Cum să învăț să scriu frumos

A face frumos scrierii de mână nu este ușor, mai ales la maturitate. Dacă chiar vrei să înveți cum să înveți să scrie frumos și rapid, înseamnă că ai mare răbdare și o putere de invidiat de voință.

Cât de frumos să scrieți cu mâna stângă

Potrivit statisticilor, în lume, 15% din stângaci și rata crește treptat. Cauza principală a fenomenului este refuzul părinților și profesorilor de a-și recalifica copiii.

De ce ar trebui o persoană să scrie cu ambele mâini? Sunt de acord, o întrebare interesantă. Unii doresc să obțină astfel de talente din cauza curiozității, alții dezvoltă creierul drept, care este responsabil pentru intuiție și gândire creativă. Unii au opinia că o astfel de abilitate este utilă în viață.

Materialele care descriu căile de a dezvolta abilitățile intuitive și creative ale unei persoane spun că scrierea cu mâna stângă este o activitate utilă. Unii experți recomandă efectuarea unei varietăți de acțiuni cu mâna stângă. Este vorba despre periajul dinților, lucrul cu un șoarece, ținând tacâmurile și așa mai departe.

Predarea mâinii stângi pentru a scrie frumos și rapid nu este ușor. Dacă credeți altfel, greșeați. Asigurați-vă că aveți răbdare și că vă pregătiți pentru o muncă grea.

 1. Uita-te pentru un stânga înainte de a începe un antrenament. Veți observa că mâinile sale sunt îndoite la încheietura mâinii într-un mod nenatural. Faptul este că scrierea este luată de la stânga la dreapta. Prin urmare, persoana stânga nu vede rezultatul lucrării, deoarece mâna îi închide.
 2. Acordați o atenție deosebită amplasării unei foi de hârtie pe masă. Este important ca colțul din stânga sus să fie situat deasupra colțului din dreapta. Acest lucru va permite controlul scrierii de mână, iar mâna nu va deveni foarte obosită.
 3. Persoanele cu stânga au un stilou în mâna lor într-un mod special. Ei iau stiloul la o distanță mare față de hârtie, care atinge nota de trei centimetri. Va trebui să învățăm această "prindere".
 4. Pentru a obține rezultatul, veți avea nevoie de un notebook pe o linie oblică. În stadiul inițial, scrieți litere și numere mari pentru a utiliza memoria musculară.
 5. Dacă în timpul antrenamentului apare durere în degete, nu fiți un erou. Scrierea cu mana stanga din obisnuinta este greu. În mod constant faceți pauze și exerciții pentru degete.
 6. Soluția problemei asigură o practică constantă. Cu ocazia potrivită, folosiți mâna stângă. Utilizați-l pentru a păstra un jurnal sau pentru a atrage.
 7. Nu ignorați evoluția generală. Inițial, mișcările vor fi stângace și comice, dar cu practica aceasta va trece, iar nivelul de calificare va crește.

Sfaturi pentru videoclipuri

Dacă dezvoltați în mod constant talente, tehnica va ajuta la descoperirea abilităților creative ascunse.

Cum să învăț să scriu frumos stilou

Există o opinie că o persoană are capacitatea de a scrie frumos din natură. Oamenii cu mâna urâtă și ilizibilă nu pot îmbunătăți caligrafia. Aceasta este doar o amăgire profundă.

Succesul în caligrafie depinde în mod direct de dorința și ocupația obișnuită. Dacă nu mă credeți, voi înlătura îndoielile prin împărtășirea ghidului într-o scrisoare frumoasă și rapidă.

 • pregătire. Este mai ușor să atingeți obiectivul prin formarea ortografiei corecte a literelor și numerelor individuale. Procesul este complex și consumator de timp, dar rezultatul va fi un pretext pentru bucurie. Luați hârtia și stiloul și scrieți metodic literele. Scrie până când personajul este așa. Va fi nevoie de mai multe coli de hârtie. Aceasta este singura modalitate de a face scrierile de mână cât mai frumoase cu putință.
 • Tehnici de clasă întâi. Cumpărați o rețetă folosită pentru predarea copiilor. Astfel de notebook-uri vă vor ajuta să învățați cum să scrieți litere și numere în conformitate cu regulile caligrafiei.
 • mușchi. Când scrieți, angajați-vă încheietura, brațul și umărul. Folosind toate mușchii brațului, faceți scrisul de mână frumos, neted și uniform. Inițial nu va fi ușor, dar vă puteți descurca.
 • postură. Chiar și postura afectează frumusețea scrierii de mână. Scrierea unui text frumos într-o poziție îndoită nu va funcționa. Asigurați-vă că opriți răsturnarea și îndreptați cât mai mult spatele.
 • Încălzirea. La început, scrieți scrisorile în aer, prescriinând contururile și liniile. După încălzire, transferați imaginea de aer pe foaie. Potrivit profesorilor, această tehnică va face scrisoarea chiar și clar.
 • Poziția cotului. La început, nu este ușor să țineți cotul. Prin instruirea constantă, calitatea scrierii de mână va deveni la un nou nivel, iar viteza de scriere a textului va crește.

Datorită dorinței și pregătirii constante în domeniul caligrafiei, îmbunătățiți scrierea de mână, făcându-l lizibil și neted. Prin urmare, chiar și semnăturile documentelor vor fi perfecte. Cred că este mai plăcut să lași autografe frumoase, și nu un set de astrahan.

Cum să înveți să scrieți numere frumoase

Cu scrisori scrise. Numerele merită, de asemenea, atenție. Definirea pantei și analiza elementelor care alcătuiesc cifra este de o importanță deosebită în timpul formării numerelor de scriere. Vorbim despre bețișoare, ovale, linii ondulate și semi-vrac.

Puteți filosofa pe acest subiect ore întregi, dar este mai bine să vă concentrați asupra tehnicii de scriere a personajelor. Cel mai bun asistent va fi un notebook în cutie. Sunteți gata? Atunci să începem.

 1. edinichka. Cel mai ușor de scris, compus din două bastoane. Scrieți o linie mică dintr-un punct spre dreapta și deasupra mijlocului celulei, deplasându-vă spre colțul din dreapta sus. După aceea, într-o singură mișcare, trageți o linie spre centrul părții inferioare a pătratului. Unitatea este gata.
 2. egalitate de puncte. Cifra este mult mai complicată. În partea superioară a cuștii, trageți un "gât de gâscă" care ar trebui să se termine deasupra liniei de fund. Apoi trageți o linie orizontală ondulată mai jos. Este adevărat că linia poate fi dreaptă.
 3. Threesome. Numărul trei se aseamănă cu versiunea tipărită a literei "Z" și constă din două semi-ovale, una deasupra celeilalte. Începe să scrii numere din partea de sus. Pentru a finaliza cu succes sarcina, faceți două mișcări de încredere cu stiloul injector (pen).
 4. patru. Figura a trei bastoane. Patru - un analog al literei "H". În partea superioară a coliviei, trageți un colț și, într-o mișcare, adăugați o linie verticală mare spre partea dreaptă a colțului.
 5. Cei cinci. Pyaterochka nu are analogii de litere. Desenați o linie oblică mică și apoi, de la capătul inferior al acesteia, efectuați semi-oval. Rămâne să adăugați o linie orizontală în partea de sus.
 6. șase. Oval curat cu partea superioară dreaptă curbată. Putem spune că este o literă "C" stinsă de laturi, la baza căreia există un cerc mic. Tehnica de scriere este similară literei, doar adăugați un semi-oval de mai jos.
 7. șapte. Modificări mai complexe ale edinichki-ului cu o linie ondulată și încrucișată cu o bază orizontală a cursei.
 8. opt. Versiunea verticala a simbolului infinit. Se compune din două ovale, una deasupra celeilalte.
 9. nouă. Versiunea inversată a celor șase. În primul rând, se face o curbură în partea superioară, apoi se formează un oval și se adaugă o coadă rotunjită în partea de jos.
 10. deget de la picior. Lată scrisoare "O". Unul dintre numerele cele mai ușor de scris.

Cea mai eficientă modalitate de a aduce caligrafia numerelor la un nou nivel de scriere.

În fiecare an, oamenii scriu tot mai puțin cu un pix. Dincolo de fereastră se află epoca computerelor, laptopurilor și netbook-urilor. Note în notebook-uri nu participă la concursuri și nu luptă pentru titlul de cel mai bun scrierii de mână. Prin urmare, nu toată lumea face eforturi pentru a îmbunătăți scrisoarea.

Toată lumea are nevoie de o scriere clară și frumoasă din următoarele motive.

 • Textul scris în scris de mână este mult mai ușor de înțeles.
 • Oamenii care o citesc nu provoacă iritare.
 • Frumosul scriere de mână este perfect pentru scrierea de scrisori, felicitări și diverse inscripții.
 • Frumusețea unei semnături personale depinde direct de ea.
 • Scrierea de mână este o reflectare a caracterului.

S-ar putea să nu fiți de acord cu ultimul punct, dar acest lucru este adevărat. Liniile liniare și frumoase provoacă o persoană care le citește, simpatie și respect față de autor.

Pârtiile, zgomotele și buclele folosite în timpul scrisorii, spun despre caracterul nu mai puțin decât aspectul. Scrierea manuală face parte dintr-un stil individual.

Scrisul cel mai ilizibil de la medici. Recunoașteți că intrările din cărți nu sunt întotdeauna chiar colegi, medici. Ce să spun despre pacienții în care inscripțiile sunt încurcate.

În același timp, există specialități în care scrierea exemplară este o cerință profesională. Vorbim despre bibliotecari, arhivari și profesori de școală. Nici una dintre aceste specialități nu se poate face fără scrierile de mână bune.

Instrucțiuni video

Aș adăuga că personalitățile echilibrate și calme se pot lăuda cu scrierile de mână frumoase, care încearcă să scrie și să aibă bune abilități motorii fine. Vor ca scrisoarea să fie lină și lizibilă.

Cum să învățați să scrieți litere și cifre frumoase, știți deja bine. Sper că vă veți îmbunătăți abilitățile de scriere cu ajutorul acestor tehnici și tehnici. Mult noroc!

Lasă Un Comentariu