Cum să picteze ochii - instrucțiuni pas cu pas și video

Ochii sunt considerați o reflectare a sufletului, așa că au nevoie de îngrijire constantă. Adesea, femeile acordă o atenție specială ochilor înainte de orice eveniment - o petrecere corporativă, o întâlnire sau o vizită la un restaurant. Și ei sunt interesați cum să picteze ochii cu umbre și un creion acasă.

Pictează-ți ochii cu un creion

Desenarea unui creion - echipamentul universal al machiajului, care diferă în simplitatea dezvoltării. Ajută la schimbarea ușoară a formei ochilor și la "vizualizarea" vizuală. Dacă nu ați folosit anterior un creion, inițial va fi un pic dificil.

Utilizați un creion de înaltă calitate și ascuțite cosmetice. Din fericire, pentru a cumpăra produse cosmetice bune la un preț accesibil nu este dificil. Nu este vorba numai de un creion, ci și de pudră, fundație și alte mijloace.

Nu recomand să folosiți un creion prea moale, poate provoca un machiaj turnat. Un produs dur poate deteriora pielea pleoapelor. Prin urmare, în alegerea unui produs cosmetic aveți nevoie de abordarea corectă.

Atunci când alegeți un creion, fiți ghidați de tipul de aspect, de culoarea ochilor, de culoarea părului și de alți factori. Creion negru - universal. Propun să ia în considerare utilizarea sa.

 1. Aplicați baza pe pleoapa superioară folosind umbra ochilor.. Culoarea depinde de tipul machiajului. Corect și frumos pictați ochii cu un creion, dacă trageți ușor pielea pleoapei până la capătul sprâncenelor. Această tehnică simplă va întinde loviturile și ridurile care împiedică aplicarea fără probleme a produselor cosmetice.
 2. Aplicați cu grijă puncte minuscule pe pleoapă de-a lungul genelor. Asigurați-vă că intervalele dintre puncte sunt aceleași.
 3. Alternativ, conectați punctele. Vă sfătuiesc să începeți cu colțul interior al ochiului. Conectarea corectă a punctelor într-o linie va face atracția ochilor. Linia poate fi puțin din colțul ochiului, executând o coadă subțire.
 4. Lucrează cu pleoapele inferioare. Pentru a aplica un creion pe linia genelor inferioare, trageți ușor pleoapa cu degetele înapoi. Când pictați pleoapa inferioară, asigurați-vă că linia este netedă și subțire, iar la colțul exterior trebuie să fie ușor ridicată.
 5. Punerea unui creion în apropierea colțului interior al ochiului nu merită.. În acest loc sunt canalele de rupere, care pe parcursul zilei emit fluide. În final, acest lucru va face ca creionul să se estompeze.
 6. O linie foarte subțire poate fi aplicată pleoapei interioare.care mărește vizual ochii. Trageți înapoi pleoapele cât mai mult posibil, altfel puteți visa numai la o linie îngrijită și la nivel. Dacă doriți să deveniți mai atractivă, aplicați un alt creion închis pe pleoapa interioară și, cu un creion de argint sau alb, faceți o linie groasă.

Ghidat de instrucțiuni pas cu pas, cu ușurință și fără ajutor va face un machiaj excelent pentru ochi cu un creion.

Instrucțiuni video

Oamenii nu vor putea să se uite departe de fața ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o coafură la modă și să acordați puțină atenție altor zone ale feței.

Pictează-ți ochii cu umbre - instrucțiuni pas cu pas

Ochii - cea mai expresivă parte a imaginii. Nu e de mirare că ei spun că sunt capabili să fascineze. Principalul merit al acestei femei, care prin machiaj subliniază demnitatea ochiului și ascunde defectele.

În această parte a articolului vom vorbi despre utilizarea umbrelor la domiciliu. Cu ajutorul acestui cosmetic, ele subliniază expresivitatea ochilor, corectează deficiențele de formă și locație. Utilizați numai produse cosmetice de înaltă calitate. Rezultatul depinde direct de acest lucru. Cosmetica ar trebui să se mențină bine, să se întindă și să nu se răstoarne în timp. Umbrele ieftine nu pot oferi acest lucru.

Cum să alegi o umbră

Cumpărați mai multe nuanțe de nuanțe. Baza - umbrele care vopsesc întreaga suprafață a secolului. Atunci când alegeți o culoare, fiți ghidați de tipul de aspect și de culoarea ochilor. Cel mai adesea, baza este ușoară.

Contrast - umbre întunecate care corectează forma ochilor și le fac mai expresive. Alegeți o culoare puțin mai închisă decât baza. Ele ar trebui să se încadreze în paleta de culori.

Companiile cosmetice oferă umbre într-un sortiment larg de culori și textura. Voi examina cele mai populare opțiuni pentru a simplifica selecția.

 • Umbre uscate. Umbrele uscate presate sau friabile se află în vânzare. Se suprapun cu ușurință și se ține perfect. O varietate largă de culori de nuanțe uscate oferă oportunități ample în crearea unui machiaj de înaltă calitate.
 • Creion de creion. Asigurați un efect umed și strălucire naturală. Foarte umbrite și se pot aduna în pleoape. Este puțin mai greu să-i pictezi ochii.
 • Umbrele lichide. Cea mai rezistentă varietate. Se usuca rapid, astfel incat acestea sa fie aplicate cat mai repede posibil. Dacă puneți o mulțime, se va aduna în faltele pleoapelor.
 • Shadow Mousse. A apărut recent. Diferă în textura densă și rezistența de invidiat. Cu ajutorul lor, ele creează un efect de satin spumant. Ușor de aplicat. Pentru a picta ochii cu acest tip de umbra de ochi este necesar cu degetele, deoarece peria sau aplicatorul nu se descurca bine cu sarcina.

Cum se aplică umbrele

Acum, ia în considerare tehnica de a aplica umbre. Cred că acest lucru va înțelege rapid. Veți putea să vă aducem în ordine ochii dacă ascultați recomandările.

 1. Aplicați baza. Umbre de lumină umbre pentru a acoperi întreaga suprafață a secolului. Se recomandă alegerea culorii, ghidarea după tipul de aspect și o nuanță de ochi.
 2. Aplicați contrastul. Utilizați umbre care sunt puțin mai întunecate decât baza. Scopul pentru potrivirea culorilor. Cosmetica aplicată în colțul exterior al ochiului și umbră până la jumătatea secolului, se deplasează în direcția colțului interior.
 3. Desenați conturul. Utilizați umbrele care sunt aplicate pentru contrast. Folosind un aplicator subțire pe conturul genelor, trageți o linie subțire. Singura excepție este colțul interior al ochiului, în cazul în care pentru a pune o picătură de umbre perlelescentă.

Poate că la început vor exista dificultăți, dar, în timp, câștigând experiență și cunoașterea secretelor frumuseții feminine, se vor face ușor și rapid rezolvarea acestei sarcini.

Chiar și atunci când trebuie să părăsiți rapid casa, veți curăța în câteva minute. În consecință, nu trebuie să vă înnegriți în fața altor persoane pentru un aspect nepermis.

Cum să pictezi ochii cu ochelarii - manual pas cu pas

Femeile care doresc să arate atractivă trebuie să meargă pe trucuri diferite. Nu ultimul loc din lista de trucuri este machiajul. Să ne uităm la cum să pictezi ochii cu căptușeală. Dacă vă străduiți să deveniți la modă și frumoasă, cunoștințele vor fi cu siguranță la îndemână.

Producătorii de cosmetice oferă ochelari de vedere lichizi în diferite culori. Aplicați-l cu o perie subțire cu vârf ascuțit. Cosmetice lichide în comparație cu un creion mai vizibil și mai bine păstrate. Cu ajutorul acestuia este ușor de realizat efectul genelor pufoase și a ochilor expresivi.

Vârtej dermatograf lichid, sub formă de markere și aplicatoare. Acest machiaj este perfect pentru doamnele care folosesc gene false. Ea face aspectul misterios, seducător și profund.

 • Este mai bine să vă vopsiți ochii cu ochelarii în fața unei oglinzi mari într-o cameră bine luminată pentru a vedea clar toate mișcările.
 • Pudrați pleoapele înainte de a aplica cosmeticele. Înapoiați puțin și întindeți mâna pleoapelor. Se recomandă trasarea conturului din interiorul pleoapelor cu o linie subțire în direcția marginii exterioare a ochilor.
 • Mâinile se pot tremura puțin în timpul procedurii. Pentru a rezolva problema cu cotul, aplecați pe o masă sau pe un piept de sertare. Numai în acest fel veți face o linie clară și uniformă.
 • Este posibil ca prima încercare să nu poată menține linia. În acest caz, vopsiți peste genele care nu se pot observa prea mult. Pentru a face conturul ochiului mai expresiv, trageți o serie de curse suplimentare de-a lungul marginii exterioare.
 • Pictați conturul interior aproape invizibil. Deschideți complet ochiul după 10 secunde. Faceți același lucru cu al doilea ochi.

În timpul aplicării machiajului ochilor sunt adesea accidente vasculare și pete. Pentru a evita acest lucru, folosiți mai întâi ochelarii, apoi vopsiți genele și aplicați umbra.

Instruire video

Pentru ca machiajul să aibă un caracter dramatic, trageți un contur curat de-a lungul marginii pleoapei inferioare. Adevărat, acest tip de machiaj nu este adecvat pentru toate femeile, iar lichidul pentru ochi pentru aceste scopuri nu este cea mai bună opțiune. Un efect bun va oferi doar creion de înaltă calitate.

Cum să faci ochii să pară mai mari

Nu fiecare femeie are o dimensiune mare a ochilor, ca în anime. Cu ajutorul cosmeticelor și a tehnicilor potrivite de machiaj, puteți mări ușor ochii mici și le puteți face mai expresivi.

Bărbații sunt nebuni în ochii femeilor mari. Modern make-up vă permite să modeleze modelul de ochi pentru femei.

În fiecare caz, veți avea nevoie de o abordare individuală. Să discutăm regulile generale ale machiajului ochilor. Ghidat de recomandările generale și folosind cosmeticele de culori la modă, prin experimente veți selecta imaginea perfectă a geamului.

 1. Subliniați sprâncenele folosind un creion sau o umbră. Principalul lucru este că culoarea machiajului se potrivește culorii părului. Amintiți-vă că sprancenele sunt un element esențial al machiajului corect al ochilor.
 2. Sub sprâncene pentru a desena o linie de umbre mată strălucitoare. și asigurați-vă că umbrați. În zona colțului interior al ochiului pentru a pune umbre ușoare. Textura mată este mai potrivită pentru machiajul în timpul zilei. Dacă aveți de gând să faceți o seară de ieșire în aer proaspăt, utilizați o umbră cu mama de perla.
 3. Umbrele umbrite distribuite la mijlocul pleoapei superioare.
 4. Pentru a pune umbre întunecate pe un colț exterior al ochiului pe o diagonală. Punctul de început ar trebui să fie mijlocul pleoapei superioare. Aplicatorul este mutat în colțul exterior, atingând pleoapele fixe.
 5. Desenați o linie mică de umbre întunecate sub ochi.. Apoi, umblați cu atenție totul. În caz contrar, tranzițiile pronunțate strică machiajul. Acesta va rămâne gene deschise larg și să le acopere cu rimel de calitate.

Instrucțiunile vă vor ajuta să învățați cum să pictați corect ochii acasă, astfel încât să apară mai mari.

Sfaturi utile

Concentrați-vă atenția asupra trucurilor care vor crește vizibil dimensiunea ochilor. Ca rezultat, puneți la dispoziție o armă formidabilă, concentrată pe cucerirea inimilor oamenilor.

 • Pentru a privi deschis și ochii păreau mai mari, vopsea genele de la bază până la vârfuri.
 • Utilizarea unui dermatograf lichid pentru a crește ochii nu va funcționa. În aceste scopuri, culoarea potrivită a creionului natural sau a umbrei.
 • Principalul pariu în timpul creării machiajului se face pe ochi. Rujul alege palid. Bright ruj distrage atenția din ochi.
 • Vopsea interioară pleoapă cu un creion alb. Acest lucru va lărgi vizual ochii. Un creion negru le va reduce vizual. Nu uita de asta.

Grijă pentru fața ta la domiciliu, să acorde atenție nu numai ochii, dar și alte zone ale feței. Singura modalitate de a aduce imaginea la perfecțiune.

Make-up-ul este cea mai puternică armă prin care femeile luptă pentru frumusețe. Cu ajutorul machiajului subliniați demnitatea aspectului, ascundeți defectele, puneți accente care vă permit să transformați dincolo de recunoaștere.

Nu ultimul rol este jucat de machiajul ochilor. Și nu este surprinzător, deoarece ochii - cartea persoanei. Tipul machiajului depinde de mulți factori, inclusiv aspectul, îmbrăcămintea, culoarea și forma ochilor.

Orice femeie poate arata fermecătoare dacă va stăpâni regulile pentru alegerea cosmeticelor și va învăța cum să facă machiajul.

 1. În timpul alegerii cosmeticelor colorate pentru ochi, fiți ghidați de cercul spectral. Asigurați combinația perfectă de nuanțe numai contrastante.
 2. Cosmetica ușoară extinde vizual ochii, iar produsele cosmetice întunecate oferă efectul opus.
 3. Pentru piele palidă, umbrele și creioanele de culoare deschisă sunt perfecte. Femeile cu piele închisă trebuie să folosească produse cosmetice de culori saturate.
 4. Maro machiaj în armonie cu toate culorile ochilor. Prin urmare, trebuie să fie prezent în arsenalul oricărei doamne.

Acum știi cum să pictezi ochii. În concluzie, voi adăuga că ar trebui să pariați pe ochi sau pe buze pentru a crea machiajul perfect. În caz contrar, nu se întâmplă nimic. Ne vedem din nou!

Vizionați videoclipul: Tu poti sa Desenezi o ILUIZIE OPTICA ? Patratul Imposibil ! Tutorial Desen Pas cu Pas (August 2019).

Lasă Un Comentariu