Cum să începeți construirea unei case pe site-ul dvs.

În fiecare an crește numărul persoanelor care doresc să construiască o casă. Dorința de a face munca singură este lăudabilă. Deoarece vă aflați pe această pagină, sunteți cel mai probabil interesat de cum puteți începe să construiți o casă pe site-ul dvs.

Instrucțiuni în etape

 • Pregătiți un proiect. Puteți să o descărcați în formă finalizată pe Internet sau să comandați dezvoltarea într-o agenție de arhitectură. Vă sfătuiesc să solicitați ajutor de la proiectant și, împreună cu el, să creați un proiect, ghidat de preferințe.
 • Nu proiectați singuri. Mai bine rezolvați probleme legate de aspectul terenului. Din moment ce nu există nici o experiență, nu preziceți greșeli, și după începerea lucrărilor de a face ajustări târziu. A face ajustări după începerea construcției va duce la o creștere a bugetului care va afecta buzunarul.
 • Cea mai ușoară modalitate este de a utiliza un proiect tipic, care va ajuta la ocolirea etapei de proiectare și imediat la construirea clădirii. Dar rezultatul care se va dovedi nu va corespunde condițiilor vieții și nevoilor de zi cu zi. De aceea se recomandă să se creeze un proiect cu arhitectul, având în vedere numărul de camere și etaje, zona, numărul de locuitori și bugetul. Nu uitați de oaspeți. Dacă vin adesea rude, nu se poate face fără un living spațios și un dormitor suplimentar.
 • Vedere a casei. Decide cu privire la materialele de construcție, forma acoperișului și clădirea, prezența clădirilor auxiliare. Designerul, ghidat de dorințele și bugetul, va dezvolta proiectul și, dacă este necesar, va face ajustări.
 • Ready proiect legat de teren. Pentru înlăturarea proiectului de construcție în mărime maximă, efectuați un studiu al sitului. Ca parte a procesului, ia în considerare influența factorilor climatici, determină limitele teritoriului și locația clădirilor.
 • Aprobarea construcției. Obțineți o serie de permise și documente. Pentru a obține un permis de construcție, pregătiți documentele: un pașaport, un certificat care să confirme dreptul de proprietate asupra site-ului, o copie a proiectului, o copie a licenței agenției care a realizat proiectul, o cerere.
 • Obțineți un raport de inspecție a site-ului. Rezolvați această întrebare în departamentul de supraveghere geografică, oferind angajatului o hartă a sondajului topografic și actul de rupere a granițelor. Dacă ați terminat o casă abandonată de fostul proprietar, veți avea nevoie de un plan de sit și de un document pe teren.
 • Pe site-ul emite un pașaport pentru clădiri. Trimiteți un pachet de documente autorității competente. Acesta este un pașaport, un plan de site, o copie a licenței de proiectant și documentele enumerate mai sus.
 • Uită-te la pompieri și în inspecția sanitaro-epidemiologică. Împreună cu reprezentanții acestor instanțe se convine asupra unui plan de construcție. "Pompierii" vor aproba în plus sistemele de gaz și energie.
 • Începeți alegerea unei companii de construcții. Dacă intenționați să vă construiți o casă, aceasta va reduce costurile cu o treime.
 • terasament. În stadiul inițial, nivelați zona și sapați o groapă de fundație. În această problemă se va ajuta o tehnică specială. Se recomandă să se toarnă imediat fundația. Dacă acest lucru nu este făcut, pământul se va sfărâma și va trebui să recâștigi excavarea, care este plină de pierderi de bani și de timp.
 • fundație. Se toarnă piatră zdrobită de 10 cm grosime în groapă și se toarnă bitumul de sus. După realizarea cofrajului, aranjați tamponul de beton și instalați armarea. După ce betonul a fost setat, începeți să construiți pereți folosind blocuri sau cărămizi.
 • pereți. În cadrul etapei finale, instalați sistemul de bare și așezați materialul de acoperiș. Alegerea materialelor de acoperire, să fie ghidate de siguranță la foc și alte momente. Popular onndulin și metal.

Sfaturi video de la un profesionist

Cred că ați văzut că, pe drumul spre vis, va trebui să rezolvați multe probleme înainte de începerea lucrărilor de construcție. Când începe procesul, vor exista noi întrebări.

Cum de a planifica o casă

Deseori, structura unei case private, care pare optimă la momentul proiectării, este incomodă după finalizarea lucrărilor de construcție. Pentru a nu fi într-o situație similară, citiți despre planificarea corectă a casei.

În timpul anchetei efectuate de către echipă, sa dovedit că numai câțiva norocoși oameni puteau să prevadă totul. În toate celelalte cazuri, nu s-au făcut atingeri și modificări finale.

Sper că experiența oamenilor, care stă la baza sfaturilor utile, va ajuta la planificarea corectă a camerelor în casă, iar tu, după ce ți-ai realizat visul, vei putea trăi fără griji și inconveniente.

 1. Camera de zi - sufletul casei. Nu salvați în spațiul camerei. Indiferent de mărimea familiei și frecvența vizitelor la oaspeți, camera ar trebui să fie spațioasă, confortabilă și situată mai aproape de bucătărie. Ca rezultat, chiar și o companie mare va fi amplasată în ea confortabil.
 2. Semineu - inima livingului. Chiar dacă șemineul se află lângă perete, toți cei care se află în cameră ar trebui să aibă posibilitatea de a admira frumusețea flacarii. Spre șemineu vă recomandăm să puneți o canapea sau câteva scaune.
 3. dormitor. Gândiți-vă la amenajarea mobilierului. În această cameră ar trebui să fie un loc pentru un dulap, o toaletă și un pat. Fără aceste mobilier, este imposibil să-ți imaginezi un dormitor. Dacă intenționați să aranjați mai multe camere în casă, faceți unul dintre ele la primul etaj. Cu siguranță, familia include persoane în vârstă care nu se simt confortabil să urce de mai multe ori pe zi să se odihnească.
 4. scară. Acest element integrat al interiorului ar trebui să fie confortabil, plat și să aibă o mulțime de balustre. Chiar dacă trebuie să sacrificați câteva pătrate de spațiu de locuit, nu vă descurajați. Acest lucru este mai bun decât o urcare incomodă și abruptă.
 5. cămară. Furnizați mai multe spații de depozitare, dintre care unul ar trebui să fie în bucătărie. Chiar dacă spațiul de birouri este mic, acesta va deveni un depozit pentru lucruri. Nu trebuie să agitați casa cu mobilier inutil.
 6. Sala de utilități. În acesta, așezați o mașină de spălat, chiuvetă, uscător, masă de călcat și alte accesorii, fără de care viața nu pare a fi.
 7. Sala de intrare. Nu salvați dimensiunea. Viața într-o casă de țară este diferită de cea urbană, cel puțin în cantitatea de îmbrăcăminte exterioară și încălțăminte. Pentru a stoca lucruri aveți nevoie de dulapuri și rafturi spațioase.
 8. baie. Costul de amenajare a unei băi suplimentare în casă este mic, dar având o toaletă suplimentară pe mana nu trebuie să coboare în mod constant în jos și în sus pe scări.
 9. bucată de pământ. Utilizați ca spațiu de locuit. Acordați acces la curte din bucătărie. În vara, în detrimentul gazonului, extindeți spațiul casei.

Amintiți-vă, o casă este un vis devenit realitate în care desenele și figurile nu sunt implicate. Arhitectul va propune o serie de soluții moderne, dar numai dacă stabiliți o sarcină specifică pentru el.

Instrucțiuni video

În stadiul inițial, intrați mental în casă, stați lângă șemineu, urmăriți jocurile pentru copii și imaginați cât de confortabil este locuința. În această tehnică se află secretul formulării structurii.

Avantajele și dezavantajele unei case particulare

În concluzie, să vorbim despre avantajele și dezavantajele unei case de țară, care sunt multe. Este vorba despre aer și ecologie. Casa de tara castiga in aceasta chestiune dintr-un apartament in oras, insa numai cu conditia sa se afle departe de depozitul de deseuri, de autostrada sau de uzina chimica. În calitate de proprietar al unei case confortabile, puteți să vă mențineți o fermă din grădină, să cultivați și să ridicați animalele.

O atenție deosebită merită chestiunea securității. Hoții și detractorii nu sunt privați de atenția casei de țară. Câine fiabil în tandem cu sistemele de securitate va avea grijă de bunăstarea casei.

Casa de casă - o demonstrație a individualității. Cu ajutorul unui proiect interesant, al materialelor, al tehnologiilor de construcție și al designului peisagistic, situl este transformat într-o minune a lumii. Rezultatul final depinde de preferințe, oportunități financiare și imaginație.

Fiind proprietarul complet al casei, puteți modifica opțional aspectul clădirii. În ceea ce privește curtea interioară, teritoriul său poate fi semănat cu iarbă de iarbă, decorată cu paturi de flori și o piscină mică și într-un colț îndepărtat pentru a organiza o grădină de fructe. Acest apartament nu va oferi.

Unii locuitori ai orașului cred că trăirea într-o casă de țară este lipsită de confort și confort. Aceasta este o eroare. Tehnologia ajută chiar și în zonele exterioare să echipeze casa cu apă, canalizare și alte beneficii.

Ca să nu mai vorbim de vecini. În timp ce trăiesc într-o casă, nu se poate face teamă de dezastrul natural, precum și de tovarășii săi, inclusiv zgomote și inundații. În orice moment și fără limitare, puteți să ascultați muzică, să jucați sport, să dansați fără teama de a deranja pacea vecinilor dumneavoastră. Ce putem spune despre posibilitatea arderii libere a focului și a preparării kebaburilor.

deficiențe

Nu fără acasă și defecte. Voi nota dimensiunea facturilor de utilități. Este necesar să acoperiți casa și teritoriul care o înconjoară. Casa de casă mai scump din punct de vedere al încălzirii. Dar depinde în mare măsură de tipul de sistem de încălzire și combustibil folosit.

Pentru ca casa și teritoriul să fie curate și ordonate, avem nevoie de costuri temporare, energetice și financiare. Vorbim despre îndepărtarea zăpezii, îngrijirea gazonului, plantarea copacilor și elemente ale site-ului. Dar nu este plictisitor și dacă există venituri financiare, personalul de serviciu angajat ajută.

Dacă visați de o viață retrasă, calmă și măsurată, la finalizarea lucrărilor de construcție, veți aprecia avantajele unei case particulare. Sper că instruirea va aduce acest moment mai aproape și voi, după ce ați adunat o familie prietenoasă, vă veți bucura de gustul ceaiului parfumat așezat în fața căminului într-o casă nouă.

Lasă Un Comentariu