Cum de a alege o tunsoare pentru parul scurt

Bună ziua, dragi cititori! În articol voi discuta despre tunsorile populare ale femeilor pentru parul scurt, cum să alegi o tunsoare la modă și cum să ai grijă de ea acasă. Doamnelor care doresc să schimbe imaginea, articolul va spune câteva idei.

Cum de a alege o tunsoare pentru parul scurt

O coafura scurta arata original si stilat pe fundalul a ceea ce nu implica costurile imense de timp pentru stil si ingrijire. Nu este surprinzător faptul că astfel de tunsori sunt la modă.

Doamnelor, văzând o tunsoare frumoasă la televizor sau pe stradă, merg imediat la un salon de înfrumusețare cu o cerere de a face un analog. Fiecare femeie tinde să fie atractivă. Această abordare nu este complet corectă, așa că vă voi spune despre alegerea tunsorilor pentru părul scurt.

Tipul feței

Modelele de păr se schimbă. Asigurați-vă că luați în considerare acest lucru în timpul selecției. Doamna cu fața dreptunghiulară nu vă sfătuiesc să faceți o coafură scurtă, ea va deschide pomeții largi. Dacă îl suplimentezi cu breton lung sau luminos, distrage atenția din pomeți.

Coafuri diferite sunt potrivite pentru fetele tinere cu o față ovală. Prin urmare, ei pot experimenta și căuta cea mai bună opțiune. Aceste frumuseti vor putea sa-si taie parul cat mai scurt posibil.

Sfătuiesc proprietarilor de fețe rotunde să aleagă tunsori în cazul în care lungimea toroanelor laterale este mai scurtă decât lungimea părului la coroană. Asemenea tunsoare prelungesc vizual fata. Pentru a înmuia o față pătrată, sunt potrivite bucle lungi în partea din spate a capului.

Tipul cifrei și vârsta

Se crede că coafurile scurte nu sunt potrivite pentru blonde, deoarece cresc vârsta lor, iar bruneturile arată foarte bine cu părul de ștergere. Există un adevăr în acest sens. Cu toate acestea, în unele cazuri, părul scurt îi ajută pe blondă să devină mai tânără, mai ales subțire.

Potrivit scepticilor, astfel de tunsori - mulțimea de femei în cincizeci de ani. Dar stilistii spun ca o coafura scurta pune accentul pe tineri si se concentreaza pe expresivitatea aspectului.

Alegerea unei coafuri, ghidati de defectele de tip si forma. Bărbierile cu tunsoare scurte pentru doamne nu sunt potrivite. În procesul de selecție, ia în considerare meritele. Evidențiați pomeții înalți, deschideți gâtul grațios sau aruncați frumosul spate al capului.

Structura firului

Nu ignora structura părului. Parul drept este potrivit pentru un bob cu fire uniforme, puternice sau asimetrice. Parul luminos produce bucle excelente în trepte.

Dacă aveți păr subțire, aproape orice tunsoare scurtă va face. În cazul părului gros, alegeți cu atenție o tunsoare. O opțiune bună ar fi absolvirea.

Sperăm că sfaturile practice vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere și să aduceți o poftă bună imaginii. După cum arată practica, alegerea propriului păr este, de obicei, problematică.

Puteți folosi serviciul, concentrat pe selectarea coafurilor on-line, dar vă sfătuiesc să aveți încredere în maestrul profesionist. Găsiți pe Internet câteva opțiuni interesante și arătați coafura. El, ghidat de tipul feței și de starea părului, va oferi cele mai bune.

Avantajele și dezavantajele tunsorilor feminine scurte

Anterior, frumusețea feminină a fost asociată cu păr gros și lung. Apoi lungimea părului a mărturisit statutul social și sănătatea ridicată. De-a lungul timpului, ideea de frumusețe a femeilor a evoluat și sa extins.

Astăzi, o frumoasă doamnă nu trebuie să poarte o tunsoare lungă. Principalul lucru este că coafura accentuează demnitatea și maschează defectele.

Avantajele haircut-urilor scurte

  • Ascunde imperfecțiunile feței și ale capului. Coroana ridicată a capului maschează spatele plat al capului, iar nervurile laterale alungite ascund pomeții largi.
  • Salvează fetele cu păr slab și rău. Tehnologia specială a coafurii și stilul corect îl ajută să ascundă lipsa volumului natural, mai ales dacă se utilizează tehnici vizuale.
  • Permite experimente. Este vorba despre stabilirea în diferite moduri. Această practică ajută la obținerea de experiență, stăpânește tehnicile de styling, face zilnic imaginea originală.
  • Economisește timp. Styling-ul trebuie făcut zilnic, dar îngrijirea părului scurt durează mai puțin dacă folosiți produse speciale.
  • Convenabil în orice vreme. Dacă este rece afară, se ascunde ușor sub o pălărie tricotată. Vara combinată cu un capac de baseball și alte accesorii.

Contra pentru o tunsoare scurtă

  1. Necesită o atenție constantă. Inconvenientele din timp devin un element al procedurilor de dimineata. În ceea ce privește călătoriile frecvente la coafor pentru a tăia sfaturi, în conformitate cu doamnelor, acesta este un avantaj.
  2. Părul lung să crească. Dacă vă hotărâți să vă culcați, trebuie să așteptați mult timp. Un activator special de caracter natural va ajuta la accelerarea procesului, dar nu fiecare femeie este gata să facă astfel de sacrificii.
  3. Little coafuri festive. Contrar marii variații a stilului, este dificil să faci o coafură solemnă, festivă sau de Anul Nou pe părul scurt. Dar dacă alegeți o abordare creativă, să rezolvați cu adevărat problema. Cu ajutorul accesoriilor moderne, o imagine festivă este ușoară.

Aceste coafuri au mai multe avantaje. Acestea ocupă meritat vârful popularității. Dacă vă decideți să faceți o tunsoare la modă, asigurați-vă că vă consultați un stilist. Poate că recomandările lui te vor face să te răzgândești.

Cum să ai grijă de părul scurt

Să vorbim despre îngrijirea părului scurt. Doamnelor care poartă părul lung sunt siguri că părul scurt este mai puțin exigent de îngrijit. Aceasta este o concepție greșită, iar fetele care își fac coafura vor fi de acord cu opinia mea.

Dacă vă decideți să tăiați buclele de lux, pregătiți-vă că forma unei tunsori scurte va trebui adesea ajustată. Este suficient să amânați puțin o vizită la un salon de înfrumusețare, iar acest lucru va avea un efect negativ asupra imaginii.

Spălați părul scurt în fiecare zi. Dacă se utilizează produse de styling, creșteți numărul tratamentelor cu apă. Acest sfat nu poate fi urmat, dar apoi părul va cădea, se despică și se va rupe. Produsele de styling ajung pe piele și provoacă matrețuri cu contact prelungit.

Instrucțiuni video

Măștile și balsamele fac părul scurt supus și ascultător. Prin urmare, nu recomand să neglijați utilizarea unor astfel de instrumente. Ei hrănesc sistemul rădăcină și adaugă strălucire la bucle. Vitamina masca este ușor de a face la domiciliu de produse naturale. O opțiune bună este masca, care include suc de lămâie, miere și piper roșu.

Uscătorul de păr este folosit pentru a usca părul. Dacă toroanele sunt uscate fără a utiliza dispozitivul, volumul va fi dorit. O perie rotundă vă ajută să faceți o tunsoare expresivă. Răsuciți firele și direcționați-le spre aerul cald. Deoarece părul scurt se usucă repede, nu vă sfătuiesc să porniți uscătorul de păr pentru o putere maximă. Este mai bine să se usuce cu un dispozitiv echipat cu un ionizator.

Punerea părului subțire se face cu utilizarea de spumă. În același timp, spray-urile ajută la creșterea volumului părului. În cazul în care firele greu și obraznic, asigurați-vă că vă braț cu geluri și creme netezitoare. Și nu uitați că instrumentele de styling sunt folosite separat. În caz contrar, ele nu îndeplinesc funcția principală.

Acordați atenție și protejați părul de expunerea la vânt și la radiațiile ultraviolete. Chiar dacă este fierbinte în exterior, purtați uneori o eșarfă ușoară sau un capac subțire de material natural.

Sper că am reușit să rezolv subiectul conversației. Dacă materialul nu este suficient, consultați Internetul pentru mai multe informații. Există multe fotografii și idei noi în rețea. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Tunsori in functie de forma fetei & cum iti determini forma fetei? (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu