Cum să scapi de puncte negre pe nas în casă

Punctele negre sunt acnee obișnuită care nu este acoperită de piele. Deoarece au acces liber la aer, oxidarea stratului exterior duce la întunecarea. Este rău pentru frumusețea feței. Acesta este motivul pentru care mulți oameni sunt foarte interesați în modul de a scăpa de puncte negre pe nas în casă.

Există multe tehnici populare care fac față punctelor negre. Sper că sfaturile vor ajuta la rezolvarea rapidă a problemei.

 • lipici. Adeziv non-toxic adecvat ca PVA. În primul rând, aburi fața, apoi pe puncte negre sau comedones, aplicați un strat de adeziv. După ce ați așteptat uscarea, îndepărtați cu atenție filmul.
 • ANA acizi. Cumpărați o cremă în care sunt prezente acizi. Crema de strat pentru a acoperi pielea cu puncte. Aceasta va elimina celulele moarte și va curăța porii. După 72 de ore, repetați procedura. În cazul unei iritații severe, nu mai utilizați crema.
 • extrudare. Inițial încălziți pielea pentru a lărgi porii și pentru a facilita procedura de extrudare. Un duș cald vă va ajuta, de asemenea. Strângeți pielea pe care sunt amplasate petele întunecate. Metoda poate fi folosită pentru a elimina punctele care nu au avut încă timp să se rădăcească.
 • Lapte demachiant. Înainte de a merge la culcare, fața acoperită cu un lapte de curățare ar trebui să fie masivă timp de zece minute. Apoi acoperiți zonele problematice cu jeleu de petrol. În dimineața stoarce totul din pori și se spală.
 • Tampoane din bumbac. Folosind un scrub, scapa de celulele pielii moarte. Dupa ce faci pata cu un prosop si fa un compres. Apoi repetați fața și strângeți cu degetele puncte negre. Pentru a proteja pielea de zgârieturi și deteriorarea degetelor, puneți un tampon de bumbac mic.
 • pastă de dinți. Pe o periuță de dinți, aplicați o picătură de pastă de dinți. După umezirea periei și a zonei cu probleme, aplicați pastă de dinți pe comedoane. Periați să masați ușor pielea. După finalizarea procedurii, fierbeți peria. Repetați procedura zilnic până când dispare punctele.
 • miere. Un pic de miere de înaltă calitate se încălzește și pune pe puncte negre. După un sfert de oră, mierea se spală. Cum să alegeți miere, citiți pe site-ul nostru.
 • Ou alb. Separat de proteina de gălbenuș, biciuți cu grijă și aplicați ușor pe față. Puneți două straturi de hârtie igienică pe partea superioară și așteptați să se usuce. Apoi scoateți ușor hârtia și clătiți fața.
 • Uleiul de măsline. Prima spălare. Apoi se aplică o mică pastă de dinți și cât mai mult ulei de măsline posibil pe o cârpă. Pentru a șterge pielea cu o cârpă umedă, masați fața puțin și după aproximativ cinci minute pentru a spăla bine.
 • abur. Puneți un prosop fierbinte pe fața dvs. pentru aproximativ o treime de oră. Apoi, spălați cu atenție cu ajutorul agentului de curățare naturală, închideți porii cu apă rece și aplicați un strat de hidratant. În piele cu puncte timp de cinci minute pentru a freca alcoolul. Vodka sau brandy va face.
 • Sare și suc de lămâie. Se recomandă amestecarea ingredientelor în cantități egale și aplicarea amestecului în zonele problematice. După uscare, clătiți ușor amestecul.
 • tomată. Legume proaspete tăiate astfel încât să acopere cu ușurință curbele feței. Spălate temeinic, puneți roșiile în zonele cu puncte și plecați timp de un sfert de oră. Apoi spălați-vă și spălați-vă fața cu un prosop.
 • Gelatina cu lapte. Spălați gelatină, turnați o lingură de lapte și amestecați. Trimiteți amestecul la cuptor cu microunde timp de un sfert de minut și împrăștiați zona afectată a feței cu acesta. După ce se usucă amestecul, scoateți cu atenție filmul rezultat cu comedoane.
 • Pasta de dinti cu sare. Îndepărtează foarte mult fața. În caz contrar, amestecul se va lipi. Se amestecă o parte din sare cu patru părți de pastă de dinți și se acoperă pielea cu soluția rezultată. După cinci minute, scoateți și spălați produsul.

Toate căile populare pe care le-am împărtășit oferă o utilizare la domiciliu a celor mai simple instrumente și produse. Dacă nu vă ajută, mergeți la farmacie pentru medicamente.

Înainte de a cumpăra droguri, mergeți la un medic pentru sfaturi pentru a găsi cea mai bună strategie pentru a vă ocupa de puncte negre pe nas.

Îndepărtarea punctelor negre pe nas

Problema cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Toate datorită murdăriei care se acumulează în pori. Este imposibil să scapi de comedoane pentru totdeauna, deoarece sebumul este produs în mod constant. Trebuie să curățați constant porii pentru a face punctele aproape invizibile.

Îți voi spune cum să scapi de puncte negre pe nas în casă. Căile pe care le împărtășesc sunt eficiente și ușor de utilizat.

 1. Baie de aburi. Acordați atenție curățării porilor profund. Pentru această baie de aburi ideală simplă de preparate pe bază de plante. Puteți umezi o cârpă curată în bulion și atașați la nas pentru o duzină de minute. Apoi, îndepărtați materialul, iar pe nasul pregătit o banda de curățare. Dacă nu există o astfel de bandă, faceți-o singură.
 2. Banda de curățare. Într-un castron de sticlă, amestecați o lingură de lapte și gelatină. Trimiteți amestecul în cuptorul cu microunde timp de zece minute. După răcire, puneți produsul finit pe nas cu un strat decent. După solidificare, și va dura aproximativ 20 de minute, scoateți amestecul din nas. Mizeria care umple porii va rămâne pe film. La sfârșit, restrângeți porii frecandu-vă nasul cu loțiune.
 3. Acid ascorbic. Îngrijirea nasului cu acid ascorbic va ajuta la reducerea vizibilității petelor întunecate. Deschideți flaconul și tamponul cu un tampon de bumbac pentru a procesa nasul. Suc de lămâie adecvat și diluat. La amestecare, cantitatea de apă corespunde volumului de suc.
 4. chefir. Kefir vă permite, de asemenea, să vă luptați eficient cu punctele. Produsul conține acid lactic, care dizolvă perfect impuritățile și curăță fața. Aplicați lapte fermentat pe comedoane, lăsați timp de cinci minute și clătiți-vă fața cu apă.
 5. Turmeric și coriandru. Un remediu excelent pentru "pixeli" negri este o mască făcută din suc de curcumă și coriandru. Cu ajutorul produselor naturale se va rezolva rapid problema porilor contaminați. Combinați o parte din turmeric cu două părți din sucul de coriandru și amestecați. Faceti fata zilnic.
 6. ovăz fulgi. Frumoasă "perie" pentru față. Se taie cu grijă trei linguri de fulgi și, folosind apă, se face o ciupercă. Aplică masca timp de o jumătate de oră. În timpul spălării, masați ușor zonele cu probleme. Aceasta va elimina punctele negre și va deveni mai tânără.
 7. Loțiune pentru castraveți. Două părți de suc de castravete toarnă o parte din alcool. Compoziție gata de utilizat pentru frecarea nasului și a întregii fețe.
 8. Calendula lotion. Nu se face nici un medicament mai puțin eficient amestecând o lingură de calenză cu un pahar de apă minerală. Utilizați loțiune de noapte pe timp de noapte.
 9. Vitamina lotiune. Se pregătește ușor. Într-un teanc de apă fierbinte se dizolvă două comprimate de vitamina "C".

Amintiți-vă, cele mai adesea puncte negre deranjează oamenii care mănâncă alimente grase, beau cafea și alcool. Înainte de a începe să luptați împotriva flagelului, scăpați de obiceiurile proaste și revizuiți nutriția.

Cele mai rapide căi de a scăpa de puncte negre

Pielea este uscată, uleioasă sau normală. După cum arată practica, doar unitățile au pielea perfectă. Restul oamenilor se confruntă permanent cu puncte negre.

Cum sa scapi repede de petele negre pe fata? Întrebarea este un subiect de discuție în rândul persoanelor care se ocupă de frumusețe. Să ne uităm la modalități rapide de a rezolva o problemă fără costul de a cumpăra produse cosmetice scumpe.

 • Curățarea feței. Pentru a începe să abur fața, care va îmbunătăți efectul. Apoi, dezinfectați pielea și miezul unui stilou stilou convențional folosind alcool boric. Alternativ, acoperiți punctele întunecate cu o tijă. Se recomandă să apăsați ușor și să efectuați mișcări de rotație pentru a scoate dopurile. La sfârșitul procedurii, ștergeți fața cu un antiseptic.
 • Benzi împotriva comedoanelor. Lipiți pe pielea aburită și dezinfectată anterior și, după uscare, îndepărtați cu o mișcare ascuțită. Ca urmare, aproape toată murdăria va rămâne pe suprafața benzii. După procedură, tratați pielea cu un antiseptic. Pentru această tinctură perfectă de calendula sau musetel. Alternativ, alcool boric adecvat și cremă emolientă.
 • Injector din oțel inoxidabil. Dispozitivul se numește "lingura Uno". Pentru a aburi pielea și a elimina punctele negre utilizând dispozitivul. Să-și petreacă pe față cu puțină presiune. După procedură, aplicați pe piele o mască liniștitoare de lut sau legume.
 • Medicina populara. Faceți o loțiune de vindecare amestecând trei picături de ulei de arbore de ceai cu o lingură de apă fiartă. Compoziția șterge fața de două ori pe zi.
 • extrudare. Pentru a aburi fața și a strânge punctele cu degetele, le-ați înfășurat anterior cu un bandaj înmuiat în ulei de arbore de ceai. Dacă nu știți, uleiul are o proprietate dezinfectantă.
 • Miere și mască de ceai verde. Pentru a vă pregăti, luați o lingură de ceai verde, o lingură de miere, două linguri de zahăr și o lingură mică de oțet de cidru de mere de casă. Aplicați amestecul pe față și clătiți după douăzeci de minute.

Este imposibil să scapi de puncte negre pentru totdeauna. Cu toate acestea, peeling în tandem cu acid salicilic, care este conținută în cosmetice, ajută la prevenirea aspectului. Aceste metode elimină excesul de grăsime din piele. Persoanele cu piele grasă și pori mari sunt precauți.

Instrucțiuni video

Punctele negre provoacă mult mai puține probleme decât acneea obișnuită, nimănui nu îi place prezența. Acestea fac ca pielea să fie neclară și extrem de neplăcută. Nu este surprinzător faptul că mulți vor să scape de ei.

Aspectul de pete întunecate este o consecință a blocării glandelor sebacee din cauza prafului, a celulelor pielii keratinizate și a sebumului. Sub influența porilor aerului înfundat întunecă și devine negru.

Îngrijirea adecvată a pielii împreună cu eliminarea cauzelor punctelor va face ca aspectul lor să fie extrem de rar.

Lista ariilor problematice în care punctele apar cel mai adesea este reprezentată de frunte, podul nasului și nasului. Procedurile care se concentrează pe curățarea feței, ajută la scăderea rapidă a punctelor. Dar dacă pielea nu-i pasă, se vor întoarce.

Voi acorda o atentie deosebita motivelor pentru aparitia lor.

 1. Îngrijirea pielii rău. Adesea, motivul pentru apariția comedonilor este cosmetica de calitate scăzută și lipsa curățării constante.
 2. Funcția intestinală defectată. Alimentația zahărului și alimentelor grase contribuie la apariția maladiilor sistemului digestiv. Aceasta se manifestă pe față prin glandele sebacee înfundate.
 3. Băutură anormală și cafea. Băuturile sunt rele pentru piele. Femeile care au slăbiciune pentru ele sunt mult mai predispuse să facă față acestei probleme.
 4. Fumatul și salturile hormonale. Aceasta duce la un dezechilibru al hormonilor din organism, care afectează negativ starea pielii feței.

Acest lucru a pus capăt articolului cum să scapi de pete negre în casă. Sper că informația este utilă și vă va ajuta. Vă doresc o sănătate bună și o piele curată pe față. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu