Cum să înveți să dansezi în club - sfaturi și tutoriale video

Oamenii care sunt serios interesați să învețe cum să danseze într-un club sunt greu să nu invidieze. Căutarea unui răspuns la o întrebare este dovada îndelungată a timpului liber, pe care îl petrec multă distracție.

Plan de acțiune pas cu pas

 • Începeți prin a cunoaște muzica de club populară. Descărcați câteva melodii și ascultați câteva zile. Va ajuta jucătorul. Însoțesc ascultarea dansului. Lăsați-o să sune când lucrați sau comunicați.
 • Veți avea câteva lucrări preferate și veți stabili direcția proprie. Dacă doriți să vă mutați în timp ce jucați muzică, faceți o distracție. Nu te poți forța.
 • După mutarea la acțiuni mai active. Vizitați un club de noapte și examinați cu atenție podeaua de dans. Cu siguranta, va exista un dansator pe ea, a carui miscare va fi placut. Va rămâne neobservat să le adoptați.
 • După această "ieșire" acordați o atenție deosebită temelor. La domiciliu, studiați cu atenție mișcările împrumutate de la un dansator experimentat. Încercați să improvizați, deoarece personajul și atmosfera dansului depind de DJ și de dansatori.
 • În timp, învățați să dansați bine. Dacă acest lucru nu pare suficient, înscrieți-vă la o școală de dans și luați-vă aptitudinile la un nou nivel.

Veți obține un mare succes în club, dacă vă relaxați și simțiți cum să vă gestionați propriul corp. Uneori nu este dată o persoană care să devină dansator. Cred că asemenea unități. Practic, fiecare iubit al cluburilor de noapte poate cuceri culmea dansurilor de club.

Club Dance Tips pentru băieți

Mulți tipi doresc să învețe să danseze în cluburi, pentru că nu vor să arate ridicol în ochii prietenilor. Chiar și cei care, ocazional, cedează la cluburi de noapte fac dansuri mari dacă respectă regulile.

Dansurile cluburilor sunt variate, este ușor de găsit un stil potrivit care vă va permite să arătați decent pe ringul de dans.

Puteți aduce originalitate și originalitate în stil prin combinarea cu succes a elementelor de diverse dansuri.

Școli profesionale de dans

 1. Lecțiile în direcția pe care o alegi singur te vor învăța să dansezi, să te prezinți oamenilor, să te ajuți să pierzi câteva kilograme, să îți îmbunătăți sănătatea fizică și să te distrezi.
 2. Instruirea continuă vă va învăța să vă relaxați, să vă mișcați liberi și să vă relaxați. Dacă ar fi existat rigiditate și constrângere, un astfel de balast va trece.
 3. Alegeți cu atenție o școală. Dacă vă place o anumită opțiune, asigurați-vă că participați la o lecție gratuită, inspectați sala de dans și discutați cu profesorii.
 4. Nu poți să dansezi profesional imediat. Să te pregătești pentru dans la disco nu va necesita mai mult de zece clase. Doar repetați mișcările pe care le-ați învățat în clasă acasă.

Antrenament pentru tipii acasă

 1. Dacă nu este timp pentru o școală de dans, practică acasă. Eficacitatea școlarizării la domiciliu este puțin mai proastă. Principalul lucru este dorința de a învăța să dansezi.
 2. Pe internet există o gamă largă de videoclipuri de antrenament, prin care veți învăța secretele dansatorilor profesioniști.
 3. În timpul antrenamentelor la domiciliu, priviți-vă mereu în oglindă pentru a monitoriza mișcările și pentru a le face perfecte. Instituția de învățare individuală nu este suficientă, este necesară o practică constantă pe un loc real.

Lecție pentru începători

Cum se comportă un tip într-un club

 1. Dacă loviți clubul, încercați să vă relaxați. Nu credeți că dansul va fi demodat. Eliberați-vă emoțiile și distrați-vă. Se va mișca frumos, dacă mișcările sunt relaxate și încrezătoare.
 2. Pe ringul de dans ascultați ritmul. Încearcă să se potrivească. Improvizezi. Dacă dansați în mod constant pe model, se plictisește repede.
 3. Numai un bărbat cu un corp flexibil și o plasticitate excelentă dans frumos. Mențineți aptitudinile prin exercitarea și exercitarea.

Cu ajutorul recomandărilor simple, orice tip va învăța repede cum să danseze. Dacă reușiți să puneți sufletul în dans, sexul corect vă va arunca cu priviri admirabile. Un dans frumos vă va ajuta să vă cunoașteți corpul și să cunoașteți lumea interioară.

Sfaturi și lecții video despre fetele de dans club

Dansurile clubului sunt varietate uimitoare. Ele ajută fetele să stabilească contactul cu băieții, ceea ce duce adesea la începutul unei relații romantice. Unele femei de modă, cu ajutorul dansului, încearcă să iasă din mulțime, deplasându-se în mod atractiv și grațios.

Să presupunem că vă aflați într-un club de noapte frumos. Stați la masă, beți tequila, începe să vă jucați compoziția muzicală preferată. Sub influența unor forțe incomprehensibile, vă ridicați încet și vă deplasați spre podea de dans. Ce urmează?

 • Ascultați cu atenție ritmul. Dacă reușesc, dansul va fi grațios și grațios. Persoana care este bătută dintr-un ritm, aduce disarmament pe o platformă.
 • Scapă de incertitudine și relaxează-te. Mișcările fără mișcare arată frumos. În timpul dansului, te distrezi, nu îți umpleți capul cu gânduri.
 • Primele mișcări sunt întotdeauna lente. La prima bătaie, nu vă mișcați brațele, astfel de mișcări sunt foarte obositoare. Până la jumătatea programului de dans te obosesc.
 • În timpul dansului nu este recomandat să trageți ochii pe lateral. În cluburile de noapte, utilizați cu atenție această armă.
 • Nu copiați mișcările altor dansatori. Indrazneste sa improvizezi, sa faci miscarile originale si unice.

Pot adăuga că doar fetele cu un corp flexibil și flexibil se pot mișca frumos. Dacă viața de zi cu zi nu este foarte activă, trebuie să stați la masă ore întregi la lucru, reacția organismului de a merge la club poate fi imprevizibilă. Este ușor de evitat. Exerciții zilnice de dimineață și mențineți un stil de viață sănătos.

Tutorial video pentru incepatori

Pe baza experienței personale, voi observa că fetele se comportă mai relaxat și mai liber pe ringul de dans. Uneori există personaje timide. Dacă sunteți unul dintre ei, înscrieți-vă într-o școală de dans. Prin participarea la cursuri, sub îndrumarea unui profesor, veți scăpa de complexe și eliberați corpul.

Beneficiile dansului

Orice fată vrea ca petrecerea timpului liber să fie bogată, interesantă și plină de satisfacții. Mulți dintre cei mai buni sexi frecventează o școală de dans. Foarte bine, pentru că este - un angajament de sănătate fizică și psihică puternică.

Potrivit medicilor, dansul ar trebui să fie practicat indiferent de profesie, vârstă și sex. Mișcările tonifică vasele de sânge, mușchii și articulațiile, ceea ce are un efect pozitiv asupra stării de sănătate. Oamenii de știință au arătat că persoanele care frecventează în mod regulat dansuri sau dans la domiciliu au imunitate puternică și un metabolism stabil.

Clasele de dans contribuie la dispariția problemelor asociate coloanei vertebrale. Postura devine perfectă. Dacă sunteți interesat să opriți pălăria, înscrieți-vă pentru un dans. Dansul va face plimbarea frumoasa si gratioasa.

Dansul este soluția perfectă pentru cei nesiguri și notorii. Mișcările ritmice eliberează, adaugă încredere și activează dorința de a comunica.

Aruncați timiditate în cutie, stocați cu dorință și încredere și mergeți la ringul de dans pentru a cuceri inimile.

Lasă Un Comentariu