Cum să devii cel mai popular în școală

Multe fete doresc să devină populare printre colegii de clasă, prieteni și elevi. Dacă sunteți unul dintre ei, știți că oricine poate ajunge la obiectiv. Trebuie doar să știi cum să devii cel mai popular în școală și în clasă.

Plan de acțiune pas cu pas

 1. Comunicați cu toți colegii, fără a încerca să vă înscrieți într-un anumit grup. Obțineți popularitate dacă cercul dvs. social este nelimitat. Vorbiți cu toată lumea și nu neglija pe nimeni.
 2. Amintiți-vă, cheia popularității este bunăvoința. Cu ajutorul agresiunii și a furiei pentru a atinge obiectivul nu va funcționa. Dacă personajul este dificil, încercați să deveniți mai buni și să fiți ghidați de o comunicare plăcută și o prietenie sinceră.
 3. Mențineți o stare bună. Un zâmbet va ajuta la atragerea atenției copiilor de la școală, provocându-i să comunice. Du-te la școală în starea de spirit.
 4. Va ajuta la creșterea popularității și a atractivității. În școală, băieții concurează pentru atenția fetelor frumoase. Aveți grijă de piele, cuie și păr. Alegeți haine elegante, frumoase și curate.
 5. Cunoașteți elevii mai în vârstă. Prietenia cu elevii de liceu este percepută de colegii lor ca un indicator al răcelii. Intrându-le în încredere, veți merge pe calea cea mai bună spre popularitate.
 6. Luați o aventură fascinantă și interesantă. Cu ajutorul unui hobby neobișnuit, atrage atenția și atrage interesul. Când alegeți o activitate interesantă, fie ea dans sau lupte, încercați să reușiți. În consecință, va exista un stimulent pentru a împărtăși realizările cu colegii.

Iată cum să devii popular în școală. Mergând la țintă, nu te comporți extrem de sfidător, nu te impune și nu uita de constrângere. În caz contrar, în loc de popularitate, veți câștiga reputația unei școală frivolă care nu se gândește decât la ea însăși.

Fii o persoană relaxată și naturală. Drept urmare, colegii vă vor considera o persoană interesantă, petrecând timp cu cine este foarte frumos. Nu copiați școala existentă.

Cum să devii cel mai popular în clasă

Toate fetele visează să devină populare printre colegii de clasă. Cu toate acestea, unele fete sunt invitate la sărbători și oferă daruri, în timp ce altele sunt ignorate.

Dacă credeți că popularitatea printre colegi este minimă, încercați să corectați situația cu instrucțiuni pas cu pas. Respectând recomandările, atingeți obiectivul și urcați la vârful popularității, care poate merge chiar dincolo de clasă.

 • Aveți grijă de aspectul dvs.. Chiar dacă nu străluciți cu o frumusețe excepțională, oferiți imaginii cât mai multă atenție posibil. Păstrați-vă unghiile și părul curat, purtați haine îngrijite și aveți grijă să vă rețineți respirația proaspătă. Sunt de acord, părul gras și ciorapii rupți vor împinge colegii de clasă.
 • Găsiți-vă stilul. Nu este necesar să se ajungă la măsuri extreme, cum ar fi vopsirea cu bretele în verde, utilizarea unui număr mare de produse cosmetice și accesorii. Este mai bine să vă îmbrăcați în mod corespunzător. Numai gizmosul selectat în mod corespunzător va ajuta la ascunderea defectelor figurii, iar o tunsoare la modă va sublinia frumusețea feței.
 • Participați activ la viața de clasă. Ca o opțiune, puteți publica un ziar școlar, puteți participa la activități extrașcolare, puteți să vă înregistrați un jurnal, să creați scenele și să faceți chestionare. Dacă nu sunteți strălucit în actorie, încercați să deveniți director de școală.
 • Utilizați talentele. Dacă puteți să vă brodați, să cântați, să dansați sau să desenați, folosiți talentele pentru a vă poziționa pe colegii de clasă. Invitați-i la următorul concert sau concurs în care intenționați să participați. Ca rezultat, colegii de clasă vor putea să învețe ceva nou despre tine. Nici una dintre competițiile școlare, expoziții sau programe de concerte nu ar trebui să aibă loc fără participarea dvs.
 • Fiți interesați de istorie și pace. Va fi posibil să câștigi popularitate în rândul colegilor de clasă dacă le poți interesa. Cunoașterea sportului, a muzicii, a tendințelor de modă sau a știrilor din cinema va ajuta. Colegii de clasă vorbesc despre lucruri interesante, încercând să împiedice conversația să devină o prelegere unilaterală.
 • Ospitalitate și generozitate. Dacă un coleg de clasă cere o carte sau un CD cu un videoclip informativ, nu fi lacomă. Invitați colegii să viziteze, să se distreze și să-i trateze. Dacă aveți o petrecere de aniversare, încercați să coaceți singur tortul și tratați întreaga clasă. Demonstrați abilitățile culinare și atrageți atenția.
 • Desemnați punctul dvs. de vedere. În ceea ce privește evenimentele care apar în clasă sau în școală, ar trebui să aveți propriul punct de vedere. Exprimați-l în mod rezonabil. Pentru opiniile altora, respectați-vă.
 • Acordați o atenție deosebită dezvoltării unui simț al umorului.. Fata, care este întotdeauna gravă și sumbră, nu poate fi văzută în școală sau în clasă. Doar nu exagerați, altfel în loc de o stea școlară, veți deveni un clovn. Vizionarea emisiunilor TV pline de umor, citirea glumelor și anecdotelor vă va ajuta să dezvoltați un sentiment de umor.
 • Fapte neașteptate. Puteți face o impresie uriașă colegilor dvs. școlari cu ajutorul unui act neașteptat. De exemplu, cereți o cunoștință frumoasă să vă întâlniți după școală sau să vă apropiați de pragul școlii pe scaunul lateral al unei mașini bune. Pentru a face o impresie cu ajutorul țigărilor, alcoolului sau substanțelor psihotrope, nu merită. Ei vor aduce numai notorietate.

Sunt de acord, pașii pe care le propun să le iau pentru a atinge scopul, cel mai simplu și mai ușor de înțeles. Este foarte eficient și și-a demonstrat în mod repetat eficiența în practică.

Toți copiii din anii școlari încearcă să câștige popularitate printre colegi. Mai ales în liceu, când încep să crească fizic și mental rapid. Încercarea de a obține statutul dorit, principalul lucru nu este să greșești serios. Căutând pentru popularitate, poți să faci acțiuni nesăbuite și nepotrivite, care mai târziu trebuie să-ți fie rușine.

Ce este popularitatea și de ce?

În timp ce studiază la școală, copiii învață zilnic diverse discipline de dragul învățării. Ei încearcă în mod constant să obțină statutul printre colegii de clasă și prieteni. Nu este nimic rău dacă o fată vrea să câștige popularitate. Fiecare persoană trebuie să se familiarizeze pentru a schimba opiniile și datele utile, ceea ce are un efect pozitiv asupra dezvoltării societății, care va fi cu siguranță folositoare în viața adultă.

Sociabilitatea este abilitatea de a vorbi cu oameni diferiți fără a fi jenat. În timpul unei astfel de comunicări, o persoană învață să înțeleagă psihologia, care ajută în școală, la locul de muncă și chiar în crearea de relații.

În articol, am împărtășit metodele de obținere a popularității în școală și în sala de clasă, care sunt utilizate pe scară largă de fete adolescente. Desigur, în școală ai văzut cum prietenele, pentru a câștiga popularitate și a atrage atenția, folosesc obiceiuri proaste. Rețineți că pentru adolescenți, alcool și țigări sunt interzise lucruri care nu aparțin unei popularități reale.

Înainte de a începe acțiunea, gândiți-vă cu atenție dacă aveți nevoie de o mare popularitate. Identificați motivele pentru care sunteți încă nepopular. Poate că popularitatea nu este necesară, un cuplu de trei prieteni buni abundă.

Nu încercați să schimbați în favoarea colegilor. Veți reuși dacă veți putea trăi în armonie cu voi înșivă. Timpul va trece, mediul se va schimba, dar trebuie să rămâneți singur. Fiecare schimbare nouă vă va face mai bine și mai natural.

Mergând la țintă, cereți sfatul. Poate că sună trită, dar din partea ei mult mai vizibil. Ca opțiune, consultați-vă cu mama sau sora dvs., a cărei opinie vă prețuiți. Nu ignora declarațiile oamenilor apropiați. Doar un frate sau tată cunoaște bine cine este o fată atât de populară.

Recomandările pe care le-am împărtășit sunt condiționate. Ele produc efect dacă le folosiți pe toate. Cu încredere du-te la obiectiv, nu grăbiți, și totul va funcționa!

Lasă Un Comentariu