Cum să înveți să citești rapid un copil și un adult în engleză și rap

Capacitatea de a citi rapid și de a memora ceea ce este citit este extrem de importantă. Oamenii sunt înconjurați de o cantitate inimaginabilă de informații pe hârtie. Formarea vitezei de citire are loc la o vârstă fragedă și persistă pe tot parcursul vieții. Din fericire, s-au dezvoltat tehnici, cum să înveți să citești repede acasă, care ajută chiar și adulții.

Cum să învățați rapid să citiți în limba engleză

Învățarea unei limbi străine unui adult și a copilului este recomandată pentru a începe cu citirea. Efectuarea primilor pași este problematică, dar ei sunt cei mai importanți și mai responsabili. În această parte a articolului veți învăța tehnica vitezei de învățare în limba engleză și memorarea citirii.

La început, combinați literele individuale în cuvinte, apoi faceți propoziții. În timp, învățați să pronunți corect cuvintele în limba engleză, ceea ce va face ca propoziția să fie holistică.

 • Începeți prin a învăța literele. Sunt 26 dintre ele în alfabetul englez. Luați câteva cuvinte și sunați scrisorile ca în alfabet. Începătorii ignoră acest punct, considerând că studiul sunetelor este important. Acest lucru este greșit, pentru că în practică trebuie să scrie anumite cuvinte și nume. Vorbim despre numele site-urilor, numele și prenumele.
 • Începeți să învățați sunetele. Alfabetul are vocale și consoane. Începeți să învățați scrisori consonante, care sunt 20. Pronunțarea literelor depinde de locația din cuvânt. În limba rusă, unele consoane adiacente unei vocale moi sunt înmuiate. Nu există așa ceva în limba engleză.
 • Treceți la citirea cuvintelor simple. Simplificați sarcina va ajuta la exerciții speciale de fonetică pentru procesarea sunetului.
 • Combinarea literelor de învățare. Una dintre cele mai dificile etape. Veți întâlni dificultăți numai în timpul primelor ore. Mai întâi, stăpânește combinațiile de vocale și apoi le învețe pe ceilalți. Fiecare combinație de litere lucrează în cuvinte. În caz de complicații, scrieți totul jos.
 • combinație. După ce ați stăpânit literele, sunetele și combinațiile de litere, începeți să le combinați. Exercițiile folosite în formare, selectați cu atenție, crescând treptat nivelul de complexitate.
 • fonetică. Fonetica în limba engleză este caracterizată de un ton ascendent și descendent. În primul caz, expresia este incompletă, iar a doua este un semn de exhaustivitate a afirmației.
 • accent. Faceți părți de vorbire care sunt semnificative în aspect gramatical și semantic. Ritmul pronunției cuvintelor șocului ar trebui să fie fundamental. Începând să citească propozițiile, cuvintele se conectează într-una.
 • Instruire online. Studiind lectura rapidă online este o tehnică interesantă și eficientă. Datorită unor imagini vii și modalități interesante de a alimenta, învățarea se transformă într-un joc. În centrul învățării online se află memorarea cuvintelor din imagini sau combinații de litere. Fiecare sunet este însoțit de o voce. Acest tip de activități cum ar fi copiii. Ele ajută la predarea citirii, vocabularului și îmbunătățirea pronunției.

La început, petreceți mai multă lectură. Studiați cu atenție materialele citite, găsiți și analizați modele și trăsături, traduceți cuvintele.

Mastering lectură în limba engleză este ușor. În doar o lună, veți fi familiarizați cu elementele de bază ale acestei arte. Prin prezentarea răbdării, susținute de dorință, cu timpul, faceți un progres în această chestiune.

Cum de a învăța rapid să rap

În lumea rapului este popular, pentru că se caracterizează prin texte memorabile, ritm sincer și emoțional. Din moment ce există o mulțime de oameni care doresc să devină rapper, vă voi spune despre tehnologia de mare viteză de mastering tehnica de a citi rap acasă.

Nu există o metodă universală care să ajute să stăpânească rapid arta citirii rapului. Niciunul dintre rapperii care au reușit nu a mers la o școală de muzică. Toată lumea poate învăța. Pentru a atinge succesul este nevoie de dorinta, perseverenta si sfatul potrivit.

În primul rând, învățați să scrieți texte. Orice rapper va spune că cheia succesului este un text sincer și clar. Unele emoții rima, în timp ce altele - scrie banter. Principalul lucru este că textul ajunge în inimile ascultătorilor.

Linii către următoarea compoziție vin adesea neașteptat. Porniți întotdeauna un telefon mobil cu înregistrare sonoră, un înregistrator de voce sau un notebook cu un pix. Rap este considerat un tip de improvizație, deci folosiți rime simple. După revizuirea regulilor de rimare, creați cu ușurință și rapid un text public remarcabil.

 1. Nu rima verbe cu verbe sau substantive cu substantive. Utilizați diferite părți ale discursului. Combinația dintre un verb și un substantiv sau un adjectiv este considerată cea mai bună.
 2. În fiecare linie folosiți aproximativ același număr de silabe. Ca rezultat, textul finit va suna neted și ritmic.
 3. Fiecare linie trebuie să aibă un sens. Scrieți texte logice și conexe. Nu utilizați primul cuvânt drept rimă. Este mai bine să petreceți puțin timp și să ridicați cuvintele care se vor potrivi în compoziție.

După scriere, textul trebuie să fie demonstrat prietenilor sau rudelor. După examinarea rezultatelor muncii dvs., acestea vor da o evaluare. Reacția la text va depinde în mare măsură de caligrafie. Prin urmare, este util să stăpânești tehnica de scriere frumoasă.

În rap, cea mai importantă și mai dificilă este considerată hrană. Uneori, spre deosebire de calitatea textului, compoziția terminată pare rău. Amintiți-vă că citirea rapului este un joc de intonație și ritm.

 • Intonație corectă. Cheia succesului. Inserați emoții în fiecare cuvânt vorbit. Combinația de citire emoțională cu un text frumos va duce la succes.
 • Tehnica de citire. Determinată prin dicție și viteză de pronunție. Pentru dezvoltarea dicțiunii recomandăm să profitați de gimnastica articulatoare. Vă sfătuiesc să rostiți în gură spiritele limbii cu obiecte străine. Nu se potrivesc piulițe sau bile sterile.
 • Viteza de pronunție. La început, viteza este scăzută. Cu toate acestea, se concentreze pe calitate, și numai după lucrările de creștere a vitezei.
 • Ritmul - baza rapului. Petreceți mai mult timp pentru dezvoltarea abilităților. Când citiți, începătorii folosesc același ritm. Profesioniștii o schimbă, păstrând dimensiunea textului.
 • Utilizați metronomul. Aceasta va ajuta la dezvoltarea unui sentiment de ritm. În acest scop, potriviți și urmăriți. Ghidat de bataile dispozitivului sau de mâinile ceasului, porniți următoarea linie. În timp, aduceți un sentiment de ritm la un nou nivel.

Instruire video

Dacă vă propuneți să învățați cum să faceți rap, mișcați-vă în direcția sa, făcând simultan exercițiile. Și amintiți-vă, rapul este muzica inimii, completată de ritm.

Beneficiile lecturii pentru copii și adulți

Partea finală a povestirii este dedicată beneficiilor lecturii pentru copii și adulți. Oamenii de stiinta au descoperit ca dezvoltarea constanta a creierului mentine o minte clara pe tot parcursul vietii. Oferă acestui efect o lectură regulată și grijuliu.

Oamenii sunt foarte ocupați. Nu este surprinzător faptul că nu există timp pentru citire. Timpul liber este redus la vizionarea TV sau chat-ul pe Internet. Tinerii nu renunță la telefoane mobile și tablete.

Citirea constantă a persoanelor este mai probabil să găsească o prietena sau un prieten și să-și construiască o carieră. Astfel de oameni trăiesc mai mult și arată mai tânăr.

 1. Citirea extinde vocabularul. Citirea literaturii de diferite genuri, un adult și un copil învață cuvinte care sunt rareori întâlnite în discursul de zi cu zi. Chiar dacă sensul cuvântului este necunoscut, el poate fi determinat prin conținutul său. Citirea îmbunătățește alfabetizarea.
 2. Citirea este cheia comunicării. Numai o persoană bine citită poate să exprime în mod concis, frumos, clar și clar gândurile. După ce ați citit mai multe opere clasice, veți câștiga talentul povestitorului și veți deveni un tovarăș minunat.
 3. Creșteți erudiția. Împreună cu informații noi, în timp ce citiți, o persoană câștigă încredere datorită demonstrației cunoașterii profunde și a erudiției. Toate acestea sunt însoțite de recunoașterea altora, ceea ce sporește stima de sine.
 4. Citirea este un remediu pentru stres. Ritmul, împreună cu bogăția textului cărții, calmează psihicul și elimină simptomele stresului. Cel mai mare efect este furnizat prin citirea literaturii înainte de culcare.
 5. Citirea regulată îmbunătățește gândirea și memoria.. În timp ce citiți o persoană susține că ajută la înțelegerea ideii de lucru. El reprezintă personajele, atmosfera în care sunt, îmbrăcămintea și alte obiecte. Trateaza logica si dezvolta memoria.
 6. Citirea întărește corpul. Secretul este că corpul îmbătrânește sub influența creierului îmbătrânit. Lectura se dezvoltă, ceea ce îndepărtează vârsta înaintată.
 7. Cu ajutorul literaturii, oamenii creează idei. Ei le trag din text în timp ce citesc. Tot ce rămâne rămâne să punem ideea în practică.
 8. Formarea obiceiurilor. Citirea sistematică la culcare ajută la dezvoltarea unui obicei. Când o persoană preia o carte, corpul își dă seama că somnul va veni în curând. Îți ajută să dormi mai bine și să te simți mai înviorat dimineața.
 9. Cititul are un efect pozitiv asupra concentrației.. Abilitatea este utilă în diferite domenii de activitate. Citirea îmbunătățește obiectivitatea și vă oferă posibilitatea de a lua decizii în cunoștință de cauză.

Sper că tehnicile vă vor ajuta să învățați cum să citiți și să memorați rapid ceea ce citiți. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu