Fermă în Rusia - unde să începeți și cum să reușiți

În fiecare an crește numărul antreprenorilor începători, acordând atenție satului. În oraș, găsirea unei nișe profitabile și neocupate, cu investiții minime, este problematică; în sat, totul este diferit, dacă știți de unde să începeți o fermă.

Avantajele și dezavantajele agriculturii

Continuând subiectul articolului, considerăm principalele avantaje și dezavantaje ale agriculturii. Dacă intenționați să începeți activități agricole, realizați în prealabil dificultățile cu care vă veți confrunta. Ca rezultat, evitați soluțiile care vă fac să regretați.

Fermă - reproducerea sau cultivarea produselor culturale sau animale în scopul comercializării ulterioare.

6 avantaje principale

 1. Aer curat. Agricultura este asociată cu zonele rurale caracterizate de o ecologie curată. Ca urmare, agricultorii lucrează în aer proaspăt, ceea ce sporește eficiența și beneficiază de sănătate.
 2. Consumul de produse curate. Persoanele angajate în agricultură, consumă produse ecologice cultivate independent. Acesta este un avantaj incontestabil al agriculturii, deoarece sănătatea este principala valoare de viață a unei persoane.
 3. Fac afaceri de familie. Adesea, ferma este organizată sub forma unei afaceri de familie, în care fiecare membru al familiei îndeplinește anumite funcții. În condițiile vieții moderne, este extrem de convenabil și eficient.
 4. Alegerea unei direcții de afaceri. Agricultura este specializată în diverse domenii, inclusiv animale, păsări de curte, piscicultură, apicultură, horticultură, legumicultură, verdeață în creștere, cereale sau fructe de pădure. Fiecare va alege o direcție care se potrivește cu finanțele și preferințele.
 5. Beneficii pentru înregistrare și impozitare. Deseori, activitățile agricole sunt înregistrate și impozitate în condiții preferențiale. O mică fermă care produce produse pentru consum propriu nu trebuie să fie înregistrată. Prin urmare, nu există taxe. De exemplu, un agricultor din sud poate crește cu ușurință rodie.
 6. Programul de sprijin al statului. Fermele producătoare de produse agricole sunt autorizate să participe la programele de sprijin guvernamental.

Principalele dezavantaje

După cum puteți vedea, principalele avantaje ale agriculturii sunt multe. A venit rândul pentru a vorbi despre neajunsurile.

 • Activitatea agricolă este un tip de afacere intensivă în capital, mai ales atunci când vine vorba de producția agricolă la scară largă sau de creșterea animalelor. Principalul bun al fermierului este terenul. Desigur, costul unui hectar de teren este scăzut, dar nu se limitează la zone mici. În plus, gestionarea eficientă a fermelor este imposibilă fără utilizarea unor echipamente speciale, ale căror costuri sunt pur și simplu enorme.
 • Ferma nu generează imediat venituri. Aproape toate tipurile de afaceri din primele minute aduc anumite încasări în numerar, dar nu și agricultura. Pentru a conta pe primul venit substanțial este posibil numai în câțiva ani.
 • Agricultura este supusă influenței rele a calităților naturii. Fermierul are mulți dușmani de natură naturală care pot provoca pagube neașteptate și aproape instantaneu. Acestea includ epidemii, boli, secetă, precipitații, uragane și altele. Este imposibil să te opui naturii, deci trebuie să te pregătești pentru eventuale pierderi în avans.
 • Activitățile agricole nu pot fi lăsate la timp. Un fermier fără personal administrativ nu se poate odihni în vară, mai ales dacă este implicat în creșterea animalelor. Bovinele, ca plantele, necesită îngrijire zilnică.
 • Agricultura este o afacere sezonieră. Antreprenorul primește venitul principal de mai multe ori pe an. În timpul rămas doar cheltuielile. Finanțele personale trebuie să dispună corect și corect. Dacă nu planificați, va veni o perioadă de "lipsă de bani".
 • Fermierul greu să obțină un împrumut. Băncile nu oferă credite pentru agricultori deoarece sunt expuse riscului.
 • La vânzarea produselor apar multe dificultăți. Vânzările în majoritatea cazurilor sunt mai dificile. Agricultorii trebuie să facă față procedurilor birocratice, să primească certificate de calitate și certificate de sănătate.

Sfaturi pentru videoclipuri

În această parte a articolului am prezentat principalele avantaje și dezavantaje ale agriculturii. Acum puteți să vă gândiți la toate și să luați cea mai bună decizie înainte de a înființa o astfel de afacere.

Cum să faci agricultura profitabilă?

În concluzie, vom vorbi despre modalități de îmbunătățire a rezultatelor financiare ale agriculturii și de creștere a rentabilității. Voi examina întrebarea privind exemplul creșterii animalelor. După cum arată practica, industria poate dezvolta și genera cu succes venituri. Dovezi dăunătoare sunt fermele americane și europene.

Nu toți agricultorii din Rusia reușesc să reușească din cauza lipsei de abilități. Acest lucru nu înseamnă că în efectivele de animale va trebui să pună o cruce. Cu aceasta, puteți deveni un milionar, dacă stimulați în continuare terenul, faceți upgrade echipamente și active, utilizați dezvoltarea avansată.

Dacă activitățile fermelor din Rusia sunt supuse unei analize aprofundate, vom înțelege că producția de lapte și carne a fost neprofitabilă înainte de impunerea de sancțiuni în 2014. Acum aceste industrii sunt primii concurenți pentru creșterea profitabilității.

Dacă costul producției de carne și lapte este acoperit cu doar 50% din cauza lipsei de măsuri de stimulare, soluția ideală este schimbarea dietei animalelor. Rația ar trebui optimizată astfel încât producția de producție brută să crească. În timpul procedurii, trebuie luate în considerare cerințele veterinare și beneficiile pentru sănătate ale animalelor.

Fermele de crescătorie de vite folosesc medicamente care îmbunătățesc dieta și asimilarea substanțelor nutritive de către organism, restabilește și normalizează microflora intestinală și dezinfectează alimentele.

Într-o situație care se dezvoltă în fermele din Rusia, se pot aplica și alte modalități de creștere a rentabilității. Este vorba despre optimizarea structurii animalelor. Pentru aceasta, ar trebui să fie crescute mai multe tipuri de animale. De exemplu, fermierii europeni și americani cultivă diferite animale. Această strategie maximizează rentabilitatea și profiturile. Dacă o parte a structurii din sezon este nerentabilă, cea de-a doua acoperă costurile și duce la un plus.

Instrucțiuni video

Alternativ, puteți deschide o linie de producție sau o instalație mică și puteți procesa produsele rezultate. Asigurați-vă că căutați noi clienți angro și noi piețe.

Articolul sa încheiat, de unde să înceapă o fermă din Rusia. Ați învățat avantajele și dezavantajele agriculturii, cum să creșteți profitabilitatea și să creșteți veniturile. Sper că punerea în practică a cunoștințelor în practică va contribui la realizarea succesului. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu