Cum să înveți beatbox

Toată lumea a văzut la televizor performanțele băieților, în care au făcut sunete ciudate, combinate într-o melodie rece. După vizualizare, există opinii diferite. Cineva este sceptic, alții încep să se întrebe cum să învețe beatbox-ul acasă de la zero.

Cum de a învăța beatbox-ul de la zero

Bitbox - crearea de melodii, sunete și ritmuri ale diferitelor instrumente cu ajutorul gurii. Dacă vă decideți să vă dedați timpul liber acestei activități, povestea cum să înveți beatbox-ul de la zero va fi utilă.

Scopul strategic a fost determinat, rămâne să înțelegem de unde să începem. Punctul de plecare în această chestiune este studiul principiilor de bază ale direcției muzicale.

 • Masterat redarea celor trei sunete principale - elementele de bază ale beatbox-ului. Kick, pălărie și furie.
 • După ce ați învățat cum să reproduceți sunetele în mod individual, continuați să creați batai, combinând sunetele în diferite moduri. Dacă toate celelalte nu reușesc, nu vă grăbiți să renunțați. Metronomul va ajuta la crearea melodiilor ritmice.
 • Fără respirația corespunzătoare, nu veți reuși. Acordați atenție instruirii respiratorii și plămânilor. Bitbox nu este prietenos cu obiceiurile proaste. Renunțarea la fumat este de o importanță capitală.
 • Aflați de la profesioniști. Nu este necesar să vă înscrieți la cursuri. Urmăriți performanțele interpreților de succes și copiați acțiunile acestora. Ascultați sfatul, explorând detaliile și învățând secretele succesului, învățați cum să creați biți de complexitate variată.
 • Nu ignora dezvoltarea abilităților. Adaptați muzica populară la biți. După ce ați simulat cu succes melodia, schimbați versiunea originală sau creați o variantă. Rezultatul va fi o lucrare nouă care va extinde limitele abilităților creative.

Amintiți-vă, profesorul principal este o practică constantă. Îmbunătățește abilitățile sistematice, reproduce sunete noi și inventează noi compoziții. Nu vă fie teamă să amestecați combinații sau să restrângeți imaginația. Dacă noua lucrare pare plictisitoare sau neterminată, încercați să o completați cu sunetele naturii. Acest lucru va aduce biții la un nou nivel.

Nu uitați că ritmul și tempo-ul sunt direct dependente de ușurința și claritatea jocului de sunete individuale. Master-ul beatbox caracterizează claritatea redării, nu viteza.

Cum să înveți beatbox acasă

Bitbox - o direcție muzicală care câștigă rapid popularitate. Toate stilurile de muzică folosesc extensiv acest tip de reproducere a sunetului. Fanii de stil sunt foarte interesați de modul în care să învețe beatbox acasă.

Când te uiți la o persoană care interpretează muzică live utilizând această tehnică, se pare că acest lucru se face elementar. În realitate, beatbox-ul este o sarcină dificilă care necesită încredere, rezistență și răbdare.

 1. competențe. Pentru a stăpâni beatbox-ul fără ligamentele pregătite, respirația dezvoltată și articularea bună nu vor funcționa. Stăpânirea artei implică prezența unei auzuri bune, a unui sentiment al ritmului și a capacității de a cânta. Prin urmare, începeți cu dezvoltarea acestor abilități.
 2. Dezvoltarea pulmonară. Studiouri speciale de muzică predau acest stil, dar învățarea la beatbox se va dovedi pe cont propriu, fără a părăsi casa. Pentru dezvoltarea pulmonară, folosiți gimnastica bazată pe tehnici de respirație și nu este necesar nici măcar un instructor de yoga.
 3. Lingură de limba. Ele vă vor ajuta să învățați cum să utilizați un set de instrumente de articulare, inclusiv dinți, buze, cer și limbă. Cantand impreuna cu dansul va imbunatati vocea si simtul ritmului.
 4. Masterat sunete de bază. Fără aceasta, nu va fi posibil să deveniți un adevărat beatboxer. Numărul celor mai simple elemente este uriaș - butoaie, elice, plăci și așa mai departe. Fără a ști asta, deja știți cum să jucați majoritatea sunetelor corecte.
 5. Ascultarea înregistrărilor. Ca ghid, se recomandă utilizarea înregistrărilor de sunete care abundă pe Internet. Descărcați-le și comparați redarea cu standardele.
 6. Lecții online. În vremurile vechi, bătrânii începători trebuiau să învețe arta singură ascultând piesele preferate. Deschideți acum școli virtuale și lecții gratuite pentru a ajuta la învățarea rapidă.
 7. Prezentarea pachetului. Pe baza sunetelor studiate, creați pachete mici și cât mai simple posibil. Ele servesc drept bază pentru crearea de compoziții complexe. Crede-mă, fiecare beatboxer profesionist are un întreg pachet de piese utile.

M-am uitat la cum să învăț beatbox acasă. Cu ajutorul instrucțiunilor veți începe să realizați compoziții deplină, complexitatea cărora va crește în timp.

Video cool beatbox

Datorită muncii depline, veți putea urca la vârf de excelență, unde așteaptă activități creative care implică participarea la concursuri și turnee.

Istoric Beatbox

În concluzie, vă voi spune despre istoria direcției muzicale. Beatbox poate citi fiecare persoană. Nici măcar nu trebuie să vă înscrieți la o școală de muzică sau să cumpărați instrumente muzicale pe care nu le puteți numi plăcere ieftină.

O persoană care a urcat la vârful măiestriei poate fi numită orchestră. Folosind buzele și limba, el cântă și reproduce simultan piesa frumoasă a diferitelor instrumente muzicale, inclusiv tobe, cinamale și chitare.

Conform opiniei populare, locul de nastere al beatboxului este orasul american din Chicago. Sa născut împreună cu hip-hop. În realitate, rădăcinile artei intră în secolul XIII îndepărtat. În acele zile, despre un astfel de concept ca un DJ sau cântăreață, nu au auzit. Troubadourii francezi au cântat în piețele orașului fără a folosi instrumente muzicale. Fiecare membru al grupului care folosea gura imita sunetul unui anumit instrument. Sa dovedit o mare compoziție. Locuitorii statelor vecine au învățat această artă numai cu două secole mai târziu.

La începutul secolului al șaisprezecelea, direcția muzicală a fost uitată și a fost posibil să se reînvie doar la sfârșitul secolului al XIX-lea. În secolul al XVIII-lea, unele triburi africane au folosit un bitbox în timpul ritualurilor.

Este greu de spus cine a devenit primul beatboxer al lumii moderne. Cu toate acestea, datorită artei, pentru prima dată, grupul Brooklyn numit TheFatBoys, care a câștigat competiția de talente, a devenit celebru.

Numărul de beatboxeri care au obținut succes este în sute. Acum știi cum să înveți beatbox-ul de la zero la domiciliu. Dacă te străduiești și muncești din greu, este posibil ca întreaga lume să știe despre tine și talentul tău, iar numele tău se va arăta pe unul din pereții sălii de faimă. Vă doresc răbdare, rezistență și succes în această sarcină dificilă. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu