Cum să scoți sprancenele în mod corect și frumos acasă

Exprimați ochii - cheia succesului. Machiajul, machiajul și sprâncenele bine îngrijite ajută la realizarea acestora. Îți voi spune cum să scrii în mod corect și frumos sprancenele acasă.

Plan de acțiune pas cu pas

 1. Selectarea formei. Drept, rotunjit, rupt sau curbat. Contactați-vă cosmeticianul pentru a alege opțiunea potrivită pentru față. Alegerea unui model vă permite să trageți corect fără ajutor.
 2. Forma formei. Utilizați un creion ușor deasupra sprâncenelor pentru a desena forma planificată. Acest lucru va ajuta la identificarea zonelor care trebuie tratate. Apoi marcați punctele la care se încheie sprâncenele. Dacă aveți îndoieli, aplicați un creion pe față, astfel încât un capăt să atingă aripa nazală, iar al doilea - marginea exterioară a sprâncenelor. Vă recomand să corectați din nas, trăgând puțin sprancene.
 3. Sfaturi. Natura stabilește corect forma sprâncenelor. Îndepărtarea corectă a vegetației în exces, accentuează cu succes sprancenele. Nu uitați, poziția ridicată mărește vizual ochii și face ca fața să fie expresivă, deci nu scoateți linia de sus. După procedură, tratați pielea cu un antiseptic sau atașați un tampon de bumbac înmuiat în apă rece.
 4. iluminat. Împușcat luată la fereastră, unde din cauza luminii zilei se vedeau fire de păr subțiri vizibile.
 5. desensibilizarea. Adesea procedura este însoțită de durere. Nu este surprinzător, deoarece există multe terminații nervoase în apropierea sprâncenelor. Pentru a reduce sensibilitatea înainte de procedură, aburiți-l pe față, curățați-l cu cremă și frecați cu un tonic cu efect degresant. Va ajuta la întrebarea și gheața cosmetică.
 6. pensetă. Unelte speciale pentru scos. Beașii se confruntă cu dificultăți atunci când pensetă nou achiziționate fac o treabă slabă. Alegerea unui instrument se potrivește în mod responsabil. Asigurați-vă că ați aplatizat vârfurile și ați analizat linia de joncțiune. Sloturi, goluri sau lovituri - un semnal care refuză să cumpere. În mod ideal, vârfurile forcepsului ar trebui să aibă aceeași lungime și chiar marginile.

Atelier video

Cum să scoateți firul sprâncenelor

Firele de bumbac pot fi folosite pentru scoatere. Firele sintetice nu sunt potrivite deoarece se întind și se alunecă.

 1. Spălați și dezinfectați mâinile și pielea. Tratați pielea din zona sprâncenelor cu pulbere, altfel firul va "prinde" pielea împreună cu firele de păr. Împingeți sprâncenele pentru a separa firele de păr.
 2. Înfășurați 50 de centimetri de fir din bobină. Lungimea medie, apoi ajustați-o singură. Strângeți bine capetele firului și întindeți bucla rezultată între degete.
 3. Rotiți bucla de mai multe ori în mijloc, astfel încât să se formeze un fascicul din fire. Rezultatul este un opt cu răsuciri multiple între capete.
 4. Răspândiți cele opt bucle între degetele index și degetul mare pe fiecare mână. Centrul celor opt trebuie să se miște în ambele direcții atunci când amestecă sau răspândește degetele.
 5. Deci, în timpul procedurii, mișcarea era încrezătoare, practică pentru a gestiona "simbolul infinitului". După ce ați învățat să mutați cu ușurință centrul, schimbând mărimea triunghiurilor dintre degete, veți petrece o corecție a calității sprâncenelor.
 6. Înainte de procedură, stați în fața oglinzii și poziționați bucla răsucită în fața ochiului. Aducerea degetelor unei mâini, deplasați centrul cifrei opt, ca rezultat, triunghiul va scădea. Un alt triunghi format în jurul degetelor mâinii a doua, atașat la punctul în care este localizat părul.
 7. Deplasați ușor unghiul triunghiului la baza părului, împingând degetele primei mâini. Segmentul răsucite va schimba și va prinde părul.
 8. Rămâne să tragem vegetația împreună cu sistemul rădăcină. Repetați procedura cu alte fire de păr, dând forma dorită.
 9. Procedura este nedureroasă, dar adesea însoțită de înroșirea pielii. Utilizați comprese reci pentru a elimina iritarea.

Vă recomand să trageți părul alternativ. Așadar evităm o situație în care forma sprâncenelor este diferită și fără o corecție suplimentară pentru a rezolva problema nu va funcționa. Efectuând totul corect, trageți o cantitate mică de fire de păr care accentuează naturalețea. În caz contrar, în loc de frumusețe veți obține două benzi subțiri.

Instrucțiuni video

Necesitatea unei a doua proceduri va apărea într-o lună, deoarece firul nu rupe firul, dar îl îndepărtează de la rădăcini, spre deosebire de pensete. După ce ați stăpânit algoritmul, familiarizați-vă cu postul, cum să vă faceți un stil de păr. Cred că materialul este util.

Cum de a alege forma sprâncenelor

Dacă doriți să subliniați atractivitatea, alegeți forma sprâncenelor. Pentru a face acest lucru, vă sfătuiesc să vă familiarizați cu soiurile lor și să învățați principiile de alegere a formei, în funcție de caz.

Stylistii împart în mod condiționat sprâncenele în trei segmente - corpul, capul și coada. Pentru a determina tipul, conectați capul cu linia de coadă, ceea ce vă va ajuta să cunoașteți direcția sprancenei. Rezultatul va fi o jumătate de linie care se încadrează în sus sau paralel. În acest caz, arcul care este deasupra liniei va determina forma.

Tipuri de sprâncene

 • Liniile drepte. Tipul este caracterizat de locația începutului și sfârșitului pe aceeași linie. Extindeți vizual fața alungită și neteziți bărbia ascuțită.
 • rotunjit. Sunt caracteristice pentru locuitorii din Orientul Îndepărtat. Forma se potriveste frumusetii cu contururi grave ale unei fete. Unghiuri drepte drepte și contururi ale bărbiei și pielii.
 • în creștere. Vizualizați lungimea feței. Dacă exagerați puțin cu înălțimea liniei, veți obține efectul unei surprize nenaturale sau al unei viziuni isterice care îi va aliența pe ceilalți.
 • Undercut. Dă-i fața o expresie jucăușă. Forma este frumoasă, fapt evidențiat de popularitatea în rândul doamnelor. Combinați cu o față rotundă, ascundeți dezechilibrele, făcând expresia expresivă.
 • cădere. Caracterizat de margini interioare extrem de înălțate și capete exterioare coborâte. Face fata trista si trist, cresc vizual vârsta proprietarului. Multe timp este necesar pentru decorarea corectă, deoarece trebuie să scoateți firele de păr în mod regulat.
 • Cranii "casă". Faceți-vă fața surprinsă și proastă. Alegeți acest tip cu atenție. Forma triunghiulară este potrivită pentru frumuseți, al căror centru de sprâncene este supraestimat de natură.
 • oval. Forma cea mai corectă, deoarece nu afectează proporțiile feței. Smirnă sprancene deschide pleoapa și întineri aspectul.

Cea mai încântătoare și mai apropiată de versiunea naturală a sprâncenelor - cu o bază largă, margine ușor mărită și îngustată.

Cum să ai grijă de sprâncene

În concluzie, să vorbim despre îngrijirea sprâncenelor. În fiecare zi înainte de culcare, îmi pun sprancenele cu ulei de ricin sau o piept cu o pensulă. Vă recomand să combinați procedurile: aplicați uleiul cu o perie. Ca rezultat, sprancenele vor primi nutriție și masaj. În acest scop, folosiți o perie potrivită sub masca obișnuită sau periuță de dinți.

Pieptănat. Împingeți sprâncenele în direcția templelor. Masajul se desfășoară în aceeași direcție. Pornind de la nas, vibrații sau mișcări punctuale, deplasați-vă spre temple. Masajul vă va întuneca fruntea și va preveni pierderea.

Măștile nutritive. Aplicați periodic o mască hrănitoare de ulei vegetal, de măsline și de ricin în cantități egale. Ingredientele sunt ușor încălzite, amestecate și aplicate pe sprâncene folosind un tampon de bumbac. Efectul este uimitor.

Nuanțare. Tent sprâncene ușor, altfel veți face un aspect vulgar. Eu umbresc forma, accentuând frumusețea naturală cu un creion solid care este mai întunecat decât culoarea parului. Tentația stropește, tragând părul lipsă. Apoi, pe perie fruntea fruntea, ca urmare, liniile de la creion vor deveni mai puțin vizibile și netezite.

Shadow. Pentru nuanțare și umbre potrivite care pictează ochii. Luați o perie subțire și amestecați produsul cosmetic de-a lungul direcției de creștere a sprancenelor. Alegeți umbra umbrelor în același mod ca și cu creionul. Ultima opțiune îmi place mai mult, deoarece umbrele fac sprâncenele naturale.

Stivuire. Amintiți-vă, sprancenele au nevoie de stil. Într-un magazin de cosmetice, cumpărați un gel special pentru sprâncene care vă va ajuta să vă lămuriți și să-l faceți strălucitor. Dacă intenționați să faceți un machiaj de seară, utilizați un gel cu elemente strălucitoare. Crede-mă, luminile de seară vor face imaginea spectaculoasă și misterioasă.

Dacă nu există gel special și sprâncenele se îndreaptă spre partea laterală, încercați să curățați cu gel de păr. Aplicați produsul pe o perie mică și umblați ușor prin păr. Același efect creează spray de păr, care este aplicat pe perie și sprancenele pieptănate.

Când nu poți scoate sprâncenele?

Alergie. Îndepărtarea feței cu lotiune sau utilizarea de pensete dezinfectate cu alcool provoacă adesea roșeață sau erupție cutanată.

Pustule. Nu înțepați sprâncenele dacă există în jurul lor pustule. În timpul deranjării, infecția este transferată în alte părți ale feței. În cele din urmă, în loc de un aspect frumos, veți obține o înfrângere generală.

Înainte de a ieși. Temperaturile scăzute, vântul, soarele și praful fierbinte vor determina o deteriorare ireparabilă a pielii neprotejate. Plăcerea nu aduce, pentru că aveți o piele uscată și fragilă.

Prima lovitură de sprâncene este cel mai bine lăsată de comandant, care alege corect formularul și conduce corect procedura cu ajutorul instrumentelor dezinfectate și a analgezicelor. Urmăriți cu atenție acțiunea, stăpâniți tehnica de îngrijire a sprâncenelor și învățați cum să schimbați imaginea. Și aceasta este cheia atractivității și originalității.

Lasă Un Comentariu