Cum sa faci mama un cadou cu mainile tale

Mama este cea mai dragă și dragă persoană din lume, cu tandrețe ale cărei mâini măduva chiar nu se poate compara. Oferă copiilor afecțiune, bunătate, iubire și căldură. Pentru a-i mulțumi pentru îngrijirea ei, copiii tind să mulțumească ceva fabulos, bun și frumos. Prin urmare, întrebarea cum să oferiți mamei dvs. un cadou de ziua de naștere pe 8 martie și martie este relevantă.

Un cadou pentru ziua mamei

Ziua de naștere este un eveniment excelent și o ocazie minunată de a demonstra dragostea unui iubit cu ajutorul unui dar bun și sufletesc.

Cumpărați un cadou nu este dificil, dar uneori oportunitățile financiare nu vă permit să obțineți ceva valabil. Mă grăbesc să vă mulțumesc, să cheltuiți bani nu neapărat dacă există timp liber și diligență.

O surpriză perfectă ca dar pentru mama

Sunt de acord cu familia, astfel încât, la momentul potrivit, ei să-i cheme pe mama să se plimbe. Apartamentul sau casa va fi la dispoziția dumneavoastră și nimic nu va interfera cu planurile. După ce a părăsit mama începe munca.

 1. Înarmați-vă cu mănuși, o cârpă și un set de produse de curățat. Cu ajutorul lor, curățați casa în ordine. După curățare, nu uitați să aerisiți camera.
 2. Dacă există o mică gazon în apropierea casei, asigurați-vă că ați vizitat acest loc. Creați o compoziție de flori, iarbă și crengi. Cred că mama va plăcea acest dar.
 3. Dacă este în afara iernii, nu vă descurajați. Pe una dintre pervazurile ferestrelor veți găsi mai multe vase cu plante înflorite. Decoreaza-le cu arcuri luxuriante si pune-le intr-un loc proeminent.
 4. Interiorul merită o atenție deosebită. Harduri de hârtie, fire strălucitoare, baloane, lanțuri decorative și ghirlande sunt potrivite pentru decorare. Principalul lucru nu este să exagerăm.
 5. Acoperiți masa festivă. Dacă dețineți arta culinară, pregătiți un tort de ziua, tort dulce sau salată de fructe. Chiar și jeleu de fructe sau carlotte cu mastic va fi un tratament festiv pentru mama. Oricare dintre aceste feluri de mâncare va pune accentul pe juliens cu ciuperci.
 6. Dacă există papuci și dulciuri decorative, faceți un cadou cadou. Arcuri, paiete, margele, pietre si folie vor face. După uscare, completați lucrarea cu cuvinte de felicitare.
 7. A venit la crearea primului dar. Acesta este un film documentar, al cărui caracter principal va fi mama. Faceți-o ușor. Va lua un computer, o duzină de fotografii cu imaginea mamei, o aplicație pentru crearea de videoclipuri și o melodie. Decorează compoziția finită cu efecte, o arde pe un disc și introduază o carte poștală.

Aducerea unei idei în viață va necesita concentrare și acțiune. În ceea ce privește efectul pe care munca îl va oferi, va fi extraordinar.

Imaginați-vă reacția mamei la întoarcerea acasă. Deschind ușa apartamentului, va vedea curățenia și ordinea, împreună cu o masă pusă și alte cadouri. Crede-mă, un cadou cuprinzător vă va permite să vă plimbați într-o atmosferă de bucurie și fericire. În plus, va exista un motiv de mândrie la copii.

DIY cadou pentru mama pe 8 martie

8 martie este o vacanță de primăvară specială, care necesită pregătire corespunzătoare, etapa principală a căreia este alegerea unui cadou. Fiecare persoană în această zi încearcă să-i placă soției, prietenei sau mamei.

Costul cadoului nu este cel mai important indicator. Principalul lucru este că prezentul ar trebui să corespundă tradițiilor familiale. Unii oameni cumpără un fier, un procesor de bucătărie sau o mașină de spălat. Dacă nu există bani pentru a cumpăra un cadou scump, nu renunța. Un cadou făcut personal nu va aduce nici mai puțin emoție și bucurie.

Stați la cald

Mama de multe ori trebuie să stea la aragaz, și un astfel de lucru va ușura soarta ei. Pentru a crea plăcile ceramice necesare, adezivul, draperia moale și vopseaua pentru ceramică.

 • Decideți asupra unei imagini. Dacă fantezia nu este suficientă pentru a veni cu o schiță frumoasă, căutați imaginea în reviste sau pe Internet. Pe 8 martie, florile sunt asociate cu o inscripție tematică.
 • Folosind o hârtie de carbon, transferați imaginea pe placă. Ca rezultat, contururile imaginii vor fi clare. Pentru a colora imaginea, utilizați vopsele speciale, în caz contrar, suportul se va deteriora rapid.
 • După aplicarea vopselei, așteptați să se usuce.. Așezați țigla pe o foaie de copt și trimiteți-o într-un cuptor rece, aprindeți un incendiu, așteptați până când temperatura crește la 170 de grade și opriți gazul după douăzeci de minute. Vă recomandăm să scoateți țigla din cuptor după ce sa răcit complet.
 • Etapa finală. Va rămâne să tăiați un martor al plăcii corespunzător dimensiunii plăcii și să-l lipiți pe partea din spate. Acest lucru va proteja mobilierul de bucătărie de zgârieturi și chipsuri neplăcute.

Buchet de primavara

La 8 martie, este obișnuit să se dea flori proaspete. Bărbații știu asta. Dacă darul dorește să facă un copil mic, nu trebuie să fugi la magazinul de flori, este suficient să iei o bucată de hârtie și vopsele colorate.

 1. Se toarnă vopseaua într-o farfurioară mică. Copilul ar trebui să-și înmoaie palma și să lase o imprimare pe hârtie. Rezultatul va fi un cap de flori. Pe măsură ce este creat un buchet, vor exista mai multe astfel de amprente.
 2. Finisați picioarele și frunzele. Sarcina va face față chiar și copiilor mici. Din motive de securitate, adulții ar trebui să fie implicați în procesul de creație.

Mesaj secret

Ideea este potrivită pentru persoanele care doresc să dea mamei un cadou original, dar nu există bani de cumpărat. Pentru a crea o luați o foaie de hârtie, suc de lamaie, vopsea colorată, burete de spumă și perie groasă.

 • Pe hârtie, vopsea numele de vacanță. Folosind o perie și un suc de lămâie, scrieți o dorință secretă. Mama nu o citește cu ochiul liber.
 • După ce ați primit un cadou, mama va fi surprinsă, mai ales dacă sugerați că este o surpriză. Nu rezolvă ghicitul. Prin urmare, spune-mi că hârtia trebuie încălzită. Sub influența temperaturii, inscripția va deveni vizibilă.

Exemple de cadouri

Creați un cadou încet, încercând să puneți dragoste și suflet. În acest caz, se va încălzi, vă rugăm să lăsați amintiri plăcute.

Cadouri de hârtie face-te pentru mama

Cadouri artizanale sunt drăguțe de a da și de a primi. Ele aduc o mare bucurie și demonstrează grijă. Voi împărtăși câteva căi interesante și liste de creație a unor meserii de naștere unice, 8 martie, și orice altă ocazie.

Butterfly panel

Minunat cadou, care va fi mama fericită. Pentru a crea hârtia și cartonul multicolore necesare, fluturi, cadre, creioane, foarfece și puțin adeziv.

 1. Imprimați fluturii pe hârtie. Dimensiune dorită, simplă și diferită. Adeziv cu fluturi pe carton și tăieturi.
 2. Plasați spațiile goale pe hârtie colorată și trasați conturul cu un creion. Rămâne să tăiem fluturii.
 3. Începeți să asamblați panourile. Așezați fluturii tăiați pe o foaie de hârtie curată. Îndoiți fiecare fluture în jumătate. Locul pliului trebuie să fie larg. Folosind lipici, fluturii se fixează pe hârtie.
 4. Aplicați un strat de adeziv numai pe fold. Ca urmare, aripile fluturilor vor rămâne libere, iar compoziția finală - cea mai mare parte. După uscare panourile decorează cu un model și se introduc în cadru.

Buchet de flori din hârtie

Acest dar este atât simplu, cât și drăguț. Dacă mama are o dispoziție proastă, după ce a primit un cadou, ea va deveni mai bună și mai veselă. Pentru fabricarea de hârtie suficient de colorată, creion, câteva margele și spangle, foarfece și un tub de lipici.

 • Pe o foaie de hârtie galbenă, trageți o floare mare și tăiați. Dacă doriți să faceți un buchet de cinci flori, veți avea nevoie de cinci blancuri galbene de aceeași dimensiune.
 • Pe hârtie roșie, desenați o floare de formă similară, dar redusă în dimensiune. După repetarea procedurii de copiere și tăiere. Rezultatul va fi de cinci goluri roșii.
 • Folosind hârtie portocalie, faceți mici bucăți în aceeași cantitate.
 • Din trei blanuri de diferite culori și dimensiuni formează o floare. Asigurați-vă că schimbați puțin petalele.
 • Tăiați cinci pătrate din hârtia verde. Dimensiunea laturii piesei de prelucrat trebuie să se potrivească cu lungimea tijei. Rotiți pătratele în tuburi și lipiți marginile.
 • Tăiați zece bucăți de hârtie verde și le lipiți pe părți diferite de tulpini. Va rămâne pentru a combina flori cu tulpini, decora cu margele și paiete. Pentru a face buchetul viu, petalele se îndoaie ușor.
 • Din florile finite formează un buchet și cravată o panglică frumoasă. Puneți într-o vază. Obțineți o capodoperă.

Un panou de fluturi va decora dormitorul și un buchet de flori va avea un loc pe desktop. Din hârtie puteți crea cadouri de Crăciun.

Alegerea unui cadou este o sarcină dificilă, soluția căreia este însoțită de o pierdere de timp, efort și bani. Nu este surprinzător, pentru că toată lumea vrea să-i placă pe cel iubit și să aducă o mică bucurie vieții mamei. Anterior, am avut și dificultăți, până când am refuzat să cumpăr darurile. Acum îi dau celor dragi lucrurile făcute acasă.

Un cadou făcut manual, are un număr mare de avantaje față de cumpărare. Consider că unicitatea este principala calitate pozitivă. Dacă ați predat un astfel de lucru unei persoane apropiate, puteți fi siguri că nu există astfel de lucruri în lume.

Întregul farmec al lecției se limitează la faptul că tehnologia de fabricație a acestui sau acelui lucru poate fi schimbată prin adăugarea sau eliminarea elementelor sau prin utilizarea mai multor materiale. Toată lumea poate crea cadouri luminoase, originale și de neuitat pentru toate ocaziile.

Sper că materialul a deschis ceva nou și interesant pentru dvs. și vă va ajuta să vă multumiți celor dragi cu daruri exclusive. Mult noroc în lucrul cu ace!

Vizionați videoclipul: Mini cadou surprinzator pentru mama de Ziua Mamei si concurs Lala Band! (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu