Cum de a începe o renovare bucătărie în Hrușciov

Bună ziua, dragi cititori! Articolul va arăta cum să începem repararea bucătăriei în Hrușciov. La mijlocul secolului trecut, casele de panouri au fost construite masiv conform modelelor standard. La acea vreme Uniunea Sovietică era condusă de Hrușciov, ei erau numiți "Hrușciov".

Plan de acțiune pas cu pas

 • Zona de bucatarie din Hrușciov rar depășește 5 metri pătrați. Prin urmare, în timp ce lucrați și creați un design, încercați să păstrați fiecare centimetru.
 • Înălțimea tavanului în apartament este în medie 2,6 metri. Aliniați plafoanele în mai multe moduri, dar plafoanele întinse sunt cele mai potrivite. Vor lua câteva centimetri, vor ascunde neregulile și vor dura cel puțin 20 de ani. Înainte de instalare nu este necesară o bază de reparații.
 • Pereții exteriori ai panoului Hrușciov sunt renumiți pentru izolarea slabă. Vă sfătuiesc să încălziți casa folosind tehnologia modernă. Nu uitați să coordonați problema cu reprezentanții serviciilor de locuințe și comunale și a vecinilor.
 • Dacă intenționați să faceți un plafon de gips-carton și să adăugați plinte decorative, abandonați ideea. Pierdeți centimetri limitați, iar un decor similar reduce vizibil spațiul.
 • Locul de amplasare a comunicațiilor în bucătării Hrușciov extrem de incomod. Pentru a mări spațiul, le sfătuiesc să se miște. Pentru a efectua lucrările, obțineți permisiunea și angajați reparatorii.
 • O altă caracteristică a bucătăriei în Hrușciov - o grosime mică a pereților interiori de 4 centimetri. Dacă doriți să ridicați pereții fără a afecta spațiul, utilizați un chit sau gips carton. În mod ideal, eliminați partițiile vechi și le reconstruiți.
 • Sexul nu are întotdeauna nevoie de reparații serioase. Vă sfătuiesc să eliminați defectele din izolație, izolarea fonică și izolarea termică. Șapele groase și grele nu pot fi utilizate.
 • Montați ferestrele din plastic și pervazurile ferestrelor. Apoi aliniați nișa ferestrei.
 • Un element integrant al bucătăriei în panoul Hrușciov - entresol. Cât de adecvat de utilizare, vă decideți. Ea mănâncă spațiu, dar după o restaurare competentă va fi o decorare bună.

Instrucțiuni video

Site-ul are un material în care renovarea apartamentului este descrisă în detaliu. Asigurați-vă că citiți articolul. Ea va provoca succesiunea corectă a muncii și modalitățile de a economisi bani.

Cum să începeți o renovare a unei bucătării într-o clădire nouă

Fiind proprietarul fericit al unui nou apartament, oamenii se gândesc la reparații. Sarcina nu este ușoară, deoarece noul apartament se caracterizează prin lipsa de comunicare și decorare.

Prima cameră la care trebuie să se acorde atenție este bucătăria. De obicei, este reparat după aranjamentul băii. Bucătăria este camera cea mai vizitată. Se organizează electricitate, instalații sanitare, ventilație și canalizare.

În bucătărie, folosiți materiale bune, caracterizate prin durabilitate, rezistență la uzură și temperatură, ușor de spălat. Este greu să vă imaginați o bucătărie fără o bucătărie confortabilă.

Este plină de costuri, dar nu sfătuiesc economisirea. Utilizând materiale ieftine, salvați câteva mii de ruble, iar în 3-4 ani veți cheltui mii pentru a vă depana.

 1. Vă recomandăm să începeți repararea bucătăriei din clădirea nouă cu cabluri electrice. Mai întâi determinați numărul de magazine. În cadrul întrebării este mai bine să o exagerați, deoarece, după finalizarea lucrării, este dificil să corectăm deficiențele.
 2. În gătit, gospodinele folosesc sobe de gaz, cuptoare, frigidere și alte aparate de uz casnic. În bucătărie o mulțime de puncte de vânzare nu va face rău.
 3. Când porniți o bucătărie, amintiți-vă că fiecare suprafață din încăpere trebuie să fie ușor de curățat. În timpul gătirii, aburul din vase și uleiul din vase ajunge pe suprafața acoperită cu un strat de vopsea sau tapet. Nici bucătarii nu sunt asigurați.
 4. Există o cale de ieșire. Acoperiți spațiul dintre perete și dulapuri cu dale. Șorțul dintr-o țiglă spală cu ușurință și păstrează o stare inițială de mulți ani.
 5. Dacă doriți să faceți o bucătărie ultra modernă, acordați atenție panourilor de sticlă. Cu ajutorul lor, ușor de organizat șorț de calitate, care va deveni un ornament. Dacă pentru a completa cu iluminare cu LED-uri, bucătăria va deveni un punct de atracție în apartament. Rămâne să alegeți mobilierul în culori și stil.
 6. O etapă la fel de importantă în renovarea bucătăriei în clădirea nouă este alegerea pardoselii. Podea, ca și pereții, trebuie să fie caracterizată prin durabilitate și ușurință în întreținere. Soluția pentru bucătărie este porțelanul, având o rezistență excelentă la uzură. Materialul este rece, așadar vă recomand să instalați o "podea caldă".
 7. Pentru podea în bucătărie este linoleum adecvat și ieftin. Laminatul va crea o atmosferă caldă. Principalul lucru este de a avea grijă de etanșarea cusăturilor.
 8. Pentru a termina tavanul, unii constructori recomandă folosirea tavanelor întinse, deoarece schimbă interiorul dincolo de recunoaștere. Nu uitați de contracție la domiciliu. Tavanul din ghips va deveni în cele din urmă acoperit cu fisuri. Tavanele întinse nu sunt amenințate.

Sfaturi video pentru începători

Nu economisiți pe materiale. Va trebui să cheltuim bani, dar de mulți ani serviciul va plăti costurile cu capul.

Cum să evitați problemele atunci când vă reparați propria dvs.

Reparația rar merge fără erori. Nu fiecare proprietar de apartament într-un panou Hrușciov sau o clădire nouă are aptitudini și experiență în decorarea și cunoașterea tehnologiei și a materialelor. Oamenii primesc informații din surse neconvertite, inclusiv vecinii, colegii, șantierele de construcții.

Puteți evita greșelile tipice invitând constructorii profesioniști. Dar, după cum arată practica, proprietarii de apartamente din anumite motive, neglijează serviciile lor din cauza costurilor.

 • Unii proprietari de apartamente ascultă sfatul vecinilor lor. Ei laudă materialele achiziționate pentru reparații și tehnologiile utilizate în timpul lucrărilor. Nu credeți ce ați auzit. Faceți repararea, iar rezultatul depinde de planificarea corectă a reparării și achiziționării de materiale.
 • Nu cumpărați materiale ieftine. Costul redus indică faptul că amestecul uscat, vopseaua sau vopseaua au expirat sau au devenit inutilizabile datorită depozitării necorespunzătoare în depozit.
 • O altă greșeală - accelerarea reparării. Dacă faceți o șapă de ciment, acesta ar trebui să se usuce, va dura o lună. Începătorii care sunt departe de a construi nu știu acest lucru. Ca urmare, timpul salvat se transformă în bani în plus.
 • Nu transferați controlul procesului către maistru. Este greu să găsești o persoană cinstită. Prin faptul că îi încredințează conducerile de control, el poate înșela, efectuând manipulări cu controalele false.
 • Când faci cablare, oamenii determină incorect numărul de ieșiri. Rezultatul este că frigiderul, mașina de spălat vase și fierbătorul au aceleași prize.
 • Unii dintre ei se plimba în supapele sanitare din perete. Ca urmare, atunci când scurgerea trebuie să deschidă peretele. Acest lucru poate fi evitat prin îngrijirea accesului liber la macarale.
 • În timpul lucrărilor de reparație în bucătărie, mențineți-l curat, în caz contrar granulele de gunoi vor cădea sub tapet sau linoleum, ceea ce va avea un efect negativ asupra structurii suprafeței de finisare.
 • Pentru a obține o podea plată, faceți o șapă de ciment ca un întreg, mai degrabă decât în ​​fragmente separate, cum ar fi unii meseriași.
 • Podele laminate în bucătărie arată superb. Dar nu recomand utilizarea acestui material de finisare. Bucătăria este o cameră în care podeaua este spălată în mod constant. Sub influența umidității, laminatul își va pierde caracteristicile tehnice și va deveni inutilizabil.
 • Ventilați camera înainte de a plasa mobilierul. Umiditatea ridicată contribuie la dezvoltarea mucegaiului. A scăpa de ciuperca de pe pereți la domiciliu nu este ușoară.
 • Vă recomandăm să porniți setul de bucătărie cu aparate. Ea, împreună cu mobila ar trebui să se potrivească. În același timp, determinați dimensiunea mobilierului în stadiul inițial. Ca rezultat, obțineți o idee despre spațiul liber și plin.
 • Designul bucătăriei trebuie să includă o capotă. Dacă nu se rezolvă acest lucru, după un an va fi nevoie de o nouă reparație, deoarece lipsa unui sistem de ventilație va ajuta focul să "lucreze la interior".

După ce ți-ai arătat priceperea, ingeniozitatea și răbdarea, vei avea acces la o bucătărie care întruchipează pacea și confortul. Folosind fantezie, transformați o cameră într-o operă de artă.

Combinațiile de design adecvate vor ajuta la actualizarea interiorului, ceea ce va fi o chestiune de mândrie. Nu vă fie teamă de pași îndrăzneți, experimentați și faceți reparații cu speranță și entuziasm!

Lasă Un Comentariu