Cum să pierdeți greutatea după naștere rapid și să eliminați stomacul acasă

Femeile, devenind mamă, sunt interesate de cum să piardă în greutate după nașterea rapidă și să elimine stomacul acasă. Ei sunt trup și suflet care caută să-și recapete forma anterioară și să scape de kilogramele acumulate.

De unde să începem

 • Primul lucru care începe să scadă în greutate și să restabilească forma după nașterea unui copil este o schimbare în dietă. Organismul se va schimba corect dacă includeți în dietă mai multe fructe, ierburi, legume, fructe de pădure și produse lactate.
 • Este extrem de important să aflați cum să calculați corect cantitatea de alimente consumate. Recomand mamele care alăptează să mănânce mai des, dar în porții mici. Împrumutăți vasele de la bebeluș și mâncați cu el de 6 ori pe zi. Dacă, din anumite motive, nu alăptați, nu ezitați să mănânci de trei ori pe zi în porții moderate.
 • Zilele mai repede vor ajuta la revenirea cifrei după livrare. Alegeți o zi în care veți mânca fructe și legume. Produsele lactate fermentate nu sunt mai puțin eficiente.
 • Amintiți-vă de beneficiile cerealelor. Orice produs din cereale este un sorbent de zgură și toxine. Hrănește organismul cu proteine ​​benefice. Setați o dietă pe termen scurt și mâncați numai cereale și supe de cereale pentru o săptămână. Acest lucru va ajuta la curățarea corpului de toxine și la accelerarea procesului de scădere a greutății după naștere.
 • Nutriția corectă este un pas mare spre o figură ideală, dar fără efort fizic este imposibil să pierdem în greutate.
 • O mamă care alăptează nu are timp să viziteze sala de gimnastică. Dar există multe alternative care sunt benefice. Urcați cu copilul în parc, luați pași rapizi, lucrați cu bicicleta de exerciții.
 • Atunci când copilul dormește, face un set de exerciții și pompează până abs. Dacă este posibil, faceți mici runde, ceea ce va aduce rezultatul și va ajuta pomparea picioarelor.
 • În magazinul de mărfuri sportive cumpărați o frânghie sau un hoop. Cursurile zilnice de cincisprezece minute cu acest echipament sportiv vor aduce obiectivul mai aproape. Depășiți lenea și exersați în mod regulat.
 • La sfârșitul antrenamentului, acordați atenție întinderii. Această abordare va consolida rezultatul.

Imediat reconstruirea unui astfel de regim este problematică, dar dacă sunteți interesat să obțineți un rezultat, persistați în direcția atingerii scopului și totul va funcționa. Un bun stimulent va fi fotografia inainte de livrare sau blugii dvs. preferati, pe care nu vi se potriveste.

Aveți răbdare și obțineți sprijinul familiei voastre. În timp ce soțul sau bunicul și bunicul se ocupă de copil, puteți petrece mai mult timp pe sine și puteți pierde în greutate. Nu uitați, corpul uman este individual. Dacă durează câteva luni pentru ca o singură mână să atingă obiectivul, al doilea așteaptă rezultatul de ani de zile. Lucrați din greu pentru voi înșivă, înfrângeți kilogramele în plus și luați burta departe acasă.

Exerciții eficiente pentru pierderea în greutate după naștere

Multe mame după naștere se confruntă cu problema stomacului și excesului de greutate. Nu voi spune că este imposibil să rezolv problema, dar este nevoie de multă muncă. Va ajuta sa slabiti si sa eliminati exercitiile de burta si dietele.

Fiind mama, femeile se plâng de absența presei, a vergeturilor și a burții. A pierde rapid greutatea oferă o metodă cuprinzătoare, a cărei eficacitate este determinată de răbdare, de formare și motivație obișnuită.

Inițial, reîmprospătați-vă dieta. Luați o serie de măsuri care îmbunătățesc metabolismul și minimalizați cantitatea de carbohidrați consumate. La început, vă recomand să păstrați un jurnal de produse alimentare. Nu faceți fără efort fizic. Pur și simplu nu exagerați, în timpul alăptării, exercițiile sporite conduc la pierderea laptelui și la o încălcare a presiunii.

Tehnica de a efectua mai multe exerciții care sunt permise pentru a efectua după naștere, fără a afecta sănătatea și vătămarea copilului, considerăm mai jos.

 1. Lie pe spate, ridicați ușor picioarele și trunchiul. Respirați abrupt în stomac pentru a face să se ridice și să cadă. Dacă nivelul de dificultate este ridicat, faceți exercițiul cu genunchii îndoiți. La început, vă recomand să faceți exercițiul timp de 15 secunde, apoi creșteți până la un minut.
 2. Luând o pozitie culcat pe abdomen, puneti accentul. Înclinați-vă coatele și șosetele. Întinzându-vă fesele și mușchii abdominali, înghețați în această poziție. În stadiul inițial, 20 de secunde sunt suficiente, apoi 2 minute.
 3. Concentrați-vă pe picioare și pe un antebraț. În această poziție, țineți cât mai mult timp posibil.

Luați în considerare exercițiile care se pot efectua după un an și jumătate de luni după naștere. În virtutea simplității, ele vor ajuta să pompeze mușchii și să-și recapete forma.

 • Stați pe burtă și puneți-vă mâinile pe cap. Inspirați, și atunci când expirați, ridicați corpul.
 • În timp ce vă aflați în aceeași poziție de pornire, ridicați în același timp membrele inferioare și ridicați-le cu ambele picioare simultan.
 • Păstrați poziția inițială, trageți mânerul înainte. Apoi simultan cu picioarele ridica simultan.
 • Lie pe spate, aruncați membrele superioare în spatele capului, întindeți coatele, întindeți picioarele și îndoiți-vă la genunchi. În timp ce inhalați, îndepărtați-vă umerii. Pentru a complica exercițiul împreună cu umărul, ridicați simultan piciorul.
 • În timp ce vă culcați cu picioarele îndoite, ridicați zona pelviană cât mai mare posibil. În timp, vă recomandăm creșterea ratei.

Exercitați videoclipuri

Rețineți că antrenamentul timpuriu nu este recomandat. Așteaptă un timp pentru ca organismul să se recupereze după naștere. Da, și vă recomand să măriți treptat încărcătura.

De ce, după naștere, burta devine prost?

În ultima parte a articolului voi examina motivele pentru apariția unui abdomen întins și abia după naștere. Femeile se confruntă cu acest fenomen, indiferent de mărime, constituție și vârstă. Sarcina afectează corpul fetei și este însoțită de o schimbare în unele procese, astfel încât fătul să rămână în siguranță și confortabil.

Nu orice femeie aflată în câmpul muncii este pregătită de faptul că, după un moment mult așteptat, corpul se va recupera rapid și va reveni la forma sa anterioară. După debutul momentului prețuit, în loc să se odihnească, grijă de copil vine și nu există timp pentru a juca sport pentru întoarcerea de frumusețe la corp.

Văzând reflexia oglinzilor și evaluând starea abdomenului, femeile se supără, în timp ce altele se luptă cu depresia. Cred că stomacul după naștere nu este un motiv atât de bun pentru panică. Aveți răbdare și acordați atenție educației fizice.

Înainte de începerea luptei cu burta postpartum, determinați ce procese fiziologice l-au afectat. Motivul principal al stomacului neplăcut al mamei nou-făcute este uterul întins. Chiar și o femeie subțire în muncă după naștere a fost surprinsă să observe că doar amintiri rămase din stomacul ei plat.

După câteva luni, contracția uterină este completă. Te rog așteaptă. Dacă, înainte de naștere, fată era în formă fizică excelentă și a făcut exercițiile, după ce uterul a fost contractat, burta sa va reveni la normal.

Cauza abdomenului urât este, de asemenea, considerată a fi mușchii întinși. Pentru a face ordine, faceți exerciții fizice. Acestea vor ajuta la scăderea în greutate și la scăderea grăsimii care protejează fătul. Stratul de grăsime, care crește odată cu dezvoltarea fătului, nu dispare după livrare.

Cât de repede dispare burta postpartum este determinată de aspirația și diligența femeii. Durata acestei perioade este, de asemenea, influențată de caracteristicile organismului, care sunt diferite în fiecare caz.

De obicei, cu o creștere de 52 de centimetri, greutatea unui nou-născut în medie este de 3,2 kg. Acestea sunt indicatorii medii. Pielea umană este elastică și elastică. Ca urmare, fructul este plasat în cavitatea abdominală și primește o protecție maximă. În același timp, după naștere, pielea unei femei nu se poate întoarce imediat la starea sa inițială.

Dacă cifra este într-adevăr un drum, strângeți voința într-un pumn, acordați-vă rezultatului și efectuați exerciții care vă vor ajuta să pierdeți în greutate după nașterea rapidă. Doar nu exagerati, altfel bebelusul va ramane fara atentie, iar in stadiile incipiente ale vietii el nu va putea sa faca fara ajutorul maternal. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: The Long Way Home Heaven Is in the Sky I Have Three Heads Epitaph's Spoon River Anthology (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu