Cum sa alegi o masina pentru tine si pentru sotia ta

Decizia de a cumpăra un vehicul are loc brusc, dar de multe ori oamenii vin la ea treptat. În orice caz, vă întrebați cum să alegeți o mașină bună pentru dvs. sau pentru soția dvs., astfel încât să nu dezamăgească.

Cum sa alegi o masina noua pentru tine si pentru sotia ta

Achiziționarea unei mașini noi este o vacanță pentru proprietar. Adesea abordarea greșită a alegerii răsfoiește sărbătoarea.

Îi sfătuiesc viitorului proprietar al transportului să se gândească, să definească obiectivele pentru care este cumpărat vehiculul și, ținând cont de gusturile și nevoile individuale, să-și imagineze mental obiectul de cumpărare. După cumpărați o mașină în Moscova sau într-un alt oraș.

 1. Clasă și caracteristici. Alegeți o mașină recomandată în funcție de clasă și de caracteristicile tehnice. Alegeți o clasă pe baza numărului de pasageri transportați, a fizicului șoferului și a scopului călătoriei. Dacă aveți de gând să utilizați mașina pentru transportul de mărfuri, cea mai bună soluție ar fi un vagon de stație sau un model cu un compartiment de bagaje spațios.
 2. Costul pentru. Un rol important în alegerea unei mașini pentru soție este costul. Rețineți că costurile legate de cumpărare, costul autoturismelor nu sunt limitate. Mașina va trebui să fie înregistrată și angajată. Vorbim despre accesorii și accesorii.
 3. producător. Ce brand să alegeți, decideți, ghidat de posibilitățile, obiectivele și imaginea. Principalul lucru pe care în sat a fost un centru de service. În caz contrar, va trebui să călătoriți în alte orașe pentru a vă întreține mașina sau pentru a achiziționa piese de schimb.
 4. Capacitatea motorului. Indicatorul determină dinamica, consumul de combustibil, valoarea taxei de transport. Vândute mașini cu o centrală de benzină, diesel sau hibrid.
 5. Cutie de viteze. Transmisia automată este simplă și confortabilă atunci când conduceți. În același timp, transmisia manuală este fiabilă și oferă o mare precizie în control.
 6. conduce. Orice dealer auto va ofera masini cu tractiune fata, spate sau tractiune integrala. Prima opțiune se caracterizează printr-o mică pierdere de energie în timpul mișcării, a doua opțiune este cea mai comună și mai constructivă, iar a treia oferă controlabilitate și capacitate de producție.
 7. Siguranța mașinii. Este reprezentat de un sistem de frânare antiblocare, airbag-uri, curele, piese de corp armate și senzori.
 8. Opțiuni suplimentare. Dacă plătiți suplimentar, mașina va fi echipată cu aer condiționat, sistem de alarmă, sistem de sunet și geamuri colorate.

Alegeți o mașină, stați în cabină și faceți o plimbare pentru a evalua confortul scaunului șoferului, verificați caracteristicile tehnice în practică. În timp ce conduceți, acordați atenție agilității, accelerației și netezimii. Asigurați-vă că ați auzit sistemul de direcție și că sistemul de frânare funcționează corect.

Ghidat de această instrucțiune, deveniți proprietarul mașinii, care va satisface toate nevoile.

Cum sa alegi o masina cu kilometraj

Continuând subiectul articolului, voi împărtăși sfaturi despre alegerea unei mașini uzate. Nu fiecare persoană își poate permite o mașină nouă. Prin urmare, oamenii cumpără autoturisme ieftine. Dar cumpărarea unui vehicul exploatat de un alt proprietar seamănă cu o loterie.

Luați în considerare cum să acționați și ce să căutați atunci când cumpărați un cal de fier. Rețineți că neglijarea unui singur punct va duce la costuri pentru diagnosticare sau reparații.

 • Verificați documentele pentru mașini. Fișa tehnică va indica când mașina este eliberată și înregistrată. Data fabricării va informa sticla și centurile de siguranță.
 • Verificați numerele de pe motor, în cabină și pe caroserie. După ce ați studiat cu atenție cartea de service, aflați câte proprietari au fost acolo. Când verificarea prealabilă este finalizată, începeți inspecția.
 • Inspectați corpul mașinii. Controlați pragurile și zona farurilor. Folosind un magnet mic, inspectați trunchiul, brațele și capota. Cu ajutorul acestei fixări simple, veți găsi îndoială ascunsă de un strat de chit.
 • Inspectați suporturile. Dacă proprietarul anterior a înlocuit călcâiul pereților laterali, cel mai probabil veți găsi un chit în aceste locuri. Verificați cu atenție decalajele dintre cadru și capotă. În producția din fabrică, decalajele sunt aceleași. Dacă lățimea este diferită, atunci mașina după accident.
 • Controlați piesele mobile. În partea mobilă, verificați cât de ușor se închide. Dacă autovehiculul a fost reproiectat, acesta poate fi determinat prin căutarea sub capotă sau prin împingerea unei inserții din cauciuc.
 • Verificați dacă există coroziune.. După cum arată practica, diverse locuri sunt expuse la distrugerea coroziunii, incluzând marginile capotei, arcade, stâlpi și fundul. Chiar dacă cumpărați o mașină pentru 180 de mii, nu ignorați acest moment.
 • Inspectați salonul. Când inspectați cabina, verificați integritatea tapițeriei, a panourilor și a capacelor. Încercați să reglați scaunele, care ar trebui să funcționeze normal în toate direcțiile.
 • Verificați funcționarea sistemelor interne. Verificați funcționarea aparatului de aer condiționat, ștergătoarele, ferestrele, ventilatorul, reglați oglinzile și aragazul. Cabina ar trebui să fie uscată. Dacă există umiditate și coroziune severă, refuzați să cumpărați.
 • Verificați sistemul de suspensie și de frânare. Blocați volanul, ridicați mașina cu un singur cric pe o parte și trageți roata. Clearance-ul indică uzura pe coloana de direcție. Dacă există o lovitură a roții în sus și în jos, mingea trebuie înlocuită. Inspectați discurile de frână pentru care nu trebuie să existe defecte.
 • Verificați anvelopele. Dacă se poartă neuniform, înseamnă că există un defect în organism. În ceea ce privește amortizoarele, după apăsarea pe fațadă, mașina ar trebui să ia o poziție de pornire și să lege.
 • Verificați nivelul lichidului. Asigurați-vă că motorul are suficient ulei și că antigelul este la nivelul corect. Furtunurile trebuie să fie flexibile și fără deteriorări. În acest stadiu, vă sfătuiesc să vă asigurați că senzorii de pe tabloul de bord funcționează.
 • Porniți motorul. Motorul ar trebui să sune neted, fără sunete metalice. În cele din urmă, deșurubați prizele și asigurați-vă că compresia se potrivește cu valoarea.

Informații despre video

Fiind atent la alegerea și cumpărarea, nu intrați niciodată în rețeaua de oameni care vinde mașini sparte la un preț umflat.

Cum sa alegi o masina pentru o femeie

Problema alegerii unei mașini pentru o femeie este foarte gravă, deoarece mașina ar trebui să fie un prieten pe drum și o jucărie frumoasă în același timp. După cum arată practica, femeile preferă mașinile mici.

Achiziționarea unei mașini este un eveniment important în viața bărbaților și a femeilor. Atunci când o doamnă intră într-un dealer auto și vede o mulțime de opțiuni care diferă una de cealaltă în formă, culoare și preț, entuziasmul atinge limita. O soartă similară va fi evitată, având în vedere toate detaliile în avans.

Alegerea mașinilor pentru femei este similară cu cea a bărbaților. Singura excepție este faptul că voi acorda mai mult interes aspectului estetic decât caracteristicilor tehnice.

