă. Dacă o înmormântare este ținută pentru un iubit și există o mare dorință de a participa, este recomandat să ascultați vocea interioară. Cu încredere că totul va fi bine, du-te.

Există adesea cazuri în care nu există dorință de a participa la o înmormântare din alte motive. În această situație, puteți argumenta refuzul de sarcină, nimeni nu va judeca pe nimeni. Puteți să vă luați la revedere celor care au părăsit lumea la un nivel mental.

Pentru a merge pe tocuri

Pantofi sexy, frumos și la modă sunt contraindicate pentru fete în poziția celor trei trimestre. Pantofii cu toc sunt permise să poarte în prima jumătate a sarcinii, deși nu uitați de sănătatea dumneavoastră.

Chiar și cu bunăstarea constantă a călcâiului este mai bine să refuzați, altfel contribuie la îmbunătățirea tonului uterin. Dacă nu vă puteți imagina viața fără încălțăminte, vă limitați să purtați astfel de încălțăminte timp de mai multe ore și, distrați-vă, faceți un masaj pentru picioare.

Du-te la piscină

Unele mame însărcinate consideră că înotul în piscină este util, în timp ce alții se tem să ia infecția. În orice caz, înainte de a vizita piscina, consultați un ginecolog. În absența unor complicații și obiecții din partea medicului, vizitați piscina în acest moment. Am adăugat cu bună știință expresia "momentul". Este permisă vizitarea bazinului după formarea unui dop de mucozitate și până la eliberarea sa.

Mergeți la solariu

Starea de lungă durată la soare este nedorită pentru o femeie însărcinată. Medicii recomandă femeilor însărcinate să uite de bronzul artificial și să nu meargă la solariu pentru o vreme.

Sub influența lămpilor se vor schimba modificările hormonale, ceea ce va duce la apariția petelor de vârstă. În timpul sarcinii, pielea este sensibilă la efectele factorilor externi, iar riscul de arsură este mare.

Vopsiți-vă părul

În timpul sarcinii, fundalul hormonal al organismului suferă modificări care afectează structura părului. Creșterea nivelului de progesteron ajută la reducerea pierderii părului, rezultând în căderea părului.

Rezultatele cercetărilor au arătat că vopselele sunt sigure pentru femeile însărcinate. Dar nu uitați că corpul femeii este individual. Reprezentanții medicamentelor susțin că substanțele chimice care alcătuiesc coloranții afectează în mod negativ pielea capului și starea corpului. Prin urmare, înainte de a aplica coloranți pentru păr, consultați-vă medicul.

Fumatul în timpul sarcinii

În cel de-al doilea trimestru, țigările afectează negativ starea copilului și sporesc probabilitatea încălcărilor. Fumatul duce adesea la consecințe dezastruoase, printre care: nașterea prematură, avortul spontan, decuplarea prematură a placentei sau sângerarea din uter.

Se recomandă renunțarea la fumat înainte de conceperea unui copil. În același timp, nu este necesar să se lupte cu obiceiul de a învăța despre sarcină. Corpul femeii este folosit pentru a obține o doză de nicotină. Este mai bine dacă în primul trimestru veți reduce doza. Ca rezultat, organismul se va pregăti să renunțe la țigări.

Zburați cu avionul

Nu există o opinie unică despre zborul pe avion în timpul sarcinii. În timpul zborului, corpul feminin este supus stresului, dar reprezintă un pericol pentru o femeie însărcinată numai în cazuri izolate.

Dacă sarcina survine în mod normal, nu există contraindicații pentru utilizarea transportului aerian. Dar dacă există posibilitatea de a ajunge la locul potrivit prin alte mijloace de transport, nu li se recomandă să-și asume riscuri. Vă puteți bucura de confortul călătoriei cu avionul după nașterea unui copil.

Vizionați videoclipul: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu