Cum sa scapi de furnici in casa pentru totdeauna

Începutul sezonului primăvară-vară este însoțit în mod tradițional de o încălzire puternică. Împreună cu el, furnicile apar în case private și apartamente la primul etaj. Aceasta este o problemă. Prin urmare, vă voi spune cum să scăpați de furnici în casă pentru totdeauna folosind remedii folclorice.

Mijloacele folclorice de a trata furnicile din casă

Când o persoană se întâlnește cu o furnică pe stradă, admira aspectul său sau privește acțiunile. Prietenia se încheie după invazia unei insecte pe teritoriul unei case sau al unui apartament.

Deci, dacă furnicile sunt înregistrate sub acoperiș, încercați să le evacueze. Acționați imediat, fără să așteptați până acum să umpleți întreaga casă.

 • musetel de droguri. Sunt accesibile și sigure. Medicamentul de mușețel se presară în locuri unde apar insecte.
 • miere. Se dizolvă mierea într-un pahar de apă și se pun felurile de mâncare cu sirop în locul favorit al furnicilor. Ei vor dori să sărbătoresc dulceața și să se înece în apă.
 • Acid boric. În proporții egale, amestecați acidul boric cu zahăr. Se diluează amestecul rezultat cu apă și se pune pe căile ant. Insectele nu vor permite ca aceste dealuri dulci să treacă și să se mute la cuib. Ca rezultat, distrugeți familia. Continuați să actualizați momeala.
 • Carne de momeală. Se amestecă carnea tocată cu sare de acid boric. Așezați delicatețea de carne în locurile unde apar furnicile.
 • Cartofi și ouă. Faceți trei cartofi piure din trei gălbenușuri și trei cartofi fierți. Combinați masa rezultată cu o lingură de zahăr și o pungă de acid boric. După amestecare, faceți bilele din amestec pe care le plasați pe căile și locurile de insecte.
 • Jam și drojdie. Pentru prepararea următorului remediu pentru furnici, acid boric, gem de gutui (sau orice altceva) și drojdie sunt necesare. Se amestecă ingredientele și se întinde masa pe o platou. Așezați vasele în locul acumulării de dăunători. Cu ajutorul instrumentului veți scăpa de furnici pentru o săptămână.
 • Un amestec de zahăr, miere, borax, glicerină și apă. Se amestecă ingredientele în aceleași proporții și se răspândește masa rezultată în locul apariției oaspeților neinvitați.
 • usturoi. Pentru a scapa de insecte, urme de usturoi. Aroma usturoiului va forța dăunătorii să împacheteze lucrurile și să se miște.
 • drojdie de bere. În apă caldă, se diluează niște drojdii și se adaugă ceva dulce. Se toarnă lichidul în recipiente mici și se pune acolo unde activitatea furnicilor este ridicată.

Nu toate căile folk sunt enumerate. Dacă sunteți o persoană bună și plină de compasiune, faceți ca insectele să plece de acasă. Pentru a face acest lucru, creați condiții care vor interfera cu viața normală a dăunătorilor.

Pentru scopuri stricte, folosiți cățelul, menta, anasonul, patrunjelul sau lamaia. Oricare dintre mijloacele de mai sus freacă traseele de furnici și marginile vesela. Insectele vor părăsi casa.

Acid boric împotriva furnicilor la domiciliu

În anotimpurile mai calde, invazia furnicilor devine o problemă pentru proprietarii de case. Poate fi rezolvată cu ajutorul insecticidelor, dar dacă vă interesează sănătatea membrilor familiei, astfel de mijloace nu sunt cea mai bună alegere, iar costul drogurilor este ridicat. Există o alternativă - acidul boric.

Acest produs economic, natural și sigur vă ajută să luptați eficient împotriva furnicilor din casă. Instrumentul este universal, având proprietăți erbicide, fungicide și insecticide.

Substanța are multe virtuți. Nu se evaporă, ceea ce nu este cazul majorității insecticidelor. Dar dacă acidul boric intră în organism în cantități mari, persoana se va recupera.

 1. Pregătiți amestecul de lucru.. Se amestecă o parte a acidului boric cu zece părți de zahăr și se toarnă două cești de apă. După amestecare, transferați amestecul într-un recipient și îl puneți în locul vizitat de furnici.
 2. Păstrați proporțiile. Dacă utilizați o mulțime de acid, momeala nu va atrage insecte. Sumele insuficiente vor menține eficiența la minimum. Determinați singur raportul ingredientelor. În loc de zahăr, puteți lua unt de arahide, sirop de arțar, gem sau jeleu.
 3. Momeală performanță. Depinde de capacitatea unei furnici să o ducă la mănăstire și să-și hrănească prietenii. Prin urmare, utilizați o cantitate de acid care nu distruge imediat insecta.
 4. Vizualizați privirile. Pentru a îmbunătăți eficacitatea momelei va ajuta la determinarea obiectului de vânătoare de furnici. Pentru a face acest lucru, așezați mici bucăți de dulciuri. Utilizați momeala care atrage mai multe furnici.
 5. Curatarea generala. Înainte de a instala momeala, procedați după cum urmează: închideți crăpăturile în casă, aruncați alimentele rămase din crăpături și locuri de ascundere, spălați aparatele de bucătărie care conțin alimente.
 6. Protecția animalelor de companie. Nu uitați că momeala poate mânca și animalele de companie. Alegeți un loc pentru instalare, astfel încât animalul dvs. de companie să nu aibă acces la el.
 7. Plasarea de momeli. Folosiți bucăți mici de folie sau hârtie. Vă sfătuiesc să puneți momeala într-o paie. În acest caz, nu trebuie să o eliminați în mod constant.
 8. valabilitate. De obicei, momeala rămâne proaspătă timp de două zile, după ce eficiența scade. Deci, reîmprospătați momeala. Nu uitați să le lăsați în același loc.

După plasarea momelilor, veți observa că numărul de furnici din apartament va crește, însă câteva zile mai târziu numărul acestora va scădea. Aceasta este dovada eficacității acidului boric.

Moduri video pentru a face față furnicilor acasă

În plus față de acid, utilizați o soluție de săpun sau o coajă de portocală. Îl îmbibați în apă pentru o zi și utilizați pentru pulverizarea insectelor. Pentru a prepara această perfuzie este adecvată și tutunul. Scapa de furnici, precum și distruge gândacii și molii într-un apartament este real.

Cum sa scapi de furnici in tara in moduri simple

Oamenii sunt de părere că furnicile de grădină sunt utile. Fără îndoială, ele slăbesc solul, îl saturează cu aer, azot și potasiu. În plus, distrugeți larvele insectelor dăunătoare. Acest lucru este bun, dar în plus față de beneficiile pe care le provoacă rău site-ului. Continuând subiectul articolului, vă voi spune cum să scapi de furnici în țară și în grădină.

Antrenei de grădină trăiesc în locuri unde se cultivă solul. Cu siguranță ați văzut în mod repetat frunze răsucite în copaci. Acesta este rezultatul muncii de furnici.

Furnicile cresc afide, care este considerat inamicul plantelor cultivate. Ea suge sucul din ele, ceea ce afectează negativ recolta. Dacă intenționați să creșteți rodie sau alți arbori, îndepărtați mai întâi dăunătorii.

Aphid provoacă daune enorme asupra plantelor tinere, determinând încetinirea creșterii. Anturii furnizează protecție împotriva afinelor împotriva căpușelor. Și nu este un accident. Afidele consumă muguri de sapă și produc excreții dulci, care sunt folosite de mâncare ca furnică.

Nu este ușor să scapi de furnici în țară în moduri simple, deoarece numărul de indivizi dintr-o colonie este în milioane. Dar, arătând răbdare și perseverență, câștigarea este reală.

 • Opriți accesul furnicilor la copaci și arbuști. Tratați trunchiurile de plante cu produse speciale. În consecință, nu vor putea să-i stabilească afidele.
 • Aranjați borcane de gem pe secțiune și prindeți burdufuri. De îndată ce dulciurile sunt adunate în interior, clătiți-le cu apă fiartă din fierbător. În loc de plăcere, moartea instantanee va depăși.
 • Soda de copt ajută la speriat insectele de pe site. Sprângeți cu praf pe mlaștini, iar locuitorii vor căuta un loc nou de trăit.
 • Metodele tradiționale sunt eficiente, dar fără întoarcere completă, nimic nu va veni din ea. Prin urmare, observați site-ul și, dacă este necesar, repetați procedura.
 • Insecticidele sunt mai eficiente. Scoateți partea superioară a mucului cu o lopată și stropiți cu o felie de medicament. Compușii activi provoacă paralizie. Doar nu uitați, insecticidele sunt periculoase pentru albine. Dacă păstrați un stup, refuzați să le folosiți.

Instrucțiuni video

Dacă metodele enumerate nu vă ajută, încercați să tratați cuiburile cu apă fierbinte sau var. Rezultatele bune sunt arătate de praful de tutun care stropeste un anuh. Dacă există bovine, utilizați urina pentru a umple mania.

Împiedicați apariția furnicilor

În concluzie, voi adăuga câteva cuvinte despre prevenire. Aderă la reguli, nu trebuie să se angajeze în exil sau distrugerea în masă a insectelor.

De ce apar dăunători în casă? Când cercetătorii furnizează mâncăruri, aceștia o raportează fraților care trăiesc într-un cuib în apropiere. După aceea, sute de indivizi se grăbesc în casă și în apartament pentru mâncare.

Cum să o preveniți? Puneți casa curată și nu lăsați produsele alimentare rămase în bucătărie.

 1. La sfârșitul mesei, ștergeți masa, îndepărtați miezurile și spălați petele.
 2. Depozitați alimentele în recipiente sigilate.
 3. Fiecare curățenie din casă ar trebui să fie de înaltă calitate. Spălați chiuveta, plita și dulapurile.
 4. Dulciurile atrage furnicile. Păstrați alimente dulci în clar nu-mi recomand.
 5. Dacă aveți un câine sau o pisică, spălați vasele de pe care animalul mănâncă. În același timp, castronul trebuie să stea pe un suport.

Modalitățile de prevenire a apariției furnicilor sunt simple, fiabile și funcționale. Prin urmare, nu le neglija.

În viitor, voi continua să iau în considerare subiectele privind controlul insectelor și a dăunătorilor. Site-ul are deja articole despre lupta împotriva puricilor, gândacilor, ploioanelor, molilor. Check out neapărat. Ne vedem curând!

Vizionați videoclipul: Am Pus Asta În Colțurile Casei Mele Și În Dimineața Următoare Toți Gandacii Au Murit (Aprilie 2020).

Lasă Un Comentariu