Cum să eliminați rapid al doilea bărbie - exerciții și video

Fiecare fată dorește să nu existe riduri, riduri și pete de vârstă pe gât. De-a lungul anilor, bărbia își pierde forma și se îndoaie. Aspectul problemei strică viața unei fete subțiri și subțiri. Din motive de frumusețe și de tineret, trebuie să știți cum să eliminați a doua barbie acasă într-un timp scurt.

De ce apare oa doua bărbie?

Din punct de vedere anatomic, a doua bărbie este acumularea excesivă de țesuturi moi în zona bărbiei. Acumularea de grăsime în acest moment este facilitată de numeroși factori:

 • Predispoziția genetică. Cauza principală a problemei. Dacă rudele apropiate au o a doua bărbie, cel mai probabil ați moștenit-o la nivelul genelor.
 • Vârsta se schimbă. Cu vârsta, pielea își pierde elasticitatea, iar mușchii slăbesc. Acest lucru duce la "alunecarea" feței și apariția unei a doua bărbie.
 • Structura anatomică a feței. Adesea, a doua barbie apare la fete, conturul maxilarului inferior în care este slab.
 • excesul de greutate. În cazul în care o persoană este obeză, atunci depozitele de grăsime apar pe bărbie. Chiar și după ce o luptă reușită cu greutatea celui de-al doilea bărbat nu dispare, deoarece pielea slăbită și întinsă formează o pliu sub maxilar.
 • Dieta și postura. Consumul de alimente nesănătoase cu o postură proastă și o pernă necorespunzătoare. Mâncărurile picante, sărate și grase în tandem cu un pui de somn pe o pernă mare cresc probabilitatea unei probleme.

Dacă se întâmplă acest lucru, femeia încearcă să elimine cel de-al doilea bărbie cât mai curând posibil. Numai funcționarea ajută la asigurarea rezultatelor rapide într-un timp scurt. Din moment ce nu suntem interesați de intervenția chirurgicală, vom începe inițial să lucrăm continuu asupra noastră.

4 pași pentru a scăpa de a doua bărbie

Metodele realizate la domiciliu sunt foarte eficiente, cu condiția ca munca pe cont propriu să fie constantă și regulată. Prin urmare, vă recomand să uitați de metodele de mare viteză și să acordați atenție muncii zilnice.

 1. Miere de masaj. Vă sfătuiesc să începeți lupta cu cea de-a doua bărbie cu un masaj folosind miere. Aplicați o cantitate mică de produs natural pe un loc de problemă și faceți masaj. Este important ca în timpul procedurii pielea să nu se întindă. Continuați masajul până când pielea este roșie, după spălarea mierei și acoperă pielea cu un strat de cremă anti-îmbătrânire. Masajul cu miere are contraindicații. Metoda nu este potrivită pentru persoanele care au nave fragile în zona bărbiei și care sunt alergice la miere.
 2. Suc de lămâie comprimat. Dip pe o bucată mică de tifon în suc de lămâie și se aplică în zona problemei timp de o jumătate de oră. Apoi aplicați cremă de grăsime pe piele. Sucul de lămâie va satura pielea cu vitamine și va îmbunătăți circulația sângelui. Vă sfătuiesc să puneți o compresă de lămâie înainte de culcare, în fiecare zi, timp de o lună.
 3. Masti si creme. Pielea pieptului se îngrijorează constant pentru utilizarea măștilor și cremelor cu efect de strângere.
 4. Claps. În timpul zilei, bateți bărbia cu mișcări rapide, dar ușoare. Vă sfătuiesc să bateți un prosop umed și laminat. Această tehnică simplă vă va ajuta să strângeți pielea, să o faceți radiantă, sănătoasă și frumoasă.

5 exerciții eficiente

Modul eficient de a accelera îndepărtarea unei a doua bărbie este considerat exerciții. Vă recomand să începeți să le implementați după procedurile de mai sus. Clasele zilnice vor oferi rezultate cât mai repede posibil.

 1. Așezați-vă pe o canapea cu o bază sau podea solidă și ridicați încet capul. Amintiți-vă că exercițiile fizice sunt contraindicate persoanelor cu probleme spinale.
 2. Efectuarea următorului exercițiu este mai simplă. Ridicați și coborâți bărbia cu efort, imaginându-vă că este greu.
 3. Capul se înclină în lateral. Efectuați-vă la un moment convenabil. Principalul lucru este de a face mișcări neclar, altfel eficiența va scădea.
 4. Împingeți gâtul în sus, încercând să coborâți umerii.
 5. Utilizați pumnii pentru a vă sprijini bărbia, apoi deschideți-vă gura, rezistând maxilarului inferior. Determinați-vă singur efortul.

Dacă persistați și atingeți obiectivul dvs. într-un timp scurt, nu vă opriți de la sine. Doar în acest caz, gâtul și bărbia vor fi în stare excelentă. Furnizarea unui rezultat stabil va contribui la o abordare integrată a implementării exercițiilor propuse.

Exerciții video acasă

Dacă nu sunteți sigur că veți face față sarcinii, faceți exerciții cu oameni apropiați. Chiar dacă nu au probleme, prevenirea nu va face rău. Nu uitați de muzică. Aceasta va face distracția, armonioasa și eficientă. Jucătorul în mână și plecați!

Vizionați videoclipul: CICLUL MENSTRUAL si OVULAŢIA - SEXUL vs BARZA (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu