Cum să beți romul în mod corespunzător și ce să mâncați

Rum este o băutură alcoolică produsă prin fermentarea trestiei de zahăr. În Rusia, nu este vândut în fiecare magazin, dar ca o băutură de rom, fiecare iubitor de alcool este obligat.

Cum și cu ce să beți rom

Observ că băutura potrivită depinde de "culoarea" băuturii. Albul rom este caracterizat de absența multor ani de îmbătrânire și de un gust ușor. Prin urmare, este folosit pentru a face cocktail-uri.

Ambra are un gust luminos și o culoare bogată, deoarece este păstrat mai mult timp în butoaie de lemn. Înainte de utilizare la domiciliu se recomandă răcirea. Beți în formă pură.

În ceea ce privește întunericul, datorită expunerii lungi, are o culoare pronunțată. Potrivit pentru gătit și cocktailuri, pentru a bea în forma sa pură.

Există patru modalități populare de a bea acest alcool. În acest caz, marca nu contează.

 • nediluat. Modul în care oamenii aleg. Ei susțin că singura modalitate de a savura gustul. Utilizarea în forma sa pură este recomandată înainte de a lua masa de ochelari de vodcă. Dacă alcoolul este servit la sfârșitul unei mese, beți ca brandy.
 • Rum cu gheață. Ca și doamnele. Gheața răcește și înmoaie gustul amar. Deși, potrivit bărbaților, gheața are un efect negativ asupra individualității, care este reprezentată de o gamă de aromă și buchet aromat.
 • Sub formă de cocktail-uri. Alegerea tinerilor. Nu este surprinzător faptul că romul este prezent în fiecare noapte. În cocktail, gustul real este pierdut, dar amestecurile obținute ca rezultat îl merită.
 • diluat. În formă diluată, consumată de oameni care nu-i plac alcoolul tare. În aceste scopuri, ei folosesc apă sau suc. Experții recomandă diluarea cu suc de lămâie sau apă proaspătă dintr-un puț.

Ce opțiune de a oferi preferințe, învățați prin încercare și experiment. Nu am nici un rost să dau recomandări, pentru că gusturile tale sunt necunoscute.

Dacă comandați rom în orice instituție, acesta va fi servit împreună cu o felie de lămâi și cuburi de gheață. În timpul sărbătorilor, ochelari decorați cu lămpi din Bengal. Dacă sunteți destul de norocos să vă aflați într-una din stațiunile din Caraibe, barmanul local te tratează cu o băutură într-o nucă de cocos divizat.

Există trei tipuri de rom, fiecare necesitând o atenție deosebită. Din acest motiv, regulile de băut sunt diferite.

 1. Albul este combinat cu sucul de cola și de lamaie. Pe baza creării de cocktail-uri.
 2. Acest rom este servit cu scorțișoară presărată cu fructe și fructe de pădure. Cireș, ananas, pepene și avocado sunt potrivite. Utilizați cu cafea.
 3. Fără aur, este imposibil să pregătim cocktail-ul Daiquiri. Romanul de aur este o alternativă la vin.

Dacă îți vei trata prietenii, vei servi cât mai eficient posibil. Ochelarii brutali cu pereți groși vor face.

În ceea ce privește aperitivele, pentru a rezolva problema, utilizați o abordare creativă. Doar nu uitati ca cunoscatorii beau rom in forma sa pura fara o gustare. Dacă nu doriți să vă aflați într-o situație neplăcută, pregătiți-vă pentru o sărbătoare.

 • Spălați romul cu sucuri proaspete, cola și apă de sifon. Dacă nu beți alcool, puneți niște gheață într-un pahar.
 • Gustarea ideală la domiciliu este pâinea. După fiecare porție, mâncați o bucată de pâine. Finisajul nu este afectat.
 • Combinat cu fructe de roșii și fructe de padure, presărat cu scorțișoară. Serviți ananas, pepene galben, cireș, papaya sau portocaliu.
 • Fructe de mare sunt, de asemenea, adecvate pe masă: midii, pești, caviar, stridii sau homari. Serviți sfaturi sub formă de salate sau canapes.
 • Adesea mănâncă carne, cârnați, verdeață, brânză sau ciocolată.

Rum este combinat cu multe produse. Nu este necesar să puneți toate produsele pe masă. Limitați-vă la câteva feluri de mâncare și sucuri.

Rum bacardi

Rum este cea mai populara bautura din Occident. Există multe tipuri de alcool, dar cel mai bun este considerat Bacardi, care îl bea pur sau ca parte a cocktailurilor.

Crede-mă, berea Bacardi nu este mult diferită de băutura de whisky sau brandy.

 1. Rum se toarnă în pahare speciale de 50 mililitri sau în ochelari largi. Principalul lucru este că vasele erau cu pereți subțiri. Umplerea este recomandată de o treime.
 2. Înainte de a degusta Bacardi cald. De aceea se utilizează ochelari cu pereți subțiri. De obicei, câteva minute sunt suficiente pentru încălzire, după care temperatura va atinge un nivel optim.
 3. Nu recomand să beți Bacardi. Inspirați aroma și luați o gustare. Acest lucru va va permite sa va bucurati de gustul rafinat.
 4. După satisfacerea simțului mirosului, înghițiți băutura. În același timp, savurați gâtul cu plăcerea de aromă.
 5. Bacardi are dreptul să mănânce cu gustări. Perfect combină tăieturile la rece.
 6. Dacă este necesar, beți alcool cu ​​apă sau suc natural. În general, romul este combinat cu ananas, portocală și ciocolată caldă.

Cum sa faci cocteiluri Bacardi

Bacardi pe lună

 • Puneți niște gheață în agitator, turnați cincisprezece mililitri de lichior Amaretto, lichior de cafea, rom Bacardi și cremă irlandeză. Mix totul.
 • Finalizați lichidul pregătit într-o stivă pre-răcită.
 • Vă sfătuiesc să beți cocktailul finit printr-o paie. Doar nu uitați să faceți focul. Nu întindeți plăcerea, altfel ardeți cu băutură supraîncălzită.

Bacardi mar

 • Se toarnă 20 ml de sirop de mere verde într-o grămadă mică. Se toarnă o cantitate similară de suc de lămâie prin cuțitul din partea superioară.
 • Cu un cuțit, turnați 30 de mililitri de rom pe partea de sus. Rezultatul va fi un cocktail cu trei straturi.
 • Ca și în primul caz, aprindeți o băutură și beți folosind o paie.

Stii subtilitatile de a folosi Bacardi si cum sa faci cocktail-uri care sa te incalzeasca intr-o seara de iarna sau sa te relaxezi dupa o zi lucratoare nu mai rau decat vinul muls.

Rum căpitanul Morgan

Când în vasta lumii piraților oceanici vânat de jaf, ei au băut de la sticle. În acele zile, nu se vorbea despre nave auxiliare. În timp, totul sa schimbat. Luați în considerare tehnica utilizării rumului Căpitanul Morgan.

De obicei, oamenii beau rom în forma sa pură, pentru că numai în acest fel se poate simți gustul rafinat și unic al lichidelor. Beți în porții mici, mâncați carne sau lămâi.

Dacă decideți să comandați un pahar de căpitan Morgan într-un bar, fiți pregătit că un cocktail va fi servit în locul unei băuturi pure. Prezența altor ingrediente nu va permite să vă bucurați de gust. Oamenii care nu le place gustul tartă, beau cu gheață. Dacă doriți să deveniți cunoscător al produsului, această metodă nu va funcționa.

Căpitanul Morgan se îmbină cu sucuri și apă. Potrivit experților, pentru aceste scopuri este mai bine să folosiți suc de lamaie sau nucă de cocos. Fiecare dintre produse vă permite să echilibrați gustul și puterea.

Acum hai să vorbim până aici. Rum Captain Morgan - băutură de pirați, bucurându-se de popularitate.

Observ că produc mai multe soiuri ale căpitanului Morgan. Îți voi spune cum să bei fiecare dintre ele. Sunteți gata? Să începem.

 1. SilverSpiced. Albul rom se caracterizează printr-o aromă ușoară și o aromă plăcută. Cetatea este de 35 de grade. Ei nu beau în formă pură, dar nu se găsește cea mai bună bază pentru un cocktail.
 2. 100 ProfSpiced. Soiul este cel mai tanar si mai puternic. Gustul multifactorial aduce o adevărată plăcere. Înainte de a bea diluat cu cola sau apă.
 3. OriginalSpicedGold. Are o aromă delicată și aromă de vanilie. Beți în formă pură și utilizați pentru a face cocktail-uri. Dacă doriți, diluați cu apă.

Instrucțiuni video

Voi adăuga că romul este inclus în categoria alcoolului puternic nobil. Îi place atât gurmanzilor, cât și barmanilor care îl folosesc pe căpitanul Morgan să facă amestecuri. Acum vă puteți bucura de gustul unei băuturi pure sau diluate. Doar nu te duce departe, pentru că sănătatea e mai importantă.

Cum să beți rom cu Coca-Cola

Dacă sunteți un adevărat cunoscător al alcoolului, această parte a articolului va fi utilă, pentru că veți învăța subtilitățile de a folosi romul cu Coca-Cola. Nu credeți că în pregătirea unui cocktail nu este nimic deosebit și dificil. De fapt, nu este. Destul să nu susțină proporțiile, iar gustul va dezamăgi.

Rum cu Coca-Cola - o băutură fără de care este greu să-ți imaginezi o petrecere. Deși vă puteți bucura de gustul acasă. Va lua romul alb, cola, lămâie, gheață, un pahar și o paie.

Componentele listate sunt suficiente pentru a face un cocktail unic și uimitor. În plus, sunt disponibile, cu excepția romilor, dacă vorbim despre un produs de calitate.

 • Se amestecă ingredientele. Puneți gheața într-un pahar înalt, presați un sfert de lămâie și adăugați 60 ml de rom. Vă recomandăm să utilizați alcool de înaltă calitate, altfel vor exista consecințe nedorite.
 • Într-un pahar, se adaugă 150 ml de cola. Pentru pregătire, utilizați cola, a cărui sticlă tocmai a fost deschisă.
 • Decorați cu felii de lămâie, fixați ușor pe geam. Asigurați-vă că urmați secvența de acțiuni. În caz contrar, gustul este distorsionat.
 • Dacă faceți totul bine, veți putea savura un cocktail, rețeta căruia a trecut de-a lungul timpului, datorită gustului său delicios.
 • Rămâne să se introducă în tubul de sticlă, iar casa "rum-cola" este gata. Doar tubul vă va permite să apreciați aroma și gustul unei băuturi minunate.

Vă recomand să consumați o gustare cu felii de ananas, felii de portocale sau ciocolată neagră, dacă nu vă este frică să câștigați în greutate.

Bea un cocktail va face conversația de seară cu iubitul tău cald și bucuros. Da, aproape că am uitat. Cocktail-ul a fost făcut strict înainte de utilizare. În caz contrar, își va pierde gustul și aroma.

În concluzie, adăugați că utilizarea de rom, ca și alte băuturi alcoolice, are un efect negativ asupra corpului. Bounce ia ficatul. Dacă se observă probleme de sănătate, este mai bine să nu mai beți.

Rumul este fabricat din melasa produsă în timpul producției de zahăr. Se diluează cu apă, se lasă să se fermenteze și după obținerea alcoolului de rumă de distilare. Se diluează cu apă până devine băutură de 50 de grade. Apoi se păstra în butoaie timp de cinci ani.

Produceți rom, ușor și mediu. Cu cât imaginea este mai accentuată, cu atât mai pronunțat este gustul și aroma. Costul depinde de durata expunerii.

Rum - un produs care nu strica. Cu toate acestea, depozitarea într-un recipient slab închis duce adesea la o scădere a rezistenței. Standardul de stocare este un balon de argint care se închide strâns. În acest caz, cetatea nu este amenințată.

Ascultați sfatul, depozitați bine băutura, pregătiți cocktail-uri și utilizați-o în gătit, iar viața va deveni mai diversă. Mult noroc!

Lasă Un Comentariu