Cum să înveți să cânți frumos acasă

Este greu să nu fiți de acord cu faptul că un cântec bun poate câștiga inima unei persoane. Cu ajutorul cântecelor, oamenii se explică în dragoste, își ridică moralul, îi laudă pe câștigători. Nu este surprinzător faptul că mulți sunt interesați să învețe cum să cânte frumos acasă pe cont propriu.

Plan de acțiune pas cu pas

Dacă împărtășiți opinia mea, doriți să vă îmbunătățiți auzul și să vă străduiți să stăpânești arta frumosului cântat, citiți cu atenție acest material, care conține recomandări utile, sfaturi practice și exerciții video.

 1. Începeți să învățați cu cântând note individuale la unison. Chitara, pianul, armonica sau furculița de tuning vă vor ajuta. Dacă apar dificultăți, simplificați sarcina - încercați să faceți o anumită notă cu gura închisă.
 2. La început, cântă într-o gamă accesibilă, care cade în note. Asigurați-vă că vocea se integrează complet cu sunetul unui instrument muzical.
 3. Cu siguranță aveți interpreți profesioniști preferați care cântă în aceeași cheie. Încercați să cântați împreună cu aceștia, acțiuni de copiere și sunete.
 4. Monitorizați procesul va ajuta aparatul de înregistrare. Prin înregistrarea unei melodii, o puteți evalua obiectiv. Acest lucru este important deoarece cântatul intern este diferit de sunetul obiectiv.
 5. Dezvoltarea articulației și a respirației va ajuta vocea să devină frumoasă și melodioasă. În timp ce cântă, păstrați tăcerea, respirația viguroasă și scurtă.
 6. În timp ce jucați sunete, trageți aerul prin nas cu ajutorul stomacului. Dacă vă folosiți pieptul, vă veți sufoca în realizarea compozițiilor muzicale.
 7. Dezvoltarea respirației se obține printr-un exercițiu simplu. Stați cu spatele la perete, puneți-vă mâna pe stomac și simțiți cum se umflă și se retrage în timp ce cântă.
 8. Pentru a face ca articularea să fie exagerată și cât mai clară posibil, să spună că se învârte limba. În timpul procesului, acordați o atenție deosebită terminațiilor cuvintelor. Amintiți-vă, nările sunt implicate în cântări. Practicați-vă vocile frumoase în fața oglinzii.
 9. Formarea ar trebui să fie zilnică și permanentă. Faceți cel puțin o oră pe zi. Această abordare va ajuta la construirea rapidă a unei baze tehnice și obținerea unui rezultat bun la domiciliu.
 10. După ce ați stăpânit elementele de bază, treceți la karaoke. Cucerirea acestei înălțimi va deschide calea pentru "susținerea pieselor" - înregistrări ale operelor muzicale care nu sunt însoțite de voce. Nu ar strica ajutorul unui outsider cu o ureche bună pentru muzică pentru a vă aprecia progresul.
 11. Internetul este plin de programe speciale pentru dezvoltarea auzului. Nu neglija această ocazie.

Sper că, datorită recomandărilor mele, veți realiza în curând visul dvs. și veți deveni un cântăreț bun.

Instruire video și exerciții

Amintiți-vă că ascultătorii au cântat emoțional. Prin urmare, înainte de a începe performanța, asigurați-vă că simțiți semnificația piesei și, în timp ce cântă, însoțiți emoțiile cu gesturi.

Cred că acum înțelegeți că dorința și munca constantă asupra dvs. vă vor ajuta să stăpâniți perfect tehnica vocală. Este posibil ca cântatul să vă permită să vă construiți o carieră și să câștigați decent.

Cum să cânți dacă nu există voce și auz

Atunci când o persoană aude muzică aprinsă, există o dorință de a cânta și de a dansa. Nu toată lumea o poate face din cauza lipsei de auz și de voce. Scepticii cred că dobândirea acestor abilități este ireală. Am o părere diferită.

Nu vă promit că, cu ajutorul următoarelor instrucțiuni, veți deveni un vocalist profesionist, dar cunoștințele acumulate sunt suficiente pentru a învăța să cânți dacă nu există voce și auz.

 1. Lucrează pe voce. Acesta va ajuta un player compact sau netbook. Datorită acestor dispozitive, ascultați muzică, acordând o atenție deosebită supraîncărcărilor și altor subtilități.
 2. După ce ați ascultat, cantați melodia preferată și înregistrați-o pe telefon sau înregistratorul de voce. Apoi analizați cântatul. În timpul analizei, veți înțelege care fragmente ale compoziției sunt jucate pur și care părți trebuie să fie elaborate.
 3. Rezultate bune sunt arătate prin cântatul fără muzică. Vă ajută să auziți numai vocea voastră. Corectați greșelile făcute în timpul re-cântării.
 4. Dacă vă simțiți constrânși în procesul de a cânta, cauza fenomenului este, cel mai probabil, cuvinte slab învățate. Înainte de a începe antrenamentul, studiați perfect textul și apoi cântați.

Cu o voce constatată. Acum, ia în considerare zvonul. Lipsa de auz nu reprezintă o barieră în a cuceri lumea muzicii. Învățați permanent, veți deveni mai buni în această privință. Doar fiți răbdători și găsiți o picătură de timp liber în acest scop.

 • Lipsa unei urechi muzicale este o problemă, dar rezolvabilă. Mai întâi de toate, acordați atenție învățării. Un profesor de școală sau un tutore vă va ajuta în această chestiune. Un specialist bun va avea cu siguranță mai multe metode pentru a obține audierea.
 • Calea către obiectiv ar trebui să înceapă cu solfeggio - exerciții vocale speciale. Cu ei, învățați să ascultați și să auziți note și este ușor să le recunoașteți. Această abilitate este cheia cântării competente. Elevii școlii de muzică trebuie să învețe solfeggio timp de cinci ani.
 • Acordați o atenție specială dezvoltării auzului pentru a vă purta intonația, pentru a compune muzică frumoasă și a selecta melodii.
 • Auzirea muzicală este absolută și relativă. Oamenii cu auz absolut ușor și corect recunosc toate sunetele dintr-o compoziție muzicală. Proprietarii de audiere relativă recunosc notele prin compararea. După ce ați câștigat o ureche relativă, căutați absolut.
 • Ascultați constant muzica, încercând să prindeți sunetele individuale și manifestările de improvizație vocală. Petreceți ceva timp studiind termenii de bază și citind literatura tematică.
 • Când prietenia cu solfeggio devine mai puternică, comutați la dezvoltarea vocii, stăpânind respirația corespunzătoare și învățând tehnica de extragere corectă a sunetelor. O astfel de abordare va aduce rezultate durabile semnificative.

Tehnica va fi eficientă dacă veți cânta mereu și peste tot, chiar și fără acompaniament muzical. Dacă ezitați, depășiți teama de oameni. Ascultătorii și reacția lor acționează ca un indicator al succesului în cântul vocal.

Lecții video vocale

Informații utile

Partea finală a povestirii este dedicată beneficiilor cântării și împărtăși sfaturi utile de natură universală. Informațiile vor accelera procesul de învățare.

 • Iubește cântând, îmbunătățește și se dezvoltă. Această abordare vă va îmbunătăți abilitățile vocale și vă va ajuta să urcați la vârfurile cele mai înalte și veți învăța să cântați frumos.
 • Nu vă grăbiți. Răbdarea este o garanție a succesului. Uneori este nevoie de mult timp și efort pentru a face progrese. Și dacă arătați răbdare, va fi o mare realizare.
 • Du-te pentru sport. Activitatea fizică va dezvolta sistemul respirator și va oferi posibilitatea de a menține volumul plămânilor la un nivel optim.
 • Întotdeauna gândește-te la cântări.. Așadar, acordați rezultate, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra formării profesionale. Încălziți ligamentele înainte de fiecare sesiune. În caz contrar, pot apărea consecințe neplăcute și vătămări corporale.
 • Învățați noi tehnici de formare vocală. Ascultați sfatul profesioniștilor, căutați materiale proaspete și noi.
 • Aveți grijă de gât. Nu țineți seama de sănătatea gâtului, în special în timpul iernii. În timpul verii, nu abuzați de băuturi de gheață și de înghețată, iar în timpul iernii purtați o eșarfă.

În zilele noastre, cluburile și barurile de karaoke sunt populare, mai ales în Japonia. Potrivit japonezilor, cântatul este un exercițiu plăcut și util. Mulți oameni își îngrijesc cu sârguință sănătatea.

Alegerea unui fel de odihnă, acestea sunt ghidate de beneficiu, uitând de sentimente, impresii și emoții. După cum arată practica, picnicurile plictisitoare și jocurile pe calculator nu aduc mult beneficii. Excepția este cântatul, care este cel mai bun medicament împotriva stresului.

Când o persoană cântă, se relaxează, uită de complexe enervante și se odihnește complet. Audierea și vocea nu joacă un rol. Persoanele timide recomandă o privire la clubul de karaoke. Această instituție va convinge că nu toată lumea se poate lauda cu voci excelente.

Amintiți-vă, dacă cântatul este benefic, poate fi destul de dăunător pentru vecini. Dacă cânți acasă, faceți-o în timpul zilei, dar nu în mijlocul nopții. Dacă după înălțarea lunii există dorința de a bloca vocea, mergeți la instituția care este destinată acestui lucru.

În cele din urmă, vă voi prezenta o tradiție japoneză interesantă. În Japonia, multe grupuri de lucru în ajunul weekendului, cu ajutorul cântării, scutesc stresul. Acest lucru întărește spiritul corporativ și permite angajaților să strălucească talentul.

Cu ajutorul materialului puteți învăța rapid și frumos cum să cânți acasă și să dobândiți un interesant hobby. În plus, învățați să observați cultura și să începeți să urmați, astfel încât odihna să nu dăuneze intereselor altora. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu