1 septembrie vacanță - Ziua cunoașterii

Mă bucur să vă urez bun venit, dragi cititori! Tema conversației va fi sărbătoarea din 1 septembrie - Ziua cunoașterii. Luați în considerare istoria sărbătorii, pregătirea copiilor pentru școală, cadouri pentru profesori și copii.

Cum să pregătești primul elev pentru 1 septembrie

Continuând subiectul conversației, voi vorbi despre pregătirea unui prim-elev pentru 1 septembrie. Prima vizită la o instituție de învățământ este însoțită de stres atât pentru copil cât și pentru părinți. Fiecare membru al familiei are multe întrebări și toată lumea dorește să-și aducă o contribuție.

De fapt, totul este mai ușor dacă pregătiți în prealabil, vă adunați și respirați adânc. Va ajuta la pregătirea sfaturilor și recomandărilor psihologilor, profesorilor și mamelor cu experiență, pe care le-am adunat în această parte a articolului.

 • Vara, copiii dorm foarte mult și se duc la culcare târziu. Cu câteva săptămâni înainte de sărbătoare, transferați copilul la școală. Antrenează-te să te culci mai devreme, altfel vor apărea probleme în septembrie.
 • În timpul ultimei săptămâni de vară, nu faceți drumeții lungi, excursii sau activități zgomotoase pentru copilul dumneavoastră. Faceți totul pentru a vă asigura că copilul se odihnește într-o atmosferă relaxată înainte de a începe școala. Ca urmare, organismul se va pregăti pentru un eveniment important.
 • Faceți o plimbare cu copilul prin coridoarele școlare, vizitați clasele în care veți fi angajați, pentru un minut, uitați-vă în camera de schimb, sală de gimnastică, sala de mese și toaletă. Acest lucru va calma copilul și nu se va pierde în labirintul școlii.
 • Dacă este posibil, introduceți copilul la profesori. Mergeți în camera profesorului și salutați-vă. Până la începutul studiului, profesorii se află deja la locul de muncă
 • Comunicați cu profesorul de clasă, spuneți caracteristicile copilului în ceea ce privește sănătatea, teama și timiditatea, abilitățile de comunicare. Aceste informații vor ușura soarta profesorului și veți fi mai liniștiți.
 • Colectarea unui portofoliu pentru sărbătorirea Zilei cunoașterii este mai bună pentru un copil. El însuși nu va face față acestei sarcini, dar cu ajutorul tău totul se va întoarce. În caz contrar, bebelușul poate să nu aibă în buzunar un pix sau un creion și el va ezita să împrumute, din moment ce alți copii nu sunt familiarizați cu el.
 • Puneți o pungă de suc sau o sticlă de apă, un mic biscuiți sau un bun în rucsacul noului elev, astfel încât copilul să se poată reîmprospăta sau să-și stingă setea.
 • Nu recomand să hrănești un copil înainte de Ziua cunoștințelor. Unii părinți dimineața își îngăduie copiii cu prăjituri, prăjituri și bomboane și apoi se confruntă cu probleme. Începeți ziua cu micul dejun și luați un eveniment festiv pentru prânz.
 • Dacă un copil are atașament la o jucărie, puneți-l într-o servietă. Într-un moment dificil, iepura dvs. preferat va sprijini copilul dumneavoastră moral. Nu uitați să informați copilul că animalul de companie ar trebui să fie în pungă.
 • Este imposibil să vă imaginați o vacanță fără forma unui student. Ia haine făcute din țesături naturale respirabile. Întrebați despre reprezentanții școlii sau despre alte mame despre "vremea" din sălile de clasă. Informațiile obținute vor ajuta la îmbrăcarea copilului în conformitate cu regimul temperaturii scolare.
 • Aveți grijă de culori. Vă recomand să cumpărați un copil un buchet mic, în caz contrar va aduce disconfort, iar vacanța va strica irevocabil.
 • Aveți grijă ca copilul dvs. să aibă șervețele umede cu el, cu care să-și poată șterge mâinile. Nu durează o bucată de hârtie, pe care se indică numele și prenumele copilului, numărul dvs. de telefon.

Înainte de a începe școala, încercați să vă țineți constant copilul în mod moral. Discutați despre școală, amintiți-vă câteva momente din viața școlară sau arătați imagini amuzante. Ca rezultat, bebelușul se va regăsi într-un val pozitiv.

Cum să vă pregătiți pentru elevii de liceu pentru 1 septembrie

Primul din septembrie este la orizont. Pentru părinții claselor întâi, această zi este o adevărată sărbătoare. Pentru oricine altcineva, Ziua cunoașterii este o groază liniștită care riscă starea de spirit a elevilor care, în timpul vacanțelor de vară, erau obișnuiți cu o viață lipsită de griji și goliți buzunarele părinților care încercau să-și îmbracă copiii. Asociază această dată cu noi așteptări și speranțe.

În acest capitol, povestea va vorbi despre pregătirea elevilor de liceu pentru 1 septembrie. Pregătirea băieților pentru vacanță nu este practic diferită, cu excepția unor momente legate de haine și coafuri.

 1. Actualizați dulapul cu articole de îmbrăcăminte la modă și confortabile. La dispoziția oricărui student de liceu trebuie să fie pantaloni, bluze, câteva tricouri și tricouri, fustă la modă. Vă sfătuiesc să cumpărați adidași și pantofi.
 2. Cu o săptămână înainte de începerea studiilor, câștigați încredere. Atingerea obiectivului vă va ajuta să vă reamintiți meritele. Amintiți-vă, a trebuit să mergeți la școală înainte.
 3. Nu interfera în ajunul zilei cunoașterii pentru a intra în contact cu prietenii școlii. Mergând la o vacanță de către o companie prietenoasă, vă veți simți mai încrezători, iar atmosfera în astfel de condiții este mai bucuroasă și mai veselă.
 4. Pregătirile finale pentru a merge la școală încep cu o noapte înainte. Strângeți lucrurile necesare în pungă, faceți o listă cu ce să faceți. Luați un duș înainte de a merge la culcare, iar dimineața, când sunteți gata, înconjurați-vă cu un miros placut folosind deodorant sau parfum.
 5. Du-te la culcare devreme. Un somn bun va avea un efect pozitiv asupra stării de sănătate de dimineață și vă va ajuta să arătați bine. Cu o oră înainte de a le trimite la culcare, opriți aparatele și electronica pentru a face atmosfera în cameră calmă.
 6. Ridică-te devreme dimineața. Este posibil ca aceasta să dureze puțin mai mult dacă faceți o greșeală sau uitați un lucru important la domiciliu.
 7. Nu uitați să luați micul dejun. În această zi importantă, corpul va avea nevoie de multă energie. Dacă nu este obișnuit să luați micul dejun, luați o gustare cu cereale sau un bar de muesli.
 8. Spălați-vă fața cu apă rece devreme dimineața. Ca rezultat, treziti-va pe deplin si treziti pielea, ceea ce va face ca aspectul sa fie proaspat si viguros.
 9. În dimineața zilei de 1 septembrie, îmbrăcați-vă și faceți o coafură la modă. Încercați să păstrați coafura simplă, frumoasă și consistentă cu stilul. Îndreptați părul sau buclele. Principalul lucru este să creați o imagine drăguță, elegantă și simplă.
 10. Nu folosiți mult machiaj. Faceți-vă atractiv recomandați folosind fundație, rimel și fard de obraz. Dacă este necesar, utilizați un ruj plicticos.
 11. Înainte de a părăsi casa, recitiți lista pentru a vă asigura că ați luat documentele și lucrurile necesare. Rămâneți să ajungeți la ușa școlii, păstrând o imagine de neegalat.

Nu uitați să luați un zâmbet sincer cu dvs. Numai ea poate face ziua cu adevărat festivă.

Ce să dați pentru 1 septembrie

Partea finală a articolului este dedicată emiterii de cadouri pentru 1 septembrie. Deoarece Ziua cunoștințelor este o sărbătoare, atât copiii cât și profesorii ar trebui să primească daruri.

Părinții își pregătesc copiii pentru anul școlar în avans - cumpără rucsaci, casete, creioane și articole școlare. Sărbătorile cele mai așteptate pentru elevii de primă clasă care nu vor aștepta momentul în care merg la școală împreună cu frații și surorile lor mai mari.

 • Părinții cumpără școala "îmbrăcăminte" pe cont propriu, iar copiii nu participă la selecție. Este mai bine să mergeți la cumpărături cu copilul și să îi ascultați gusturile și preferințele. În mod similar, alegeți un cadou pentru profesor.
 • Un cadou tradițional pentru primul profesor este considerat un buchet de flori. Florarii sunt sfătuiți să aleagă un cadou floral pe baza vârstei destinatarului. Profesorul tânăr se va potrivi cu florile luminoase, care nu sunt pe deplin înflorite. Cadrele didactice mature vor fi încântați de un buchet de flori mari luminoase.
 • Dacă primul profesor al unui copil este bărbat, aceasta nu înseamnă că este imposibil să dai un buchet. Un profesor de sex masculin vă recomandăm să dați buchete stricte de lotuși, maci, narcise sau lalele.
 • Dacă vrei să-i mulțumești profesorului pentru vacanță cu o grămadă cu o întorsătură, adu-o în tine. În buchet, adăugați o crenguță de trandafir sălbatic sau rowan. O opțiune frumoasă pentru un cadou floral este un buchet de dulciuri și dulciuri. Dar originalitatea va trebui să cheltuiască niște bani.
 • Dacă buchetul nu pare suficient, adăugați o cutie de ciocolată sau o carte frumoasă. În orice caz, concentrați-vă asupra buchetului, deoarece este cel mai democratic ca dar pentru un străin.
 • După ce ați terminat linia solemnă, aranjați un student de vacanță. Du-te la cinematograf sau la centrul de divertisment. Bucurați-vă de copii cu înghețată, prăjitură, biscuiți sau alte delicatețe.
 • Chiar dacă copilul merge la clasa a 5-a sau a șaptea, nu-l lipsiți de bucurie, pentru că sărbătoarea este Ziua cunoașterii, ca o zi de naștere, o dată pe an. Un cadou excelent pentru student va fi un jurnal, în care poate să elaboreze o rutină zilnică sau să înregistreze informații importante ca adulți.
 • Părinții dau bani de buzunar copiilor. Dacă utilizați această practică, dați copilului un portofel. Acest lucru vă va ajuta copilul la o vârstă fragedă pentru a păstra fondurile în siguranță.

Dacă aveți bani, dați copilului dvs. un comprimat, un netbook sau un telefon mobil. Asigurați-vă că îi explicați copilului că profesorul nu are voie să folosească telefonul în timpul lecțiilor.

Anii școlari sunt cei mai interesanți și mai diversi. Luați deoparte îndoieli și neliniști și încercați să obțineți cât mai multe impresii și emoții de neuitat de la vacanță. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: Andreea Galbur - 1 septembrie 2017 - clasa I (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu