Cum sa faci un mastic de tort cu mainile tale

Bucătarii folosesc mastic pentru a decora prăjituri și delicatese festive. Cu ajutorul său, produsele de cofetărie au diferite forme. Luați în considerare modul de a face o mastic pentru un tort cu propriile mâini.

Mazăre pe bază de ulei vegetal - 2 rețete

Numărul de rețete 1

ingrediente:
 • Zahăr cu zahăr - 500 g
 • Gelatina - 1 lingura. o lingură.
 • Proteine ​​- 1 buc.
 • Ulei vegetal - 2 linguri. lingură.
 • Apă - 30 ml.
 • Glucoza - 1 lingura. o lingură.
Mod de preparare:
 1. Într-un castron mic se toarnă boi, se toarnă gelatină, se amestecă și se așteaptă până se umflă. După ce gelatina se dizolvă într-o baie de apă și se răcește bine.
 2. Gelatina combinată cu glucoză, ulei vegetal, ouă și zahăr pudră. După amestecarea cu o spatulă de gătit, frământați cu grijă masa rezultată pentru a deveni omogenă.
 3. Masticul se rostogolește într-o minge, se pune într-o pungă și se lasă câteva ore. Apoi frământați bine masa și puteți trece la turnare sau laminare.

Numărul de rețetă 2

A doua rețetă este mai simplă, dar masticul gătit peste el este ideal pentru decorarea prăjiturilor, biscuiților și a altor produse de patiserie.

ingrediente:
 • Apă - 50 ml.
 • Gelatină - 2 lingurițe.
 • Zahăr pulbere - 0,5 kg.
Mod de preparare:
 1. Gelatina se toarnă într-un castron, se adaugă apă și se amestecă. După dizolvare într-o baie de apă și așteptați până se răcește.
 2. Se toarnă gelatina în zahăr cu glazură și se amestecă bine. Rezultatul este o masă omogenă, care, ca și în primul caz, se rostogolește într-o minge și se pune într-o pungă.

Ai prima idee despre cum să faci o paste de tort cu mâinile tale. După cum puteți vedea, nu este nimic dificil să pregătiți o masă dulce. Lipirea excesivă va ajuta la eliminarea adăugării de zahăr pudră.

Cele mai bune rețete de mastic la domiciliu

Măstirea culinară este un material decorativ minunat folosit pentru a decora prăjiturile, brioșele și prăjiturile. Patiseria decorată devine cu adevărat o adevărată opera de artă. Nu este surprinzător faptul că fiecare decorator novice este interesat de modul de a face mastic acasă.

Pregătirea masticului profesional implică utilizarea unor ingrediente speciale, care nu sunt ușor de obținut. Dar acesta nu este un motiv pentru experiență și frustrare. Puteți găti din produse mai accesibile.

Mastic condensat pe bază de lapte

Cel mai versatil - mastic de lapte, caracterizat prin ușurința utilizării. Este perfect pentru ambalarea prăjiturilor și crearea de forme comestibile. Pentru a face o astfel de masă de lapte la domiciliu nu este dificil pe baza laptelui condensat.

ingrediente:
 • Lapte condensat - 100 g
 • Zahăr cu zahăr - 150 g.
 • Lapte praf - 150 g.
 • Suc de lămâie - 2 linguri. lingură.
Mod de preparare:
 1. Combinați laptele condensat cu lapte praf și pulbere. Quicksand sift cu atenție. Frământați masticul până când își pierde aderența.
 2. Se toarnă sucul de lămâie în masă. Dacă rezultatul este prea lipicios, adăugați puțină zahăr dulce; în cazul în care este prea vâscos, adăugați un amestec de lapte praf și lapte praf în proporții egale.
 3. Rămâne să înfășurați amestecul în film și să păstrați în frigider timp de cel puțin douăsprezece ore. Înainte de lucru, materialul comestibil este ușor încălzit și frământat.

Gust de ciocolată mastic

Acum voi învăța cum să faci o mască de ciocolată foarte gustoasă. Dacă utilizați ciocolată albă și coloranți pentru gătit, veți putea să decorați tortul cu toate culorile curcubeului.

ingrediente:
 • Ciocolata neagra fara aditivi - 200 g.
 • Miere lichida - 4 linguri. lingură.
Mod de preparare:
 1. Se topește ciocolata în cuptorul cu microunde. Adăugați miere și amestecați bine. După solidificarea masei, se așază pe o suprafață plană acoperită cu film.
 2. Se amestecă pasta de ciocolată timp de zece minute. Apoi puneți-l în pungă și lăsați-l timp de treizeci de minute. Dupa timp, masticul va fi potrivit pentru decorarea produselor de cofetarie.

Masele dulci sunt păstrate în frigider timp de două luni. Dacă se pune în congelator, durata de depozitare va crește la un an.

Cum se face masticul de la marshmallows

Tortul, decorat cu măiestrie, este considerat o capodoperă culinară. Nu este surprinzător, pentru că arată strălucitor, original și foarte frumos. Instrucțiunile pas cu pas pentru a face mastic de marshmallows va risipi mitul că este imposibil să creați un tort frumos acasă. Tot ce aveți nevoie este o decorare gata făcută și o idee bună de tort.

ingrediente:
 • Măcinarea de marshmallow - 200 g.
 • Pulbere de zahăr - 400 g.
 • Suc de lămâie - 1 lingura. o lingură.
 • Unt - 1 lingurita.
 • Culori alimentare.
Mod de preparare:
 1. Puneți marshmallow într-un recipient pentru încălzire, adăugați suc de lămâie și unt. Trimiteți vasul cu marshmallow într-un cuptor cu microunde sau cuptor timp de aproximativ un minut. Acest timp este suficient pentru marshmallow pentru a crește în volum.
 2. Adăugați vopsea, datorită căreia masticul va primi culoarea. Puteți să decorați prăjiturile și să sculptați figuri folosind masa albă.
 3. Continuați să frământați. Pulberea de zahăr adaugă puțin și se amestecă bine. Atunci când amestecul cu o lingură devine dificilă, puneți mult pe masă, turnați praful și frământați până când își pierde aderența.
 4. Puneți pasta finisată într-o pungă de plastic și o expediați în frigider pentru câteva ore, astfel încât să se întindă. Puteți păstra la frigider până când este necesar.
 5. Înainte de utilizare, încălziți ușor în cuptor și frământați din nou. Apoi, va fi potrivit pentru decorarea prăjiturilor de Crăciun și sculptarea figurilor dulci.

Sunt plin de speranțe că, după ce ați citit instrucțiunile, nu veți avea dificultăți în decorarea prăjiturilor. În plus, această mică unealtă de gătit va fi o bază excelentă pentru experimente.

Martisor de marshmallow

Multe gospodine folosesc marshmallows numite marshmallows pentru a face mastic. Nu este vândut peste tot, spre deosebire de marshmallow-ul obișnuit.

Marshmallow mastic este perfect pentru crearea de decoratiuni originale și neobișnuite, care sunt adesea găsite pe prăjituri. Vorbim despre diferite figuri și produse comestibile de formă arbitrară. Un tort decorat cu astfel de figuri este un cadou minunat pentru Anul Nou sau ziua de naștere.

ingrediente:
 • Marshmallow - 200 g
 • Zahăr cu zahăr - 300 g
 • Suc de lămâie - 1 lingura. o lingură.

PREPARAREA STEP-BY-STAGE:

 1. Împărțiți mershmallows în jumătăți, care sunt încălzite într-un cuptor cu microunde. Douăzeci de secunde este suficient.
 2. Combinați marshmallow cu suc de lamaie, zahăr pudră și se amestecă bine.
 3. Înfășurați substanța dulce în film și expediați în frigider aproximativ patruzeci de minute.

Sunt de acord să facă mastic de la marshmallow acasă doar repede. Ca urmare, din ea se uimește diverse figuri, flori și alte obiecte destinate decorării deserturilor.

Cum să acoperiți corect tortul cu mastic

Partea finală a articolului este dedicată creării de figuri, decorarea prăjiturilor și a subtilităților de patiserie. Dacă doriți ca coacerea și deserturile să arate excelent, asigurați-vă că ați ascultat recomandările.

Pentru a crea o cifră clară și frumoasă, este nevoie de echipament special - cuțite, butași și forme variate. Instrumentul ajută la crearea bijuteriilor de o frumusețe de neegalat.

Potrivit unor bucătari experimentați, veți avea nevoie de zahăr pudră măcinat fin pentru a face mastic. Ca urmare, straturile nu se vor rupe în procesul de lucru, ceea ce va scurta timpul de gătit și va simplifica pregătirea pentru Anul Nou, ziua de naștere și orice altă vacanță.

Aplicați masticul pe o bază uscată pentru a elimina complet posibilitatea de topire a materialului, care se caracterizează prin sensibilitate invidibilă. Pentru a vă alătura figurilor, umeziți ușor masa dulce.

Pentru a acoperi corect tortul delicios cu mastic delicat, puneți dulceața pe un cerc cu un mecanism de rotire. Se recomandă rularea masei pe o suprafață pulverizată până la o grosime de cinci milimetri. Stratul de mastic ar trebui să fie mai mare decât diametrul tortului.

Puteți folosi un știft de rulare pentru a plasa masticul. Presăriți-vă mâinile cu amidon. Inițial, stratul de masă dulce nivel de pe suprafața de desert, și apoi acoperă laturile. Pentru a reduce excesul, utilizați un cuțit.

Dacă după ce ați făcut tortul, rămâneți masticul, puneți-l într-o pungă și puneți-l în frigider unde va sta până la două săptămâni.

Povestea cum să faci o paste de tort cu mâinile tale a ajuns la capăt. Folosind rețete și respectând regulile general acceptate, creați o varietate de delicatese pe cont propriu, care, în plus față de gust și aromă, vor fi încântați de un aspect frumos.

Vizionați videoclipul: Calling All Cars: June Bug Trailing the San Rafael Gang Think Before You Shoot (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu