Cum să devii mai bine decât tine

Nu există limită pentru perfecțiune. Din acest motiv, oamenii sunt interesați de cum să devină mai buni. Ei caută să-și îmbunătățească caracterul, să dobândească noi abilități și doresc să acorde atenție dezvoltării spirituale.

Cum să devii mai bine în tot

Oamenii care doresc să devină cei mai buni în toate sunt considerați personalități naive și narcisice. O astfel de opinie are dreptul să existe, dar nu este în întregime adevărată. Dacă o persoană dorește acest lucru, înseamnă că el se străduiește să lucreze la el însuși. Și aceasta este o abordare a unei personalități creative, energice și puternice.

 1. Identificați obiectivele. A deveni mai bună în tot ceea ce este ireală și înțelegi asta. Obțineți vârfuri în zone importante și interesante pentru dvs. Selectați și scrieți-le în jos.
 2. Identificarea corectă a obiectivelor fără o bună motivație nu va funcționa. Pierderea în greutate este necesară pentru îmbunătățirea formei, nu pentru achiziționarea unei rochii elegante. O prezentare clară a rezultatelor lucrării nu va permite să stați la jumătate și va contribui la succes.
 3. Pentru fiecare obiectiv individual, faceți un plan. Pentru a face acest lucru, explorați zona în care intenționați să reușiți. Determinați cum să obțineți rezultatele și resursele care vor fi necesare.
 4. După ce ați decis această întrebare, faceți un plan. Pentru a începe, schițați o schiță și rupeți etapele. După aceea, analizați planul.
 5. Nu recomand să planificați ceva ce nu puteți face. Pentru a afla cum este sărbătorită Anul Nou Chinezesc, este necesară o vizită în această țară. Dacă nu există o astfel de posibilitate, eliminați articolul din plan.
 6. Nu pulverizați deloc. Dacă doriți să deveniți mai buni în mai multe domenii, mergeți corect la soluția întrebării. Uneori, realizarea obiectivelor se combină, dar în unele cazuri, se străduiesc pentru ceva.
 7. Mergeți la țintă, faceți pași mici. Acest lucru va permite să acționați în mai multe direcții fără tensiune. Nu trebuie să vă bazați pe rezultate rapide, deoarece lucrul asupra dvs. implică cheltuieli de efort, timp și răbdare.
 8. Planul de implementare începe cu obiective prioritare. Asigurați-vă că evaluați realizarea obiectivului care va dura cel mai mult timp și începeți cu acesta.
 9. Alocați într-o categorie domenii legate de viață, sănătate, nutriție și viața personală. Fă-le zilnic. Faceți acest lucru un obicei.

Dacă ceva nu merge, nu renunța. Amintiți-vă că nimeni nu este asigurat împotriva eșecului. Luați-le ca manifestări de viață. Sărbătorind succesul, vă veți păstra entuziasmul și fiecare laudă din adresa dvs. pentru următoarea realizare vă va asigura că vă îmbogățiți.

Noi devenim mai buni în aparență

Toată lumea vrea să fie frumoasă și tânără. Oamenii s-au angajat mult timp în căutarea "elixirului tinerilor". Pentru a atinge scopul, ei petrec mult timp, efort și bani. Dar, după cum arată practica, toate lucrările nu au reușit.

Eliminarea defectelor de aspect permite chirurgie plastică, dar nu toată lumea este gata să meargă pentru ea, și este imposibil să se numească plăcere accesibilă. Prin urmare, oamenii sunt interesați de problema îmbunătățirii aspectului prin sport și o alimentație sănătoasă la domiciliu.

Este imposibil să obțineți o piele bine îngrijită și o figură frumoasă fără timp și eforturi semnificative. Se recomandă o îmbunătățire completă a aspectului. Acest lucru va ajuta la mici trucuri pe care le voi dedica următoarea secțiune a povestirii.

Acum vom deveni mai bine în exterior folosind instrumentele disponibile și cu un efort minim. Poate că aveți unele îndoieli cu privire la acest lucru, dar voi încerca să le dispectez.

 • Știați că castravetele sunt produse cosmetice care elimină supărarea? Înainte de a picta ochii pe pleoapele închise, puneți cercuri subțiri de castravete. În plus, pregătiți o mască de legume.
 • Combaterea eficientă cu părul gras permite pudra de bere turnată pe perie. Acest remediu absoarbe grăsimile.
 • Pentru a reveni la blândețea buzelor, puteți peria cu periuță moale. Aplicați un balsam pe acesta, care va oferi efectul de peeling.
 • Îmi recomand să-mi ras picioarele după o baie. Acest lucru va face pielea picioarelor netede. Parul, "încălzit" în apă fierbinte, va deveni mai moale, iar procedura de înlăturare a "vegetației nedorite" va fi mai plăcută.
 • Pentru majoritatea oamenilor, pielea de pe coate și genunchi este întărită. Un scrub delicat vă va ajuta să vă lămuriți.
 • Vrei să-ți faci dinții mai albi? Nu este necesar să mergeți la medicul dentist. Utilizați ruj albastru.
 • Pentru a aduce sprancenele în ordine și pentru a le da forma recomandă utilizarea gelului de păr. Dar nu vă sfătuiesc să o exagerați cu pensete, altfel veți rămâne fără sprâncene.
 • Luați un duș folosind un gel aromatic. Ca rezultat, organismul va rămâne parfumat mai mult. Dacă este posibil, cumpărați un set format din parfum, gel și apă de toaletă.
 • Nu folosiți spray de păr. Se face cu un uscător de păr și un pieptene. Fără abilități va fi dificil, dar în cele din urmă obține confortabil.
 • Utilizați balsam de păr de câteva ori pe săptămână. Acest produs cosmetic va avea grijă de starea părului.

Sunt de acord că niciunul dintre consilii nu prevede utilizarea mijloacelor scumpe sau abstruse. Toate acestea sunt prezente în arsenalul de acasă al fiecărei persoane. Recomandările vor face mai tânără și mai frumoasă înfățișare. Principalul lucru nu este să se oprească. Doar munca constanta asupra aspectului va oferi rezultatul si efectul de durata.

Recomandări video și exerciții

Cum să devii mai bun decât alții

Unii oameni se consideră fermecători, frumoși și inteligenți. Totuși, ei refuză să observe defectele și sunt prezenți în fiecare. Unii indivizi sunt atât de ferm convinși de propria lor exclusivitate și superioritate încât, uneori, eforturile titanice sunt făcute pentru a le readuce pe pământ.

Sper că sentimentul tău de sine este în ordine și îți cunoști punctele forte și slăbiciunile tale. Dacă sunteți gata să lucrați la voi, vă voi ajuta.

 1. Mai întâi de toate, decide cine vrei să "sari". Pentru a atinge obiectivul, este necesar un reper. Zona poate fi orice: carieră, agrement, hobby-uri, hobby-uri.
 2. Vrei să fii un conversant interesant? Va trebui să dobândiți un bagaj de invidiat de cunoștințe. Comunicați cu personalități limitate și goale, care vă vor permite să ieșiți din mulțime. Dar acest lucru nu este de ajuns.
 3. Îndrăznesc să presupun că sunteți interesat de comunicarea cu interlocutorii erudiți care susțin conversația. În această privință, nu exagerați-l, altfel mediul vă va considera un "plictisitor".
 4. Scopul pentru bunăvoință și de a găsi calități bune în oameni. Dacă oamenii observă acest lucru, ei vor ajunge pentru dvs. Prin urmare, rareori aruncați negativul.
 5. Fii mereu atent și interesat de activitățile pe care le fac prietenii. Dacă este necesar, vă recomand să vă ajutați un prieten. Din nou, acționați cu atenție, altfel atenția se va traduce în intrusivitate.
 6. Învață să asculți și să exprimi opinii. Persoana cu care vorbiți va înțelege că vă puteți baza în orice moment și veți aprecia această calitate.
 7. Toată lumea are complexe și dezavantaje. Depășirea neajunsurilor nu este ușoară, dar puteți să vă luați la revedere complexelor. De aceea, urmăriți cu atenție defectele și încercați să le eliminați.
 8. Nu este un secret faptul că calitățile fizice cauzează adesea deficiențe. Este imposibil să le rezolvi. De exemplu, dacă aveți o înălțime mică, creșteți nerealist. Cu umilință.
 9. Nu ascundeți individualitatea. Încearcă să arăți mai des imaginația și sentimentele. Toată lumea are o intuiție. Cu ajutorul său, determina stilul. Este posibil să nu apelați la toată lumea, dar un prieten adevărat vă va accepta pentru cine sunteți.
 10. Veți fi mai buni decât alții, arătând inițiativă. Nu toată lumea este capabilă să înceapă să comunice mai întâi cu un străin. Nu-ți fie frică. Deci face cunoștințe, găsiți o fată sau un tip.

Ascultați sfatul și amintiți-vă că cheia succesului este un zâmbet sincer. Ea va ajuta să cuceri vârfuri și să facă lucruri imposibile.

Dacă vă încruntați și aruncați fulgerul asupra trecătorilor, nu va funcționa și mediul se va întoarce. Cred că nu aveți nevoie de ea, pentru că viața în singurătate este sumbră și neinteresantă.

Viața necesită un angajament total față de excelență. Va dura mult timp și efort, dar merită. În plus, ocupația este foarte utilă, deoarece persoana care se implică în auto-îmbunătățire se mișcă înainte, se dezvoltă, conduce competiția cu el însuși și reușește să obțină succesul.

Speranța de a fi cel mai bun este un lucru bun. Mai întâi trebuie să ai grijă de indulgența față de tine. Nu renunta la tine pentru eșecuri și nu discredita munca depusă. Doar prin susținerea dvs. veți reuși.

După cum înțelegeți, vă recomand să identificați domenii în care aș dori să reușesc. Poate fi aspect, carieră, familie și relații. Doar după stabilirea direcției prioritare, începeți să acționați.

Deplasați-vă în pași mici și treptat, încercând să nu pierdeți energia pe prostii. Acțiunile calme și sistematice vor ajuta la obținerea perfecțiunii în casă. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu