Cum să obțineți permisul de armă

Achiziționarea de arme este un proces serios și exigent. Dacă credeți că pentru a cumpăra o armă este pur și simplu confundată. Necesită o licență specială. Să ne uităm la cum să obțineți permisiunea pentru arme zburcate, traumatice și netede.

Obținerea unui permis pentru arme cu pătrundere netedă

Mulți se întreabă cum să cumpere o armă. Unii oameni doresc cu ajutorul lui să diversifice viața de zi cu zi - cu vânătoare, pentru care este un hobby. Pentru alții, este o protecție împotriva infracțiunilor.

Indiferent de scopuri, trebuie să treacă procedura de înregistrare, deoarece doar cei care au trimis un pachet de documente autorităților relevante au dreptul la o licență.

Pentru a face acest lucru, trebuie să îndepliniți mai multe cerințe legale. Îmi propun să înțeleg ce este o arma cu pătrundere netedă și ce va trebui să devină proprietarul ei.

Arme cu arme netede - arme de foc, caracteristica căreia este considerată a fi o gaură netedă. Acest tip de design are o istorie bogată. Primele arme de foc din lume au fost netede.

Acest principiu este folosit atunci când se creează arme de calibru mic pentru fotografiere sportivă și vânătoare. Adesea folosit în aplicarea legii.

Cel mai utilizat model din clasa a douăsprezecea. Modelele au unul sau două trunchiuri. În același timp, pistoalele cu gaură netedă pot avea o acțiune de reîncărcare a pompei, de rotație sau de rupere. Unele modele sunt echipate cu un șurub glisant.

 1. Obțineți permisiunea pentru rușii adulți care au depus o cerere la Ministerul de Interne. Excepție sunt persoanele care suferă de alcoolism, dependență de droguri, boli psihice și abuz de substanțe.
 2. O barieră pentru obținerea unei licențe este lipsa degetelor pe mâini, vederea slabă și auzul slab. Este imposibil să întoarceți degetele, dar este posibil să îmbunătățiți auzul sau vederea.
 3. O persoană care dorește să cumpere o armă trebuie să cunoască Legea privind armele și standardele de siguranță aplicabile. Nu ar trebui să fie un cazier judiciar.
 4. Condiția pentru obținerea unei licențe este de a asigura depozitarea în condiții de siguranță a puștii sau a puștii. Acest lucru se realizează prin instalarea unui seif. Piața oferă produse în stoc. Respectarea regulilor este monitorizată de polițiștii locali.
 5. Prin lege, o persoană poate deține cinci arme cu pătrundere netedă. Permisiunea este necesară pentru fiecare copie individuală.
 6. Acest lucru se poate face în autoritatea de acordare a licențelor, în cazul în care oamenii aplică cererea și pachetul de documente atașate acesteia, constând într-o fotocopie a pașaportului, certificatul medical, copia biletului de vânătoare.
 7. Pachetul trebuie să conțină un certificat care să ateste faptul că solicitantul nu este înregistrat la un narcolog sau psihiatru, o chitanță pentru plata unei taxe unice, două fotografii și un certificat de participare la siguranța posesiei armelor.

Nu este nimic complicat și abstru pentru obținerea unei licențe. Principalul lucru este că nu există probleme cu legea.

Obținerea unui permis pentru o armă traumatică

Viața forțează oamenii să se gândească la cumpărarea de protecție. Ei optează pentru o armă traumatică potrivită pentru auto-apărare, deoarece nu provoacă daune fatale.

Disponibilitatea acestor arme a provocat conflicte, apariția cărora se datorează utilizării lor - în unele cazuri oamenii au murit. Drept urmare, modelele traumatice în mâinile unui dependent de droguri, alcoolice sau huliganii de stradă au devenit periculoase pentru sănătatea și viața altora.

Din acest motiv, guvernul a întărit cerințele pentru achiziționarea, depozitarea și transportul de arme, care au primit statutul de arme de distrugere limitată. Oamenii care doresc să obțină protecție personală au ordonat să obțină o licență.

 • Cumpărați o "travmatiku" nu poate o persoană care nu are 18 ani. Remediul nu va fi vândut unor persoane cu condamnări restante sau căruia i se asumă răspunderea pentru infracțiunile administrative.
 • Colectarea documentelor pentru obținerea unei licențe este o sarcină lungă și dificilă. Nu este surprinzător, deoarece o armă este o problemă serioasă care necesită o atitudine adecvată.
 • Mai întâi, uită-te în clinică și obține un certificat medical. Politica medicală va facilita sarcina. În lucrare, medicii vor indica ce fel de viziune, auz și sănătate mintală aveți.
 • După aceea, cu actul de verificare, vizitați inspectorul raional și obțineți o semnătură cu care vă va confirma pregătirea pentru achiziționarea de arme. Este vorba de cumpărarea unui spațiu în condiții de siguranță, accesorii și muniție.
 • Un eveniment important pentru obținerea permisiunii este trecerea cursurilor de tratare a armelor traumatice. Nu există probleme cu acest lucru, deoarece fiecare oraș are o organizație de instruire.
 • La cursuri, stăpânește tehnica de a trage și de a dobândi abilități în manipularea armelor. După terminarea cursului, obțineți un certificat care este atașat pachetului de documente.
 • În plus, obțineți un certificat privind conectarea carcasei la tipul de alarmă de securitate. Dacă depozitul de arme se află la primul etaj, luați hârtia indicând hardware-ul ferestrei cu grătarele.
 • Luați documentele către centrul regional de licențe și autorizații. După 4 săptămâni, obțineți un permis cu care mergeți la magazinul de arme și cumpărați o armă traumatică.
 • Absența documentului nu va permite cumpărarea. Timp de două săptămâni, asigurați-vă că vă înregistrați achiziția. Acest lucru va asigura dreptul de a purta, care este valabil timp de 5 ani.

Dacă locuiți într-o zonă în care se comite crimele, obțineți un agent de protecție. Nu va ajuta întotdeauna, dar vă va permite celorlalți să vă simțiți mai calmi.

Permis pentru pușcă

Cetățenii Rusiei sunt obligați să solicite licenței și permisului să obțină dreptul de a cumpăra arme. În viitor, se va înregistra prin intermediul portalului serviciilor publice, lăsând o solicitare online.

 1. O licență poate fi obținută de o persoană care a prezentat un pașaport sau alt document care certifică cetățenia și identitatea. Persoanele fără reședință permanentă sau cu înregistrare temporară nu vor primi permisiunea.
 2. Certificat medical necesar. Există o serie de contraindicații medicale care împiedică eliberarea unei licențe. Acestea includ tulburări psihice, dependențe și vedere slabă.
 3. Nu faceți fără un bilet de vânătoare. Pentru a obține acest lucru, contactați societatea regională a pescarilor și vânătorilor. Cu procedura de eliberare a documentului, vă rugăm să vizitați portalul agenției.
 4. Uneori se solicită un certificat de trecere a serviciului de personal sau o fotocopie a acordului privind asigurarea protecției locuințelor.
 5. Puteți obține o licență dacă creați condițiile pentru stocarea armelor. Aveți grijă de siguranță și excludeți accesul la terți. Achiziționarea unui seif sau fabricarea unei cutii metalice ajută la satisfacerea cererii.
 6. Pentru a instala cerințele sigure. Instalarea se face pe o suprafață tare, altfel arma va fi scoasă din depozit.
 7. După colectarea documentelor, luați-le împreună cu cererea de licență și centru de autorizare, ale cărui angajați vor revizui aplicația în cursul lunii.
 8. Unora li se refuză permisiunea. Puteți contesta decizia în instanță. Cu procedura de apelare a revizuirii pe portalul serviciilor publice.

Dacă nu este posibil să bateți pragurile instanțelor, utilizați serviciile firmelor și antreprenorilor privați care ajută la obținerea permisiunii. Vorbește cu prietenii tăi de vânătoare. Dacă au dat peste acest caz, ei vor ajuta.

În concluzie, vorbim despre depozitarea și transportul armelor. Credeți-mă, această informație nu este mai puțin utilă decât cea referitoare la obținerea unei licențe.

În conformitate cu legea, persoanele care, în mod legal și în modul prescris, au primit o licență pot stoca arme și muniții. Depozitați arsenalul permis la locul de reședință, respectând condițiile de conservare. În aceste scopuri, se potrivesc în cutii metalice sau cutii metalice, înclinate în fier.

Se permite să transporte arme civile în procesul de vânătoare, de evenimente sportive și de practică de fotografiere. Este interzisă transportul în pungi și depozitarea în compartimentul torpedoului. Încălcarea regulilor implică răspunderea penală sau administrativă.

Licența nu este perpetuă. Cu câteva săptămâni înainte de a se termina, vă sfătuiesc să vă extindeți sau să reemiteți arma, să o puneți în vânzare sau să o eliminați.

Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Cum se confisca un permis blue bugged (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu