Cum să pompezi picioarele unui bărbat și ale unei fete - exerciții și sfaturi video

Mulți oameni visează la ușurare și picioare puternice, dar este dificil să le găsiți. Și sportivii începători se concentrează, de obicei, pe formarea corpului lor superior. Problema cum să pompezi picioarele la domiciliu pentru un bărbat și o fată care îi interesează ultima dată.

Exerciții pentru bărbați acasă

Cât de minunat arată frumos figura masculină. Femeile nu-și mai pot rupe ochii. Nu este surprinzator faptul ca baietii acorda atentie instruirii corporale si nutritiei. Ei fac totul pentru a scăpa de factori externi care sperie sexul mai slab.

După cum arată practica, pentru a face corpul frumos este ușor. Necesită perseverență și dorință. În același timp, nu este deloc necesar să mergeți la sala de sport, deoarece va schimba aspectul acasă.

De obicei, bărbații agită mâinile și apasă. Cu toate acestea, corpul muscular nu se potrivește bine cu picioarele subțiri, deoarece omul seamănă cu un lăcustă. De aceea voi vorbi despre pregătirea picioarelor unui bărbat acasă.

Dacă scuturați corpul superior, acordați atenție picioarelor. Piciorul uman este format din picior și coapse. Pentru instruire aceste părți sunt exerciții diferite. Dacă nu vizitați sala, renunțați la scuze împreună cu lenea și lucrați acasă.

Artistii gimnastici nu au nevoie de instructori si echipamente pentru instruire. Ei pompele vițeii folosind greutatea corporală.

 1. Ridicarea șosetelor. Înclinați-vă mâinile pe un anumit tip de sprijin, înclinați ușor și căutați ușor. Exercitarea face la rând pentru ambele picioare. Sunt suficiente cinci seturi de treizeci de repetiții.
 2. Ridicarea ciorapilor cu ciorapi. Dacă doriți să îmbunătățiți rezultatul, utilizați ganterele. În absența echipamentului sportiv, nu vă descurajați, ci înlocuiți-le cu sticle de plastic cu apă. Cu o greutate suplimentară în mâini, echilibrul este problematic. În acest caz, cu o mână, țineți suportul, iar în cea de-a doua țineți sticla.
 3. Folosind o carte groasă. Stați pe carte, astfel încât tocurile sunt în poziție agățată. După aceea, începeți să vă ridicați degetele de la picioare, păstrând echilibrul. Vă sfătuiesc să puneți ciorapii în afară pentru a mări încărcătura din interiorul picioarelor. Mai târziu, schimbați poziția, punându-vă tocurile.
 4. Mergând pe șosete. În timpul exercițiului, este imposibil să îndoiți picioarele la genunchi și să faceți pași mici. Dacă simțiți o senzație de arsură și o tensiune, acest lucru indică utilizarea grupurilor musculare.
 5. scară. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți la aterizare și să faceți o scurtă excursie pe scări. Timp de 20 de minute, coborâți și urcați scările. Acest lucru va ajuta la construirea musculare.
 6. Jumping coarda. Ocupația este mai potrivită pentru femei, dar nu trebuie să vă grăbiți să trageți concluzii. În arsenalul fiecărui boxer există un astfel de inventar.
 7. Glumește Jumping. Sari de la ghemuit, ținând gantere în mâinile tale. Dacă vă simțiți obosiți, faceți o pauză.
 8. Scaun și sticlă de plastic de cinci litri umplută cu apă. Stați pe un scaun, puneți cutia în genunchi și ridicați picioarele pe șosete. Exercițiu ușor.
 9. Squatting pe un picior. Va ajuta la întărirea vițelului. Exercițiul este dificil, așa că nu este ușor să faci prima încercare.

Dezvoltarea musculară contribuie la funcționare. Treziți-vă mai devreme și folosiți intervalul apărut pentru joggingul de dimineață. Inițial, alegeți o mică distanță, în timp, creșteți sarcina. Rularea va întări inima, va îmbunătăți rezistența și va face picioarele frumoase. În magazinul de sport vă sfătuiesc să cumpărați ponderi. Ele vor ajuta la creșterea încărcăturii pe care picioarele o primesc în timp ce rulează.

Exerciții pentru sală de gimnastică

Bărbații încearcă să pompeze partea superioară a corpului. Picioarele nu le acordă atenție. Atunci când trunchiul are forma și scutirea, picioarele arată modest. Nu este ușor să pompezi picioarele chiar și în sala de gimnastică, mai ales cu o creștere ridicată. Mușchii picioarelor bărbaților înalți au o structură lungă.

Fiecare om care este fierbinte în umerii și torsul său poate să-și prindă capul. Pentru a obține un rezultat bun, va trebui să utilizați un program cuprinzător de instruire.

 • Barbatul se învârte. Așezați mreana pe umeri, astfel încât gâtul se află pe mușchii trapezului. Păstrați o prindere largă. Țineți-vă spatele în poziție verticală, ghemuit încet, ținându-vă respirația. Efectuați exercițiul și efectuați altfel, ținând mreana pe piept.
 • În timp ce îngenunchează, îndoiți genunchii și coborâți fesele pe verticală. Corpul este recomandat să se încline înainte. În caz contrar, nu evitați căderea înapoi.
 • Asigurați-vă că vă țineți picioarele pe pământ. Ajungeți la punctul cel mai de jos, expirați și inhalați, apoi mergeți în sus. Exercițiul nu este simplu, dar nu există concurenți în ceea ce privește eficiența.
 • Dumbbell Lunges. Exercitarea va lucra la vițel, fese și coapse. Vă sfătuiesc să folosiți gantere ușoare. Contrar ușurării aparente, nu este ușor să faci ceea ce trebuie.
 • Luați gantere în mâini, îndreptați-vă spatele și așteptați cu nerăbdare. Din această poziție face trecerea. Faceți un pas mare cu un picior și fixați poziția. În acest caz, genunchiul celui de-al doilea picior trebuie să atingă podeaua. Apoi, reveniți la poziția inițială și faceți totul cu al doilea picior.
 • Clasele pe simulator. Păstrați picioarele în spatele rolelor mobile și cu mâinile aplecate pe bancă, care este situată în spatele acesteia. Îndreptați picioarele încet și, după aceea, reveniți încet la poziția de plecare.
 • Hack-squats sunt efectuate pe simulator. Înclinați-vă spatele pe platformă și ridicați brațele. După înlăturarea blocării, efectuați leneșuri lentă. În partea inferioară și superioară recomand să pauză.
 • Scuze împotriva peretelui. Înclinați-vă pe perete cu spatele, ridicați o clătite de la marmură și ghemuiți ușor.
 • Saltă coarda. Un sport simplu care este extrem de eficient. Dacă este ușor să săriți cu o coardă, măriți sarcina accelerând ritmul sau sporind numărul de salturi.
 • În picioare în poziție verticală. Cu fața picioarelor, stați pe marginea mașinii, înclinați-vă umerii în rolele suport și apucați mâinile cu mâinile. Când vă ridicați degetele de la picioare, ridicați greutatea pe umeri. Exercitarea trenurilor de vițel.

Dacă te duci la sala de sport de trei ori pe săptămână, picioarele tale vor deveni puternice și pompate. Pentru a mări încărcătura, luați-vă acasă și mergeți sus la podea. Dar nu uitați de sănătate. Dacă sunteți foarte obosit, profitați de transportul public. Dacă dați dovadă de răbdare, rezultatul va apărea rapid.

Cum să pompezi rapid picioarele și fesele la fată acasă

După ce ați construit cursuri pe bază de sfaturi și exerciții, voi, doamnelor, vă veți aduce în ordine picioarele. Fiecare fată înțelege că bărbații acordă atenție nu numai chipului. După cum arată practica, atât fesele elastice, cât și picioarele subțiri atrag atenția.

În primul rând, decideți care picioare doriți. Dacă visezi la picioarele masculine, înscrie-te la o sală de gimnastică. Pentru a obtine rezultate va ajuta squats cu o barbell grele. Dacă doriți să vă faceți picioarele întinse și subțiri, lucrați acasă, urmând sfatul.

Cheia succesului este o nutriție adecvată, care promovează reducerea grăsimii și creșterea musculară. Ce înseamnă asta?

 1. Din dieta excludeți produsele din făină și dulciurile. Minimizați consumul de carbohidrați care afectează negativ forma.
 2. Din prăjituri, biscuiți și prăjituri recomand să renunț. În loc de tentația de a mânca legume, cereale, inclusiv hrișcă și fulgi de ovăz, și fructe.
 3. Oferiți organismului proteine. Mananca brânză de vaci, carne, fulgi de ovăz, salate de legume, îmbrăcată cu ulei de măsline, fructe.

Atunci când folosiți aceste produse în câteva săptămâni, organismul va exprima recunoștință.

Vă propun să luați în considerare cinci exerciții eficiente care sunt potrivite pentru pregătirea picioarelor la domiciliu. Rămâne să adăugați un pic de alergare, cu bicicleta și coarda de sărituri, iar rezultatul va fi formula perfectă pentru picioarele frumoase.

 • Jumping pe un deal. Pentru exerciții, ia un scaun, care va sari din loc. Mai bine dacă îl fixați pe podea. Stați în fața scaunului și săriți-l. Lasă fesele și picioarele să facă treaba. Vă recomandăm 4 seturi de 10 repetări.
 • Sărituri în sărituri. Puneți picioarele la distanța dintre umăr și puneți-vă mâinile în spatele capului. Stați pe genunchi pentru a vă apleca într-un unghi drept. Faceți saltul cel mai înalt posibil. Patru abordări sunt suficiente pentru o duzină de repetări.
 • Lunges înainte. Poziția de pornire - stand drept, spate și mâinile pe centură. Cu piciorul drept, faceți un pas mare și răsuciți-vă la un unghi drept. Apoi reveniți la poziția inițială și repetați procedura cu piciorul stâng. Pentru fiecare membru, efectuați 3 seturi de câte 10 repetări.
 • Sumo se îndoiește. Răspândiți-vă picioarele în larg, cu picioarele întoarse spre interior. Puneți-vă mâinile pe centură și exersați cât mai profund posibil. Pentru dezvoltarea normală a picioarelor și feselor, urmați patru seturi de 12 repetări.
 • Dead trageți. Exercițiul se concentrează pe formarea feselor și implică utilizarea de gantere. În fiecare mână, luați ganterele, plasați picioarele mai largi decât umerii și înclinați-vă înainte, ușor îndoiți genunchii. În timp ce țineți nivelul spatelui, scăpați-vă încet. Faceți 4 seturi de câte 10 picături fiecare.

Exercitarea de trei ori pe săptămână la domiciliu, folosind exercițiile și sfaturile de mai sus, va obține rapid rezultatul.

Instruire video pentru fete la domiciliu

Între seturi, asigurați-vă că vă odihniți un minut, iar pauzele între exerciții nu trebuie să depășească 3 minute.

Culturistii incepatori acorda o atentie deosebita balansului si presei in speranta de a construi muschi. Dar, în cele mai multe cazuri, mâinile refuză să crească. Ce se întâmplă? Acest lucru se datorează faptului că masa musculară a brațelor nu poate depăși 15% din masa corporală.

Mușchii picioarelor sunt cei mai mari mușchi ai corpului uman. Dacă mărimea mușchiului este mare, înseamnă că primește o încărcătură mare, care contribuie la producerea de testosteron. Hormonul asigură o creștere normală a mușchilor. Prin urmare, dacă nu leagăn picioarele, alți mușchi cresc slab.

Omul este o creatură caracterizată printr-un corp proporțional și o simetrie bilaterală. O astfel de formă crește șansele de supraviețuire. Sunt de acord, este mai greu pentru un mutant strâmb să se deplaseze. Scuturați-vă corpul, străduiți-vă pentru proporțiile potrivite. Dacă vă stânciți cu forța brațele, lăsând picioarele nesupravegheate, creșterea lor se va opri. Corpul va face în mod special astfel încât proporțiile corpului să revină la normal.

Bicepsul este un mușchi mic. Creșterea acestuia cu un centimetru prevede o creștere a masei totale de 4 kg. Ce înseamnă asta? Formarea constantă a mâinilor nu va da un rezultat bun. Prin urmare, în mod periodic leagăn picioarele folosind exerciții de bază. Acest lucru este suficient pentru producția de testosteron.

Despre instruirea altor părți ale corpului la domiciliu, citiți articolele noastre. Și un alt sfat: încercați să efectuați o antrenament cuprinzătoare, acordând atenție tuturor mușchilor corpului. Mult noroc!

Vizionați videoclipul: Sfaturi pentru alaptare (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu