Cum să înveți să stai pe mâini

Suportul vertical este un element utilizat pe scară largă în activități de yoga, gimnastică și alte activități sportive. Dacă ați vizitat această pagină, înseamnă că sunteți interesat de modul în care să învățați să stați pe mâini acasă.

Cum să învăț să stai pe mâinile tale timp de o zi

Handstand este un truc frumos și un element important al sportului, dansului, parkour și gimnastica. După ce ați stăpânit această poziție, este ușor să efectuați o mulțime de exerciții pe baza acesteia.

Continuând subiectul articolului, vă voi spune cum să învăț să stați pe mâinile dvs. timp de o zi. Se poate părea că într-un timp atât de scurt de a stăpâni mânerul este nerealist. Dar, dacă țineți cont de sfat și urmați instrucțiunile pas cu pas, atingeți obiectivul în decurs de 24 de ore.

O etapă importantă în mâner este amplasarea corectă a centrului de greutate. Frumusețea exercițiului și siguranța sportivului depind de acesta. Poziția se numește "Lumânare".

Vă sugerez un algoritm testat în timp, care va ajuta la obținerea rezultatelor în 1 zi. Este nevoie doar de credință în corpul și puterea voastră.

 1. Luați poziția corectă. Stați drept, coborâți-vă umerii și trageți puțin burta. Mâinile trebuie să fie cât se poate de drepte.
 2. Modalități de a încorpora bine două. Le-am revizuit mai sus. Încercați fiecare să decidă care este mai potrivită.

Tehnica se distinge printr-o simplitate de invidiat. Într-o zi veți reuși bine în această chestiune și, după o săptămână de antrenament, mânerul va fi perfect.

Instrucțiuni video

În procesul primelor antrenamente vă recomandăm să utilizați un suport. Ca o opțiune, zidul obișnuit. Cu timpul, când este mai bine să stăpânești tehnica, fă fără ea. Acționați cât mai mult cu putință, fără să uitați de sănătate.

Cele mai populare greșeli

Începătorii, chiar și după ce au citit instrucțiunile pas cu pas, fac adesea greșeli care împiedică executarea corectă a suportului vertical. Voi descrie în detaliu greșelile obișnuite și voi, folosind cunoștințele acumulate, veți evita o astfel de soartă.

 • Spre deosebire de brațul larg. Ca rezultat, centrul de greutate depășește punctul de pivotare, ceea ce împiedică realizarea echilibrului.
 • Arme îndoite. Sub influența greutății corporale pentru a îndrepta brațele este extrem de problematică. Țineți brațele direct de la început.
 • Înaintați umerii. Poziția care împiedică menținerea echilibrului.
 • Vânat sau îndoit înapoi. Interferează cu echilibrul.

Învățați să reveniți la poziția naturală - să cădeți corect. Din poziția în picioare se recomandă trecerea la o poziție numită "pod", care este mai naturală. Îndoiți-vă spatele și încercați să fii primul care atinge podeaua călcâiului. Utilizați o pătură sau o saltea pentru a amortiza aterizarea.

Mâinile drepte țin poziții

Yoga menține echilibrul, calmează sistemul nervos, ajută la simțirea corpului. Dacă vă întrebați cu adevărat cum să învățați să vă plimbați acasă, vă voi ajuta cu recomandări practice și sfaturi utile.

Experiența negativă îi convingă pe atletul novice că mânerul oferă o pregătire specială. Nu este. Principalul lucru nu este să disperați și să încercați din nou. Deci, a lua pentru a cuceri rack și umeri pompa.

Amintiți-vă, principalul dușman este frica. O persoană se teme de cădere, rănire în spate, lovirea capului sau ruperea unui membru. Abordarea greșită a instruirii poate pune capăt acestui lucru, dar datorită acțiunilor corecte, căderea va fi evitată.

Asigurarea din spatele ușurează învățarea. Riscul de a cădea înapoi este zero, iar la început poți trage pe această suprafață.

 1. Stați în fața unui perete la aproximativ 20 de cm distanță. Înclinați-vă înainte și odihniți-vă pe brațele îndreptate.
 2. Utilizați piciorul stâng pentru a vă împinge de pe podea și aruncați piciorul drept peste cap. Puteți opri călcâiul împotriva peretelui. Ridicați al doilea picior.
 3. După câteva antrenamente, mânerul va deveni încrezător și frumos. Asigurați-vă că corpul este drept și fără deformare.

Acest stand este efectuat acasă fără prea mult efort. În același timp, se obține un echilibru stabil datorită poziționării corecte a oaselor. Muschii sunt încărcați ușor. Pentru a menține echilibrul, este suficient să presați presa. După obținerea unui sentiment de încredere, continuați antrenamentul fără sprijin. Pentru un control mai bun al corpului, exercițiul este aproape de oglindă.

Dacă nu puteți depăși frica și "lumânarea" refuză să renunțe, încercați să stăpâniți o altă poziție. Se concentrează pe oameni departe de sport și diferă de versiunea anterioară prin îndoirea picioarelor în timpul standului.

 • Picioarele atârnate peste cap, păstrați echilibrul.
 • Poziția este mai sigură.
 • Datorită centrului de greutate redus, este asigurată o stabilitate ridicată.
 • Într-o astfel de poziție este mai ușor de controlat corpul.

Cum sa cazi

Pentru a stăpâni tehnica la domiciliu fără a cădea nu va funcționa. Prin urmare, învățați să cădeți corect.

 1. Fall înainte. După ce vă pierdeți echilibrul, deplasați mai repede greutatea, îndoiți-vă picioarele și apăsați-vă pe jos.
 2. Cu ajutorul ruloului obișnuit se va înmuia lovitura. Îndoiți-vă ușor brațele, apăsați încet capul și aruncați picioarele îndoite înapoi.
 3. Dacă vă întoarceți, acordați atenție poziției "podului". Principalul lucru este să vă îndoiți în timp în regiunea lombară.

După ce a învățat să stea ferm pe mâini, dorința de a deveni mai bună se va majora. Continuând subiectul conversației, hai să vorbim despre mersul pe mâini și despre trageri în poziție verticală.

Cum să înveți să mergi pe mâini

Mergând pe mâinile unei abilități utile care este utilă în viață. O astfel de plimbare întărește mușchii. Stăpânirea trucului fără pregătire sportivă nu este recomandată. În timpul alergării, corpul primește o mulțime de încărcări de lucru, deplasați-vă treptat spre obiectiv, alternând antrenamentele și odihnindu-vă.

Poziția capului pentru corpul uman este nefiresc - sângele se grăbește rapid la cap. Ca rezultat, pot să apară amețeli severe, însoțite de asteriscuri și întunecare înaintea ochilor. În cele mai multe cazuri, după câteva antrenamente, trece complet. Dacă rămâne așa cum a fost înainte, asigurați-vă că ați văzut un medic.

Dacă faceți ușor mânerul, este ușor să stăpâniți cu brațul în jos. Doar nu uitați să preîncălziți corpul și să pregătiți mușchii. În caz contrar, durerea neplăcută nu poate fi evitată.

 • Pregătiți un loc. Acoperiți podeaua cu o pătură groasă sau cu covor moale. Aveți grijă și spațiu liber.
 • Stați lângă perete, îndoiți-vă și puneți-vă mâinile în fața voastră. Ele trebuie să fie drepte și paralele unele cu altele.
 • După ce ați împins un picior, aruncați celălalt picior, apoi trageți în sus piciorul de sprijin. În această poziție, așteptați un pic și ocupați poziția cea mai stabilă. Pentru a începe, efectuați un truc lângă perete, care va servi drept suport fiabil.
 • Îndepărtați cu atenție peretele și încercați să prindeți balanța fără sprijin. De la prima oară, poate nu funcționează, dar nu înfricoșător. În timp, totul se va întoarce.
 • Din poziția stabilă, faceți primul pas cu mâna. Nu merită să faceți pași mari între pași, pentru că este mai greu. Adevărat, graba este inacceptabilă.

Sper că am reușit să răspund complet la întrebarea cum să înveți să mergi pe mâinile tale acasă. Cu ajutorul instrucțiunilor obțineți rapid un rezultat bun. Principalul lucru este să practicăm în mod constant.

Tutoriale video

Dacă nu vă puteți lăuda cu mușchii puternici, înainte de a stăpâni trucul, fiți atenți la întărirea lor. Pull-up-uri și push-up-uri vă vor ajuta. Site-ul va găsi materiale despre cum să construiți mușchi. Utilizați-l pentru a accelera procesul.

Închidere în față

Push-up-uri de la mâner nu este un exercițiu ușor, nu va funcționa în câteva zile. Va trebui să ne pregătim în mod regulat, să mâncăm bine și să ne odihnim bine. Alimentația sănătoasă va satura organismul cu energia necesară, iar exercițiile și odihna regulată sunt cheia bunăstării.

Push-up-uri de la mâner este un exercițiu de rezistență, a cărui punere în aplicare formulează rezistență și mărește masa musculară. Lucrează pe delta, triceps, mușchii pectorali.

Efectuați exercițiul în mai multe moduri. Primul implică utilizarea suportului și consumă mai puțină energie, deoarece mușchii stabilizatori nu sunt implicați în muncă. Sprijinul va ajuta la o poziție strict verticală, care va distribui în mod egal sarcina.

A doua opțiune este mai complexă și mai amuzantă, deoarece utilizarea de sprijin nu oferă. Pentru a stăpâni nu este ușor și timpul necesar este determinat de modul de viață.

Deci, povestea a ajuns la capăt, cum să înveți să stai pe mâini. Acum știți bine cum să stăpâniți mâinile, ce oportunități și avantaje va aduce abilitatea. Nu fi leneș, antrenează-ți corpul, îmbunătăți-te și, în cele din urmă, așteaptă o răsplată uriașă.

Lasă Un Comentariu