Ce să cumpere o mașină sport

Masina sportului este destul de complicata si foarte periculoasa. Înainte de a cumpăra, luați în considerare în prealabil ce este această "fiară". Pentru tuning și curse sau pentru frumusețe, deoarece designul mașinilor sport nu va neglija un singur pasager. Să ne gândim cum să cumpărați o mașină sport și să luați în considerare avantajele și dezavantajele mașinilor sport.

Dezavantaje ale mașinilor sport

O mașină sport are nevoie de accelerație puternică și viteză mare. Acest lucru este realizat de un motor puternic sau de instalarea de turbine. Creșterea consumului de combustibil este asigurată, nu fiecare "curse" își poate permite o astfel de mașină.

Principalul dezavantaj este pericolul crescut. Dacă sunteți un sportiv pasionat sau o plimbare rapidă, urmăriți fiecare detaliu al mașinii, fiecare detaliu este important. Orice daune pe șosea poate costa sănătate sau viață.

Avantajele mașinilor sport

Principalele delicii ale mașinilor sport - aspectul și puterea superbă. Designul atrăgător și "vuietul animal" atrag opinii umane. Dacă vă place să fiți în centrul atenției - mașina sport este perfectă.

Pentru a cumpăra o mașină de care aveți nevoie pe baza bugetului și a obiectivelor. O masina pentru curse va costa mai mult de 50 de mii de dolari, plus aceeasi suma va fi cheltuita pentru tuningul profesionist. Pentru unii, dorința de "urmărire" dispare imediat din astfel de sume. Dacă acest lucru nu te sperie, ești milionar și hotărît să o luați, mergi la un dealer auto.

Alegeți o mașină cu un manual pentru un control complet asupra drumului. Nu uitați de discurile ușoare, rezolvă foarte mult. Datorită greutăților ușoare, mașina accelerează mai repede, este mai bine controlată pe drum, încetinește mai eficient și consumă mai puțin combustibil.

Putere indisponibilă

Cea mai puternică mașină sport este Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, 16 cilindri, volum 8 litri, cutie de viteze cu șapte trepte, tracțiune integrală, 1001 cai putere, accelerație de la 0 la 100 de kilometri în 2,7 secunde. Un astfel de "avion" dincolo de rațiune, vine la comandă, iar prețul ...

Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster, 6,5 litri, 12 cilindri, 640 cai putere, cutie de viteze manuală cu șase trepte, accelerație la 100 de kilometri în 3,4 secunde. Imaginea falsă a kilometrajului de gaz - 21 de litri la 100 km.

Bugatti Veyron și Lamborghini Murcielago sunt mașini care sunt departe de drumurile noastre.

Disponibile mașini sportive

O opțiune bună de curse - AstonMartinDB9. Viteză excelentă, aderență bună. Mitsubishi Eclipse GT - potrivit pentru curse și pentru oraș, un consum mediu de 13 litri la 100 km, foarte economic cu privire la o mașină sport.

Dacă aveți nevoie de o mașină puternică, o versiune simplă precum MazdaRx8, Rx7, Honda S2000 va face. Audi are modele sportive de calitate - TT, A5, A7, RS4, RS6. Cumpărați într-adevăr o mașină bună.

Atunci când alegeți o mașină, vă bazați pe propriile dvs. sentimente și buget. Articolul conține o mică parte din opțiunile sportive care se găsesc pe piața auto. Tu decizi ce să cumperi.

Vizionați videoclipul: Ce sa verifici inainte de a cumpara o masina SH? (Noiembrie 2019).

Lasă Un Comentariu