Cum să îndepărtați guma de la îmbrăcăminte cu un fier, uscător de păr, gheață

Mulți oameni, indiferent de vârstă și de starea lor, sunt interesați de modul în care se elimină guma de mestecat de la haine la domiciliu, care lipesc și strică aspectul îmbrăcămintei. Această problemă se poate întâmpla într-un loc neașteptat. Așezați-vă pe pantaloni preferați într-o cafenea, în transportul public și chiar în parc, așezat pe bancă.

Hainele de îmbrăcăminte nu sunt întotdeauna la îndemână, dar nu intră în panică. Calmați-vă și nu încercați imediat să îndepărtați guma. Dacă se va lipi de țesătură, acțiunile rapide vor aduce rezultate dezastruoase. Fii răbdător și du-te acasă, unde salvezi lucrurile.

Există multe modalități de a elimina nefericirea. Unele sunt foarte frecvente, în timp ce altele sunt folosite mai rar, deoarece se bazează pe cunoașterea în domeniul chimiei. Dacă vă aflați într-o situație neplăcută, ascultați sfaturi bune. Voi lua în considerare o serie de modalități de combatere a gingiilor mestecate lipite de haine.

12 moduri eficiente de a elimina guma de mestecat

 1. congelator. Înghețarea este considerată cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a pantalonilor și a altor îmbrăcăminte. Puneți obiectul rănit în pungă și trimiteți-l la congelator timp de o oră. În acest timp, guma va îngheța și va cădea. Dacă nu se întâmplă acest lucru, răciți ușor.
 2. gheață. Atunci când puneți un lucru în congelator nu funcționează, încercați să scapați de contaminarea cu gheață, punându-l în punctul dorit. După întărire, scoateți mânerul cu o perie rigidă. Echipamentul este potrivit pentru îndepărtarea de haine de iarnă, covoare, covoare și alte lucruri.
 3. Apă caldă. Pentru a utiliza această metodă, veți avea nevoie de un asistent. În timp ce toarnă apă fiartă peste elementul deteriorat din fierbător, eliminați guma cu o periuță de dinți. Pentru a îmbunătăți eficiența "metodei fierbinți", înmuiați hainele murdare în apă clocotită și, fără a scoate, scoateți guma cu un cuțit ascuțit. Dacă pata rămâne, repetați acțiunea.
 4. fier. Fierul poate fi scos din gingie. Folosind hârtie blotting, tifon sau o bucată de pânză, fierulți cu atenție zona poluată. Cu toate acestea, după îndepărtare, poate exista un semn de pe haine. În acest caz, apelați la ajutorul pentru îndepărtarea petelor. Aplicați-l pe murdărie, așteptați și fixați petele.
 5. Pene de wedge. Pentru a elimina guma de mestecat se utilizează adesea guma de mestecat. Îl mestecați bine, fixați-l la punctul poluat și îndepărtați-l înainte de a obține rezultatul.
 6. Uscător de păr. Ajută la rezolvarea problemei și uscător de păr de uz casnic. Utilizând dispozitivul, preîncălziți guma și scoateți-l cu o periuță de dinți sau o perie de haine. Dacă uscătorul de păr nu a ajutat, acordați atenție următoarelor metode.
 7. Unt de arahide. Utilizați această metodă cu atenție și cu atenție. Principalul lucru care înseamnă nu a ajuns pe un fragment pur de haine. Uleiurile acoperă guma lipicioasă și apoi răzuiește cu un obiect blunt. Apoi speli chestia. Dacă era imposibil să împiedicați umezirea pe țesătura curată, umeziți pata cu un dispozitiv de îndepărtare a pensulei și trimiteți articolul la mașina de spălat.
 8. Spray-urile. Magazinul de hardware vinde un instrument special de țintire a gingiilor. Tehnica de aplicare este un pic similară cu primele două metode. Spray răcește suprafața murdară. Aplicați produsul și așteptați puțin, apoi îndepărtați contaminarea cu mijloace improvizate. Spray-urile fac o treabă excelentă cu pete după eliminarea adversității lipicioase.
 9. oțet. Tehnologia este potrivită pentru curățarea blugi. Încălziți o cantitate mică de oțet și, folosind o periuță de dinți, se aplică gingiei. Efectuați repede manipulările, otetul este eficient numai sub formă de căldură.
 10. chimie. Unele gospodine rezolvă problema cu toluen. Aplicați acest lichid tehnic în zona afectată și spălați hainele cu pulbere obișnuită. Potrivit pentru îndepărtarea și acetonă. Îndepărtarea lustruit de unghii îndepărtează efectiv guma de la haine, blănuri și covoare, fără a strica culoarea.
 11. spălare. Dacă problema este adânc înrădăcinată în haine, spalarea vă va ajuta. Îndepărtați hainele deteriorate și aplicați detergentul pe murdărie. Când guma de mestecat se înmoaie, îndepărtați-o cu grijă și spălați-o.
 12. Curățarea chimică. Utilizați dacă metodele listate nu aduc rezultate. Maeștrii care lucrează în organizație, folosind profesionalism, vor purta cu îmbrăcămintea afectată o serie de manipulări pentru a elimina poluarea. Acestea vor ține cont de structura și compoziția fibrelor din material. Tehnica este cea mai sigură.

Sfaturi pentru videoclipuri

Uneori gingiile nu atacă hainele, ci pantofii. Metodele enumerate mai sus sunt incomplete sau ineficiente în acest caz. A face față problemei poate fi diferită. Luați un tampon de vată și ștergeți cu acetonă sau alcool. Ștergeți bine murdăria și îndepărtați-o cu un cuțit.

Vă sfătuiesc să vă uitați mereu unde stați. Acest lucru va reduce probabilitatea unei probleme. Dar această forfetare nu este întotdeauna vizibilă. Dacă vă așezați pe mâini, tratați problema cu un zâmbet, iar recomandările mele vă vor ajuta să o rezolvați. Mult noroc!

Lasă Un Comentariu