 1. Servodirecție. Dacă visezi la o experiență confortabilă de conducere, alege un model cu servodirecție, altfel chiar și o scurtă excursie va fi ca și cum ar fi mâinile delicate pentru mâini blânde. Nu trebuie să faceți acest lucru fără un sistem de control al climei, care este indispensabil în vremea caldă.
 2. transmisie. Când cumpărați o mașină, o problemă importantă este alegerea transmisiei. De obicei, femeile cumpără mașini cu o armă.
 3. Parktronic. Dacă intenționați să utilizați transportul personal într-un mediu urban, senzorii de parcare nu vor interfera. Instalați senzorii în față și în spate în același timp, ceea ce va face călătoria mai confortabilă.
 4. producător. Dacă vă străduiți să deveniți proprietarul unei mașini bune din segmentul de preț mediu, uitați-vă la produsele producătorilor coreeni și japonezi. Mitsubishi, Hyundai sau Kia oferă multe modele.
 5. Costul pentru. Modelele compacte ale mărcilor cotate sunt incluse în categoria de preț mediu, costul variază într-o gamă largă. Fiecare femeie va ridica masina in functie de posibilitatile financiare.
 6. Specificații tehnice. Uită-te la sistemul de propulsie subcompact. O femeie care să facă față unui cal de fier mai puțin eficient este mai ușor.

O opțiune excelentă pentru o femeie este o mașină compactă. Fata este mai confortabilă pentru a manevra și a parca pe un vehicul compact, mai ales în oraș. O mașină mică este caracterizată de un apetit modest, care economisește bani. Dacă doriți să deveniți stăpâna unei mașini puternice care va oferi un autostradă pe autostradă, nimeni nu vă interzice să ridicați vehicule cu un motor puternic sub capotă.

În concluzie, voi adăuga că oamenii care decid să cumpere o mașină se confruntă cu dificultăți, deoarece puteți cumpăra transport în salon sau de la un comerciant privat. Masinile pot fi cumparate noi sau cu kilometraj. Fiecare dintre aceste opțiuni are avantaje și dezavantaje, dar totul se reduce la bani. Persoanele care doresc să salveze, să cumpere o mașină de ocazie. Dacă nu există probleme cu finanțele, mașina este trimisă la salon.

Câteva sfaturi despre alegerea mașinilor

Dacă sunteți interesat să cumpărați o mașină uzată, amintiți-vă că pe piață există o mulțime de escroci. Este suficient să abordați în mod frivol problema de cumpărare și, în locul unui transport bun, în garaj va apărea un jgheab ruginit. Dacă bănuiți, refuzați să coopereze, altfel riscați să pierdeți bani.

Ei bine, dacă puteți inspecta obiectul de cumpărare cu un prieten care înțelege complexitatea și nuanțele. Doar în acest mod, evaluați corect starea mașinii. Dacă mergeți singur pe piață, căutați mașini curate. Este posibil ca vânzătorul să nu vină în mod special la chiuvetă, astfel încât praful cu murdărie să-și ascundă lovituri și defecte.

În ceea ce privește achiziționarea unei mașini noi, saloanele oferă o garanție și nu practică o înșelătorie. Uneori pentru un anumit model de modă există o coadă mare și trebuie să așteptați. Adesea, în locul modelului ales, acestea oferă o mașină cu o configurație diferită și o culoare diferită. Aceste nuanțe nu sunt o problemă mare, dar este neplăcută și nu doriți să ardeți încă o dată celulele nervoase.

Dealeri de automobile oferă adesea o altă surpriză. La sosire, un potențial cumpărător descoperă că costul mașinii este diferit de prețul indicat în anunț. Acest lucru se datorează faptului că proprietarul salonului în timpul campaniei de publicitate raportează costul fără taxe și taxe. Pentru a evita o astfel de soartă, contactați reprezentanții salonului în prealabil și întrebați despre nivelurile și prețurile de decorare.

Unele saloane vând automobile cu kilometraj scăzut, deghizate ca mașini noi. Afișarea fraudelor nu este ușor. Prin urmare, înainte de a cumpăra, examinați cu atenție documentația.

Încercați să fiți atenți și nu aveți încredere în vânzători. Ei caută să vândă produsul și să primească o primă. Sunteți interesat și de produse de calitate. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Ce alege bărbatul? : #3Chestii (August 2019).

Lasă Un Comentariu