Ce și cum să porniți alimente crude. Rețete pentru alimentele brute

Mulți sunt interesați de subiectul consumului de alimente crude, de a începe dieta alimentară brută, de elementele de bază pentru începători și de rețete pentru consumatorii de alimente crude. Alimentele crude pot fi benefice organismului. Cu toate acestea, ar trebui să urmați o dietă foarte atentă, sub supravegherea obligatorie a unui medic.

Tranziția clară la alimentele brute

Se pare că este corect și simplu - o tranziție bruscă, atunci când o persoană decide să abandoneze instantaneu carnea prajită, cartofii fierți, produse de patiserie și alte feluri de mâncare. Realitatea nu este atât de simplă. Timp de mulți ani, organismul se obișnuiește cu o anumită dietă, iar schimbarea rapidă la o altă dietă este problematică.

Dacă renunți brusc la mâncarea tradițională, organismul va semnala în mod constant că nu-i plac inovațiile alimentare. Aceasta se manifestă sub formă de greață, slăbiciune, febră și amețeli.

Începătorii susțin că o astfel de stare a corpului este cauzată de restructurarea sistemului digestiv. În parte, ei au dreptate, dar nu uitați că atunci când organismul syroedenii corpul suferă de o lipsă de nutrienți. Stadiul este temporar, dar uneori durează câțiva ani, timp în care apar răni vechi și puncte slabe ale corpului.

Trecerea usoara la alimente crude

Pentru a nu fi într-o astfel de situație, utilizați metoda unei tranziții ușoare la alimentele brute, ceea ce permite o scădere treptată a cantității de alimente gătite consumate în favoarea alimentelor brute. Metoda este cea mai sigură pentru sănătate, deoarece ajută la pregătirea organismului pentru o nouă dietă și minimizează probabilitatea disconfortului psihologic și fizic după renunțarea la delicatesele obișnuite. Ca urmare, crește șansa unei tranziții reușite la alimente crude.

Procesul este însoțit de "rupere" și de problemele cu cei dragi. Acest lucru poate fi evitat dacă acționați în mod deliberat, fără probleme și discret. Pentru a renunța la alimentele obișnuite ar trebui să fie treptat. La început, excludeți ceaiul, carnea, produsele de panificație din dietă. Procedura este arbitrară, iar succesiunea eșecurilor este manipulată la discreție. Ca rezultat, salvați prietenia cu corpul și nu vă rupeți.

Este posibil ca în practică să fie necesar să se abată în mod repetat de la cursul ales. Producătorii de alimente crude numesc acest fenomen descompunerea obișnuită, ceea ce reprezintă o simplă satisfacție a nevoilor corpului, dorința pentru somon copt în cuptor și delicatese.

Doar nu confunda "lăcomia" cu nevoile corpului. Dacă starea nu se ameliorează nici după mai multe mese de mâncare tradițională, motivul nu este o deficiență nutrițională, ci o lipsă de sprijin moral.

Pe drum spre obiectiv, vor exista probleme cu prietenii, rudele, reprezentanții medicinii. Pentru a face procesul mai calm, este de preferat să nu se răspândească. La început, spuneți că respectați o dietă, a cărei durată depinde de rezultat.

Experiență video și elemente de bază pentru începători

Sfaturi utile Syroyid

Acum voi împărți câteva sfaturi utile pentru începători. Dacă sunteți nou la syroedeniya, ascultați recomandările care vor crește șansele de succes.

 1. Decideți dacă aveți cu adevărat nevoie de ea. Numai după o deliberare atentă și lungă, faceți o decizie care va schimba radical viața.
 2. Preia controlul asupra gândurilor tale. Dacă reprezentați un pui prăjit, nu veți atinge obiectivul. Scapa de astfel de gânduri cât mai repede posibil, lipiți cu o delicatețe brute: banane sau mere.
 3. Mergând la țintă, uitați de petreceri, banchete și bufete. Dacă nu puteți evita evenimentul, luați mâncare cu dvs. Nu rănește să găsești oameni asemănători. Acest lucru va ușura situația.
 4. Nu te consideri cea mai mare persoană, pentru că ai trecut la o anumită hrană. Utilizați alimentele preferate și nu predați alimente crude, altfel evitați problemele nu va funcționa.
 5. Se recomandă trecerea la alimente crude în timpul verii, deoarece în această perioadă probabilitatea de eșec este minimă. Vara este plină de acces la verdeață, legume, fructe de padure și fructe.

Nu uita, lumea alimentelor crude este bogată și necunoscută. Împingându-se cu capul, urmăriți acțiunile și urmăriți activitatea colegilor. În caz contrar, dor de descoperiri interesante.

Ce poti manca siroeda?

Continuând subiectul articolului, vă voi spune că puteți mânca un alimentar brut. Luați în considerare lista de produse care sunt populare printre alimentele crude.

Pentru fiecare regiune a țării caracteristică cultivării anumitor produse. Dar mulțumită supermarketurilor și parcelelor din grădină, nu este necesar să muri de foame pentru siropuri alimentare.

 1. În primul rând sunt fructe. Acestea ar trebui să fie prezente în dieta oricărei persoane care a trecut la alimente crude. Bananele, perele, merele, piersicile și portocalele vă vor ajuta să ridicați spiritele și să vă energizați și să vă poziționați. Un efect similar va oferi rodie, nectarine și alte daruri ale naturii.
 2. Fructe uscate și legume uscate. Inclusiv date, stafide, prune, sfecla, morcovi si ciuperci. Dacă în loc de produsele achiziționate pe masă va fi o delicatesă făcută manual, este minunat.
 3. Rădăcini legume și legume. În plus față de dovlecei, vinete, varză și cartofi, struguri, morcovi, roșii, sparanghel, castraveți, ridiche și ridichi sunt incluse în dieta mâncătorului de alimente.
 4. Boabe - o sursă de vitamine. Căpșuni, lingonberries, coacăze, trandafir sălbatic, afine, viburnum - o listă incompletă de fructe de pădure cărora li se permite să mănânce atunci când mănâncă alimente crude.
 5. Nucile. Dacă o persoană mănâncă alimente crude, nevoia de proteine ​​nu merge nicăieri. Nucile ajută la rezolvarea problemei. Mutarea la țintă, asigurați-vă că fisticul, arahidele, brazilienii sau nucile sunt pe masă.
 6. cereale. Asigurați proteine ​​și energie, dacă sunt germinate și utilizate în muguri alimentare.
 7. Alge, sorrel și spanac. Ele conțin multe oligoelemente care întăresc inima. Un efect similar oferă romane și salată.
 8. Ierburi picante. Mancati busuioc, patrunjel, marar, turmeric sau ceapa verde. Condimentele completează gustul preparatelor crud și protejează împotriva microorganismelor dăunătoare.
 9. Dragă - o sursă de longevitate și de tineret. În plus față de miere, mâncați pătrunjel, jeleu regal și polen.
 10. Plante sălbatice. Dacă vă place exoticele, mâncați plantele sălbatice, inclusiv quinoa și urzica. Plantele sunt rar folosite pentru alimente, dar au fost populare.
 11. Buruieni și plante sălbatice. Cocteilurile verzi sunt preparate pe baza unei varietăți de rețete.

Voi adăuga că nu puteți cumpăra fructe uscate, dar faceți-o singur printr-un uscător electric. Unele produse sunt potrivite pentru îngheț. Chiar și cu hrană crudă se pregătește pentru iarnă.

Greșeli frecvente la trecerea la alimente crude

În concluzie, voi lua în considerare greșelile comune făcute de novice syroeda care au un efect negativ asupra sănătății și amână momentul atingerii scopului.

 • Trecerea rapidă. Organismul are nevoie de timp să se adapteze la o nouă dietă, iar graba crește șansele de defecțiuni și situații stresante.
 • Băuturi alcoolice și tutun. Dacă ați decis cu adevărat să mâncați alimente sănătoase, renunțați la obiceiurile proaste.
 • Consumați o cantitate mică de apă. În legume, o mulțime de lichid, dar în fiecare zi, bea cel puțin două litri de apă.
 • Lipsa igienei. Când hraniți brute, acordați o atenție deosebită periei dinților. Unele fructe și legume conțin acizi care distrug dinții, iar durerea de dinți este un lucru neplăcut.
 • Numai mâncare. Începătorii sunt siguri că alimentele crude sunt un panaceu. Nu este. Fără plimbare, exerciții, bronzare și un stil de viață activ, corpul se degradează.
 • Abuz de produs. Absorbția de nuci și lăstari în cantități excesive de bun nu promite. Pentru a stomacului nu se simte disconfort, iar organismul a primit substanțele necesare, mananca un pic de tot.
 • Ignorând senzația de foame. Amintiți-vă, alimentele crude nu sunt de foame. Dacă stomacul necesită alimente, atunci satisfaceți capriciile. Limitarea apetitului, prevenirea adaptării la o nouă dietă.
 • Gânduri alimentare. Nu vă gândiți la mâncare - va duce la anxietate și oamenii se vor confrunta cu stresul. În orice caz, în frigider, păstrați alimente crude în sortiment.
 • Sare și condimente. Consolidarea apetitului, duc la dorința de a gusta delicios. Nu le folosiți când consumați alimente.
 • Lipsa atenției. Ascultați senzațiile și monitorizați reacția stomacului. Unele alimente ar putea să nu-l placă.
 • Renunțând la mâncarea tradițională. Dacă doriți să mâncați o bucată de pollock, faceți această retragere. După ce a pierdut o bătălie, câștiga stagnarea.

Pe această notă finalizez articolul despre syroedenii. Știi cum să acționezi pentru a atinge obiectivul și de unde să începi. Pe drum vor exista obstacole sub formă de întreruperi, dar nu vă temeți de ea. Astfel de dificultăți se confruntau cu oricine abandonează mâncarea tradițională.

Chiar dacă spargeți, nu renunțați. Experiența câștigată va contribui în viitor. Mențineți o atitudine pozitivă, care este considerată un factor indispensabil în viziunea asupra lumii.

Vizionați videoclipul: 12 LIFE HACKS Every LAZY PERSON Should Know!!! (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu