Listele de lucruri necesare pentru mire, mireasă și oaspeți pentru nuntă

Nunta este cel mai romantic eveniment din viata. Fetele o visează din copilărie. Dar, după cum arată practica, o nuntă este un eveniment cu o structură complexă care asigură o pregătire amănunțită. Vă voi spune ce este necesar pentru o nuntă, dați liste cu cele mai populare lucruri la cel mai mic detaliu.

nuntă

 1. Dacă planurile includ o nuntă în biserică, nu uitați de sărbătorile bisericești, când nu este permisă desfășurarea ceremoniei.
 2. Dacă decideți să vă căsătoriți, veți avea nevoie de pălării speciale. În general, nunta este plină de costuri suplimentare datorită achiziționării de lumanari, plata serviciilor corului.

tableful

 1. Sărbătoarea - cea mai anticipată parte a nunții. Banchetele sunt comandate în restaurante și cafenele. Preferința este dată instituțiilor bine cunoscute.
 2. În timpul unei conversații cu administrația restaurantului, asigurați-vă că discutați despre numărul de oaspeți și despre oportunitatea de a aduce anumite produse cu dvs. Alcoolul are nevoie de mult, deci cel mai bine este să cumpărați singur vodca sau brandy.
 3. Porniți în ordine mâncărurile principale și cele fierbinți. Cut și salate alege un fel de mâncare și locul pe masă pentru o schimbare.

Lucruri utile

 1. Dacă vă organizați propria nuntă, numeroasele grijile nu vă vor permite să vă relaxați. Atribuirea sarcinii prietenilor, rudelor sau agențiilor de nuntă.
 2. Asigurați-vă că aveți grijă de decorarea mașinilor și a sălii festive. În ceea ce privește economiile, este mai bine să închiriezi.
 3. După rezolvarea problemelor organizaționale, invitați oaspeții. Utilizați cărți poștale sau e-mail. În invitație, specificați locul, data și tipul celebrării.

Acum aveți o idee despre lucrurile necesare pentru nuntă. Deși, aceasta este de fapt doar o prezentare. Organizarea unui eveniment de nuntă se desfășoară rapid și necesită eforturi considerabile. Ce să spun despre nervi.

Ce are nevoie o mireasa pentru o nuntă

Ziua plină de bucurie se apropie rapid. În fiecare zi există mai puțin timp, iar numărul de îngrijorări crește.

Orice fată are tendința de a arăta uimitoare la nuntă și, mai ales, îi pasă de imaginea festivă. Organizarea evenimentului, procesiunea de nuntă și alte probleme se estompează în fundal.

Cred că eforturile acumulate pot fi plasate în siguranță pe umerii părinților, cu plăcere vor ajuta. Viitoarei mirese ar trebui să i se acorde o atenție deosebită.

rochie

 1. Alege o rochie. Oferirea de sfaturi despre alegere este proastă. Fiecare mireasă are propriile preferințe și gusturi. În orice magazin, rochii de mireasă sunt prezentate într-un sortiment imens de stiluri și culori.
 2. Pentru a face alegerea potrivită, vizitați toate magazinele și magazinele. Du-te la cumpărături în compania mamei sau prietenei, ei vor ajuta la montarea și aprecierea costumului din lateral.
 3. Căutarea unei rochii fără accesorii nu este recomandată. Numai montarea vă va permite să alegeți tinuta perfectă.
 4. Vălul este considerat atributul integral al miresei. Este mai bine să alegeți un văl cu marginile strânse, astfel încât să își păstreze forma.
 5. O atenție deosebită merită ciorapi, jartiere și lenjerie. Aceste elemente aleg tonul tinutei principale.

Buchet de nunta

 1. Îți poți imagina o mireasă fără buchet? Nu sunt. Florile sunt recomandate să comande în magazine mari. Saloanele vor face un aranjament minunat de flori pe care nici măcar nu doriți să-l aruncați peste umăr.
 2. În cele mai multe cazuri, un buchet de nunți are o fundație solidă care cântărește. Prin urmare, calculați greutatea buchetului cu capacități fizice, deoarece acesta va trebui purtat mult timp.

Păr și decorațiuni interioare

 1. Coafura de nunta alege in functie de forma fetei si lungimea parului. Adesea, florile naturale sunt folosite pentru a decora părul. Această coafură la modă se potrivește perfect cu un buchet și arată minunat.
 2. Nu ignora bijuteriile și accesoriile. Există diverse coroane, coliere și brățări care completează imaginea mirelui.
 3. Bijuterii alege potrivire cu un inel de nunta. Cu perle rochii de mireasa se potrivesc perfect.

Pantofi de nunta

 1. Pantofii ar trebui să fie frumos și confortabil. Șuruburile vor trebui uitate pentru o zi. Pantofii sunt opțiunea ideală. Ele vă permit să vă mișcați liber și să dansați cu ușurință fără teamă de căderi bruște.
 2. Unele mirese preferă cizme. Fanii adevărați extreme merg la altar în adidași.
 3. Nu uitați să purtați pantofi înainte de nuntă. În caz contrar, în timpul evenimentului festiv, nu vă veți gândi la soț, ci la calusuri.

Idei și hărți de salvare. Top 10 elemente de nunta impecabile

Fără lucrurile enumerate pentru a crea o imagine frumoasă nu va funcționa. Puteți utiliza mai multe accesorii suplimentare, inclusiv o geantă de mână sau o pălărie.

Indiferent de alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei, amintiți-vă, totul ar trebui să fie în rațiune. Dacă vă place imaginea, oaspeții se vor bucura de asemenea.

Principalele puncte ale mirelui pentru nuntă

Dacă sunteți destinat să deveniți mire, începeți să vă pregătiți în mod activ. Căsătoria are multe avantaje. Sefii au încredere în angajații căsătoriți mai mult, permite unui iubit fericit să fie acolo.

sănătate

 • Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Intrați la medicul dentist pentru a face zâmbetul în fotografii uimitor. Dacă aveți probleme cu dinții, vizitați un medic în avans, deoarece tratamentul stomatologic este o procedură lungă.
 • Corpul principal care primește o sarcină titanică este inima. Mirele va trebui să păstreze ordinea, să comunice cu invitații, să acorde atenție mirelui, să zâmbească în mod constant și să danseze.

Păr, cuie, piele

 • Pentru a face ca nunta dvs. să arate unică și fără cusur, în ajunul nunții dvs., asigurați-vă că vizitați un coafor, un manichiurist și un artist de make-up. Dacă unghiile, pielea sau părul sunt problematice, beți vitamine cu câteva săptămâni înainte de o dată importantă.
 • Numai de la părul sănătos va crea o coafură la modă. Mâinile arată bine îngrijite dacă placa de unghii este bine tăiată.

Costum de nuntă

 • Costumul de nuntă merită o atenție deosebită. Alegeți un costum de vacanță în prealabil. Spre deosebire de semnele și tradițiile de nuntă, conform cărora iubitul nu ar trebui să vadă costumele înainte de nuntă, este util să le încercăm împreună. În acest caz, perechea va arăta perfectă.
 • Atunci când alegeți un costum de modă, asigurați-vă că este confortabil și confortabil. Dacă modelul tău favorizează sau constrânge mișcarea, alege ceva mai confortabil.

Oaspeții

 • Asigurați-vă că verificați fotografiile rudelor și prietenilor mirelui. Mirele nu este întotdeauna familiarizat cu toți cei invitați la eveniment.
 • Dacă reușiți să vă amintiți chipurile, veți evita diverse incidente. Chiar și o expresie reușită va contribui la lăsarea unei impresii bune cu rudele miresei.

După cum puteți vedea, mirele este un pic mai ușor în ceea ce privește pregătirea pentru nuntă. Dar acest lucru nu înseamnă că procesul ar trebui luat ușor. Chiar și un mic fleac, lăsat în grabă fără atenție, poate provoca o mare dezamăgire.

Fă-te-n-ta-nunta

Pregatirea oaspetilor de nunta

Pregătirea pentru nuntă implică rezolvarea a numeroase probleme importante legate de alegerea registratorului, cumpărarea de îmbrăcăminte de nuntă, organizarea unui banchet. Nu uitați de oaspeți.

Oaspeții sunt cei care strigă "Bitterly!", Participă la concursuri, dau daruri valoroase, îi încântă pe nou-născuți cu cuvinte calde și delicate.

Oaspeții trebuie să participe la nuntă, cu excepția cazului în care noii bătrâni decid să se limiteze la înregistrarea la oficiul de stare civilă și să aibă o cină romantică într-o cafenea pentru doi.

 1. Înainte de a participa la nuntă, aveți o dispoziție bună. Un oaspete sumbru sau trist nu este binevenit să vadă. Dacă nu puteți ridica starea de spirit și sunteți un introvertit, este mai bine să vă retrageți, exprimându-vă o scuză plauzibilă.
 2. Oaspete nu doare pentru a se întâlni cu martori care spun un plan de acțiune. Deci, nu trebuie să întrebați în mod constant tinerii care au fost răpiți cu pregătire înainte de nuntă, când și ce se va întâmpla.
 3. Fiecare oaspete trebuie să știe că el este elementul principal al nunții. Prin urmare, întoarcerea ar trebui să fie maximă. Ar trebui să facă toasturi, să participe la divertisment. Sunt de acord, chiar și o cameră frumos îmbrăcată, plină de oameni trist, va pierde atmosfera de sărbătoare.
 4. Activitatea ar trebui să fie moderată, dacă iubitorii refuză să facă ceva, nu insistă să nu-i faceți de rușine.
 5. Nici un eveniment de nuntă nu are loc fără fotografiere și filmare video. Rolul invitat în această chestiune este extrem de important. Nu trebuie să intervină și trebuie să fie prezentă în cadru la momentul potrivit. Nu este nevoie să oferiți recomandări unui fotograf profesionist.
 6. Guest - primul asistent al toastmasterului. Bineînțeles, prezentatorul are un scenariu special în care au participat noii veniți. Dar, un toastmaster bun conduce programul "ajustat pentru vânt". Oaspeții trebuie să coordoneze activitățile de amator cu un toastmaster, pentru a nu-i mulțumi pe nou-născuți cu o surpriză neplăcută.
 7. Fiecare oaspete va trebui să facă o toastă mai devreme sau mai târziu. Pregătiți-o în avans. Dacă nu știți cum să vorbiți, amintiți-vă și spuneți o poveste interesantă din viața noilor mireni. Principalul lucru este că povestea nu se dovedește a fi compromisă sau nu dezvăluie nici un secret.

Dacă întâmpinați un eveniment de nuntă, cântați, dansați, spuneți glume amuzante. Puteți să vă alăturați altor oaspeți și să arătați o scenă interesantă.

Nunta - un moment de bucurie în viața lungă a noilor soții. Faceți totul pentru a umple această zi pentru viață. Doar nu exagerați.

Cât de minunat arata nou-născuții. Mireasa în rochie albă completează perfect viitorul soț, îmbrăcat într-un costum negru. Pregătirea pentru un eveniment care se întâmplă adesea o dată în viață este foarte responsabil. Dacă o plănuiți bine și o veți gândi, nu vor funcționa surprize neplăcute.

Tuneți-vă într-o poziție pozitivă, stocați-vă energia pozitivă și deplasați-vă spre crearea unei familii.

Vizionați videoclipul: Cum sa faci invitatii de nunta acasa cu doar 50 de bani (Ianuarie 2020).

Lasă Un Comentariu