Cum și unde să obțineți singur viza Schengen

Fără permisiunea Schengen "nu va lucra pentru a merge în vacanță în Europa. Prin urmare, vă voi spune cum să obțineți o viză Schengen pe cont propriu și ce este necesar pentru aceasta.

Tipurile de vize Schengen

Înainte de a trimite documentele, determinați tipul și bifați-le la completarea chestionarului. După primirea pașaportului, verificați dacă aveți nevoie de un set de viză.

 • Aeroportul Transit Visa. Necesită de cetățenii unor state. Permise de trecere a zonei de tranzit internațional a aeroporturilor. Pentru a ajunge la locul de capturare a unui crap crucian într-un punct european, un transplant într-o anumită stare este necesar, deși o persoană nu vizitează țara. Acest permis este necesar pentru o ședere temporară la aeroport.
 • tranzit. Permisul permite titularului să traverseze teritoriul țărilor Schengen. În același timp, durata șederii în țară nu depășește 5 zile.
 • turist. Varietate comună. Vă permite să vizitați țările pentru vizitarea obiectivelor turistice. Adevărat, are limitări. Proprietarului îi este interzis să-și găsească un loc de muncă, să-și facă o educație sau să facă afaceri. Interzis totul, cu excepția odihnei.
 • național. Rezoluție pe termen lung. Este necesar pentru cetățenii din afara UE care intenționează să locuiască într-unul dintre statele Schengen mai mult de șase luni. Primirea implică contactarea ambasadei.

După obținerea vizei, asigurați-vă că o studiați. În centru, găsiți elementul care determină numărul de intrări permise. De obicei, există unul sau cuvântul "mult".

Unitatea permite intrarea în țară doar o singură dată. Puteți găsi dubechku sau gradul C, dar acest lucru este rar. Împreună, aceste numere sunt de obicei cuvântul "mult" - multivisa, permite intrarea de mai multe ori.

Plan de acțiuni pas cu pas

Fiecare ambasadă are propriile sale cerințe. Înainte de colectarea documentelor, asigurați-vă că contactați ambasada pentru informații.

 1. Selectați statul în a cărui ambasadă trimiteți documente. Lista țărilor care fac parte din Uniunea Schengen, știți.
 2. Cea mai dificilă obținere a unei vize în Belgia, Luxemburg, Danemarca, Austria și Germania. În ultimii ani după începerea sezonului turistic, autoritățile din Elveția, Portugalia și Franța au simplificat procedura de obținere a permisiunii.
 3. Obținerea unei treceri în unele țări este mai ușoară. Printre acestea se numără Grecia, Italia, Spania, Lituania, Polonia și Ungaria. Guvernele naționale susțin industria turismului.
 4. Adesea, o persoană intenționează să viziteze mai multe țări. Apoi trebuie să obțineți o trecere la consulatul țării pe teritoriul căruia se va face cea mai lungă oprire.
 5. Dacă intenționați să aveți aceeași durată de ședere în toate țările, aveți nevoie de o viză a statului, a cărei graniță va fi traversată mai întâi. Dacă intenționați să vă familiarizați cu obiective turistice din Polonia, Cehia și Slovacia, este recomandat să solicitați o viză poloneză.
 6. Decideți asupra tipului de viză. Cele mai populare tipuri turistice, permițând să stați în țară timp de trei luni. Scopul călătoriei nu contează. Poate fi un oaspete, cultural, sportiv, de afaceri sau turist.
 7. Verificați regulile ambasadei pentru depunerea documentelor. Fiecare consulat are propriile reguli, deși procedura de depunere a lucrărilor nu este diferită.
 8. Puteți să trimiteți documentele dvs., printr-o agenție de călătorie și acreditate. Este nevoie de cel puțin o săptămână pentru a obține o viză, dar de urgență puteți obține permisiunea timp de trei zile.
 9. Rămâne să colecteze documentele și să le transporte la ambasadă. Acesta este un profil, un pașaport, fotografii, asigurare medicală, un bilet, o rezervare de hotel, o copie a unui pașaport, un certificat de la serviciu și de la bancă.

Sper că recomandările vor ajuta la obținerea permisiunii de a vizita țara Schengen. Această poveste nu se termină acolo. Voi împărtăși experiențe în obținerea multiviselor. Această specie merită cea mai mare atenție.

Cum să obțineți o multivisă Schengen

Nu există reguli care să garanteze primirea, dar există sfaturi și experiență de călători cu experiență care vă vor ajuta.

 • Vizitați cât mai multe forumuri și site-uri de călătorie cu putință. Mulți călători cu experiență folosesc resurse pentru a comunica și a împărtăși experiențe. Prin arătarea atenției, minimalizați probabilitatea eșecului.
 • Asigurați-vă că respectați cerințele ambasadei. Nu rănește pentru a confirma vizitele la un stat din motive valabile: activități profesionale, studii sau situații de familie.
 • Verificați solvabilitatea. Luați o referință bancară. Când completați hârtia, specificați informații fiabile.
 • Va crește șansa de a obține o viză Schengen multivisa trecută în pașaport. Dacă aveți un document de identitate nou, atașați pașaportul vechi la pachetul de documente.

Aceste recomandări nu garantează obținerea permisiunii, deoarece nimeni nu este asigurat de refuz. Dar dacă ascultați, reduceți riscul. Nu uitați, numai angajatul consulatului decide ce tip să emită. Uneori, chiar o duzină de vize Schengen nu conduc la obținerea multiviselor. Acest lucru este nedrept, dar nu se poate face nimic.

Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Joseph Prince - Activate Gods Favor In Your Life - 31 Jan 2016 (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu