Cum sa te sarute

Fără ceea ce nu-ți poți imagina dragostea? Ce precede începutul unei relații de dragoste? Desigur, vorbim despre sărutări. Dacă nu există experiență, se întreabă cum să săruți limba cu un tip pentru prima dată.

Planul de acțiune

 • Dacă nu trebuia să te săruți înainte, practică. Îmbunătățește tehnica sărutării, mușcând buzele în aer. Exact simula un sarut cu un iubit nu va functiona. După ce vine momentul potrivit, se bazează pe senzațiile, sentimentele și emoțiile care determină calea cea bună.
 • În timp ce vă sărutați, atingeți-vă iubitul și atingeți anumite părți ale corpului. Nu uitați că sărutul trebuie să fie romantic și blând. Nu încercați să setați o înregistrare pe durata.
 • Un sărut este un proces incredibil de plăcut, dar nu toată lumea primește plăcere de la el. Acest lucru se datorează faptului că oamenii acordă o atenție deosebită evaluării situației și acțiunilor. Pentru ca un sarut sa aduca placere, uitati de gandurile inutile si relaxati-va.
 • În timpul sărutului, împreună cu sângele, substanțele care energizează și ridică starea de spirit intră în creier. Asigurați-un astfel de efect se poate sărut doar cu un iubit. În acest caz, totul va fi ușor și plăcut, iar buzele partenerului vor fi delicioase.
 • Dacă nu dețineți arta, nu vă descurajați, dar luați notă de sfatul. În timpul unei antrenamente regulate, rotiți ușor limba peste buze, împăturiți-vă într-un tub, respirați prin nas sau întoarceți o acadeină în gură. Totul se va descurca.

Psihologii sfătuiesc înainte de procesul de a imagina totul în imaginație. Această tehnică simplă va avea un efect pozitiv asupra încrederii.

Sfaturi pentru videoclipuri

Cum să-ți săruți limba

Kiss - o intervenție intimă în sufletul omului. Dragostea începe cu el. Un sărut potrivit vă ajută să vă treziți partenerul și să ridicați spiritele. Să ne uităm la tehnica sărutului cu limba.

Adolescenții moderni care caută să-și găsească un prieten sau o prietena sunt interesați de tehnica sărutului francez. Nu este surprinzător, deoarece pentru ei un astfel de sărut este o manifestare adultă a iubirii. Cuplurile iubitoare experimentate, care sunt hrănite cu echipament standard, doresc, de asemenea, să stăpânească arta.

Inima sarutului este dorinta reciproca, completata de pasiune. Nivelul plăcerii depinde de acțiune.

 1. Atingeți buzele partenerului dvs., fără a vă deschide buzele și pentru a vă săruta ușor. Acest lucru este suficient pentru a inflama flacara pasiunii. Apoi glisați vârful limbii peste buzele celei de-a doua jumătăți. Dacă într-o clipă face și ea, înseamnă că îi place.
 2. Dacă totul a mers bine, continuați să explorați senzualitatea partenerului, dar nu exagerați. Nu căutați să lipiți rapid întreaga limbă în gura partenerului, altfel va considera acest pas dezgustător.
 3. Încercați să sărutați a fost blând. În urma dorințelor partenerului dvs., îi veți aduce plăcere. Este suficient să mângâieți ușor jumătatea limbii cu vârful limbii. Nu te slobber, nu-i place toata lumea.
 4. Pentru a continua experimentele, stabiliți un contact emoțional. În această problemă veți ajuta conversațiile spirituale. Relația emoțională este importantă pentru un partener, mai ales când vine vorba despre o fată.
 5. Având experiență dobândită, stăpânește tehnici mai complexe care folosesc limba. Opțiune - un sărut amețitor. Inițial, sugeți ușor buzele celei de-a doua jumătăți și apoi, cu o mișcare ascuțită, introduceți limba în gură.
 6. Există un sărut arzător, care are un efect stimulativ asupra partenerului. Îți linge cu buze partenerul și joacă un joc simplu. O lingură de miere va face sărutul de neuitat.
 7. Rotiți limba în cavitatea orală a partenerului, făcând mișcări lente și blânde. Această tehnică de sărut este numită "moară".
 8. Dacă sunteți în căutarea de a arunca partenerul în șoc, utilizați un sărut rafinat. Atingeți palatul cel mai ușor posibil. Nu exagerați, deoarece o atingere puternică va provoca gâdilirea.

Amintiți-vă că un sărut este un minunat sentiment reciproc, care este capabil să ofere plăcere frenetic. Practic continuu și experimentați, ascultați opinia partenerului și deveniți un as.

Săruturi neobișnuite

Dacă vă străduiți să învățați cum să vă sărutați bine, fără să mușcați sau să lăsați urme pe corpul partenerului dvs., nu vă va face rău să vă familiarizați cu următorul material, în care vom lua în considerare sărutările neobișnuite.

 • Vacuum sarut. Este scurt, atat de repede, dar suge usor buzele partenerului. Într-o clipă, rupeți buzele, făcând-o cât mai lent posibil. În caz contrar, va exista un sunet neplăcut.
 • maraton. Este un sărut obișnuit, caracterizat prin durată. Aceste experimente încep când ai experiență.
 • ciupi. Această tehnică combină un sărut frumos cu jucăuș. Lipeste buzele partenerului cu buzele usor si usor. Un astfel de sărut aduce o mulțime de plăcere.
 • Sărutul cu fluture. Pentru a face acest fel de sărut, apropiați-vă fața partenerului dvs., astfel încât genele gâdilă pielea. Această tehnică vă va șoca partenerul. Amintiți-vă, executarea incorectă va furniza efectul zbura enervant.
 • Rampă electrică. Mergeți cu cel iubit într-un sărut este recomandat în întuneric. Opriți-vă la o distanță mică, aplecați puțin și atingeți-vă buzele.
 • Conversație sărut. În timpul unei conversații pe un subiect intim, se apropie fără probleme. Exprimând următoarea porțiune de cuvinte, buzele unui partener vor mângâia buzele a doua jumătate. Principalul lucru este să nu mirosi din gură.
 • Sărut gratuit în engleză. Limbi de luptă. Scopul confruntării este plăcerea finală. Rețineți că acțiunile greșite rănesc limba partenerului.

Știu sărutări neobișnuite. Aceste cunoștințe sunt suficiente pentru a diversifica relațiile și pentru a le aduce ceva nou și necunoscut. Practicați-vă, dezvoltați talentele și împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți.

Cum să împrospătați respirația înainte de un sărut?

În concluzie, voi adăuga că un sărut este un act intim între oameni, care poate fi întunecat de diverse lucruri, inclusiv un miros neplăcut din gură. Reîmprospătați-vă respirația pentru a ajuta la mijloace improvizate. Ei vor veni la salvare în momentul în care perierea dinților nu este posibilă.

 • Bomboane de menta și gumă cu bule. Magazinele vând pachete de bomboane sau gume de mestecat, care se concentrează pe împrospătarea respirației. Pentru a obține rezultatul, durează câteva minute. Deși alegerea gusturilor este largă, problema mentă este cel mai bine rezolvată. Folosiți ușor remedii pentru menta, mirosul puternic de mentol este neplăcut pentru o altă persoană.
 • Un măr. Acest fruct util și gustos elimină senzația de foame, hrănește organismul cu substanțe nutritive, îndepărtează plăcile și împrospătează respirația. Prin urmare, înainte de comunicarea intimă nu va interfera cu mănâncarea unui măr.
 • Ciocolata amara. După ce ați mâncat o mică bucată de delicatețe, vă reîmprospătați respirația, asigurați-vă gura cu un ușor gust, pe care îl va dori a doua jumătate.
 • Ceai verde. Remediu eficient pentru respiratia urat mirositoare. Problema poate fi rezolvată cu ajutorul ceaiului din plante pe bază de brusture, varză sau negru. Iarba turnați apă fiartă din boiler, așteptați câteva minute și, după răcire, clătiți-vă gura.
 • nucșoară. Mestecați câțiva nuclee și țineți-vă puțin timp în gură. Aceasta nu numai că vă va reîmprospăta respirația, ci va aduce și unele beneficii anumitor organe, inclusiv stomacul și ficatul.
 • pătrunjel. Mănâncă câteva cârje de patrunjel și în două sau trei minute cavitatea bucală va fi pregătită pentru un sărut.

Dacă fondurile listate nu se potrivesc, uitați-vă în magazin și cumpărați un spray special. Cu ajutorul acestor mijloace vă reîmprospătați respirația, întăriți smalțul și protejați dinții de carii.

Articolul sa încheiat. În ea, ați învățat tehnica sărutării și ați făcut cunoștință cu mijloacele improvizate care inspirau respirația. Sper că, după ce ați citit materialul, sărutările vă vor aduce plăcere.

Vizionați videoclipul: CUM SA SARUTI? TUTORIAL (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu