Cum să alegeți corect o toaletă - sfaturi de specialitate

Toaleta este un element important în casă, deci este recomandat să o alegeți cu responsabilitate și atenție. Cum de a alege o toaletă fără a pulveriza corect, astfel încât să nu regret, voi spune în articol.

Alegerea unei toalete pentru a se spăla bine

În carcasă există o cameră de toaletă, al cărei element principal este considerat toaletă. Toată lumea are propriile criterii pentru alegerea unui dispozitiv. Unele sunt ghidate de prețuri, în timp ce pentru altele componenta estetică este importantă.

Unele sunt determinate în primul rând cu prețul, iar apoi în coridorul de preț selectat caută un model potrivit care se potrivește în interior și satisface cerințele.

 1. Înălțimea toaletei. O caracteristică importantă. Parametrul determină cât de confortabil este să stai pe el. Asigurați-vă că înălțimea este optimă, puteți să experimentați. În magazin stai pe toaletă.
 2. Formă de castron. Există trei tipuri de boluri, fiecare dintre acestea având argumente pro și contra. Am vorbit despre ei mai devreme și nu are rost să repetăm.
 3. Tipul modelului. Producem compacte, monoblocuri și modele cu boluri divizate și rezervoare de scurgere. Compactul, precum și monoblocul, se caracterizează prin dimensiuni mici. Separate sunt considerate cele mai convenabile. Economisesc spațiu și minimizează nivelul de zgomot. Dacă doriți să cumpărați o toaletă bine spălată, uitați-vă la modelele separate.
 4. Mijloace de scurgere. Anterior, producătorii au finalizat produsele cu o pârghie. Astăzi, acest element a dat drumul unui buton care a făcut confortabil toaleta.
 5. Modele cu două chei. Apăsarea unei taste eliberează la jumătate rezervorul de evacuare. Dacă este necesară o scurgere completă, este apăsat al doilea buton. Beneficiul este evident. Calitatea apei în țară este extrem de scăzută. Prin urmare, nu se recomandă achiziționarea unei toalete cu un sistem de drenare de înaltă calitate. În caz contrar, va trebui să restaurați periodic mecanismul.
 6. material. Producătorii fabrică boluri și rezervoare din diverse materiale. Acestea includ porțelan, fontă, plastic, lemn și aurire. Există multe opțiuni, dar ceramica este mai practică și mai sigură pentru sănătate.
 7. producător. Vă sfătuiesc să determinați imediat marca și apoi să explorați intervalul. Așa că tăiați o mulțime de opțiuni inadecvate. Cea mai înaltă calitate sunt toaletele fabricate în Germania, Franța sau Italia. Companiile cehă, slovenă, poloneză și națională nu se află mult în urmă.

Instrucțiuni video

Ghidat de recomandări, obțineți un produs excelent care se va spăla bine, cu aspect frumos.

Sfaturi pentru alegerea unei toalete suspendate

Toaletele suspendate câștigă popularitate. Și nu e de mirare, deoarece oferă funcționalitate și originalitate. În plus, un astfel de produs se încadrează în designul camerei, care este important.

Sistemele sanitare suspendate oferă confort, dacă sunt selectate corespunzător. Deoarece produsul este relativ nou pe piață, oamenii știu puțin despre el și alegerea corectă este noroc.

Dacă doriți să cumpărați o toaletă montată pe perete, citiți articolul. În ea, vă voi spune ce trebuie să faceți atunci când cumpărați un dispozitiv sanitar.

 1. Acordați atenție designului și formei. Modele dreptunghiulare, convexe, rotunde și ovale sunt disponibile în vânzare. Uită-te la gama de culori. Cred că achiziția va avea succes dacă alegeți o culoare la modă.
 2. Asigurați-vă că măsurați produsul, altfel cumpărați o versiune sau un model prea mic pentru care nu există suficient spațiu în baie.
 3. La prima vedere, o toaletă agățată pare mică. După cum arată practica, aceasta nu contribuie la economisirea spațiului. În mod tipic, instalarea rezervorului de scurgere se realizează într-o nișă sau în spatele unui perete fals.
 4. Un criteriu important de selecție este material. Lista materialelor populare este reprezentată de fontă, plastic și sticlă. Dar aceste materiale nu pot fi comparate cu ceramica.
 5. Ceramica poate fi făcută din faianță sau porțelan. Aceste materiale sunt caracterizate de rezistență și durabilitate. Produsul din porțelan spală mai bine decât analogul de faianță.
 6. Fiabilitatea și durabilitatea depind de design. Din acest motiv, asigurați-vă că produsul este de înaltă calitate prin citirea certificatului.
 7. Cei mai buni sunt producatorii italieni si germani. Dar, dacă nu există posibilitatea de a efectua o achiziție, acordați atenție opțiunii combinate. Unele companii oferă un cadru cu un rezervor și un sistem de scurgere realizat de germani sau italieni. În ceea ce privește toaleta, este de producție rusă.
 8. Acordați o atenție deosebită sistemului de scurgere, care este orizontal, unghiular sau vertical. În timpul selecției, vă rugăm să fiți ghidați de tipul de comunicații care se află în casă.
 9. Rezervoarele sunt fabricate din două tipuri. Primul set pe peretele lagărului, în timp ce altele sunt adecvate pentru instalarea pe toate tipurile de suprafețe.

Sfaturile sunt consultative în natură. În ceea ce privește forma, culoarea și prețul, aici sunt ghidate de gusturi și preferințe.

În concluzie, voi adăuga că toaletele au apărut în Rusia la începutul secolului trecut, însă au devenit foarte răspândite doar câteva decenii mai târziu. Acum este imposibil să ne imaginăm viața umană fără instalații sanitare.

Cum să curățați toaleta de rugina

Se află în vânzare recipiente suspendate cu tablete sau gel. Aceste mijloace interferează cu poluarea echipamentului de baie și aromatizarea unei încăperi de toaletă. Dacă curățați zilnic toaleta cu perii sau perii cu detergenți, aceasta va împiedica apariția de pete ruginite și de murdărie puternică. Ca rezultat, produsul va păstra aspectul estetic mai mult.

Pentru a preveni colmatarea, spălați sistemul de canalizare cu apă caldă de câteva ori pe lună. Turnarea apei fierbinți în instalații sanitare nu este recomandată, deoarece materialul din care este făcut poate să se estompeze sau să se spargă.

Nu recomandă spălarea lichidelor caustice și a solvenților în toaletă. Nu vor afecta suprafața, dar, odată ce se află într-un canal, care este instabil în mediul agresiv, se va deteriora.

Dacă pe toaletă apare rugina, o soluție preparată din apă și oțet va ajuta la îndepărtarea acestora. În ceea ce privește poluarea luminoasă, sifonul ajută la rezolvarea acestora.

În cazul în care instalația sanitară este murdară, recomand să o spălați cu produse speciale cu acid clorhidric. Este interzisă spălarea chiuvetelor și băilor cu aceste produse, deoarece acidul dăunează emailurilor și bazei metalice.

Pentru a curăța sistemul de canalizare, utilizați apă caldă și un instrument tip "Mole" special. Dacă blocajul este de origine mecanică, un cablu va ajunge la salvare. În cazuri extreme, trebuie să dezasamblați conexiunea.

Am sfatuit cum sa aleg o toaleta. Dacă doriți să ascultați recomandările, consultați-vă singur. Nu pot decât să doresc noroc și să-mi iau adio.

Vizionați videoclipul: Cum sa porti parfumul (August 2019).

Lasă Un Comentariu