Cum de a învăța să desenezi anime de la zero

Japonia este o țară foarte dezvoltată a cărei tehnologie este înaintea timpului său. Cartea de vizită a Japoniei, pe lângă mașinile de încredere și tehnologiile avansate, este anime. Acest tip de animație este popular în Asia și în alte regiuni ale planetei. Nu este surprinzător faptul că mulți sunt interesați de modul în care să învețe să deseneze anime de la zero.

Secretele desenului creion anime

Desene animate japoneze, a căror popularitate este greu de supraestimat, au fost întotdeauna celebre pentru un complot bun, o dezvoltare activă a evenimentelor și personaje vii. După ce a urmărit un astfel de film animat, mulți oameni au dorința de a stăpâni arta desenului.

În această parte a articolului voi explica cum să învăț să desenez anime cu un creion. Urmând algoritmul meu, desenați desene frumoase, având la îndemână o foaie de hârtie și câteva creioane. De exemplu, voi da o tehnică de desen băiat, care constă din mai multe etape.

Înainte de a lua în considerare instrucțiunile pas cu pas, observ că desenele japoneze au anumite nuanțe tehnice. În special, desenul animei se caracterizează prin tehnica desenării feței, a ochilor, a nasului și a gurii, care diferă de alte genuri. Deoarece contururile feței au o formă aproximativă și sunt completate de ochi mari, este ușor să le atrageți.

 1. Conturile inițiale. Plasați corect contururile desenului și numai după desenarea contururilor principale ale băiețelului. Pentru a facilita treapta conturului primar, faceți o formă dreptunghiulară. Principalul lucru este că acestea corespund dimensiunilor părților corpului.
 2. cap. Desenați un dreptunghi pentru cap și sub el trageți o altă formă dreptunghiulară pentru gât. Începând de la gât, trageți două arce care denotă umerii. Apoi trageți liniile pentru mâini și plasați cercurile în centrul lor, care sunt destinate să devină coate. Desenarea mâinilor este mai ușoară cu dreptunghiuri și linii.
 3. Desenați conturul feței. În genul anime, seamănă cu un dreptunghi obișnuit conectat la un triunghi. Desenați aceste forme geometrice împreună și apoi scoateți linia de conectare. Rezultatul este o față făcută în stilul japonez, caracterizată printr-o bărbie îngustă și ascuțită. Rămâne să adăugăm câteva elemente ale unui costum la modă.
 4. element. Următorul pas este să adăugați diferite elemente în desen. Utilizând radiera, îndepărtați contururile și liniile inutile și continuați să detaliați imaginea. Dați chipului o formă finală utilizând liniile de pornire. Deasupra capului, aplicați o vizieră arcuită împreună cu o bază pentru capac. De asemenea, trageți conturul părului și al urechilor.
 5. Continuați să manipulați mâinile. Folosind conturul inițial, schimbați ușor linia. Apoi trageți un guler și marcați picioarele. Dacă în acest stadiu reușiți să atingeți proporțiile potrivite, înseamnă că ați reușit să finalizați cu succes acest proces dificil.
 6. Principalele detalii. În timpul etapei finale, acordați o atenție deosebită detaliilor principale ale desenului. Este vorba despre ochi și față. Ochii ar trebui să aibă dimensiuni mari și elevi mari de rășină. Adăugați un nas mic și o gură mică care seamănă cu un triunghi inversat.
 7. haine. Fiți atenți la hainele băiatului, oferindu-i buzunare și buzunare. În plus, pregătiți un tricou, trageți mănuși și finalizați lucrul pe părul triunghiular.
 8. variegation. În final, colorați imaginea, făcând-o luminos și contrastantă. Pe măsură ce desena anime-ul cu un creion, e suficient să umbli desenul adăugând umbre strălucitoare.

Dacă doriți să desenați benzi desenate anime cu un creion și să construiți o carieră în această industrie, instruirea mea vă va ajuta să începeți. Dacă țineți evidența știrilor și învățați, stăpânind diferite tehnici, aduceți cunoștințele la un nou nivel.

Desenăm ochi anime - instrucțiuni pas cu pas

Oamenii urmăresc desene animate japoneze cu mare plăcere. Unii au dorința de a desena ceva asemănător, planuri și planuri. Ei își desenează personajele preferate, dedicându-și timpul liber lecției, dar în cele mai multe cazuri calitatea desenelor rămâne scăzută.

Cel mai greu lucru pentru a atrage ochii. Prin urmare, problema de a învăța să atragă ochi anime, voi acorda o atenție deosebită. Sper că, cu ajutorul sfaturilor mele, veți atrage ochi frumoși și expresivi, ceea ce va permite, de exemplu, să vă pregătiți pentru Anul Nou prin crearea de cadouri interesante.

 • Ochii în anime vin într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Desenați un arc secol și trageți apoi două linii de ghidare, care trebuie să se intersecteze neapărat. Este mai bine să faceți liniile de ghidare ușor curbate și cât mai subțiri posibil.
 • În cele mai multe cazuri, irisul ocupă o mare parte a ochiului. În loc de un cerc, nu ezitați să desenați o ovală. Denigând elevul, amintiți-vă că dimensiunea determină sentimentele eroului. Dacă elevul este mic, eroul este speriat. În cadrul etapei, nu este necesar să se izoleze elevul. Vom face acest lucru după ce vom picta cele mai importante momente.
 • Cel mai adesea a arătat o singură izbucnire. Ca opțiune, trageți câteva subliniază mici, aranjate pe diferite părți. Numai după desenarea pupilului strălucirea se face luminos.
 • În anime, numărul de genelor este mic și, în majoritatea cazurilor, nu depășește marcajul de 7 bucăți. Cel mai adesea ele sunt reprezentate ca o săgeată, care evidențiază în mod necesar linia pleoapei superioare, datorită căreia ochii devin voluminoși și bombați.
 • Sprâncenele nu atrag în detaliu. Cu toate acestea, ele trebuie să fie prezente în mod obligatoriu. În caz contrar, nu vă faceți expresivă ochii personajului de desene animate.
 • Mulți nou-veniți au întrebări cu privire la forma ochilor lor. În majoritatea cazurilor, este semicerc. Partea superioară a ochiului este aproape o linie dreaptă, iar partea inferioară este un semicerc ideal.
 • Genele desenează o săgeată generală, îndoită în sus sau în sus. Direcția de îndoire determină forma ochiului. Dacă pictați mai multe cilia, plasați cilia mare pe pleoapa superioară și pe cele mici, respectiv pe cea inferioară.

Faceți ochii animei vii și expresivi, puteți utiliza evidențe ovale prin plasarea lor pe margini. Puteți utiliza evidențe verticale sau orizontale.

Lecție video

Pentru a sublinia flarera principală, utilizați un flare triunghiular cu un unghi extins la centrul ochiului. Adesea folosit și rotunjirea strălucire, care vopsea principal sau auxiliar. Depinde de stilul și preferințele autorului.

Atragem corpul anime

Continuând conversația despre animația japoneză, să ne dăm seama cum să desenezi un corp anime acasă. La prima vedere, se pare că aceasta este o sarcină dificilă. În realitate, totul este diferit.

Animația japoneză este diferită de animațiile create în alte state. Se adresează atât adolescenților, cât și adulților. Din acest motiv, filmele animate câștigă rapid popularitate, care a fost mult timp comparabilă cu popularitatea celor mai bune filme de Anul Nou.

Desenarea personajelor anime-ului și a fundalului pe care se desfășoară evenimentele este foarte diferită de desene animate din alte țări. În majoritatea cazurilor, anime-ul este un film de televiziune cu mai multe părți distribuit prin unități optice. Recent, desene animate japoneze au început să apară mai des pe ecrane cu ecran lat.

După ce a urmărit un desen animat japonez, mulți oameni au o dorință de a stăpâni anime desen. Principalele puncte referitoare la artă, am analizat. E timpul să vorbim despre desenarea corpului.

 1. Pentru a atinge obiectivul, studiați în primul rând proporțiile corpului și vă familiarizați cu procesul de desen în stil japonez. Japonezii le place să distorsioneze proporțiile. Dovezi vii sunt numeroase personaje de desene animate, în care anumite părți ale corpului sunt disproporționate.
 2. Figura feminină a maestrului anime este reprezentată ca alungită, completând cu picioarele subțiri și talpa aspenului. Figura masculină este caracterizată de umerii largi. Dimensiunea capului nu corespunde întotdeauna dimensiunii corpului. Poate că acesta este secretul atractivității imaginilor.
 3. Desenați o figură umană cu două puncte conectate printr-o verticală, care indică centrul. Petreceți linia inferioară și superioară, iar centrul vertical împărțit în opt părți egale. Folosind un conducător pentru a face mai ușor.
 4. Apoi trageți un corp oval, un bazin rotund, capul și picioarele cu mâinile. Pentru a revitaliza imaginea, plasați părțile corpului pe un arc ușor curbător. Acest lucru va demonstra că personajul pe care îl portretiză se mișcă.

Numai în timp va fi posibil să stăpânească tehnica de a desena diferite părți ale corpului, care este folosită de animatorii japonezi.

Instrucțiuni video

Desenarea unui corp anime sau a ochilor este mult mai dificilă decât, de exemplu, realizarea unui colaj. Numai datorită acestei arte va fi posibil să oferim libertate de fantezie, să demonstrăm capacitatea și să ne distrăm.

Povestea anime

Am fost atât de fascinat de a scrie un articol pe care am uitat să povestesc despre apariția acestei arte. Și este foarte interesantă.

Anime-ul a provenit din Japonia și a început să câștige impuls în 1958. Până la sfârșitul secolului trecut, ea a câștigat popularitate, care crește acum. În zilele noastre, numeroase studiouri anime și numărul lor sunt în continuă creștere.

Exact cu zece ani în urmă, experții au descoperit lucrarea unui autor necunoscut, creat în 1907. Este o panglică celuloidă, pe care sunt cincisprezece cadre. În ele, un băiețel arată cu grijă hieroglifele, apoi se întoarce și se aruncă.

De atunci, au apărut animații animate scurte, durata cărora nu a depășit 15 minute. Studiourile moderne creează anime, profitând de grafica pe calculator. Adevărat, există asemenea stăpâni care pictează cu mâinile.

Studiourile creează anime de diferite genuri. Fiecare lucrare individuală este caracterizată de o grafică de înaltă calitate și este destinată telespectatorilor de vârste diferite. Multe lucrări au lovit complotul și fascinează evoluții imprevizibile. Îmi ia respirația departe de ei.

Acum poți deveni o parte a unei industrii uriașe, pentru că acum știi cum să înveți să desenezi anime de la zero. S-ar putea să dureze câțiva ani și voi putea să vă familiarizați cu munca dvs. vizitând cinematograful dvs. preferat. Vă urez succes în munca voastră. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu