Navigarea pe mașină: cum să alegeți cele mai populare, cum să restaurați

Fiecare proprietar de mașini se confruntă cu problema de a alege un navigator de mașină. Nu este surprinzător faptul că acest echipament necomplicat face ca conducerea să fie confortabilă, economică, rapidă, în special în teren necunoscut.

Principalele puncte

Un aparat de înregistrare sau radio are caracteristici, parametri, funcții, navigația nu face excepție. Luați în considerare criteriile de la care se recomandă respingerea în timpul alegerii navigatorului.

 • Dimensiunea ecranului. Parametrul determină confortul când vizualizați informații, greutate, dimensiuni. Modelul cu ecran mare este mai convenabil, dar un dispozitiv prea mare ocupă mult spațiu în cabină și reduce vizibilitatea. Când alegeți un navigator, luați în considerare modelul mașinii și dimensiunea parbrizului. Pentru un sedan suficient de ecran de 5 cm.
 • software-ul. Firmware-ul determină tipul cardurilor, afișarea vitezei vehiculului, ora sosirii la destinație. Când cumpărați un navigator, aflați dacă acesta acceptă munca preferată cu hărți populare ale țărilor și orașelor.
 • comunicare difuzor. O caracteristică la îndemână pe care nu o suportă toate modelele. Dacă conectați un telefon mobil la navigator prin Bluetooth, obțineți un sistem hands-free.
 • Cameră de vedere din spate. Uneori, acest dispozitiv auxiliar este inclus în pachet, ceea ce face soarta șoferului mai ușoară atunci când el parchează mașina într-un loc necunoscut și ocupat. Prin intrarea video puteți să vă conectați la sistemul de navigație și alte videoclipuri.

Sistemul de navigație auto este un dispozitiv complex, comparabil cu un tabletă sau un netbook. De asemenea, oferă funcții suplimentare: citirea fișierelor mp3, vizualizarea fotografiilor.

Navigatorii auto din categoria mijlocie și înaltă sunt potrivite pentru vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor de toate formatele. Prin intermediul acestora, ascultați compozițiile muzicale, care contribuie la transmițătorul FM, transmiterea semnalului către radio. Unele sisteme sunt echipate cu un conector USB. Stochează informații pe o cartelă de memorie.

Top 5 cele mai populare dispozitive

Dacă nu a trebuit să folosiți acest echipament înainte, alegeți serios alegerea. În această parte a articolului vom vorbi despre navigatorii de mașini populare.

Navigatorul creează trasee convenabile și scurte. În cazul în care masina - sensul vieții, fără ea greu. Cele cinci modele cele mai populare.

 1. Garminnuvi 150LMT. În partea de sus a plumbului a fost Garminnuvi 150LMT cu un ecran bun, navigare simplă în meniu, un corp robust, difuzoare puternice și plăcute sunet, un senzor receptiv. Găsiți rapid sateliți și rute. Dezavantajul este prețul.
 2. Garminnuvi 2495LT. A urcat pe linia a doua a urcat Garminnuvi 2495LMT. Sprijină munca cu GPS și GLONASS, interfața FMI. Printre avantaje - asamblare fiabilă, control vocal, meniu intuitiv, setări detaliate ale ecranului, player încorporat. Lista de păreri a inclus prețul împreună cu un ecran mic, încărcare lungă, performanța slabă a modulului Bluetooth.
 3. LexandSTA 7. Mediul de aur a ajuns la LexandSTA 7. Are o baterie buna, un display de 7 inch, USB si Wi-Fi. Echipat cu un caz robust, conectat prin intermediul unei brichete, platforma Android, comunicare instantanee cu sateliți. Printre neajunsurile - lipsa memoriei RAM, cablu scurt, lipsa suportului pentru 3G, încălzirea corpului în timpul utilizării prelungite.
 4. GeoVision 5050. Al patrulea rând al clasamentului este ocupat de modelul GeoVision 5050. Avantaje: preț, ecran, paranteze, meniu, asamblare. Avantajele includ, de asemenea, sunet, lipsă de strălucire, două stilouri. Contra: baterie slabă, reproducere redusă a culorilor pe ecran, căutare lungă pentru sateliți, muncă lentă.
 5. Garminnuvi 50. În al cincilea rând este un model simplu și de încredere Garminnuvi 50. Lista avantajelor include difuzoare puternice, ecran luminos, montare fiabilă, aspect. Dezavantaje: un număr mic de obiecte pe hartă, încărcarea conexiunii la dispozitiv, și nu la montare, un cablu scurt.

Dacă intenționați să cumpărați o mașină pentru călătorii frecvente, nu uitați să puneți sistemul de navigație.

Cum să utilizați

Sistemul de navigație este utilizat de cetățeni, de turiști, de pescari și de pasionații de mașini, deoarece ajută la localizarea cu ușurință.

Deși navigatorul este ușor de folosit, unii proprietari de mașini au dificultăți. Dacă planificați o vacanță de vară într-un loc necunoscut, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile.

 • Înțelegeți cum funcționează echipamentul. Receptorul integrat recepționează un semnal de la satelit și, după decodificare, determină poziția acestuia față de sistemul de coordonate. Sistemul de recepție a semnalului funcționează peste tot, cu excepția locurilor cu obstacole de ecranare. Cu un semnal slab de satelit, poziția este determinată mai mult.
 • Instalați dispozitivul în interiorul vehiculului astfel încât ecranul să fie vizibil, dar nu interferează cu vederea. După pornire, pe ecran va apărea o fereastră de căutare prin satelit. Ulterior, sistemul va începe să primească informații care apar pe suprafața de lucru. Instalarea durează câteva minute.
 • Următorul pas este de a studia interfața sistemului de navigație. Pentru a facilita sarcina, poziția elementelor manageriale este comparată cu instrucțiunea. Unele taste au funcționalitate avansată. Ține minte.
 • În meniu, configurați aspectul datelor afișate. Setările depind de modelul navigatorului. Căutați descrierea detaliată a acestora în documentele tehnice. Specificați fusul orar, selectați unitatea de măsură a distanțelor și a sistemului de coordonate.
 • În timp ce progresați prin ruta, revizuiți periodic informațiile afișate pe ecran.
 • Pentru a salva coordonatele, apăsați și țineți puțin apăsată tasta corespunzătoare. Implicit, salvează calea către memorie. De obicei, există încă un mod de drum de întoarcere care va afișa distanța acoperită pe ecran.

Manipularea navigatorului se aseamănă cu utilizarea echipamentelor informatice, iar echipamentele auxiliare (aparate foto și flash) sunt conectate prin porturi.

Cum se restabilește navigatorul

De multe ori apar probleme cu firmware-ul care zboară, motiv pentru care este util să cunoaștem informații despre restaurarea navigatorului.

Navigatorul poate fi readus la viață în două moduri. Primul este să instalați un nou firmware, cel de-al doilea să resetați programatic setările.

Metoda numărul 1 - instalarea unui nou firmware

 1. Prima opțiune este simplă, deoarece schimbarea firmware-ului sistemului de navigație nu se deosebește de procedura efectuată cu ajutorul unui smartphone sau al unui comunicator. Descărcați arhiva din rețea cu firmware-ul, salvați-l pe computer și despachetați-l.
 2. Introduceți cartela de memorie scos în cititor și copiați firmware-ul, salvându-l în directorul rădăcină. Apoi introduceți cardul în navigator, porniți-l și așteptați până când pe ecran apare o fereastră care vă cere să începeți instalarea firmware-ului.
 3. După confirmarea operației apăsând tasta, procedura va începe. După terminarea procesului, apăsați tasta "OK". O fereastră va apărea pe ecranul echipamentului cu instrucțiuni și instrucțiuni suplimentare.

Metoda numărul 2 - resetare software

 1. Resetarea software-ului la setările din fabrică este o procedură simplă. Pentru a restabili echipamentul, mergeți la directorul ResidentFlash, găsiți directorul JBSA4UI și în fișierele jbssetting.ini.bak și jbssetting.ini din linia Default Setting, înlocuiți zero-ul cu unul.
 2. După repornirea sistemului, mergeți la directorul de setări și selectați directorul "Info". Pictogramele apar pe ecran, inclusiv pe Werkseins.
 3. Dacă faceți clic pe el, veți apela fereastra de confirmare a procedurii de restaurare a fabricii. După confirmare, parametrii inițiali vor fi returnați și navigatorul va fi restabilit.

Dacă nu puteți restabili navigatorul, căutați pe Internet pentru mai multe informații despre această problemă sau contactați persoana care înțelege acest lucru.

Navigator de mașină - nu doar o altă jucărie suplimentară care să se arate prietenilor tăi. Acesta este un complex hardware-software.

Atunci când alegeți un sistem de navigare, luați în considerare relevanța modelului și calitatea software-ului. Chiar și o platformă avansată nu este complet satisfăcută dacă lucrarea sa se bazează pe software-ul cu o interfață depășită și fără a căuta după adrese.

Un model scump și de înaltă calitate nu va aduce bucurie dacă inima sistemului este cipul GPS al vechii generații. În loc de imaginea mult așteptată, obțineți o notificare despre pierderea semnalului.

De aceea recomand recomandarea alegerii mărcilor de echipamente care s-au dovedit a fi pe piață. Aceste navigatoare au o cantitate decentă de memorie, un procesor puternic și un modul GPS. Dar alte componente electronice din ele sunt fiabile. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: Suspense: Murder Aboard the Alphabet Double Ugly Argyle Album (Martie 2020).

Lasă Un Comentariu