Cum de a reduce vițelul pe picioare pentru fete

Continuând o serie de articole despre modelarea corpului, îți voi spune cum să reduci rapid vițeii pe picioare pentru fete la domiciliu. Luați în considerare exerciții eficiente, tehnici și sfaturi autocare.

Recomandări generale

Pentru a controla creșterea vițeilor și pentru a avea grijă de condițiile optime pentru reducerea volumului, urmați o serie de recomandări generale.

 • Mai întâi, renunțați la pantofii incomod, inclusiv pantofii pe platformă sau pe tocuri înalte. Nu purtați pantofi de înaltă talie, deoarece duce la puf și perturba circulația sângelui. Alegeți pantofii la modă care se potrivesc cu ușurință picioarelor, mai degrabă decât stoarcere.
 • Examinați hrana. Mâncați moderat mâncăruri dulci, grase, sărate sau condimentate. Pentru o perioadă de timp, eliminați carnea afumată și mâncarea picantă și nu beți apă câteva ore înainte de culcare.
 • Dacă stați pe o canapea sau într-un fotoliu, cu picioarele înclinate, uitați de acest obicei. Această poziție contribuie la umflarea picioarelor și rău pentru circulația sângelui. Rezultatul este vițeii mari și picioarele disproporționate.
 • Pentru a atinge obiectivul, refuzați să călătoriți cu bicicleta, deoarece acest sport dezvoltă mușchi de vițel. Aruncați acest hobby timp de câteva luni până când rezultatele apar. Dacă nu puteți să faceți fără bicicletă, petreceți mai puțin timp în șa.
 • În drumeții, găsiți un teren intermediar. Nu trebuie să refuzați complet, în caz contrar vițeii se vor "îndoaie", iar picioarele își vor pierde elasticitatea și forma. În același timp, plimbările sunt extrem de utile și contribuie la îmbunătățirea tonului corpului. În această zi, mergeți 30 de minute.
 • Acordați atenție aerobicului și antrenamentului cu ajutorul unei frânghii.
 • Dacă încercați să pierdeți greutatea și pierderea greutății corporale nu este însoțită de o scădere a volumului de vițel, reduceți ușor intensitatea pierderii în greutate. În caz contrar, încărcarea va fi ineficientă, iar după ce va rămâne greutatea, vițeii mari vor rămâne.
 • Dacă sunteți serios în lupta cu caviarul și pentru a merge la sala de sport, uitați temporar echipamentele de exerciții care ajută la scuturarea picioarelor. În caz contrar, mușchii vițelului vor continua să se dezvolte.

Mutarea la obiectiv, urmați măsura și amintiți-vă bunul simț. Nu uitați că picioarele frumoase de sex feminin sunt o combinație de linii grațioase cu o ușoară creștere a volumului în coapse și nici măcar lipite.

Făcând exerciții și efectuând un set de exerciții care vor fi discutate mai jos, încercați să faceți o oprire în timp. Numai în acest mod va face picioarele naturale, armonioase și feminine.

Cum sa reduci exercitiile picioarelor de vițel

Dacă fată are șolduri largi, reducerea grăsimii va ajuta la reducerea acestora. Când vine vorba de vițeii în vrac, apar întrebări dificile. Înainte de a reduce vițeii cu exerciții, asigurați-vă că identificați cauza principală a problemei. În cele mai multe cazuri, provoacă supraponderali, dar contribuie adesea la pierderea greșită necorespunzătoare, completată de exerciții necorespunzătoare.

Dacă vițeii au crescut ca rezultat al antrenamentelor constante, reduceți numărul de antrenamente de forță la minimum și treceți la exerciții care vizează întinderea musculaturii. Vă sfătuiesc să folosiți serviciile unui instructor de yoga.

În cazul caviarului voluminos cauzat de excesul de grăsime, vă recomand să începeți procesul cu o dietă. Eliminarea din alimentația dietei grase, dulci și proteice, reducerea greutății. În consecință, sarcina pe viței va scădea, ceea ce contribuie la creșterea lor.

În plus față de nutriție adecvată, efectuați exerciții menite să îmbunătățească aspectul subțire al vițelului. Complexul, pe care îl împărtășesc, constă în exerciții de pregătire și întindere.

6 exerciții eficiente

 1. Stați drept, întindeți picioarele până la lățimea pelvisului, inhalați. Efectuând expirarea, ridicați-vă pe șosete. La început, sunt suficiente douăzeci de repetări. În timp, numărul de repetări crește la treizeci.
 2. Având o poziție similară, se răspândesc ușor picioarele. Transferați greutatea corporală pe un picior, iar celălalt îndoiți la genunchi. După inhalare, urcați pe vârful picioarelor suportului. Pentru fiecare picior 15 repetări. Mai târziu, creșteți numărul de repetări la 20.
 3. Folosind poziția de plecare de la primul exercițiu, îndreptați ciorapii spre interior, inhalați și în timp ce expirați, ridicați-vă pe șosete. Numărul de repetări este de 20, apoi de 30.
 4. Stați în genunchi, îndreptați-vă spatele și puneți-vă brațele în față. Așezați-vă pe podea în diferite direcții, încercând să apăsați soldurile mai aproape de podea. Minimă - 20 de repetări.
 5. Pentru următorul exercițiu veți avea nevoie de un deal. Așezați-l astfel încât tocurile să se afle într-o poziție agățată și să nu atingeți podeaua. Ridicați-vă pe degetele de la picioare și în jos, ținând spatele vertical. Repetați de 20 de ori. Exercitarea este folosită de sportivii care antrenează mușchii.
 6. Extindeți un picior înainte și vă odihniți palmele pe fesele voastre. Lungimea proeminentă a genunchiului, împingând-o cât mai departe posibil. În timpul ultimei ghemuitări, mușchiul vițelului se va întinde.

Am împărțit algoritmul de reducere a vițelului cu exerciții. Efectuând complexe și observând o dietă, atingeți obiectivul pentru trimestru. Nu aveți încredere în persoanele care promit să ajute la rezolvarea problemei în câteva săptămâni.

Exercitați videoclipuri

După ce ați obținut rezultatul, continuați să efectuați exercițiile. Vă recomand să le includeți în exercițiile de dimineață, efectuate zilnic. Aceasta va consolida și va îmbunătăți rezultatul.

Alte modalități de a reduce vițelul

Relaxarea mușchilor vițelului cu masaj. Nu este necesar să contactați un terapeut de masaj. Grind, rid și fier problema punct pe cont propriu. Pentru a preveni deteriorarea pielii în timpul procedurii, utilizați un ulei. După o zi dificilă de lucru sau de formare intensivă, ameliorarea tensiunii în vițeii dumneavoastră va ajuta la tremurat picioarele.

Piscină și sesiuni de simulator. Pentru a atinge obiectivul va contribui la un antrenor eliptic sau banda de alergare. După ce ați terminat o procedură fizică sau apă, nu mâncați imediat.

Clase pe formatorul eliptic. Echipamentul sportiv îmbunătățește capacitatea aerobă a organismului. Exercițiile pe simulator sunt sigure pentru articulații și întind mușchii vițelului, ceea ce reduce volumul.

Instruire video

Dacă visezi la picioarele subțiri și vițelii îngrijiți, fă prietenii cu aerobic, înot, antrenor eliptic și un set de exerciții. Vă sfătuiesc să vă răsfățați picioarele cu cremă, băi de relaxare și masaje.

Nu uitați acele gloanțe pline - un fenomen temporar cu o atenție adecvată. Fiți răbdători, urmați sfatul și picioarele dvs. vor fi perfecte în proporție și volum. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Ciorba radauteana a la Jamila. JamilaCuisine (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu