Manichiura: cum se face, tipuri, instrumente, sfaturi video

Salutări doamnelor, femeilor de modă și frumuseților! Astăzi vă voi spune cum să faceți o manichiură acasă. Cred că această întrebare îngrijorează foarte mult fetele care doresc să pară irezistibile.

Tipuri de manichiură

Gălbenuță bine îngrijită - un angajament de frumusețe feminină. Manichiura frumoasa accentueaza eleganta si acuratetea mainilor.

Manichiura este o procedură care, în plus față de colorare, oferă o îngrijire completă a mâinilor. Acestea includ băi de relaxare, design, lustruire și extensie de unghii, îndepărtarea cuticulelor și alte tehnici.

 • Manichiura clasica. După îndepărtarea vechiului lac și dând o formă de unghii, se aplică o baie caldă, care înmoaie cuticulele. Apoi vine procedura de îndepărtare a unei cuticule dure, după care partea moale este îndepărtată cu ajutorul unui stick special. După uscare, se aplică unghiile la suprafața unghiilor.
 • Manichiura franceză. Oferă acoperirea plăcii de unghii cu lac alb sau colorat, pornind de la mijloc, cu fixare suplimentară cu ajutorul unui lac transparent. Acest tip de manichiură este solicitată și populară, deoarece face galbenele feminine și elegante.
 • Manichiura europeana. Cel mai blând și mai sigur. Îndepărtarea cuticulelor se face fără folosirea mașinilor de tăiat unghii. Folosind un fișier de unghii, obțineți forma dorită, puneți pe compoziția plantei cuticulei, ceea ce simplifică îndepărtarea. După ce unghiile sunt lustruite cu un lustruit și acoperite cu o cremă hidratantă cu mișcări de masaj.
 • Manichiura japoneza. Oferă utilizarea ingredientelor naturale. Cu ajutorul unui tabel de diagnosticare, se analizează starea unghiilor, apoi se selectează fondurile și se aplică într-o anumită ordine. După procesarea cuticulei, gălbenelele sunt degresate cu un compus special și formează un fișier de unghii de piele. Apoi, lustruiți cu o unitate de lustruit din piele și acoperiți cu pastă medicală. În final, ele creează o barieră de protecție, care se bazează pe ceară de albine și se tratează cu ser, ghidată de masă. Manichiura japoneză - o modalitate de a restabili unghiile slăbite.
 • Manichiura Shellac. Se reduce la o acoperire cu un lac special. Inițial, Shellac este aplicat pe unghii, iar după uscare, sub o lampă ultravioletă, se realizează vopsirea cu o anumită culoare și se asigură un strat protector. Durata procedurii este de o jumătate de oră, iar manichiura durează trei săptămâni. Shellac ca fanii de moda stradă.
 • Manichiura fierbinte. Manichiura tehnică implică utilizarea de cremă sau ulei încălzit. Recomandat pentru persoanele cu piele afectată. Într-un recipient electric special, crema sau untul este încălzit la 50 de grade, apoi mâinile sunt plasate în el timp de o jumătate de oră. Tehnica intareste unghiile, hidrateaza pielea, incetineste cresterea cuticulei si accelereaza vindecarea fisurilor. Singurul dezavantaj al manichiurului cald este costul.
 • Manichiura hardware. Realizați prin echipamente speciale. Această manichiură este potrivită pentru unghiile artificiale și naturale care au nevoie de aliniere sau corectare. Tehnica de execuție se bazează pe utilizarea duzei rotative.

Pas cu pas tutoriale video

Cum de a alege unelte pentru manichiura

Efectuarea unei manichiuri decorative și igienice presupune utilizarea de instrumente și accesorii. Instrumentele de amator și profesionale care diferă nu numai în ceea ce privește costurile, ci și sarcinile efectuate sunt în vânzare.

Lista instrumentelor de manichiură include toate tipurile de foarfece, pensete, perii, sulițe, pensete și spatule. Puteți cumpăra produse într-un set sau separat pe Internet sau în magazinele de cosmetice.

 1. foarfece. Un element integrat al setului de manichiură. Arta unghiilor este dreaptă, iar modelele cuticulelor sunt ușor curbate. Instrumente fabricate din oțel inoxidabil medical.
 2. mașină de tuns. Un instrument util și util pentru a ajuta la reglarea lungimii gălbenelei. Foarfecele sunt potrivite pentru unghiile subțiri, iar cleștii sunt utilizați în cazul plăcilor de unghii groase și groase.
 3. pensetă. O afiliere simplă dar eficientă pentru manichiură, care se concentrează asupra proprietarilor de unghii îngroșate, care sunt greu de tăiat cu foarfece. Sold pensete de diferite dimensiuni și forme, care permite fiecărei frumusețe să aleagă modelul potrivit.
 4. pensetă. Un dispozitiv care elimină vegetația nedorită. Instrumentul este echipat cu margini drepte sau conice.
 5. spatulă. Concepute pentru a mișca ușor cuticula și pentru a îndepărta cu ușurință fragmentele de piele moartă care se află sub ea. Spatulă din lemn cea mai populară. Produsele metalice traumatizează unghiile.
 6. suliță. Se utilizează pentru a îndepărta fragmentele moarte ale pielii. Cu aceasta, ridicați cilindrul pentru cuticule grosiere, ceea ce facilitează procesarea. Cu ajutorul unei scobituri se îndepărtează murdăria de sub unghii.
 7. subtăiată. Alternativă la pensete și foarfece. Făcut sub formă de bețișor furcat, a cărui interior este ascuțită. Lucrul cu instrumentul necesită abilități, altfel apariția rănilor nu poate fi evitată. Dacă vrei să fii atrăgător pentru bărbați, stăpânește acest set de instrumente.
 8. Cadou de unghii. Un dispozitiv care ajută la corectarea formei unghiilor și lustruirea suprafeței. Cele mai populare modele de hârtie sau de sticlă sunt sigure. După produsele metalice, rămân crăpături, ducând la plăcile de unghii fragile.
 9. perie. Cel mai simplu instrument conceput pentru a îndepărta pielea moartă și praful de unghii după o manichiură. Vă recomandăm să utilizați perii moi pe bază de fire naturale.
 10. perie. Unelte cu mâner confortabil și o parte de lucru în miniatură. Ajută la vopsirea pe suprafața părților mici a unghiilor furnizate de tehnica de decorare.
 11. puncte. Dispozitivul cu vârful cu bile, care facilitează desenarea punctelor și cercurilor pe suprafața plăcii unghiilor. Cel mai adesea kitul include mai multe vârfuri de dimensiuni diferite.

Am analizat instrumentele pentru manichiură. Dacă vă îngrijiți unghiile, aveți grijă ca un astfel de set de instrumente și accesorii să apară în sertarul mesei de toaletă. Informația este, de asemenea, utilă pentru bărbații care nu cunosc ce cadou să cumpere pentru femeia lor iubită pe 8 martie.

Cum să ai grijă de unghiile tale

Frumusețea mâinilor femeilor determină starea unghiilor. Fiecare fată visează că mâinile ei au unghii puternice, completate de o manichiură frumoasă. În același timp, placa de unghii este pretențios și are nevoie de îngrijire constantă. Dacă nu, ele se estompează, se exfoliază și se rupe.

Cumpărați un set de instrumente pentru îngrijire. Se compune din diverse fișiere, foarfece, pensete și spatule, care au fost discutate mai sus. Înainte de a utiliza sculele, acestea trebuie dezinfectate cu peroxid sau alcool. Procedura recomandată de mine, chiar dacă setul de manichiură este folosit de o singură persoană.

Nu ignora cuticula. Această zonă a pielii necesită o atenție deosebită, deoarece nu poate rezista efectelor externe și este ușor rănită. Ca rezultat, apar noroade inestetice și dureroase. Deplasați cuticula regulat cu o spatulă. Burrs tăiate cu atenție cu pensete sau foarfece, și dezinfectarea rănilor care se formează. Pentru a reduce susceptibilitatea, utilizați o cremă de grăsime.

Utilizați creme, uleiuri nutritive, remedii folclorice. Asigurați-unghiile puternice și strălucitoare pentru a ajuta la baie pe baza de sare de mare, cu adăugarea de suc de lamaie și de soluții de vitamina. Suede ajuta la restabilirea strălucire, de la care cusute pantofi la modă. Este suficient să frecați placa de unghii cu o bucată de pânză.

Mănâncă bine. Dacă unghiile se rup sau nu strălucesc, există încălcări în corp. În majoritatea cazurilor, cauza stării proaste este dieta slabă și deficiența de calciu. Rezolvați întrebarea va ajuta la o dietă specială.

În dieta, introduceți produsele lactate, inclusiv brânza de vaci. Fructe de mare ajuta la umplerea unghiilor cu iod, incluzand creveti, peste si varza. Drojdie și produse care includ gelatină sunt de neprețuit.

Acordați o atenție deosebită legumelor și fructelor. Mâncând în cantități suficiente, veți scăpa de efectele deficitului de vitamine. Dieta trebuie să conțină alimente și alimente grase.

Țigările au un efect dăunător asupra stării unghiilor - exfoliarea, ruperea unghiilor se caracterizează prin culoarea galbenă. Prin urmare, nu doare să renunțe la fumat.

Multe femei sunt interesate de modul de a face o manichiură, în cazul în care munca pe casă reduce durata de viață. Curățarea și spălarea constantă afectează negativ starea manichiurului, și acesta este un fapt. Puteți rezolva problema făcând munca în mănuși. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: 10 trucuri pentru unghii (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu