Cum și unde să vă relaxați în vară ieftin

Bună ziua, dragi cititori! În articol vom analiza un subiect interesant despre cum să vă relaxați în vară de râu, în pădure sau în munți. Când începe sezonul de vară, puteți uita pentru un moment de munca de zi cu zi și gândiți-vă unde să vă relaxați ieftin cu familia.

Pas cu pas pregătire pentru odihnă

 • Recreerea este o oportunitate de a schimba atmosfera. Dacă locuiți în oraș, petreceți-vă vacanța într-un loc care vă va ajuta să uitați pentru o clipă blocajele de trafic, asfaltul fierbinte și agitația orașului. În loc să faceți o excursie cu autobuzul pe principalele așezări, mergeți într-un loc liniștit.
 • Dacă mergeți într-o călătorie lungă, cumpărați bilete în avans, pregătiți bani și documente. Practica arată că euforia are loc înainte de sărbători, ceea ce nu vă permite să vă adunați gândurile.
 • Mergeți în vacanță, închideți ușile și ferestrele, opriți robinetele și opriți aparatele electrice. În mașina de spălat și în frigider, deschideți ușile, altfel tehnica va avea un miros neplăcut.
 • Dacă intenționați să vă petreceți concediul într-unul din colțurile îndepărtate ale țării, utilizați în prealabil pregătirile care vă vor ajuta să vă adaptați la noile condiții. Tinctura de lemongrass sau ginseng va ajuta sa se adapteze la apa, mancarea si un nou fus orar. Luați fonduri nu în procesul de vacanță, și pentru o lună înainte de restul.
 • Dacă nu sunteți de planificare o vacanță de vară departe de civilizație, asigurați-vă că rucsacul conține trivia drumeții care va face timpul petrecut în natură confortabil. Într-o pungă, puneți termos, ceai, chibrituri, haine de ploaie și alte lucruri.
 • Nu uitați să luați trusa de prim ajutor. Includeți antipiretice și analgezice, cure pentru arsuri și indigestie. Luați plasturele și dezinfectantul. Este posibil ca acest kit să nu fie necesar, dar doar în cazul în care vă recomand să îl păstrați.

Acum, ia în considerare mai multe opțiuni pentru vacanța de vară și vorbiți despre avantaje. Cred că, cu ajutorul sfaturilor, puteți alege cu ușurință cea mai bună opțiune pentru vacanța de vară, care corespunde gusturilor și preferințelor membrilor familiei.

Cum să vă relaxați în vară de râu

Odată cu sosirea vară, oamenii încearcă să scape de zgomotul de zi cu zi și să-i perceapă energia, să colecteze lucrurile și să plece în vacanță în țările îndepărtate. Vacanțele pe distanțe lungi sunt costisitoare. Cu toate acestea, vacanța de vară poate fi mai lungă și mai accesibilă dacă mergeți cu familia spre țărmul unui iaz frumos, rupeți cortul și distrați-vă.

Nu știu dacă ați întâlnit zorii de pe malul râului, respirați în răcoarea dimineții, bucurați-vă de cântatul de păsări și de foșnetul frunzelor. Dacă nu, voi spune că ați pierdut o parte importantă a vieții. Recrearea pe râu este un cocktail de viață, care dă viață, de vigoarea și fericirea. Vizitați unul dintre aceste locuri, umpleți-vă sufletul cu sentimente nedescris, iar apa rece și curată va aduce o mulțime de plăcere și multe beneficii pentru sănătate.

În timpul zilei, cerul împreună cu soarele, apa și nisipul vor da energie contagioasă. Va dura câteva zile, iar tinerii viguroși vor rămâne de la grumblerii care sunt obosiți de viață. Chiar dacă vremea este vânturoasă sau ploioasă, veți găsi întotdeauna ceva de făcut. Mergeți la o plimbare prin câmpurile infinite de înflorire, care duc mirosurile florale la inconștiență.

Și un spectacol frumos este apusul soarelui. Râul face acest eveniment un miracol al universului. În același timp, obiectele înconjurătoare iau o nouă formă în fiecare zi. Recrearea pe râu este o opțiune de vacanță de vară pentru o familie, un grup de prieteni sau un cuplu îndrăgostit.

Beneficii de relaxare la râu în timpul verii

 1. Pescuit de neuitat. Este greu de imaginat câte emoții pozitive aduce pescuitul crucian pe malul unui râu pitoresc. Excitare, așteptare pentru muscatura mult așteptată, lupta cu un pește mare. În cele din urmă, obțineți o dispoziție excelentă și găsiți pacea minții. Și decorarea mesei de seară va fi o ureche parfumată.
 2. Aerul proaspăt produce apetitul. Fără mâncare calorică, vacanțele de vară nu vor fi complete. Din fericire, puteți oricând să gătiți kebaburi sau să coaceți pește pe cărbuni. Principalul lucru este să apucați un brazier și un set de fiare. Nu există probleme cu lemnul de foc în natură.
 3. Întâlniri de familie în jurul focului de tabără. Odihniți-vă diverse cârnați de gătit pe foc, care, împreună cu o felie de pâine proaspătă și ketchup, vă vor aminti de copilărie și vă vor aduce multă bucurie.
 4. Vacanțe potrivite pentru familiile cu copii. În timpul zilei, copiii pot alerga în aer proaspăt, pot înota, pot face plajă și pot construi cetăți de nisip. Promovează dezvoltarea psihică și fizică.
 5. Copiii nu trebuie să convingă să mănânce. Dorind să obțină un alt lot de impresii, copiii, într-o chestiune de câteva minute, absorbi mâncarea oferită. Doar în cazul în care, apuca ceva delicios, soiul nu doare.
 6. Oportunități excelente pentru sporturile extreme.. Vorbim despre pescuitul subacvatic, vizitarea insulelor, înotul peste râu și așa mai departe.

Râul va avea o vacanță de neuitat aproape de casă. Și acest lucru este bun, deoarece va ajuta la salvarea și extinderea restului, pentru că nu trebuie să vă petreceți timpul într-o călătorie lungă.

Cum să planificați o odihnă în pădure

Locuitorii orașelor petrec vacanțe în natură, unde în locul gazelor de eșapament există aer curat și curat, iar un lichid turbid de compoziție dubioasă este înlocuit cu apă curată. Lista acestor locuri este extinsă, iar una dintre pozițiile de conducere este ocupată de pădure.

Am decis să analizez problema fără nici un motiv, deoarece locurile care nu au fost atinse de mâinile umane prezintă multe pericole. Pentru a vă odihni doar emoții pozitive și impresii de neuitat, ascultați recomandările.

 • Dacă vă petreceți sărbătorile în pădure, alegeți un loc pentru tabăra unde oamenii se odihniseră înainte. Nu alungați povestea pădurilor și nu intrați în pustie, altminteri, odihna mult așteptată poate fi un dezastru: rătăciți-vă în mlaștină sau rătăciți.
 • Nu fiecare cetățean acționează ca un forestier sau un sătean care intră constant în pădure pentru a vâna sau a alege ciupercile. Woodland nu este un loc pentru a juca musculare și a arăta curajul. Este mai bine să mergeți la centrul de recreere din pădure, care va oferi o vacanță minunată.
 • Pădurea este locuința moșului, a ursilor și a altor animale, dar vă sfătuiesc să nu vă fie frică de ele, ci de țânțari. În ceea ce privește orașul, rareori trebuie să se ocupe de ele, dar în natură vor aduce multe inconveniente. Deci, mergeți în vacanță în echipamentul corespunzător.
 • Pentru un timp, uitați de blugi la modă și rochii de lux. Pentru pădure îmbrăcămintea potrivită cu mâneci lungi și o glugă, pantaloni scurți. Nu durează să ai grijă de pantofi.
 • Dacă alegeți un loc amenajat, situat în apropierea mlaștinilor și a subteranului, aduceți-vă un instrument special care înfricoșă țânțarii și mulțimile. Cumpăra și înseamnă că reduce răspunsul la mușcăturile de țânțari și promovează vindecarea rapidă.
 • În timp ce în pădure, amintiți-vă de siguranță. Nu mergeți adânc în groapă singur. Chiar dacă veți explora pădurea cu o companie mare, trebuie să existe o persoană printre voi care să înțeleagă căile animalelor și să se concentreze pe teren.
 • Restul în pădure poate fi interesant. Strângeți ciuperci și fructe de padure, fotografiați peisaje profesionist, căutați miere sălbatică.
 • Restul în pădure fără foc de tabără este de neconceput. Faceți foc departe de copaci și vegetație forestieră, altfel va fi un incendiu. Nu este necesar să tăiați copacii pentru focul de tabără, pentru că în pădure există o mulțime de pensule uscate.
 • După un picnic, asigurați-vă că îl curățați. Nu aruncați sticle sau resturi în iazurile din apropiere. Luați toate deșeurile cu dvs. și aruncați-le în coșul de gunoi. Ca urmare, nu lăsați urme în urmă, iar oamenii care vin să se odihnească după tine vor fi încântați să fie în acest loc.

Odată ajuns într-o zonă împădurită, amintiți-vă că vizitați natura și că este gazda. Restul vacanței forestiere - o opțiune de vacanță de vară pentru oamenii care sunt obosiți de viața orașului. Nu necesită investiții mari în numerar, va încânta ciupercile gătite și compotul de fructe de pădure.

Ce trebuie să vă relaxați în vară în munți

La om, vacanța de vară este asociată cu litoralul și nisipul. Odihna în munți oferă nu numai plimbări pe vârfuri cu zăpadă și pante de schi. În vară, stațiunile montane oferă reduceri la locuințe, iar hotelurile situate în apropierea mării cresc prețurile la dimensiuni transcendentale.

Dacă doriți să aflați beneficiile vacanței de vară în munți, citiți articolul. În timp ce scriam, am făcut o prejudecată cu privire la descrierea avantajelor recreerii montane. După examinarea materialului, trebuie să vă decideți să vă petreceți vacanțele de vară la poalele celui mai apropiat munte.

 1. Vara, temperatura aerului în munți nu depășește 25 de grade. În această perioadă, clima din zonele montane este ușoară. Prin urmare, acest tip de vacanță de vară este potrivit pentru persoanele care suferă de boli hipertensive.
 2. În ceea ce privește divertismentul, care oferă vacanțe de munte, lista este mare. Acestea includ pescuitul de pescuit în lacuri montane, călărie, călărie pe catamarane, bărci și biciclete, rafting.
 3. În munți, distracție pentru toți oamenii, indiferent de articol și de vârstă. Munții oferă tinerilor șansa de a-și demonstra rezistența și de a câștiga adrenalina. Adulți turiști, ei vor scuti de stres, vă vor ajuta să vă relaxați și pentru vacanțe să uitați de epuizarea mașinilor și de smogul urban.
 4. Dacă nu ați mai trebuit să călătoriți înainte în râu, munții vor oferi o vedere calmă a aliajului. Oamenii mai experimentați vor aprecia ocazia de a verifica curajul, forța și rezistența pe un râu mare, cu curbe rapide și ascuțite.
 5. O atenție deosebită este acordată naturii montane, caracterizată de flora și fauna unică, vegetația luxuriantă și apele curgătoare ale râurilor locale. Cum să nu încerci să descrie frumusețea, să-ți dai seama de amploarea ei, va fi posibilă numai după ce ai văzut totul personal.
 6. După ce ați petrecut vacanțele în munți, vă îmbunătățiți sănătatea, vă întoarceți cu fața înapoi o fard de obraz, vă îmbunătățiți apetitul și ridicați curajul. Ce să spun despre impresiile și emoțiile care vor rămâne în memorie pentru o viață.

Doctorii sfătuiesc să viziteze zona montană în sezonul cald, deoarece schimbările climatice contribuie la refacerea corpului. Stațiunile montane de primă clasă sunt concentrate în Finlanda, Suedia, Elveția și Franța. Dar, nu este deloc necesar să părăsim țara, pentru că avem și centre de agrement montane demne de atenție și intervale de munte împrăștiate în întreaga țară.

Cum să părăsești tabăra

Partea finală a povestirii este dedicată regulilor taberei. Indiferent unde te duci, calitatea odihnei depinde de alegerea locului potrivit pentru a înființa un cort.

În primul rând, găsiți un loc sigur care să vă protejeze de rafalele de vânt și fulgere. Nu tabără în zonele joase, ca în cazul vremii ploioase, umiditatea se va acumula în acest loc.

Opțiune - înconjurată de obstacole de origine naturală. Ele vor proteja de căldură, ploaie și vânt. Tabăra este recomandată în apropierea sursei de apă, care este utilă pentru gătit și pentru nevoile gospodăriei.

Înainte de tabără, împărțiți un loc potrivit în patru zone, fiecare cu scopul propriu.

Așezați corturile într-o zonă. Plasați-le pe o suprafață plană, înaltă. În timpul instalării carcasei temporare, asigurați-vă că cordoanele și centurile sunt bine fixate, altfel cortul nu va face față presiunii furnizate de vânturile puternice.

În a doua secțiune, organizați bucătăria. Distanța de la bucătăria de câmp până la cort se află la treizeci de metri. La prima vedere se pare că este o mulțime, dar nu este. La o distanță mai apropiată, scânteile de foc vor ajunge în cort și le vor deteriora. Depozitați produsele în recipiente etanșe și spălați imediat mâncărurile murdare, în caz contrar mirosul alimentelor va atrage animale care vor provoca o mulțime de probleme.

A treia zonă este o zonă de spălat vase, spălare și baie. Pentru a ușura situația, încercați să găsiți o sursă de apă în apropierea acestui site. Aveți grijă ca lichidul săpun să nu intre în apa pe care o folosiți pentru a bea.

Pe a patra platformă, organizați toaleta. La facilitatea trebuie să fie la cel puțin 70 de metri de tabără. Sapa o gaură mică care va fi utilizată pentru eliminarea deșeurilor.

I-am spus cum sa te relaxezi in vara de rau, in padure si in munti este ieftin, dar distractiv si interesant. Te-ai familiarizat cu complexitatea campingului, ceea ce va face ca restul in natura sa fie confortabil. Mult noroc pentru tine!

Lasă Un Comentariu