Cum să înveți să dansezi hip-hop - sfaturi pentru fete și băieți

Învățați cum să dansați hip-hop în oraș este ușor dacă vă înscrieți într-o școală de dans sau utilizați serviciile unui instructor personal. În ceea ce privește orașele provinciale și peisajul rural, este mai dificil. De aceea, mulți oameni sunt interesați să învețe cum să danseze hip-hop acasă.

Principalele direcții ale hip-hop-ului

Mastering dansul de club este mai ușor decât hip-hop. Voi lista principalele direcții care vă vor ajuta să navigați mai bine.

 1. poping. Combinația de mișcări atunci când anumite grupuri musculare contract cu muzica. În același timp, ele se alternează cu relaxarea în zona articulațiilor și mișcărilor unui caracter local.
 2. Veyving. Fără a stăpâni această direcție, nu vei deveni un hiphoper. Este reprezentat de mișcările netede și plastice ale părților corpului.
 3. Afro jazz. Direcția prezentată este potrivită pentru fete. Deducție dificilă a corpului inferior.
 4. Crump. Cei mai mulți dansatori profesioniști nu consideră această direcție independentă. Este reprezentat de vibrații și agitarea pieptului, brațelor, picioarelor și a altor părți ale corpului la muzică.
 5. Ragga jazz. Direcția va fi luată de o persoană cu un stoc de mișcări bine gândite. La sunetele "tobe", picioarele sunt implicate în dans, iar în timpul recitativului, mâinile sunt rotite.
 6. blocarea. Direcția în care muzica intensă este însoțită de mișcări rotative ale mâinilor și în timpul unei pauze corpul îngheață sau încetinește.
 7. Puterea mișcării. Direcția este cea mai fascinantă. Este reprezentat prin mâneruri, torsiuni, tranziții și elemente acrobatice. Doar oameni puternici și duri dansând așa.

Ai prima idee despre cum să stăpânești dansurile în hip-hop acasă. Pentru a atinge scopul acestor cunoștințe nu este suficient. Continuați să citiți povestea.

Hip-hop lecții pentru fetele începător

Multe stiluri muzicale sunt populare pentru tineri. Hip-hop-ul este asociat cu dansuri energetice și haine colorate.

Puteți stăpâni acrobații în școală sau acasă. Luați în considerare lecțiile de hip-hop pentru fetele începători, pentru că fetele atrag cele mai multe.

 • Formă fizică. Lucrați pe fitness, deoarece hip-hopul este un dans plin de viață, care necesită flexibilitate și rezistență. Îmbunătățirea flexibilității corpului vă va ajuta la exerciții simple, inclusiv înclinații și deformări. Stamina îmbunătățește funcționarea.
 • Pantofi și îmbrăcăminte corespunzătoare. Pentru orele de dans este potrivită tandemul de tricouri și pantaloni scurți. Completați pantofii sporturi ușoare. Puteți cumpăra alte echipamente care sunt binevenite de moda stradală.
 • Loc de antrenament. Apartamentul este potrivit dacă îndepărtați covorul de pe podea și instalați o oglindă în colț. Acesta va ajuta la controlul mișcărilor și va aprecia frumusețea lor.
 • Materiale didactice. Asigurați-vă că vizionați cât mai multe videoclipuri de antrenament pentru hipoprii. În timp ce vizionați, acordați atenție tuturor lucrurilor mici pentru a învăța tehnica de a efectua trucuri.
 • Repetarea mișcărilor simple. Urmăriți-vă corpul în oglindă. Trebuie să fie auzită la un nivel subconștient.
 • Miscari mai complexe. Vă recomand să împărțiți mișcările complexe în elemente simple și să creați o serie de repetări. Realizați obiectivul numai prin răbdare, deoarece nu fiecare începător poate învăța imediat o mișcare complexă.

Acest algoritm pas cu pas vă va ajuta să învățați mișcările de bază. Bazându-se pe ele, faceți un dans hip-hop deplin, cu stil și fantezie.

Lecții video pentru copii

Dancing hip-hop, ascultați muzica, al cărei element principal este un pic. În această direcție muzicală, el se ascunde sub aranjament. Ca un viitor hiphoper, trebuie să înveți să-l auziți. Ascultați constant muzica, încercând să îmbunătățiți auzul.

Instruire video

În fiecare formare ulterioară, abilitățile vor fi îmbunătățite, dar formarea independentă nu vă va permite să părăsiți categoria de amatori. Puteți deveni un profesionist numai cu ajutorul unui instructor care va indica greșelile și va ajuta la corectarea erorilor.

Hip hop secrete pentru baieti

Pentru mulți, hip-hop-ul este asociat cu energia, tineretul și individualitatea. Nu este surprinzător faptul că numărul de adolescenți care doresc să stăpânească această tehnică de dans crește în fiecare zi.

Continuând subiectul articolului, voi vorbi despre stăpânirea dansurilor în stilul hip-hop pentru băieți. Orice tânăr poate învăța mișcările de bază și poate deveni dansator.

Nu fiecare corp masculin este flexibil și plastic, dar astfel de calități nu sunt întotdeauna necesare pentru un tip. Hip-hop datorită diversității de direcții se potrivește oamenilor cu orice formă fizică și fizică.

 1. Școală de dans. Eficace și eficient. Sub îndrumarea unui antrenor, învățați rapid mișcările de bază. Deși hip-hopul este un dans liber și anarhic, există mișcări de bază. După ce ați stăpânit aceste mișcări, veți depăși primul pas.
 2. Corecție de eroare. Profesorul va indica erorile pe care le faceți în timp ce efectuați elemente hip-hop. El va fi în siguranță când treceți la trucuri de mare dificultate. Ca urmare, sănătatea nu va suferi.
 3. metraj. Dacă preferați antrenamentele la domiciliu, obțineți câteva videoclipuri de antrenament. Fiind angajați acasă, se concentrează pe abilitățile de bază, iar cursurile interactive vor contribui la obținerea de rezultate.
 4. Clase în fața oglinzii. Creșteți performanța utilizând o oglindă. Dacă în cursul angajării veți observa mișcările, va îmbunătăți efectul. Deci, înțelegeți cum să priviți din lateral.
 5. hangouturi Hiphopesrkie. O altă opțiune care oferă încăpățânare și curaj. Vorbim despre vizite la locurile speciale unde vor merge la Hiphop. Pregătește-te în avans pentru ridicol și expresii neplăcute cu privire la acțiunile greșite și stânjenirea.
 6. Respectarea modului de angajare. Corpul uman se obișnuiește să se schimbe. Dacă vă exercitați la un moment dat, organismul se va pregăti pentru momentul primirii încărcăturii.
 7. Durată de antrenament de două ore. Acest timp este suficient pentru a vă încălzi și a câștiga abilități. Nu supraîncărcați corpul.
 8. Locul și îmbrăcămintea. Pentru cursurile de acasă necesită spațiu liber, îmbrăcăminte confortabilă care nu împiedică mișcarea.
 9. Activitatea fizică. Dacă intenționați să învățați mișcări complexe și să învățați cascadorii acrobatice dificile, nu vă va face rău să vă pompiți mâinile și mâna stăpânului. În procesul de învățare a mișcărilor complexe, recomand să vă protejați. Pune ceva moale în locul unei căderi probabile.

Atingerea obiectivului, puteți lua cu ușurință o poziție în care, de obicei, sunt oameni relaxați. În acel moment, o forță puternică se va concentra în interiorul corpului, cu ajutorul căruia, cu viteza fulgerului și fără probleme, puteți combina mișcările într-un dans cu drepturi depline, care corespunde ritmului muzicii. Acestea sunt abilitățile hip-hop.

Sfaturi video pentru începători

În cluburile avansate și la modă sună muzică variată. O persoană care dansează anumite melodii și ritmuri într-un astfel de mediu nu este ușor. Cu toate acestea, hipopotanii nu vă vor speria, deoarece mișcările de dans sunt universale.

Pentru a deveni un hiphoper, trebuie să studiați mișcările și să petreceți mult timp de formare. Dar, după atingerea scopului, nimeni nu va reproșa că nu puteți dansa, iar sfatul este necorespunzător.

Amintiți-vă, dansul este o expresie a sufletului. Dacă vă aflați pe ringul de dans, nu vă grăbiți să demonstrați abilitățile. Ascultați ritmul. Ca urmare, intuiția va provoca un set de mișcări care corespund muzicii.

În timpul dansului, angajați întregul corp. Cu flăcări ale brațelor, nu va atrage atenția sexului opus. Folosiți mișcările brațelor și picioarelor, astfel încât să vă armonizați pe terenul de joacă.

Înainte de a merge la club, apelați la pozitiv și uitați de seriozitatea care a fost demonstrată în timpul antrenamentului. Numai în acest caz, dansurile vor aduce plăcere, vor permite relaxarea și capturarea unui ritm.

Fiecare persoană are propriile caracteristici, și nu oricine va stăpâni imediat înțelepciunea dansului. Dacă nu există nici un sens al ritmului, iar plasticul dorește cel mai bun, clasele de acasă nu vor aduce rezultate. Lucrează cu un profesionist.

În câteva luni de instruire, el te va face un profesionist. Mai târziu, împărtășiți-vă abilitățile și cunoștințele cu prietenii care vor fi uimiți de schimbări, pentru că veți învăța cum să dansați profesional hip-hop.

Lasă Un Comentariu