Cum de a lega o pălărie cu ace de tricotat și croșetat - formare pentru începători

Ce încălzește o persoană în timpul iernii? Baterie, ceasca de ceai si haine calde. În articol vă voi spune cum să tricot o pălărie cu ace de tricotat și croșetat pentru o femeie.

Tricotat pentru incepatori

Vrei o pălărie tricotată? Nu există fonduri pentru a cumpăra? Nu vă faceți griji, ci vă legați! Va lua timp liber, ace de tricotat și fire. După ce ați citit materialul, mergeți la muncă. Într-o săptămână, o îmbrăcăminte tricotată va apărea în garderobă.

 • Pentru a începe, selectați acele. Piața oferă ace de tricotat într-un sortiment de mărimi și tipuri care definesc aspectul ochiurilor.
 • Vă recomandăm să folosiți spițele a patra cifră. Cu toate acestea, ace de tricot subțire vă permit să legați o pălărie. Chiar mai bine, acele circulare sunt potrivite pentru rezolvarea problemei.
 • Alternativ, utilizați ace de tricotat cu două fețe, dar le găsesc mai potrivite pentru șosete și obiecte mici de tricotat. Prin urmare, acele circulare - cea mai bună soluție.
 • Fără un cârlig de croșetat nu se poate face. El va fi obligat la sfârșit să finalizeze lucrarea.
 • Alege fire. Dacă tricot o pălărie pentru prima dată, să dea prioritate la fire groase. Este mai ușor să lucrați cu ei și le veți conecta mai repede.

Există ace, fire achiziționate, este timpul să începeți tricotat pălării. Mai întâi, măsurați circumferința capului. Scena este extrem de importantă, deoarece numărul de bucle formate determină dimensiunea capacului. Aici este un video detaliat despre tricotat pălării cu ace de tricotat.

Să ne imaginăm că vei tricota o palarie și o vei da unui iubit. Rețineți că circumferința medie a capului este de 61 de centimetri.

Nu durează să legați mostra și să numărați numărul de bucle care se potrivesc într-un centimetru de pânză. Deci, determinați numărul de bucle necesare pentru a crea baza.

Instrucțiuni pas cu pas

Voi da sfaturi. În cele din urmă va trebui să se răstoarne bucla. Pentru a facilita sarcina, vă recomand să rotunjiți numărul la un multiplu de opt. Și din moment ce firele sunt întinse, rotunde la un număr mai mic. Sper că este clar. E timpul să începem.

 1. Mai întâi formați bucla. Formula de mai sus va ajuta. După buclă, intrați într-un cerc. Utilizarea acelor de tricotat circular pentru a face mai ușoară. Introduceți buclele cu atenție și cu atenție, deoarece buclele încurcate nu sunt supuse corecției, iar pânza va trebui să fie respinsă, iar lucrarea va începe din nou.
 2. Continuați să tricotați. Din când în când, încercați pe capac să determinați numărul de rânduri. Utilizarea acelor circulare contribuie la crearea muchiilor de împachetare. Prin urmare, tricot un pic mai mult, altfel calcula lungimea produsului nu va funcționa.
 3. Când capacul de bază este gata, începe să scadă. Folosind ace, marchează fiecare opt bucle. Pentru câteva bucle înaintea pinului, scade o buclă. Dacă dezactivați buclele din fiecare rând, observați că dimensiunea capacului scade. Personalizați acele de tricotat. Nu va afecta calitatea și aspectul produsului. Ca rezultat, vor exista patru bucle, iar lucrarea se va termina.
 4. În final veți avea nevoie de un cârlig sau un ac.. Trageți firele prin buclele rămase pentru a finaliza lucrarea. Pentru a fixa partea superioară a capului, trageți vârful filetului într-o parte greșită și folosiți un cârlig pentru ao trage peste partea superioară a capacului. Rămâne să tăiați firul și să coaseți produsul cu un ac pentru a ascunde cusătura și a crește rezistența.

La prima vedere, procedura este consumatoare de timp, dar este o iluzie. Cel mai greu lucru de ales este culoarea firelor. Nu va exista nici o problema cu acest lucru, deoarece moda tricotata va ajuta in aceasta problema.

Pălărie de croșetat

Croșetat este nu mai puțin interesant decât tricotat, deși tehnicile sunt diferite. Produsele croșetate sunt mai elegante și mai delicate. În același timp, ace de tricotat vă permit să lega lucruri calde.

După cum arată practica, în dulapul unei femei care dorește să devină la modă, există pălării tricotate. Prin urmare, continuând subiectul articolului, vă voi spune cum să croșetați o pălărie.

Selecția și schemele de instrumente

Firele sunt necesare pentru a crea o coafură tricotată. Magazinul specializat vinde fire sintetice și naturale de diferite grosimi, texturi și culori.

Apoi, selectați cârligul. Acest lucru va ajuta la informațiile indicate pe firul de etichetă. Producătorii indică ce număr de cârlige este cel mai bine folosit. Vă recomand să luați empiric un instrument de lucru. Pentru a face acest lucru, legați câteva mostre. Dacă instrumentul oferă o muncă confortabilă, atunci totul este bine. În caz contrar, selectați un produs mai mare sau mai mic.

În ceea ce privește materialul din care este realizat instrumentul de tricotat, trebuie să se ghideze după preferințe. Cârligele metalice sunt prea grele, iar versiunea din plastic este deformată. Alegeți pe baza densității și a greutății.

Câteva cuvinte despre căutarea desenelor și diagramelor. Schema va trebui să funcționeze. Dacă o căutați, atunci aveți o idee despre croșetate. Prin urmare, nu voi lua în considerare problemele tehnice. Puteți găsi ideea unui plafon și a unei scheme detaliate în publicațiile tipărite și pe site-uri web. Oricare dintre surse va oferi o varietate de scheme. Adevărat, acestea se concentrează, de obicei, pe acele care au stăpânit arta de tricotat.

Pas plan

După ce ați găsit schema, studiați cu atenție și apoi începeți să lucrați. Uneori există variații de bucle pe schemă care nu au fost întâlnite. Căutați informații despre ele.

 • Formați un lanț de bucle de aer. Dacă nu știți cum să determinați numărul lor, citiți din nou prima parte a articolului, în care am tricotat pălăria cu ace. Pentru a obține bucla de buclă cu buclă ultima cu prima buclă.
 • Tricot cu dublu croșetat. Înălțimea primului bloc de coloane ar trebui să fie de opt centimetri. Reduceți treptat numărul de bucle. Pentru a face acest lucru, prin opt bucle, conectați două bucle într-una. Înălțimea pânzei, realizată în acest fel, ar trebui să fie de trei centimetri.
 • Buclele se diminuează prin trei bucle. Pentru a face produsul să se potrivească, după două centimetri, începe brusc să reducă balamalele, în caz contrar capacul se va transforma sub forma unui capac pitic. Mai întâi legați două bucle împreună și apoi trei.
 • Knit până când există o buclă. Strângeți bine și tăiați vârful filetului cu foarfece. Decorați produsul finit cu pompe sau flori legate de bucle de aer. Pentru a avea o jachetă pufos pălărie, legați primele trei rânduri de bucle "paie".

Instruire video

Dacă tricotatul este hobby-ul tău și lucrurile la modă sunt slăbiciune, poți să faci ce-ți place și să-ți actualizezi garderoba cu lucruri la modă. Drept urmare, imaginea va fi relevantă fără investiții financiare semnificative, ceea ce este important.

Cum de a lega o pălărie cu urechi

Este greu de contestat faptul că o pălărie tricotată cu urechi protejează și încălzește capul chiar și în vânt și vreme rece. Este suficient să purtați o astfel de pălărie, iar urechile nu vor îngheța. Cred că ați ghicit că ar fi vorba despre tricotarea pălăriilor cu urechi.

Pentru a face produsul finit usor, cald si versatil, recomand sa folositi fire de lana. Voi spune tehnologia de a tricotat pălării pentru copii, deoarece copiii au nevoie de mai multă protecție și căldură. Părinții trebuie să aibă grijă de sănătatea lor.

Dacă intenționați să faceți o pălărie pentru fiul tău mic, recomand să tricot albastru fulgi de zăpadă. Pentru fete se potrivesc nuante de roz.

Pentru a crea o coafură aveți nevoie de fire albe, un fir de nuanță roz sau albastru. Nu faceți fără spiritele numerelor 3 și 4. Baza de împerechere este suprafața frontală.

 1. Formați acele celui de-al treilea număr cu o sută de bucle, utilizând firul principal alb. Balamalele formează un cadran cruciform. Primele 34 de rânduri tricotate cu o bandă de cauciuc.
 2. Mergeți la spițele numărului patru și legați o duzină de rânduri cu firul principal. Dacă nu știi, o duzină înseamnă doisprezece. Apoi, legați un model de douăzeci și unu rând numit "Snowflake" folosind un fir colorat.
 3. Legați patru rânduri cu firul principal și împărțiți tricotul în două părți. Există trei fulgi de zăpadă în față și doi în spatele lor. După capac, coaseți cusatura tricotată.
 4. A venit rândul pentru a înzestra pălăria cu urechile. Utilizați 27 de cusături ca firul principal, după banda elastică, tricot patru rânduri. Începeți cu bucla de față.
 5. În rândul următor, efectuați o scădere la început și la sfârșit. Continuați să tricotați până când rămân trei bucle pe ace. Apoi legați treizeci de centimetri cu o bandă de cauciuc și închideți bucla. Rămâne să decorați rochia de cap cu pompe.

Metoda mea este să folosesc fir albastru sau roz. Puteți utiliza alte fire pentru a afla ce culoare este în modă în acest an.

Instrucțiuni video

Tehnologia este de asemenea potrivită pentru tricotarea pălăriilor adulte, deoarece acestea sunt la modă și relevante. Cu toate acestea, numărul de bucle menționate mai sus va fi diferit. Știți deja formula de calculare a sumei.

Acoperirea este o modalitate de a arăta grijă și dragoste pentru o persoană iubită, iar tricotarea este un remediu pentru stres. În ceea ce privește hainele tricotate, permite unei femei să-și arate prietenilor abilitățile, să ofere confort și confort în timpul plimbărilor de iarnă.

Cum de a alege fire dreapta

Partea finală a articolului este dedicată alegerii firelor. Costul firelor oferite de piață este practic același. Prin urmare, alegerea pe această bază nu are sens.

Acordați atenție compoziției, deoarece firele sintetice sunt adesea prezente în fire. Acest lucru este sigur de a lua în considerare, mai ales dacă tricot un lucru pentru copil.

Asigurați-vă că firele sunt naturale, ușor. Luați o bucată de fire și o ardeți. După ce firele naturale vor rămâne o grămadă de cenușă. Dacă sticla este prezentă în filamente, în locul unui deal de cenușă se formează o minge tare.

Alegeți firul cu atenție, deoarece nu toate firele sunt potrivite pentru a crea un anumit produs. Pentru a clarifica, voi introduce caracteristicile firelor naturale.

 • Firele din lână se mențin calde și sunt potrivite pentru îmbrăcarea hainelor de iarnă: rochii, fuste, mănuși, pulovere, eșarfe. Astfel de fire sunt elastice și ușoare, dar sunt acoperite cu bucăți și role.
 • Compoziția firelor de jumătate de lână include sintetice. Acest fir este mai rezistent la uzură. Fire de amestec de lână este folosit pentru a crea haine tricotate. Principalul lucru pe care produsele nu îl poartă copiii de până la doi ani.
 • Fire de lână este o versiune de haine de vară: rochii, sundresses, tricouri. Firele de lână sunt igienice și nu irită pielea.
 • Firele cu un pui de somn sunt potrivite pentru a crea o îmbrăcăminte voluminoasă de iarnă care nu este purtată pe un corp gol. Vorbim despre jachete și pulovere, sub care sunt tricouri sau tricouri.
 • Fire de bumbac - material inelastic, dens și greu, fără calități de încălzire. Pentru a crea costume de vară cele mai potrivite pentru că oferă un efect de răcire. În plus, bumbacul nu este frică de soare, și chiar haine strălucitoare pentru o lungă perioadă de timp păstrează culoarea originală.
 • În ceea ce privește firele de mătase, este practic și păstrează căldura. Pentru crearea de îmbrăcăminte de iarnă nu este potrivit, dar pentru tricotat toamna costume acel lucru. Nu este supusă deformării și absoarbe umezeala.

Tot ce rămâne rămâne să vă lăsați deoparte și să începeți să creați o îmbrăcăminte caldă și confortabilă pentru dvs. sau pentru rudele dvs. Mult noroc în tricotat. Ne vedem curând!

Lasă Un Comentariu