Yoga pentru slăbirea abdomenului și a părților - exerciții, reguli și sfaturi

Yoga este un complex de exerciții pas cu pas utile și practici spirituale. Exercițiile ajută organismul să readucă mobilitatea și subțire, să scape de excesul de greutate, să normalizeze starea psihică. Yoga pentru pierderea in greutate pentru incepatori a fost folosita mult timp. Oamenii folosesc în mod activ această metodă, deoarece are un efect multilateral asupra corpului.

Greutatea în exces este rezultatul impactului asupra corpului asupra unui număr de factori. Cu ajutorul yoga este posibil să facem față cu unele dintre ele.

 • Yoga ajută organismul să obțină un exercițiu normalizat, care ajută la arderea caloriilor.
 • Exercițiile constante și regulate accelerează metabolismul.
 • Cu yoga, o persoană dobândește o serie de obiceiuri alimentare bune.

Yoga promovează metabolismul. Complexul include o serie de exerciții de natură de curățare, a căror punere în aplicare asigură organismului o cantitate mare de oxigen. După ce au învățat tehnica de respirație adecvată în timpul antrenamentului, oamenii o folosesc în viața lor. În cadrul clasei sunt studiate toate grupele musculare. După câteva antrenamente, crește elasticitatea mușchilor gluteali, ceea ce este greu de "pompat" în timpul antrenamentelor regulate.

Exercitiile regulate ajuta la reducerea greutatii. Efectul nu este întotdeauna puternic pronunțat, deoarece masa musculară se formează odată cu plecarea depozitelor de grăsime.

Yoga pentru pierderea in greutate ajuta la indepartarea grasimilor din zonele problematice - pe abdomen si pe partile laterale. Aceasta îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, mușchii dobândesc o ușurare pronunțată, iar corpul devine agil și flexibil. Dacă se acordă atenție întinderii, masa musculară crește mai încet.

Dezvoltarea unei cantități considerabile de exerciții pentru scăderea în greutate. Nu este surprinzător faptul că încercarea de a pierde în greutate are dificultăți de a alege. Voi oferi câteva sfaturi despre alegerea exercițiilor care vor face procesul eficient.

 1. Dacă vă depuneți eforturi în cel mai scurt timp pentru a vă întoarce forma corpului, alegeți un antrenament dur. Cu toate acestea, dacă există probleme de sănătate, opriți-vă la opțiunile ușoare și delicate.
 2. Compoziția complexului de formare ar trebui să includă exerciții de rezistență. Ele ajută la atingerea scopului și la creșterea masei musculare. În acest punct, recomand să acordați atenție doamnelor care visează la o figură subțire.
 3. Dacă nu sunteți interesat să măriți masa musculară, vă limitați la exerciții de întindere. În orice caz, la încheierea antrenamentului, nu trebuie să suferiți de durere. Singura excepție este sindromul de întârziere a durerii musculare, care este ușor eliminat cu un duș fierbinte. Dacă simțiți durere, faceți exercițiile incorect.

Exercitați videoclipuri

Mai jos vă voi împărtăși câteva exerciții eficiente pentru începători, prin care eliminați stomacul și părțile laterale. Dacă există puține informații, un instructor de yoga va veni la salvare. El înțelege întrebarea și este fericit să vă ajute cu sfaturi și recomandări.

Exerciții de yoga pentru slăbirea abdomenului și a părților laterale

Luați în considerare exerciții de yoga eficiente pentru slăbirea abdomenului și a părților laterale. Vă recomandăm să faceți exerciții pentru începători, care ajută la rezolvarea problemelor și la obținerea unor rezultate rapide.

 • Warrior prezintă. Ajută la arderea caloriilor. Luând o poziție în picioare, faceți un pas înainte, astfel încât un picior să fie drept și celălalt să fie îndoit la un unghi drept. Puneți mâinile împreună în fața dvs. și ridicați-vă mâinile în sus. Urmăriți mișcările mâinilor, concentrându-vă asupra degetelor. Efectuați o poză pe care o sfătuiesc un minut pentru fiecare picior.
 • Lance pose. Din poziția anterioară, mișcați piciorul întins în spate și ajungeți la podea cu mâinile. Așezați suportul pentru palmă pe podea astfel încât să formeze o linie dreaptă cu piciorul îndoit. Scopul principal al exercițiului este menținerea echilibrului.
 • Puneți un câine în jos. Exerciții de întindere. În timpul poziției anterioare, îndoiți piciorul înapoi. Ca urmare, se formează un unghi ascuțit între picioare și spate. Fesele vor fi partea de sus a triunghiului.
 • Lucrează la presă. Luând o poziție în sus, întindeți picioarele înainte. Ridicați membrele inferioare pentru a forma un unghi de 30 de grade, înghetați în acea poziție și faceți câteva respirații. Exercitarea repeta cu unghiuri de 60 și 90.
 • Baby pose. Relaxare după acțiunile anterioare. Stați pe genunchi, întindeți brațele de-a lungul podelei pentru distanța maximă posibilă.
 • Udiana. Descărcarea gazelor. Lie pe podea, stați drept, inhalează adânc și, în timp ce expiră, îndoiți un picior, țineți-vă respirația și apăsați genunchiul spre stomac. Apoi luați poziția de plecare și faceți exercițiul pentru cel de-al doilea limbaj. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de dureri de spate și să vă exercitați mușchii.
 • Coza prezintă. Opțiunea de a vă relaxa, a regla activitatea glandelor suprarenale și a elimina durerile de spate. Stați pe stomac, ridicați coatele și puneți palmele pe ambele părți ale pieptului. În timp ce inhalați, ridicați corpul superior, îndoiți-vă spatele și înclinați-vă pe brațe. Ținând respirația, deschideți-vă capul și reveniți la poziția de plecare de la ieșire.

30 minute pentru începători

Făcând exerciții, faceți calea de a pierde în greutate și sănătate. Amintiți-vă, yoga este recomandat să se angajeze în complex. Dezvoltați corpul și întăriți psihicul.

Sfaturi și informații interesante despre yoga

Cursurile de yoga regulate ajută la rezolvarea mai multor probleme care determină creșterea în greutate. Exercitarea necesită multă energie, astfel încât calorii suplimentare sunt arse. Începătorii se recomandă să înceapă cu poziții simple, apoi să mărească treptat nivelul de dificultate.

Exercițiul continuu are un efect pozitiv asupra elasticității pielii. Corpul nu va aparea vergeturi care apar dupa o dieta feroce.

În mod regulat practică yoga, oamenii observă că antrenamentele continue dezvoltă obiceiul de a mânca alimentele potrivite care strică o figură nu este o dorință. Unele poziții îmbunătățesc sistemul digestiv, ceea ce este important.

Amintiți-vă câteva reguli pe care trebuie să le respectați, făcând yoga pentru pierderea în greutate acasă.

 1. Înainte de antrenament, ventilați zona și pregătiți un covoraș.
 2. Este interzis să aveți o gustare înainte de curs. Ce să spun despre masa densă.
 3. Dacă sunteți începător, antrenamentul nu trebuie să depășească un sfert de oră.
 4. În timpul antrenamentului respirați nasul.
 5. După ciclul menstrual, acordați atenție exercițiilor de relaxare și în timpul sarcinilor - exerciții ușoare.

În astfel de cursuri nu este nimic dificil, iar exercițiile care sunt prevăzute de yoga sunt simple și ușor de stăpânit. Lucrați pe cont propriu, luptați cu excesul de greutate, întăriți corpul și aduceți cifra mai aproape de ideal.

Vizionați videoclipul: Mihaela Bilic spune că fructele îngrașă, Haplea Fructaliu zice că nu (Iulie 2019).

Lasă Un Comentariu