Cât de des pentru a schimba mașinile

Odată cu achiziționarea unei mașini noi vine încrederea că mașina va servi mult timp și fără probleme. Unii oameni folosesc mașina timp de una, două, chiar și zece ani. O varietate de indicatori atât de largi și contrastanți nu depinde întotdeauna de aspectul și calitatea mașinii. Cele mai multe cazuri de schimbare a mașinii apar datorită specificului șoferului vehiculului.

Cât de des trebuie să schimb o mașină? La această întrebare nu se poate răspunde fără echivoc, frecvența schimbării mașinilor depinde de multe aspecte, subordonate nouă și nu. Acordarea de sfaturi nu are sens, fiecare foloseste o masina diferita. Definim doar câteva momente.

Condiții de funcționare a mașinii

Acordați atenție condițiilor de funcționare ale mașinii - frecvența și durata călătoriilor, transportul mărfurilor, condițiile meteorologice, condițiile rutiere.

Cercetătorii estimează că americanii sunt proprietarii celor mai rezistenți mașini. Durata medie de viață a echipamentului în mâinile unui singur proprietar este mai mare de cinci ani. În Rusia, mașinile se schimbă în medie o dată la trei ani.

Un astfel de contrast este legat de faptul că în SUA cele mai multe drumuri au trotuar din beton, iar asfaltul practic nu este folosit. Calitatea drumurilor crește, pe care nu o înțeleg pe mizeria, care zgârie în fund, contribuie la uzura rapidă a anvelopei și dăunează elementelor mașinii. Purtați piese - acesta este primul motiv să vă gândiți să cumpărați o mașină nouă.

numire

Următorul factor este scopul utilizării mașinii. Dacă ați cumpărat o mașină de familie și ați folosit-o pentru a ajunge la serviciu și acasă, iar la sfârșit de săptămână am planificat să mergem în concediu cu familia, mașina va dura mult timp în termeni tehnici. Experții recomandă schimbarea mașinii familiei în 5-6 ani, fără teamă de siguranță și stare.

Dacă o activitate profesională sau circumstanțele personale au contribuit la o operare mai agresivă a vehiculului, de exemplu, într-un taxi, este mai bine să vindeți mașina în 2 ani.

Durata șederii în aceleași mâini a unui vehicul folosit pentru a călători pe rute intercity sau internaționale este de 3-4 ani. Pare mult ciudat pentru mulți că o mașină de taxi care a lucrat pe drumuri urbane și, cel mai probabil, a câștigat mai puțin kilometraj, ar trebui să servească mai puțin, dar este.

Da, este posibil să existe mai multe daune vizuale și chips-uri pe autostradă, dar motorul, sistemul de frânare, direcția se uzează mai repede în condiții urbane atunci când conduceți cu semafor, schimbând în mod constant viteza, comportamentul de conducere și blocajele de trafic.

În cazul în care factorul economic este de preferat și sarcina prioritară nu este de a pierde în costul vehiculului în momentul vânzării, schimbați mașina la fiecare 6-10 luni. De unde a apărut această cifră? În această perioadă, noua mașină va pierde mai puțin în valoare, iar în anunț veți putea indica faptul că mașina este proaspătă și coincide cu anul de cumpărare.

Datorită acestei tehnici psihologice, puteți merge pe o mașină nouă, vânzându-o pentru iluzia unui vehicul nou.

Lasă Un Comentariu