Cum să înveți să dansezi pauza de dans la domiciliu

Mulți oameni sunt îndrăgostiți de dans. Această lecție ajută la dobândirea de abilități pentru o mișcare armonioasă și liberă, pentru a învăța cum să deținem un corp. Dansul de pauză învață ritmul și expresia liberă. Prin urmare, vă voi spune cum să învățați dansul de spargere la domiciliu copiilor, adolescenților și adulților.

Plan de acțiune pas cu pas

În zilele noastre, un număr mare de mișcări de dans, care nu sunt ușor de stăpânit. Doar o persoană care reușește să-și depășească teama și să creadă în propria lor putere poate reuși.

 • Mai întâi de toate, fiți atenți la forma fizică a corpului. Maximizați flexibilitatea, rezistența și forța. Stingeți-vă, trageți în sus, înșfăcați brațele și picioarele. Lucrați prin toate grupurile musculare.
 • Începeți cu mișcări simple, crescând treptat nivelul de dificultate. Această abordare va ajuta la pregătirea corpului și la dezvoltarea treptată a abilităților.
 • Acordați o atenție deosebită studiului tehnicilor de trucuri și mișcări. Repetați-le până când obțineți rezultatul perfect. Nu uitati, baza de breakdance este o pregatire constanta.
 • În procesul de stăpânire a mișcării următoare, acordați atenție caracteristicilor generale și detaliilor fine. Se recomandă trecerea la noi mișcări după un studiu aprofundat al celor precedente.
 • Headstand - un element esențial al breakdance. În prima etapă, faceți-o lângă perete. Nu interfera cu ajutorul unui outsider care poate să-l susțină.
 • Tren în cameră spațioasă. Înainte de antrenament, eliberați cât mai mult spațiu în cameră. În caz contrar, mișcările vor fi constrânse și înghesuite.

Instruire video pentru începători

Vă recomand să obțineți un tutorial care vă va ajuta să învățați elementele de bază ale dansului și să vă pregătiți pentru o pregătire serioasă.

Cum să dansezi pauza de dans pentru copii

Break dance este un dans potențial periculos pentru copii. Acesta prevede efectuarea diferitelor trucuri și mișcări complexe. Riscul de a cădea și de a avea un prejudiciu neplăcut este ridicat. Dacă vrei ca copilul tău să devină expert în acest domeniu de dans, înscrie-l într-o școală specială.

 1. Începătorii consideră că încălzirea este o pierdere de timp. Ca urmare, acest lucru duce adesea la întindere și rupere. Dansul de dans implică realizarea unor elemente de dans complexe. Muschii și ligamentele trebuie reîncălzite și pregătite.
 2. Nu permiteți copilului dvs. să lucreze în public. Încercarea de a demonstra abilitățile poate face o încercare nereușită. Acest lucru este plin de ridicol, ceea ce poate duce la pierderea dorinței de a învăța mai departe.
 3. Învățați copilul să se uite la un loc necunoscut pentru antrenament și să evalueze calitatea suprafeței. Nu puteți să vă grăbiți imediat să efectuați mișcări complexe. Este periculos pentru sănătate.
 4. Excesul de entuziasm nu duce la bine. Dacă copilul este obosit, timpul să se oprească. În caz contrar, oboseala poate cauza răniri. Intensitatea formării ar trebui să fie moderată.
 5. Toată lumea se teme de ceva, deoarece teama este o manifestare a instinctului de auto-conservare. Dacă copilul este frică să facă un anumit element de dans, nu împingeți. În timp, copilul va câștiga experiență și va depăși bariera.
 6. Incertitudinea interferează cu performanța trucurilor și mișcărilor. Deseori, aceasta conduce la consecințe grave și apare în procesul de realizare a unui anumit element. Dansatorul începe să se îndoiască de puterea din diferite motive. Acestea includ traume, o pauză lungă în clase și altele. Prin urmare, să începeți să ajutați copilul să se recupereze și să-și recâștige încrederea.
 7. Dacă copilul se exersează în exterior, nu-l permiteți să se facă în căldură. Intensitatea efortului fizic la temperaturi ridicate afectează negativ activitatea inimii. În plus, un astfel de exercițiu poate provoca deshidratarea.
 8. Pentru clasele de dans necesită echipamentul potrivit. Mai întâi de toate, cumpărați un pantof confortabil pentru copii care se potrivește bine pe picioare și rezistă unei încărcături grele. Este util să obțineți tampoane pentru cot, genunchi, un capac special și bandaj elastic. Toate acestea sunt utile în studiul elementelor de înaltă complexitate.
 9. Copilul are nevoie de haine care nu limitează circulația. Când alegeți, nu vă ghidează prin imagine și modă, ci prin confort și siguranță.

Nu m-am concentrat pe exerciții, mișcări și trucuri. Informații despre acest lucru pot fi găsite în diverse surse, inclusiv cărți, CD-uri și Internet.

În prezența anumitor boli, medicii nu recomandă renunțarea. Vorbim despre diabet, leziuni, limitând mobilitatea articulațiilor, bolile inimii, coloanei vertebrale și organele respiratorii.

Antrenament pentru adulți

Pe televizor se afișează în mod constant videoclipuri în care tinerii efectuează o varietate de trucuri. După ce am văzut mulți băieți și fete au dorința de a dobândi aceleași abilități.

Pentru a obține un rezultat în dansul de pauză fără o practică constantă și o pregătire regulată nu va funcționa. Povestea mea vă va spune unde să începeți și cum să acționați pentru a atinge obiectivul.

Persoanele cu corp slab dezvoltat și cu mușchii slabi nu se pot rupe. Numai o persoană puternică, flexibilă și durabilă o poate face. Pentru a începe, introduceți forma fizică.

 • Efectuați exerciții de rezistență acasă sau în aer proaspăt. La domiciliu, împingeți pumnii, pregătiți abdomenul și trageți. Acordați o atenție deosebită descărcărilor. Acest exercițiu va întări mușchii brațelor și pieptului, va pompa umerii. În aer liber, practică pe terenurile de sport.
 • După întărirea mâinii stâlpului și capului mușchiului. La început, utilizați un suport. În timp, standul va funcționa fără el. Nu țineți cont și faceți clicuri verticale.
 • Asigurați-vă că lucrați la flexibilitate. Acesta va ajuta la exerciții simple, oferind tot felul de curbe, întinderi și deformări. Perfect exercițiu "pod".
 • După ce ați câștigat puterea și flexibilitatea, aflați trucurile. Urmăriți videoclipurile tutorial. Dacă vă place un anumit truc, studiați cu atenție tehnica implementării sale și continuați treptat.
 • Începeți cu elementele de bază. Tehnica de execuție în rețea este descrisă suficient de detaliat. Prin urmare, nu-l pictez. Vă prezentăm doar câteva cifre de bază.

Principalele elemente ale dansului de pauză

 • "Crab". Unul dintre elementele de baza ale break-dancing-ului "reprezinta rotatia pe brat.Preferarea implica muschii pompat de la brate.In primul rand, invatati sa stati pe bratul indoit la cot, folosind cealalta mana ca o asigurare.Dupa imbunatatirea abilitatilor, faceti rotatii si salturi.
 • "Gelika". Un alt element important. Performanța tehnică poate părea foarte dificilă pentru un începător. Dar, fără acest element nu va fi posibil să înveți cascade spectaculoase și complexe. "Gelik" - o rotație complexă prin spate din poziția "crab", însoțită de picioare leagăn.
 • "web". Când stăpânești "Gelik", nu vor exista probleme cu acest "Web". Reprezintă o rotație complexă în care participă ambele mâini.

Sfaturile vă vor ajuta să stăpâniți elementele de bază, apoi să treceți la trucuri dificile. Înainte de instruirea activă, asigurați-vă că ați revizuit mai mult de o duzină de videoclipuri.

Mulți oameni dansează pauza de dans și noi oportunități oferite de compozițiile muzicale au contribuit la dezvoltarea sa. Observ că dansul de pauză este singurul stil în care un dansator se mișcă în două planuri diferite.

Fiecare dansator poate alege tipul de dans preferat. Dar, pentru a stăpâni stilul necesită pregătire fizică bună. Toate grupurile de mușchi sunt folosite în dans. Prin urmare, este necesar să mutați mușchii înainte de antrenament.

Pentru a arata bine pe ringul de dans, nu este suficient pentru a trece corect la muzica. Va trebui să veniți cu propriul stil unic. Datorită acestei calități, o dansatoare se poate declara cu voce tare și poate avea succes.

Tutorial video pentru incepatori

Multe școli de dans predau pauză de dans. Este nevoie doar de dorință și de dispoziție. Cu toate acestea, ei sunt angajați în dans și acasă. Singurul lucru care poate împiedica realizarea unui vis este problemele de sănătate.

Dacă organismul dorește să se miște în mod activ, asigurați-vă că dansați. Nu-l nega pe el și pe el însuși plăcerea. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu