Moda bangs: tipuri, cum sa alegi cum sa ai grija

Fetele sunt interesate dacă este la modă să poarte un bang. După cum arată practica, acest element de coafură este folosit de fashionistas pentru a crea imagini. Să ne uităm la tipurile de bang-uri la modă, la subtilitățile de a alege bang-uri în funcție de forma și tipul de persoană, de secretele îngrijirii pentru breton acasă.

Cum de a alege un bang în formă și tip de față

Nu fiecare femeie este gata să facă un experiment, pentru că nu știe că o nouă coafură va face. O frumusețe îndrăzneață care decide să taie părul, caută ajutor unui stilist care nu împărtășește întotdeauna informații despre alegerea bretonului pentru tipul de persoană.

Varietatea de tunsori este uimitoare. Nu este surprinzător faptul că femeile se pierd în timpul selecției. Rezolvarea problemei, ghidați după tipul feței și părului. În practică, prima opțiune este adesea folosită.

 1. Bretonuri lungi drepte. Clasic. Potrivit pentru doamnele cu păr gros. Stylistii sunt sfătuiți să taie bretele la nivelul sprâncenelor sau să cadă ușor sub această linie, ceea ce ajută la mascarea frunții înalte. Pentru a crea o densitate vizuală, buclele sunt luate din partea de sus a capului. Prin bretele drepte lungi face imaginea strictă, misterioasă și elegantă.
 2. Breton scurt cu muchii zdrențuite. Potrivit pentru femei cu caracteristici slabe pronunțate. Cu ajutorul acestui element de coafura faceti o imagine jucausa si proaspata. Punctul culminant al opțiunii - ajută proprietarul să arate mai tânăr și face viața de zi cu zi neplăcută.
 3. Oblique bretonuri lungi. Ascunde unghiul feței. Buclele asimetrice sunt recomandate femeilor cu păr subțire. Frunzele măcinate care intră pe față creează un volum vizual și conferă părului o grosime vizibilă.
 4. Braturi clasificate. Cea mai bună opțiune pentru frumusețile cu fața pătrată. Netezește și prelungește imperfecțiunile naturale, face imaginea să fie moale și armonioasă. Recomand doamnelor cu o față rotundă să acorde o atenție la bangs absolvit neglijent. Sfaturi sfărâmate de lungimi diferite subliniază virtuțile, deghizând defectele.
 5. Rânduri scurte de lungime scurtă. Potrivit pentru fețe rotunde, triunghiulare și ovale. Lungimea mare este combinată cu o față de orice formă. Opțiunea graduată este o soluție excelentă pentru o femeie de afaceri care visează la o imagine solidă.
 6. Bretonii rupți oblici. Recomandat pentru fete tinere, moderne și interesante. Va adăuga o coafură la modă pe păr de orice grosime și lungime. Se recomandă abandonarea experimentelor numai în cazul buclelor curl. Doamna de absolvire de tip direct cu o față ovală. Acesta va inversa ușor fața și va face expresia expresivă.

Bangs sunt diferite și în combinație cu tunsori oferă un efect uimitor. Dacă nu pornește singură pentru a alege o opțiune de execuție, comandantul va decide problema.

Atunci când alegeți o imagine, luați în considerare stilul de îmbrăcăminte. Tinerilor frumosi sunt permise experimente radicale, dar femeile de varsta mijlocie trebuie sa faca in mod deliberat si treptat schimbari in imagine.

Cum să ai grijă de breton

Uneori o femeie dorește să facă mai multe schimbări în aspectul ei. Unele doamne schimba coafura, în timp ce altele obțin rezultate obținând schimbări de breton. Cum să aducem ceva nou pe imagine cu ajutorul elementului frontal al coafurii, am spus mai sus.

Femeile cu breșe de păr rigid ascultătoare, dacă nu prea scurte. Proprietarii de păr curul în această privință mai dificilă și este recomandat să se evite breton gros.

 • Așezați bretele conform regulilor. În cazul părului drept, se usucă de sus, contorizând simultan. Pentru volum, aerul fierbinte direct către rădăcini. Pentru bretonul ondulat, utilizați un gel de înnobilare și o perie rotundă. Fără aceste instrumente și unelte pentru a întinde părul în procesul de uscare nu va funcționa. Modificați puțin situația va ajuta la îndoire.
 • Vă recomandăm să umeziți serul cu bureți rigizi, creț și groși, în caz contrar, nu va rămâne liberă. Vrăjmașul unui bang este umiditatea, astfel încât în ​​orice mod să-l protejeze de umiditate. Pentru a preveni curgerea părului pe vreme umedă, utilizați o mașină de îndreptat părul.
 • Nu exagerati cu produse de styling. În unele produse există ingrediente hidratante, din cauza căruia buclele de bordură și lăstarii. Serurile s-au dovedit bine, care păstrează umezeala în păr, făcându-le matasoase și netede.
 • Puteți ajusta lungimea în salonul de înfrumusețare sau pe cont propriu. Înainte de efectuarea procedurii, firele inutile sunt separate și fixate lateral cu barete. Vă sfătuiesc să vă tăiați bretonul pe părul uscat, altfel după uscare va crește și va deveni mai scurt.
 • Bucurați-vă de buclele cu prudență, deoarece părul creț este ridicat și înfășurat în bucle. Scurtați bretonele cu atenție, lăsând câteva inci suplimentare ca marjă. Țineți scula la un unghi de 45 de grade, îndreptându-i capătul.

Efectuați bretele de stil în fiecare dimineață, veți arăta grozav și ca orice om. Cât despre rivali în lupta pentru inimile oamenilor, ei vor fi gelosi.

Cum de a accelera creșterea de breton?

Adesea bretonul, din anumite motive, nu se potrivește cu hostessul, și ea încearcă să o crească. Este imposibil să obțineți rezultate într-o săptămână, dar cu abordarea corectă puteți aduce momentul mai aproape. Părul pentru o lună crește cu un centimetru. La această rată, trebuie să vă deplasați mult timp spre obiectiv. Dar metodele complexe ajută la creșterea ratei de creștere a bretonilor de cinci ori.

Asigurați-un stil blând. Minimizați expunerea la temperaturi ridicate pe păr. Pentru o perioadă scurtă de timp, refuzați să utilizați un uscător de păr și călcatul, folosiți mai puține fire de păr și benzi elastice.

Reglați alimentarea. Starea parului este determinată de dietă. Includeți verdeață și legume, pește uleios. Aceste produse sunt bogate în vitamina "E" și diferite acizi care au un efect pozitiv asupra stării părului.

Cumpărați complexe de vitamine pentru a întări și a crește părul. Consultați-vă medicul pentru a lua suplimente biologice cu efect similar.

Promotori de creștere pentru vânzare. Folosiți aceste instrumente cu atenție, după consultarea medicului. Indiferent dacă planul de stimulare a creșterii medicamentoase sau a salonului se utilizează, asigurați-vă că medicamentul nu provoacă alergii.

Aveți grijă de scalpul dumneavoastră. Rata de creștere a părului este determinată de activitatea foliculilor de păr. În fiecare zi, masați-vă capul cu mâinile sau o perie moale. Revitalizarea bulbilor va crește circulația sângelui în breton.

În articol am revizuit tipurile de bangs la modă, am spus cum să aleg versiunea de executare a acestei părți a părului, am acordat atenție îngrijirii și am creat o creștere rapidă. Sper că informațiile vă vor fi de folos. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: What's wrong with what we eat. Mark Bittman (Octombrie 2019).

Lasă Un Comentariu