Cum sa scapi de mirosul de urina de pisica in pantofi, mobilier si covor

Bună ziua, dragi cititori! Să discutăm despre cum să scăpăm de mirosul urinei de pisică într-un apartament în pantofi, pe mobilier și pe covor. Mulți au un animal de companie preferat, iar acest material va fi util.

Cum să eliminați mirosul de urină de pisică în pantofi

Oamenii care iubesc animalele de companie se confruntă cu o problemă atunci când apare un miros specific în apartament, indicând prezența animalelor vii în casă. Crescătorii de pisici intră în cele mai delicate situații, deși proprietarii câinilor nu rămân în urmă.

Ei cunosc obiceiul de "marcare a teritoriului" animalelor de companie. Nu este surprinzător faptul că ei sunt interesați de problema combaterii mirosului de urină de pisică în pantofi. Pudelile mici se găsesc pe haine, în spatele mobilierului și în colțurile îndepărtate ale casei. Pisicile nesterilizate de obicei "marchează teritoriul". Cu ajutorul urinei, animalele desemnează un loc unde vânează, primesc mâncare sau trăiesc. Notele și pisicile sunt lăsate pe pantofi, urina cărora "miroase" este, de asemenea, impresionantă, mai ales în primăvară, când începe sezonul de jocuri de dragoste.

Pantofii pentru copii și bărbați sunt de obicei ținta abuzului de pisici, deși suferințele femeilor suferă de asemenea. Relația se datorează faptului că oamenii de pe pantofi aduc mirosuri în casă, care par suspecte și amenință animalele de companie. Pentru a elimina sursa de pericol, pisica întrerupe mirosul cu urină.

 1. spălare. Cel mai simplu mod de a elimina mirosul de urină în pantofii dvs. Se folosește în cazuri cu pantofi din țesătură groasă. Vorbim despre adidași, adidași și adidași sport. Pentru a preveni deteriorarea tamburului în timpul procesului de spălare, înfășurați-vă încălțămintea într-un vechi capac de duvet. Cred că spălatul este o metodă universală de tratare a duhoarei de origine felină. Dacă animalul a lăsat o pată pe pantofii de țesături moi, turnați acest loc cu apă clocotită.
 2. Peroxidul de hidrogen. Pentru tratarea suprafeței interioare a încălțămintelor rănite sunt mijloace adecvate pentru a elimina mirosurile. Printre acestea se numără peroxidul de hidrogen, care se caracterizează printr-o eficiență ridicată. Peroxidul urme de proces de urină de pisică, nu lipsesc falduri și cusături. Peroxidul de hidrogen are proprietăți de decolorare, iar locul tratat cu mediul se poate lumina. Dar pantofii încetează să producă un miros neplăcut în două sau trei ore.
 3. Citrice uleiuri esențiale. Pisicile nu le place mirosul de mandarine, lămâi și portocale. Prin urmare, uleiurile esențiale de tip concentrat sunt o armă împotriva urinei de pisică. Trateaza nu numai pantofii, ci si hainele, obiectele de interior si colturile in locuinte.
 4. Formidron preparat. Este folosit de oameni ai căror picioare transpiră. Dar instrumentul este potrivit pentru scopul nostru. Numeroase recenzii indică faptul că medicamentul elimină mirosurile puternice și aspre. Utilizați cu atenție Formidron cu atenție, folosind mănuși și un aparat respirator. Componenta principală a medicamentului este formaldehida - o substanță toxică.

Dacă animalul de companie a comis o infracțiune, nu vă certați. Primul pas este stabilirea motivului infracțiunii. Pisicile au o mare memorie și dacă au o șansă de răzbunare, o folosesc.

Nu provocați un animal de companie unei alte realizări. Asigurați-vă că există o umplutură curată în tavă, iar pantofii murdari nu se află în jurul apartamentului. Pisicile sunt oameni curați, cărora le place să trăiască într-un mediu unde predomină mirosurile lor, și nu "dragii" hainei murdare și a mirosurilor stradale.

Scoateți mirosul de urină de pisică pe mobilier

Cel mai greu lucru pentru a scăpa de pete și miros de urină de pisică pe mobilierul din apartament. După ce a fost absorbit în material, lichidul din procesul de uscare emană un miros fetid. Mirosul nu va dispărea, trebuie să lupți.

Dacă găsiți o băltoace proaspătă, nu ezitați. Dacă urina pătrunde adânc în mobilier, va fi mai greu să scapi de miros. Curățați-vă cât mai repede posibil, iar ajutoarele și remediile populare vă vor ajuta.

 • Ștergeți pata cu hârtie igienică, șervețel sau prosop de hârtie. Îndoiți hârtia de șase ori și prosopul de patru ori, altfel un strat subțire se va umezi repede și va pătrunde în mobilier. Utilizați metoda până când hârtia este uscată.
 • Acoperiți pata cu o cârpă și folosiți fierul. Curățați suprafața umedă. Sub influența aerului încălzit, urina se va evapora. Nu călcați tapițata canapelei fără a utiliza țesătura și nu lăsați fierul pe suprafață fără mișcare. Încercarea de a accelera procedura, riscați să obțineți o gaură în mobilier.
 • Dacă aveți nevoie urgentă de a aduce mobilierul în ordine, utilizați un uscător de păr. Păstrați-l departe de material timp de 5-10 minute.

Urina animalelor de companie miroase neplacut, așa că trebuie să faci un efort și să încerci să înțărgi animalul pentru a-ți satisface nevoile în locul unde se odihnesc membrii familiei.

Urina de pisică lasă pete albe. Prin urmare, trebuie să rezolvăm două probleme. Unul dintre ele se reduce la mirosul, iar al doilea este de a curăța tapițeria de murdărie.

 1. Aplicați oțet pe pete. Purtați mănuși înainte de procedură. Pentru o jumătate de litru de apă, luați o sută de mililitri de oțet, amestecați și cu o soluție, tratați suprafața petei și uscați cu un uscător de păr.
 2. Concentrați-vă asupra controlului acidului uric. Puneți o crimă de pisică să se stropească cu bicarbonat de sodiu după uscarea tapițeriei.
 3. Următorul pas implică prepararea unei soluții de apă și peroxid de hidrogen. Ingredientele se amestecă în aceleași proporții și se adaugă o jumătate de lingură de detergent pentru ele.
 4. Folosind un pulverizator, aplicați lichidul în sifon, care va spuma imediat. O oră mai târziu, periați suprafața cu o cârpă umedă. Din mirosul de urină și pete nu va rămâne.

Trebuie să adaug că vinde produse care se ocupă de mirosul de urină de pisică, precum și de medicamente care sperie pisicile din mobilier.

Înainte de a cumpăra un astfel de instrument, încercați recomandările populare. Drept rezultat, aromele plăcute și proaspete vor predomina în casă și veți avea șansa de a salva.

Cum să scapi de mirosul de urină de pisică pe covor

Pisicile mici își aleg propriul loc pentru toaletă, iar opinia proprietarului nu le interesează. Deseori pisicile se uită la covor. Este nevoie de câteva zile după apariția animalului în locuință, iar covorul devine o sursă de miros puternic.

Este posibil să faceți un miros teribil de la un covor în moduri diferite, să luați produsul pentru a curăța uscat sau pentru a face față cu succes sarcinii. În orice caz, este necesar să aflați de ce pisica ignoră tava pentru a proteja casa de apariția mirosurilor similare în viitor.

 • Pisica nu poate fi mulțumită de dimensiunea toaletei. Atunci când alegeți o tavă, asigurați-vă că respectați lungimea animalului. Lungimea tăvii ar trebui să fie mai mult de unu și jumătate.
 • Poate că pisoiul nu-i place locul unde este tava. Căutați o colț mai mult. Pisicile nu-i plac dacă există o altă tavă de animale lângă toaletă.
 • Conditiile sanitare sunt un alt motiv pentru care pisicile refuza sa viziteze tava. Animalele sunt foarte curate și au un miros excelent. Este imposibil să forțezi o pisică să meargă la o tavă murdară și miroase rău. În consecință, pisica folosește o pălărie tricotată așezată pe podea ca o toaletă.
 • Speriat, animalul de companie poate cădea în depresie. În unele cazuri, încercând să se calmeze, pisica marchează teritoriul. În timpul acestui proces, acesta eliberează urină. Prin urmare, asigurați-vă că identificați cauza stresului și eliminați-o.
 • Apariția bălților în locul greșit indică deseori răzbunarea pentru insulte. Dacă vă răniți animalul de companie, fiți răbdători și faceți amendamente. În ceea ce privește utilizarea forței brute și izolarea animalului, aceste tehnici vor agrava situația.
 • Apariția urinei de pisică în diferite locuri ale apartamentului este adesea precedată de apariția în casă a obiectelor noi și a lucrurilor pe care animalele de companie le consideră o amenințare. Folosind urină, animalele de companie pun etichete, arătând obiecte necunoscute care sunt stăpânii în casă.
 • Pisicile și pisicile încep să marcheze posesia. Cu ajutorul secrețiilor, bărbatul demonstrează superioritatea, iar femeia atrage membrii de sex opus. Aceasta este natura animalelor.

Am considerat principalele motive pentru care pisicile ignoră tava. În majoritatea cazurilor, vina proprietarului și atitudinea sa față de animalul de companie. Păstrarea animalelor de companie ar trebui să fie un hobby, nu o povară. Numai în acest caz, animalul de companie va deveni ascultător și va umple viața proprietarului cu bucurie.

Acum hai să vorbim despre modalități populare de a trata mirosul de urină pe covorul din apartament. Voi lua în considerare numai metodele cele mai eficiente.

 1. Tratați covoarele cu lumină urină cu o soluție de oțet și apă. În ceea ce privește produsele colorate, aplicați în acest caz un produs de îndepărtare a petelor.
 2. Umpleți pata cu apă și acoperiți-o cu un strat de sodă. Dupa evaporarea apei, covorul trebuie aspirat sau suflat. Ca rezultat, sifonul va fi îndepărtat împreună cu mirosul.
 3. Pentru a curăța covoare vechi, utilizați o soluție de apă și clor. Acordați atenție manipulării unei scene de infectare cu feline. Un astfel de instrument nu va strica nici măcar un covor ușor. Alternativ, utilizați o tehnică de combinație: mai întâi clor, apoi sifon. La sfârșitul procedurii, aspirați produsul și ventilați camera.
 4. În magazinul de hardware cumpărați detergent pentru a elimina mirosurile neplăcute. Păstrați suprafața contaminată, uscați și vidați. Acest lucru va elimina mirosul și reîmprospătarea covorului.

Dacă este posibil, spălați covorul de pe râu sau în curte. Chiar și un remediu perfect împotriva mirosului nu este potrivit pentru spălare. În plus, va oferi o curățare covor cuprinzătoare.

De ce pisicile nu merg la tava?

Dacă o pisică adultă și instruită îndeplinește deseori nevoile într-un loc greșit, refuzând să viziteze tava, priviți-o cu atenție și asigurați-vă că animalul se simte normal. După cum știți, animalul nu poate spune proprietarului despre probleme de sănătate. Prin urmare, ciudate în comportament care nu au fost disponibile anterior pot semnala acest lucru.

Adesea pisicile protestează. În acest caz, războiul toaletei nu va duce la nimic bun. Aflați ce animalul dvs. nu-i place și corectați.

Poate că ați ales locul greșit pentru tava și pisica, încercând să faceți intimitate ușoară, căutând un colț confortabil. Ca urmare, piscine mici, însoțite de un miros fetid, apar acum sub paturi, apoi în spatele dulapurilor.

Pisica ar putea să nu-i placă umplutura pentru tavă. Se pare că proprietarul că mijloacele diferă doar în ceea ce privește costul, animalul de companie acordă atenție tuturor calităților produsului. Este vorba despre mirosul, mirosul, plăcerea instilării.

Nu scăpați de mirosul nepătat în apartament până când nu satisfaceți capriciile animalului. Nu uitați, metodele represive sunt ineficiente.

Cum să predați un pisoi la tavă

În ultima parte a articolului, luăm în considerare modul de a preda o pisoi pe tavă. Soluția problemei depinde de o serie de factori, principalul care este considerat a fi educația corectă și competentă a pisicii de a folosi tava. Principalul lucru nu este să reacționezi exagerat, iar apoi animalul va începe să răspundă nevoilor oriunde.

Dacă vă decideți să vă faceți prieteni cu o tavă pentru animale de companie, urmați regulile care vor facilita realizarea obiectivului. Pisicile sunt animale care iubesc libertatea și sunt independente, dar pentru a le convinge cu adevărat.

 • Dacă animalul de companie a lăsat o etichetă umedă și murdară, îndepărtați-o rapid, altfel locul va fi fixat în creierul animalului ca punct de golire.
 • Dacă animalul încă mai folosește spațiul din spatele ușii sau un covor pentru nevoi, frecați-l cu usturoi, mirosul de care pisicile urasc.
 • Uita-te la pisoi tot timpul. De îndată ce începe să cobbleze în locul greșit, mutați-l în tavă.
 • Rolul unui vas de pisici este o tavă potrivită cu o bază dublă sau cu un produs cu umplutură, astfel încât animalul să mascheze selecția.
 • Învățați-vă animalul în ghiveci, răbdare, calm și consistent. Dacă îți faci fața într-o băltoacă de urină, animalul de companie va fi ofensat, iar în viitor, norocul va fi golit în cel mai vizibil loc.

În timp, așteptați momentul în care animalul devine ascultător și începe să folosească tava. Acesta va fi un motiv pentru a deschide o sticlă de vin și a obține un biscuit din frigider. Dar, chiar și după celebrarea evenimentului, nu plictisiți vigilența. Petul își poate schimba mintea și poate dota toaleta din spatele dulapului.

Dacă se întâmplă acest lucru, discutați cu el și rușinați-vă. Senzația de vinovat, pisoiul își va întoarce fața și va scăpa. Dacă pedepsiți nemărginit animalul mic, scuzați-vă. Pisica va discerne intonația voastră și va ierta.

Încercați sfaturile în practică și găsiți un prieten loial, dacă nu un membru cu drepturi depline al unei familii mari. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Cum se curata petele de pe canapeasaltea? (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu