Cum de a alege o umbrelă durabilă pentru bărbați și femei

Umbrela este un lucru indispensabil care protejează de ploaie și completează imaginea. Eu devotesz articolul la găsirea unui răspuns la întrebarea cum să alegi o umbrelă de înaltă calitate și durabilă din ploaie.

mecanică

 • Modelul mecanic. Se deschide și se închide manual. Umbrele de acest tip sunt mai durabile decât cele automate.
 • Modelul semi-automat are o cheie specială. Pentru a deschide apăsarea tastei Dome.
 • Există mulți fani automați. Pentru a deschide cupola, apăsați tasta. Trebuie să vă închideți.
 • Dublu automat - un miracol. După primul clic, umbrela se va deschide, după ce se va închide. Fiabilitatea și durabilitatea depind de calitatea mecanicii.

8 puncte principale

Cât de succes va fi o achiziție depinde de cunoașterea mecanismelor și a materialelor. Succesul operației este determinat de capacitatea de a testa umbrele.

 1. Mai întâi de toate, acordați atenție materialului domului. Apariția rujurilor premature, pauzelor și a altor ciudățenii unui personaj neplăcut depinde de calitatea sa.
 2. Favoritul necontestat este nailon. Caracterizat prin durabilitate și rezistență la uzură. Pentru a atinge dure, dar servește pentru o lungă perioadă de timp.
 3. Poliesterul este o opțiune costisitoare care arată ca o mătase. Uneori se adaugă bumbac. Este caracterizată de eleganță și fiabilitate, dar inferioară nylonului în termeni de durabilitate.
 4. Pongee. Materialul seamănă cu o țesătură de mantie. Alegeți producătorii japonezi. Principalul avantaj - apa nu se oprește și se rostogolește.
 5. Teflon - inovația franceză. Thinner Pongee. În funcție de nivelul de iluminare se schimbă culoarea.
 6. Un element important - cadrul. Alegeți umbrele cu un cadru robust care poate rezista la rafale puternice de vânt. Structura de oțel se comportă mai bine cu sarcina, dar cadrele din aluminiu și din fibră de sticlă nu sunt mult inferioare.
 7. Manipulați alegeți din lemn. Asigurați-vă că se află bine în mână și nu alunecă. Mâner ideal din lemn cu coaste.
 8. Aproape toate umbrelele sunt fabricate în China. Chiar dacă eticheta indică un producător german, italian sau englez, este foarte probabil ca umbrela să fie asamblată în Regatul Mijlociu.

În timpul selecției, ghidați de partea estetică, deoarece umbrela corect aleasă este un accesoriu la modă care vă poate ridica spiritele și poate aduce o culoare mai mică aspectului.

Alegerea unei umbrele feminine

Umbrela pentru femei este un instrument de protecție împotriva ploii și o parte a imaginii, un produs confortabil, durabil și funcțional, combinat cu îmbrăcăminte.

 • desen. Trestia de umbrelă completează imaginea feminină. Produsul este modern, durabil, la modă și confortabil. Nu poți să-l pui într-o pungă la modă, dar e imposibil să o pierzi în mâinile tale.
 • Modele de tip automat sau semiautomat. Compact și confortabil. Cu toate acestea, mă îndoiesc de fiabilitate.
 • spițe. Spițele din oțel acoperite cu titan sunt un lider. Puteți cumpăra o umbrelă cu spițe de aluminiu, dar ele se îndoaie și nu se descurcă bine cu rafale de vânt. Produsul cu ace de tricotat din oțel pentru doamne este greu, dar există o alternativă - ace combinate de tricotat cu vârfuri din fibră de carbon.
 • Vă recomand umbrele cu sistem anti-vânt. Cu aceasta, poți folosi o umbrelă în vreme furtunoasă.
 • material. Ar trebui să se usuce rapid și să faciliteze rularea netedă a picăturilor.
 • În procesul de selecție, vă rugăm să fiți ghidați de culoarea părului și tonul pielii. Persoanele care iau o umbrelă pentru costume sunt impracticabile. Mai eficient pentru a alege o culoare la modă.

În timpul selecției, asigurați-vă că o deschideți, țineți-o în mână și evaluați modul în care schema de culori a umbrelei afectează pielea și o face confortabil.

Alegem o umbrelă de sex masculin

Este bine atunci când există o vreme însorită, dar este nevoie și de ploaie, deoarece apa este sursa vieții. Adevărat, am primit un duș fără o umbrelă, nu sunt de acord cu mine.

După cum arată practica, persoana obișnuită cumpără aproximativ cincizeci de umbrele pentru viață. Pentru un om, designul umbrelei joacă ultimul rol. Reprezentanții sexului mai puternic achiziționează primul model care a prins ochiul. Ca rezultat, în mâini este un produs urât și de calitate scăzută.

 1. Mecanica determină viteza de deschidere a umbrelei. Gama de umbrele pentru bărbați nu poate fi numită șic. Piața oferă modele de bastoane și modele pliabile.
 2. Trestia nu se îndoaie, se poartă neconfortabil. Dar un astfel de produs este un accesoriu fiabil și elegant, perfect combinat cu costume la modă.
 3. Umbrela pliabilă este mai convenabilă și se potrivește cu ușurință într-o pungă mică, ocupând puțin spațiu. Dar cu un vânt puternic se pare.
 4. În procesul de selecție, acordați atenție calității materialului. Umbrele costisitoare și de încredere sunt fabricate din nylon acoperit. În centrul modelelor bugetare este poliesterul.
 5. Luând umbrela preferată în mână, inspectați cadrul. Este fabricat din aluminiu, plastic, metal, lemn. Materialul determină greutatea și costul.
 6. Dacă vă decideți să cumpărați un produs pe baza unui cadru metalic, studiați spițele. Ele trebuie acoperite cu un compus anticoroziv.

Recomandări video

Vă recomand să cumpărați un produs de calitate cu o durată lungă de viață. Deci vei salva. Dacă cumpărați o opțiune bugetară, este posibil ca anul viitor să trebuiască să alegeți o nouă umbrelă.

9 sfaturi despre alegerea unei mașini umbrelă

Umbrelă automată - protejează hainele de umezeală și păstrează părul la modă.

 1. O umbrelă automată este un accesoriu la modă care se potrivește cu ușurință într-o geantă de mână. Doamnele care ține pasul cu moda trebuie să-și amintească faptul că o umbrelă este un element important al unei imagini, cum ar fi un pantof, o pungă sau o rochie. Scopul pentru unitatea de stil.
 2. Dacă doriți să vă exprimați starea de spirit, opriți alegerea unui model luminos. Femeile de afaceri ar trebui să caute o opțiune potrivită între nuanțe stricte și calme.
 3. Important și funcționalitate. Decideți asupra tipului de umbrelă automată: semi-automată sau dublă automată. A doua opțiune este mai convenabilă, cu un singur clic de pliere și mecanism de pliere.
 4. Decide asupra materialului domului. Favoritul este nailonul - ieftin, durabil și rezistent la uzură. Există umbrele automate de la ponge, caracterizate de calități excelente în apă.
 5. Cele mai scumpe umbrele sunt acoperite cu țesături din teflon. Există modele de poliester, care amintesc de satin. Uită-te bine, dar durata de viață este mai scurtă.
 6. Asigurați-vă că verificați gradul de întindere a materialului. Pentru a face acest lucru, agitați produsul. Nu luați un model al cărui cupola se leagă. Țesutul trebuie să fie cusut ferm pentru ace cu fire durabile.
 7. Înainte de achiziționare, testați mecanica prin deschidere și închidere. Dacă elementele de proiectare se mișcă ușor fără întârziere și scârțâie, cumpărați.
 8. Umbrelă cu arcuri care susțin spițele, durabile. În cazul în care spițele sunt acoperite cu strat de titan, produsul nu se teme de uragane chiar puternice.
 9. Ei bine, dacă designul umbrelei automate include un sistem de blocare care împiedică dezvăluirea neașteptată. Prezența unui capac din plastic care va proteja conținutul pungii de apa de ploaie nu va interfera.

Nu încercați să salvați achiziția. Este mai bine să cumpărați un lucru în picioare o dată pe an decât să cumpărați gunoi ieftin. Adăugați o umbrelă automată - un cadou minunat pentru ziua de 8 martie, ziua de naștere sau sărbătoarea.

Instrucțiuni pentru îngrijirea unei umbrele

Când obțin un accesoriu, vor să servească mult timp și să nu-și piardă aspectul original. Acest lucru este real, dacă aveți grijă.

uscare

Uscați bine umbrela. Mulți uscați în forma desfăcută, deci este imposibil. În forma extinsă, domul umed este puternic întins, ceea ce sparge spițele. Nu acoperiți o umbrelă umedă, nu se va usca și va scurge umezeala.

spălare

Datorită eforturilor omului, apa de ploaie curată este rară. Conține impurități care lasă urme și pete pe cupol. Umbrele se spală periodic în apă cu săpun, cu clătire.

Proaspăt de culoare

După clătire, reîmprospătați culoarea umbrelei cu un burete de spumă și o soluție de acid acetic. Pe un litru de apă, luați două linguri de oțet de cidru simplu sau de mere. Dacă nu este posibilă ștergerea cu mijloace obișnuite, îndepărtați petele cu o soluție din apă și amoniac.

Curățarea prafului

Pentru a curăța umbrela cu praf, utilizați o perie moale înmuiată într-o soluție de detergent pentru spălarea produselor sintetice, de mătase și de lână. Nu uitați, acetona, benzina și solvenții nu pot fi folosiți pentru curățare.

depozitare

Pentru a prelungi durata de viață a accesoriului, nu o puneți pe partea inferioară a pungii. Sub greutatea de lucruri de tricotat ace indoite sau rupe. Ventilați umbrela în mod regulat și, înainte de depozitarea prelungită, profilaxați. Acesta asigură lubrifierea elementelor metalice cu uleiul de mașină și înfășurarea cusăturilor în hârtie.

Un articol despre alegerea unei umbrele de ploaie practică și fiabilă a bărbaților și femeilor sa încheiat. Sper că sfaturile vor contribui la apariția în dulap a unei umbrelă de înaltă calitate și elegantă care vă va proteja de vreme.

Vizionați videoclipul: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu