Cum să deveniți hacker - sfaturi și videoclipuri video pas cu pas

Mulți utilizatori de Internet sunt interesați de cum să devină un hacker de la zero și de unde să începeți. De obicei cunoscătorii acestui tip de hobby sunt tinerii care au o vârstă medie de 16-20 de ani.

Cum de a deveni un hacker de la zero

Lucrarea unui hacker profesionist este foarte interesantă. Site-uri de hacking, furtul de informații importante, furtul de bani, penetrarea, divulgarea secretelor. Posibilitățile acestui hacker sunt nesfârșite. În ceea ce privește numele său, este ascuns cu grijă.

Tinerii sunt implicați în furtul activ al site-urilor de informații și hacking. Dar ele nu iau în considerare faptul că astfel de acțiuni trebuie adesea să răspundă în fața legii.

Munca nu implică întotdeauna activități ilegale, și acesta este un fapt. Dacă doriți să lucrați în domeniul computerului, companiile mari vor utiliza serviciile dvs. Și nu e de mirare, deoarece hackerul este un specialist IT de primă clasă.

După cum arată practica, corporațiile și băncile mari vor să vadă un profesionist hacker al personalului lor. Organizațiile protejează informații importante cu ajutorul tehnologiei computerelor, iar un specialist poate detecta lacune în protecție și pentru a preveni furtul de date.

A obține o profesie va ajuta doar la auto-dezvoltare. Voi împărtăși câteva sfaturi și, cu ajutorul lor, vă veți apropia probabil de vis și o veți realiza.

Plan de acțiune pas cu pas

 1. Abilități de bază. În primul rând, să vă familiarizați cu Internetul, să aflați semnificația diferitelor antete, să învățați o mulțime de concepte de bază și să înțelegeți interacțiunea browserelor cu serverele.
 2. Limbi de programare. Acordați o atenție deosebită studiului limbajelor de programare. Cu ajutorul manualelor, care abundă pe Internet, învățați să scrieți programe simple. Cu puțin efort, stăpânește aptitudinile de programare, iar în viitor va fi posibil să le îmbunătățiți.
 3. Dacă doriți să lucrați ca un hacker, acordați o atenție specială învățării limbajului de markup hipertext, care se numește HTML.
 4. engleză. Nu faceți fără cunoașterea limbii engleze. Această limbă este folosită de toate serviciile din lume. Prin urmare, posesia este imperativă.

Cele patru puncte prezentate vor ajuta la mastering abilitățile de bază. După ce sa confruntat cu sarcina, continuați studiul problemelor profesionale și al complexității hacking-ului. Din fericire, Internetul este plin de informații legate de subiectul actual.

Acordați atenție recomandărilor pe care le împărtășesc. Crede-mă, ei te vor ajuta să câștigi profesionalism, disciplină, perseverență și diligență.

 • Apreciați-vă timpul și colegii. Realizările se împărtășesc în mod necesar cu "frații în brațe".
 • Respectați codul. Hackerii au propriul cod care interzice darea sau preluarea în schimb. Dacă ai reușit să hackzi programul altcuiva, informează-l pe proprietar, ca să poată lucra la protejarea creierului.
 • Eradicați gândurile modelate. Hackerul nu ar trebui să gândească modelul. Trebuie să aibă abilitatea de a găsi rapid și întotdeauna răspunsurile.
 • Cereți sfaturi. Dacă ceva nu este clar, nu ezitați să cereți sfaturi pe un forum tematic. Dacă ați rezolvat singur problema, spuneți algoritmului de soluție colegilor dumneavoastră. În viitor, ei vor face același lucru.
 • Urmați tehnica. Un computer este un organism viu și un prieten apropiat al unui specialist IT. Prin urmare, tehnologia computerelor, sistemele staționare, laptopul sau netbook-ul trebuie să aibă grijă.

Realizați rapid obiectivul, dacă echipa aliaților dumneavoastră este completată cu perseverență și timp liber. În fiecare zi va trebui să înveți noi informații care să aducă experiență.

Sfaturi pentru videoclipuri

Este mai bine să uiți de jocurile pe calculator. Petreceți-vă timpul liber obținând cunoștințe care vor fi utile în viitor. Asigurați-vă că citiți Codul penal pentru a evita situațiile neplăcute.

Cum să devii un hacker de unde să începi

Continuând subiectul articolului de astăzi, luăm în considerare principalele etape ale învățării pentru a învăța în detaliu cum să începeți să deveniți un hacker.

În filmele de lung metraj, hackerii crack sistemele de plată, site-urile guvernamentale, organizațiile mari și site-urile industriale. Scopul principal al hack-urilor este informații importante sau bani. Realitatea nu este atât de simplă.

Un hacker este un programator obișnuit care poate sparge codul programului. În același timp are și alte obiective. El nu caută să obțină date importante și să le vândă pe bani mari pe piața neagră. În timpul hacking-ului, un specialist se familiarizează cu principiul funcționării unui program, studiază codul pentru a găsi găuri, a crea un program analogic sau similar.

Mulți consideră că hackerii sunt infractori care hack și distrug, deci există "experți" care nu sunt hackeri, ci încearcă să conducă un mod similar de viață. Chiar și un începător poate dăuna unui site sau unui computer dacă utilizează un script malware care se deghizează ca un program și este plasat pe site-uri.

În viața reală, întâlnirea cu un adevărat profesionist în acest domeniu este problematică. Un hacker experimentat nu vă va spune niciodată ce face. Lucrează singur, deoarece știe că astfel de activități sunt pedepsite.

 1. Fii răbdător. Recunoașteți că abilitățile de masterat vor dura ani.
 2. Acordați o atenție deosebită studiului matematicii aplicate. Crede-mă, fără cunoștințe matematice pentru a deveni un hacker nu va reuși.
 3. Asigurați-vă că achiziționați cărți cu privire la activitatea programelor, a platformelor software, a sistemelor de securitate.
 4. Aflați cum să scrieți cod și să creați sisteme criptate fără ajutor. Lucrul fără aceste abilități este imposibil.
 5. Citiți reviste tematice, vizitați site-uri web și forumuri dedicate hacking-ului. Sursele de informații vor ajuta la dezvoltarea proprie.
 6. Păstrați un jurnal. Înregistrați statistici privind succesul și realizările. În timp, veți observa că abilitățile au devenit mai avansate.

Pregătește-te pentru ca școlile de la domiciliu să fie lungi și necesită efort maxim. Numai în acest fel cuceri vârfuri și rupe stereotipurile. Amintiți-vă, trebuie să acționați în cadrul legii.

video

Sper ca povestea să vă ajute și voi, vă familiarizați cu materialul, veți reuși repede.

Nu uitați că crearea sau modificarea programelor care duc la copierea, blocarea sau distrugerea ilegală a informațiilor importante reprezintă o infracțiune penală. Pentru astfel de acțiuni, poate fi privat de libertate timp de 3 ani și amendat cu o sumă ordonată.

Dacă acțiunile produc consecințe grave, pedeapsa va fi mai severă. Prin urmare, înainte de a ajunge la lucru, asigurați-vă că aveți posibilitatea să rezistați ispitei și să nu depășiți linia legii. Mult noroc și văd curând!

Vizionați videoclipul: 10 Study Hacks For Motivation. How To Stay Motivated #Spon (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu